Binnenland

‘Onbegrijpelijk dat Rutte en De Jonge deze dictatoriale maatregel durfden in te voeren’

Help ons door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Rutte en De Jonge willen de avondklok met drie weken verlengen. Dat betekent dat tot en met 2 maart na 21.00 uur niemand de straat op mag zonder geldige reden. De Tweede Kamer moet de verlenging nog goedkeuren. De avondklok ging in op 23 januari en zou in eerste instantie gelden tot komende woensdag.

Forum voor Democratie blijft zich verzetten tegen de maatregel. “VVD, CDA en hun linkse gedoogpartijen sluiten Nederland nog een maand langer op. Avondklok blijft een volledig onacceptabele en tirannieke maatregel die ontzettend veel Nederlanders in de psychische afgrond stort. FVD steunt dit niet en eist een Kamerdebat,” laat de partij weten.

Kandidaat-Kamerlid Samuel Jong (FVD) voegt toe: “Uit de verlenging van de avondklok spreekt pure minachting voor de individuele vrijheid. Onbegrijpelijk dat Rutte en De Jonge deze dictatoriale maatregel überhaupt durfden in te voeren; onbegrijpelijk dat hij wordt verlengd. Nederlanders zullen dit niet vergeten op 17 maart.”

Het lef ontbreekt

Ook Denk is fel tegen de avondklok. “Opzichtig sorteerden vorige week VVD en CDA al voor. Zoals eerder zullen we zien dat bij D66, GroenLinks, PvdA en SP het lef ontbreekt om korte metten te maken met de avondklok,” stelt fractievoorzitter Tunahan Kuzu.

Auteur Hans van Tellingen herinnert ons eraan dat de avondklok is ingesteld omdat het RIVM half januari verwachtte dat er 170.000 ‘besmettingen’ (lees: ‘positieve gevallen’) per dag zouden zijn vanwege de Britse mutant. “De realiteit betreft nu circa 3900 gevallen per dag. En toch wordt de avondklok verlengd. Snapt u het nog?”

4.8 69 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
162 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Paca
Paca
1 jaar geleden

GroenLinks heeft zowiezo geen lef. Meelopers zijn het.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
1 jaar geleden

Ze gaan hier net zo lang mee door tot wij onze vrijheid terug NEMEN.
Zolang dit volk niet en masse reageert blijven ze de druk opvoeren. Ze gedragen zich als verwende kinderen die net zo lang zeuren tot ze hun zin krijgen.

Anne
Anne
1 jaar geleden

Rutte en Hugo moeten verdwijnen. Wij vergeten dat zeker niet. Wat een dictators. Ze moeten de andere partijen ook weg stemmen wie hier aan mee deden en doen. Het is verschrikkelijk.
.

Lest best Vergezicht
Lest best Vergezicht
1 jaar geleden

Ja, omdat te snappen moet je een trotse complotdenker zijn.
De rest heeft een blinde vlek of kunnen niet eens denken!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

162
0
We lezen graag je reactie!x