Homepagina » Buitenland » Nederland is wakker geschud over naderend monsterverdrag tussen Europa en de VS
Nederland is wakker geschud over naderend monsterverdrag tussen Europa en de VS

Nederland is wakker geschud over naderend monsterverdrag tussen Europa en de VS

Nederland is wakker geschud over een naderend monsterverdrag tussen Europa en de VS. In een vlijmscherpe analyse zette Arjen Lubach TTIP, het Translatlantic Trade and Investment Partnership, op de agenda van duizenden Nederlanders. Drie dagen later leidt het tot ongeregeldheden in Frankfurt (foto).

Europa heeft tot nu toe hormoonvlees, genetisch gemodificeerd voedsel, drinkwatervervuiling door schaliegaswinning, opgedrongen kernenergie, kankerverwekkende producten van Monsanto en groeihormonen buiten de deur weten te houden. Als het monsterverdrag er komt, is hier geen houden meer aan.

ZEMBLA had pas geleden een uitzending over Monsanto, waarin een Franse onderzoeksjournalist het spoor volgt van bedrijven die handelen in genetisch gemodificeerde gewassen en bestrijdingsmiddelen. Amerikaanse diplomaten hebben zich ingelaten met de gentech-lobby. Ook de Amerikaanse ambassade in Parijs is erbij betrokken. In de Franse hoofdstad gingen veel mensen de straat op om te demonstreren tegen deze lobby.

Europarlementariër Corinne Lepage spreekt van ‘een moderne oorlog’. De VS verkeert in een diepe economische crisis en ziet groeimogelijkheden in Europa. “Wij hebben 500 miljoen consumenten, zij slechts 350 miljoen,” zegt ze.

Als TTIP erdoor wordt gedrukt, kan een grote multinational een land voor het gerecht dagen als wetten de winstgevendheid van bedrijven negatief beïnvloeden. De schade wordt dan via een rechtszaak verhaald bij de staat, ten koste van de belastingbetaler.

In Nederland zijn er maar drie partijen tegen TTIP: SP, GroenLinks en de Partij voor de Dieren. De andere partijen – waaronder D66, CDA, VVD en PvdA – stemmen in met TTIP.

Hoogleraar Edwald Engelen, bekend van het boek ‘De schaduwelite voor en na de crisis’, waarschuwde eerder al voor TTIP. Het verdrag behartigt volgens hem alleen de belangen van de grote corporaties en de bankensector. Het verbaast hem dat minister Ploumen aanbevelingen over TTIP klakkeloos overnam.

[NPO]


Vond je dit leuk? Deel het dan met iedereen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

55 reacties

 1. Nederland wordt pas wakker geschud als het leed al is geschied en zal niet bij de 1e landen horen. Dan zal een nieuwe wereldoorlog starten doordat mensen BOOS zijn en vele mensen maar net of nauwelijks kunnen rondkomen terwijl een kleine groep zich blijft verrijken. De driejarige oorlog is ook pas het begin want het zal eenzelfde type zijn als in de historie: ontstaan vanuit massa werkeloosheid en uitzichtloos bestaan, komt een charismatisch leider. Maar uiteindelijk zullen ook dergelijk type leiders het niet redden c.q, niet “tegen macht kunnen”. Het wordt dus een herhaling van zetten in de jaren twintig en dertig van deze eeuw. En de komende twee tot vier jaar mag Rutte en consorten (VVD,D66,CDA=35 1e kamer zetels..) blijven lachen dat het zo goed gaat omdat “de crisis” bezworen is door het “goede beleid”.
  Het tegendeel zal blijken waar te zijn.

  53 likes
  • Nederland is de little b*tch van de VS regering. De onheilige 3 (VVD, PVDA en CDA) zullen voor altijd aan de macht blijven in Nederland (onder straffe van CIA Assassinatie) en alles in het werk stellen om de VS tevreden te houden. Leuk heh, een land waar je jezelf niet meer mag verdedigen.

   37 likes
 2. Europa heeft tot nu toe hormoonvlees, genetisch gemodificeerd voedsel, drinkwatervervuiling door schaliegaswinning, opgedrongen kernenergie, kankerverwekkende producten van Monsanto en groeihormonen buiten de deur weten te houden. Als het monsterverdrag er komt, is hier geen houden meer aan………………………………………………..

  Hoezo heeft Europa deze zaken tot nu toe buiten de deur gehouden??
  Liggen er niet al jaren lang genetisch gemanipuleerde produkten in de schappen van de supermarkten? groeihormonen in de kippen en andere ranzige zaken die de gezondheid ondermijnen.
  Hoe lang zijn ze al bezig met schaliegasboringen, hoelang hebben we al kernenergie installaties overal in Europa waar de meerderheid van de bevolking niet om heeft gevraagd, noch zich bewust is van de vele gevaren rondom kernenergie. Weet wat er gebeurde o.a. in Tsjernobyl en onlangs in Fukushima (waar nauwelijks nog over gesproken wordt, want er mag niet meer over gesproken worden in Japan…)
  Wat een hypocretie dus om net te doen alsof deze dingen niet eerder bestonden.
  Wat een land, wat een wereld, wat een toekomst met een slapende meerderheid van bevolking, met regeringen die alleen maar met zichzelf bezig zijn, met egos die hun verstand allang zijn verloren…

  62 likes
 3. Een volksopstand? Dat is nergens voor nodig als je ziet en hoort hoe Pechtold, de zgn. winnaar, over de zorg staat te kl**tzakken tegen Roemer. Hij noemt het nog het ziekenfonds, hij weet zichtbaar en hoorbaar nergens van af. Laat iemand die man vertellen dat hij echt niet meer kan en dat hij beter zijn mond dicht kan houden.
  En wat moeten we met een winnaar die nergens van af weet en daarom zijn mond moet houden.
  Je blijft lachen met die Pechtold en zijn 2 gesjeesde steunpilaren, zijn achterban en zijn jongens van de PVVD. Bilderberg en zionisten. Een pot nat. Dat er nog mensen zijn die dat serieus nemen komt waarschijnlijk door de fluoride, slecht eten en drinken en dommakende televisie, waar je het dan op twitter gelijk over kunt hebben, kranten, nieuws leugens en tegelijkertijd het hechte sociale leven op je twitter, facebook, vrienden appje, whatsapp etc. wat een must lijkt te zijn. Je snapt wel waarom, dat ze allemaal het zelfde moeten vinden om er maar bij te horen. Waar de gesprekken wel en niet over horen te gaan. Wat wel en niet normaal is. Zij vertellen het jou. Politiek korrekt gedrag verzonnen door een stelletje onbenullen en gekken.

  26 likes
  • Elke keer als ik de ogen van Pechtold zie, denk ik dat ie aan de drugs is…

   6 likes
   • Ik neem aan dat machtswellust wel degelijk een drug is, toch?
    Ik snap trouwens heel goed de ergenis van veel mensen hier, en terecht, maar ik doe er niet aan mee…wordt ik zelluf alleen maar depri van.

    Ik erger me niet meer aan die lui, simpelweg omdat mijn gezonheid belangrijker is voor mij dan hun oeverloze gewauwel…
    Ergeren aan mensen die alles wat deze droeftoeters beweren voor zoete koek slikken, doe ik ook niet meer.

    Een wijs iemand zei eens: Je kwaadmaken over hoe sommige mensen zich gedragen, is hetzelfde als gif slikken, en dan hopen dat degenen aan wie we ons ergeren daaraan doodgaan.

    Dus nee….ik erger me niet meer aan deze politieke poppenkast, omdat het me dit allemaal niet meer waard is.

    Politiek en religie: beide beloven ze een gouden toekomst, en beide komen ze die beloftes nooit na.

    Misschien dat ik de enige ben hier (lekker boeiend) maar ik zie alleen maar meer overeenkomsten tussen politiek en religie, dan dat ik verschillen tussen die twee vormen van waanzin zie.

    Politiek zal nooit met de gouden toverformule komen die alle problemen zal doen oplossen als sneeuw voor de zon….religie evenmin

    12 likes
    • In mijn idee is machtswellust een geestesziekte. Een benauwde staat van bewustzijn van mensen die in een ivoren toren leven. En wie weet zijn ze ook wel aan drugs (medicijnen) verslaafd. Wat een gestress moet zo’n leven zijn. Die spanning wordt met medicijnen onderdrukt. Hoe dan ook is er een draadje los in die hoofden waardoor ze denken dat ze de masters of the universe zijn.
     Maar gezien de enorme puinhoop die ze er van gemaakt hebben blijf ik zeggen ze horen in een geriatrische inrichting thuis. Ze maken steeds dommere fouten.

     3 likes
     • Kan allemaal waar zijn, maar waarom die ergernis?

      Heb je alleen maar jezelf mee hoor 😉

      0 likes
     • JUIST.

      Wat het probleem ook is, vanaf het moment dat er aandacht in steekt word het erger. Best moeilijk met zoveel voordelen eraan maar dat is de keus. Dat we zo leven is dus onze eigen schuld! IK REAGEER OOK HIEROP WAARDOOR ER WEER MEER AANDACHT IN ZIT! FOUT!!! Nu zijn we te ver om het op te lossen dus is het ieder voor zichzelf! Wij maken hun sterk terwijl wij met meer zijn!

      0 likes
    • Ik zit aan het volgende te denken met stemmen voor de eerst volgende verkiezingen.
     Als deze verkiezingen weer gebruik maken van een stembiljet, en je wilt niet stemmen, dan wel naar het stembureau gaan, je stemkaart inleveren, je stembiljet in ontvangst nemen, niet stemmen maar je stembiljet mee nemen naar huis, je stem gijzelen. Je naam is dan wel afgevinkt, maar je hebt daadwerkelijk geen stem uitgebracht. Als je niet gaat, wordt en je naam niet afgevinkt, en geen stem uitgebracht, maar wel benut om de stemmen te verdelen.
     Zie het zo, nu heeft 48% gestemd, maar zit de eerste kamer toch vol voor 100% met 75 zetels, en niet met maar 36 zetels.
     Ik vraag me af of bovenstaande methode een effectieve methode is…

     3 likes
  • Dat uitgestreken smoelwerk en vaak ook nog met opgeheven vingertje. En die dromende ogen van een hondje dat graag uitgelaten wil worden. En zo ernorm ” bestuurlijk correct” dat je er werkelijk k*ts misselijk van wordt. Van veilingmeestertje tot Bilderberg bezoekertje, tot president, veel onzinniger kan het niet worden.

   12 likes
 4. Nederland slaapt voor het grootste deel nog. Lekker warm onder een dikke deken van luxe, comfort en ‘welvaart’.

  Nederland word wakker als ze rillen van de kou en nergens meer een deken kunnen krijgen.

  18 likes
  • Het volk wordt misleidt door ze af te leiden met doelloze sportprogramma’s en pulp tv programma’s en houden ze iedereen druk met overleven en met zinloze dagelijkse beslommeringen..
   Daardoor ziet niemand meer wat er zich nou werkelijk achter hun rug gebeurt en wat ze uitspoken gaat VEEL dieper dan we denken en veel dieper dan we zelfs kunnen fantaseren. Er zitten hele duistere krachten en ze pakken ons op eigen zwakheden met name door ons onwetend te houden en ons van de echte waarheid af te leiden en vooral om onze realiteit te manipuleren. Iedereen maakt zich druk om de politiek terwijl die gewoon daar staan om JUIST gezien te worden als een stelletje idioten. Dat leidt de boel lekker af van wie er echt verantwoordelijk zijn voor de chaos. En chaos is precies wat ze willen en het liefst chaos in ons hoofd. Dus hoe meer we ons druk maken om de politiek hoe harder ze lachen en hoe meer gewelddadige protesten er zijn, hoe harder ze lachen. We doen precies wat ze willen.

   De enige uitweg hieruit is vredig met elkaar samenkomen en gewoon collectief weigeren aan het systeem deel te nemen en zonder geweld en zonder agressie. Als de mensheid liefdevol samenkomt en in haar eigen kracht gaat staan en deze duistere krachten gewoon de deur wijst en ook hun deceptie doorziet (!) dan is het afgelopen voor ze. Deze duistere krachten doen zich voor als mensen, maar zijn dat niet. Daardoor misleiden ze ons en laten ze ons eigen menselijke soort haten en bestrijden. Dat is hun duivelse truc.

   Dus gewoon ophouden met je laten manipuleren via de televisie (dat kastje is jouw grootste nachtmerrie) en niet meer naar ze luisteren, en niet meer mee werken met het systeem. Gewoon niet meer gaan stemmen want zo geef jij jouw eigen kracht aan ze weg. Want ga je stemmen dan geef jij het systeem jouw kracht en jouw toestemming, ongeacht welke partij je kiest.

   GEWOON NIET MEER MEE GAAN MET HET SYSTEEM.
   ALLE KRACHT ZIT IN JEZELF, JIJ HEBT NIEMAND NODIG
   DE MENSHEID OVERWINT !

   17 likes
   • Alle overwinningen die mensen behalen zijn tijdelijk van aard…
    Uiteindelijk zal de Natuur altijd overwinnaar zijn, niet de mens …
    En by the way “de mens” is ook een stukkie natuuur

    0 likes
 5. En alweer een stap dichter bij de NWO, mensen hebben blijkbaar nog niet in de gaten wat hun werkelijk boven hun hoofd hangt, peepz wake up please…….

  24 likes
 6. “D66, CDA, VVD en PvdA ” Het zal weer niet waar zijn, de kontenlikkers van Europa stemmen voor, ik had niet anders verwacht want ja als ze voor stemmen liggen er een paar mooie baantjes voor ze klaar, vraag me af waar die balkenende norm is gebleven, je mocht toch niet meer dan 160.000 euro verdienen, verklaar dan maar eens aan mij waarom ze naast hun baan in het kabinet nog 9 neven baantjes hebben zodat hun inkomen toch nog op een miljoentje uitkomt ?

  ik walg van deze 4 partijen.

  22 likes
 7. De aarde wordt geregeerd door bijzonder negatieve lieden. Of dat nu een bepaalde groep buitenaardsen, Djinn, Archons of compleet ontspoorde mensen zijn, die al of niet onder invloed staan van deze “hogere” machten, moeten we maar in het midden laten.

  Feit is in elk geval dat wij hen absoluut niet kunnen vertrouwen als het om ons welzijn gaat of dat van de aarde. Dit blijkt opnieuw nu TTIP voor de deur staat. En dit is beslist niet de laatste keer. Zodra dit verdrag wordt afgewezen komen dezelfde lieden met alternatieven in een afgeslankte vorm. Kleinere stapjes die ogenschijnlijk onschuldig overkomen, maar uiteindelijk hetzelfde resultaat geven. Het is te hopen dat ook deze te zijner tijd als zodanig herkend en aangevochten zullen worden.

  Het TTIP is opnieuw een poging van een kleine groep leiders om meer controle te krijgen over grondstoffen en mensheid. En deze lieden, die er natuurlijk als enigen van profiteren, hebben overduidelijk geen enkele boodschap aan de door hen veroorzaakte vervuiling, ziekteverschijnselen of ontwrichting van de natuur.

  Dat Amerika een nieuwe markt wil aanboren klinkt welliswaar aannemelijk gezien hun economische recessie, maar waarom moet dat dan met bewezen ongezond voedsel, sterk vervuilende winning van schaliegas, vervuild water etc? Is dit ècht het enige wat ze te bieden hebben? Als ze zo briljant zijn om kankerverwekkende bestrijdingsmiddelen en gmo’s bewust aan de hele wereld op te dringen, zijn ze ook slim genoeg om constructieve methodes te bedenken om de wereldbevolking op een menswaardiger manier van gezond voedsel en andere eerste levensbehoeften te voorzien.

  We zouden moeten zeggen: “Nu even niet Amerika en zak maar in de [email protected] met je rotzooi!” Maar je bent van harte welkom zodra je iets positiefs te bieden hebt en dan, als het even kan, zonder dergelijke asociale wurgcontracten.

  Maar kennelijk hebben onze leiders er een goede reden voor om dit niet te doen. Misschien zijn ze bang voor nieuwe “false flag”-aanslagen of “zelfmoord onder verdachte omstandigheden” of “auto-ongelukken met dodelijke afloop” van mensen die nooit een glas aanraakten en toch ineens -op wonderbaarlijke wijze- dronken achter het stuur terecht zijn gekomen.

  Je zou toch bijna denken dat de eindverantwoordelijken achter dit soort verdragen geen mensen kùnnen zijn. Maar dat doen we natuurlijk niet, want dan wordt het wel èrg onoverzichtelijk.

  13 likes
 8. België is daarentegen nog niet wakkergeschut.

  5 likes
  • Nee dat is voorlopig nog zo, maar met onze centrum rechtse zakkenvullende coalitie zal dat hier ook niet lang meer duren want ook zij ruiken geld.
   Ons angst creërend apparaat is al goed op weg om al onze verworvenheden af te slanken of zelfs volledig af te schaffen zelfs onze vrije meningsuiting waarvoor zij eerst schijnheilig opkwamen moet er beetje bij beetje aan geloven. Alles is nog een kwestie van tijd voor de slapende Belgen, the sky is de limit.

   6 likes
  • De grootste TTIP fanaat en anti-democraat heet ook Karel de Gucht, hij is een belg en houdt zijn land echt wel goed in slaap.
   Als het mis gaat met TTIP en het gaat mis door de enorme naïviteit van onze regeringen, dan kunnen we in ieder geval naar hem wijzen als de boosdoener.

   0 likes
 9. Wakker geschud????
  En weer verder slapen denk ik!!!

  Ik zie nog geen gewapende bevolking die Oranjes, regering en andere gespuis opknopen.

  Dus Nederland slaapt gewoon weer verder!

  11 likes
 10. Het is al jaren zo dat Nederland achter Amerika aanloopt zodra er weer een kabinet gekozen is worden de leden daarvan in het torentje geroepen en gehypnotiseerd, het is opvallend dat het merendeel van de kiezers en hun keuze’s worden genegeerd en er alleen nog maar besluiten vallen welke de vrijheid en rechten van de burgerij inperken.
  Altijd weer worden er op cruciale momenten de rekenkamer door het politbureau geinstrueerd creatieve berekeningen af te leveren of wordt de bevolking zogenaamd betrokken via een vage enquête met uitkomsten welke onze overheid wenst.
  Deze enquête’s zijn altijd anoniem dus vaag en niet traceerbaar om het als betrouwbaar te kunnen classificeren en aangezien wij een onbetrouwbare overheid hebben waar corruptie stelen etc na ontmaskering niet bestraft word maar zelfs beloond is er geen credit vanuit het klootjesvolk meer mogelijk.

  De onderdrukking van de burgerij is vermoedelijk nu wel op zijn hoogtepunt een oorlog zal spoedig alle verdragen ongeldig maken en deze laffe graaiers elimineren.

  Niets wat leeft groeit en bloeit op deze planeet is particulier eigendom niemand kan een claim indienen over een natuurlijk ontstaan leven ook al is een deel ervan genetisch kunstmatig gecreëerd, het is altijd gemaakt uit iets wat al aanwezig was, zonder het natuurlijk deel kan het onnatuurlijk deel niet bestaan of heeft geen meerwaarde mocht een bedrijf of mens claimen dan pleegt deze een gecompliceerde diefstal immers een deel is gezamenlijk eigendom en recht om te gebruiken wat onze planeet bied behoord ons gezamenlijk toe ook al zou de mens er een meerwaarde aangeven dan nog is het gezamenlijk bezit.

  5 likes
 11. Ze draven door als een blind paard, en proberen hun wandaden onbespreekbaar te houden voor het ‘gepeupel’, wij eerlijke mensen dus. Hun einde komt langzaam maar zeker in zicht.

  http://langleveeuropa.nl/2015/03/het-taboe-op-het-bespreken-van-geldschepping/

  3 likes
  • Denk je nu echt dat het volk uit alleen maar uit eerlijke mensen bestaat ?

   De instelling die de politici hebben waar jij je zo (en terecht ) aan ergert,
   veel burgertjes maken zich daar ook aan “schuldig” hoor….

   Veel mensen willen voor “het volk” opkomen , zonder er bij stil te staan dat “het volk” ook bestaat
   uit mensen die zich net zo sneaky gedragen als die foute politici…schiet lekker op zo.

   Wil je geen last meer hebben van bepaalde politici dan zal je ook iets moeten ondernemen tegen de mensen die op ze hebben gestemd , anders krijg je met de volgende verkiezing WEER dezelfde stuntels aan de macht

   1 likes
   • Nee natuurlijk bestaat de mensheid niet uitsluitend uit eerlijke mensen maar er gaat een kosmische schifting plaats vinden wat al jaren en jaren bekend is. Maar je doet net alsof ze de volgende verkiezingen nog gaan halen! Man voor die tijd ligt dit hele kromme en zieke systeem aan duigen. Er worden te veel mensen wakker en nee ik erger me niet maar zie het eerder als een spannende wedstijd. de 99% tegen de 1%. Zie hoe die 1% (de U.S.) in paniek allerlei achterlijke regels er door willen drukken, terwijl ze allang faiiliet zijn. En toch de baas over de wereld willen spelen. Sneu, ziek en dus in paniek, meer niet. Het gaat ze niet lukken en zo ja is het niet lang houdbaar aangezien we 3D langzaam uitgaan, maar daar staat die 1% nou nooit eens bij stil omdat ze niet verder kunnen denken dan het kortzichtige 3D oogkleppen-denken, m.a.w. ze lijden aan een groot onvermogen om met de tijd mee te gaan. Vast staat dat die 1% het gaat verliezen. Spannend is het zeker wel!

    3 likes
 12. Het is wederom onze ‘volksvertegenwoordiging’ die de bedrijfsbelangen (partijpolitiek) vóór laat gaan op de belangen van het volk.
  Ik heb er zo langzamerhand geen goed woord meer voor over.
  Kan alleen een volksopstand ons dan nog redden van die bedriegers in de Tweede Kamer ?

  4 likes
 13. Al in de jaren 1940-1945 spraken de Duitsers al over “der dumme Holländer”. In 70 jaar is er dus nog niets veranderd.

  5 likes
 14. Oorlogsmisdadigers kunnen worden berecht door een internationaal hof. Een oorlogsmisdaad is mi ook een misdaad tegen de mensheid. Waarom kunnen dit soort van machthebbers en fabrikanten niet voor hetzelfde hof worden gedaagd? Waarom kunnen onze volksvertegenwoordigers hun gang maar gaan? Ja, volgens de wet zitten ze daar en kunnen hun taak uitoefenen ´zonder last of ruggespraak´. Maar betekent dit dat ze dan ook de verkiezingsbeloften naast zich neer mogen leggen, mogen liegen en besluiten nemen die haaks staan op het belang van de bevolking?
  Nederland reageert gelaten en apatisch. In de landen om ons heen groeit het verzet. Volk, wordt nu toch eens wakker (voor het ècht te laat is)!

  5 likes
 15. Het mooiste is altijd de rol van de pers van de gevestigde media; daar waar bij een Afrikaanse opstand wordt gesproken over die arme mensen die van een dictator af willen (waar NL overigens gewoon zaken mee deed) en in een democratisch bestel willen leven; wordt er bij dit soort protesten gesproken over raddraaiers en allerlei ander tuig, die notabene leven in een “democratie”. Ik ben persoonlijk tegen geweld, maar snap de frustratie wel degelijk. Derhalve ook een groot voorstander van de studenten-opstand in A’dam. Eindelijk weer eens een groep jonge mensen die opstaan voor het algemene belang. Binnenkort wellicht overal de straat weer op?

  4 likes
 16. Hebben de critici over de VS zich gerealiseerd dat de MH17 is neergehaald met Buk raket (Russisch makelij) Dit in opdracht van Putin via Tselkov (GRU-agent) die speciaal door Moskou was aangesteld om het vuurtje in de Oekraïne aan te wakkeren
  Tevens heeft Putin erkend dat indien de Krim weer was teruggenomen door de Oekraïne hij overwogen heeft tactisch kernwapens in te zetten. Stop eens met het tweedracht te zaaien. tussen Europa en Amerika. Speel deze ex KGB agent niet in de kaart maar onthul wie hij werkelijk is.
  In de kliek om hem heen zit ook de leider van de Stasi (Matithas Warnig) De beruchte geheime dienst van Oost-Duitsland.
  Ik verwijs hiervoor naar het artikel in de Sir Eddmund (bijlage van de Volkskrant “Hang naar een Rijk, en hoe dan ook rijk”. In dit artikel beschrijft Karen Dawisha verbluffend nauwkeurig hoe Putin en een kliek rond hem een door en door corrupt regime wisten te vestigen.
  Lopen jullie nu no steeds achter deze chetnik aan?
  Open je ogen en denk aan het oude Romeinse adagio wie de vrede lief heeft bereidde zich voor op de oorlog. Qui amet Pacem prepare bellum
  Open je ogen en wordt wakker voor dit gevaar wat ons bedreigt.
  Vandaag werd ook bekend dat Denemarken bij monde van Lavrov werd bedreigd met kernwapens als zij een afweersysteem tegen de agressie van Rusland zouden steunen.

  landebao

  1 likes
  • Beste Alf u bent volledig dichtgeslipt door de manipulerende info van de westerse media.

   Lees een een opjectief bericht op Deutsche Wirtschafts Nachrichten daar staat een artikel betreffende het afweersysteem wat de Denen zouden willen plaatsen. Lees vooral ook de reacties op het artikel.

   Of lees eens wat Ewald Engelen in een artikel “Politieke elite in Europa radeloos” bij GewoonNieuws.nl te zeggen heeft en lees vooral de reactie van Gerry, een Nederlander die 51 jaar in de USA leeft.

   Of luister eens wat George Friedman van “Stratfor Global Intelligence” op http://www.youtube.com/Featurs
   voor geweldigs te vertellen heeft.

   Enz enz………

   Mvg.

   2 likes
 17. TIPP is al jaren in onderhandelingen en nu word iedereen ineens wakker zogenaamd, nou niet dus 80% slaapt nog lekker door, omdat de meeste bang zijn om iets door te vertellen en voor gek aangezien worden, of simpel weg omdat ze te ego zijn..
  mensen hebben het zelf in handen hoor..
  koop gewoon geen Amerikaanse / buitenlands geïmporteerde producten meer, of zo min mogelijk..
  stop je materialisme, je betaald 600 voor een telefoon die je tumoren geeft mogguhh..
  zorg dat wifi uitgeschakeld word op je kind der / zijn school.. en thuis ook als je het niet gebruikt..
  en zoek om je heen voor alternatieve zaken, die goed eten enz verkopen, en vraag bij boerderijen en tuinders als je die gelegenheid hebt.
  haal je spaar geld van de bank, betaal alle rekening iedere maand en haal de rest er af, moet je toch wat storten dat zet je weer bepaald bedrag erop..
  kijk hier even voor alternatief , http://www.deblijeb.nl/thuis.html des te meer meedoen, des te eerder zijn we van de bankiers ect af..
  koop eten vooral bij de kleine middenstanders, bakker en groente boer enz.
  kijk geen nieuws meer op tv en geen andere tv, koop geen krant meer en als je een abonnement hebt zeg het af, je hebt toch internet, probeer als scholieren groepjes te maken en deel je info , mede dan ook weer met andere scholieren en leraren..
  koop geen troep meer als frisdranken en suikerbommen, en zo min mogelijk verpakt eten, eet verstandiger, en doe een beetje onderzoek er is zoveel te vinden wat goed is..
  kijk deze eens serie van 9 en nog grappig ook ondertiteld https://www.youtube.com/watch?v=6JTv74KVnT8
  of deze

  http://wakeup-world.com/2015/03/21/apple-cider-vinegar-23-research-backed-benefits-11-is-a-must-read/?utm_campaign=Wake+Up+World+e-Newsletter&utm_content=Latest+Headlines+inc.+Apple+Cider+Vinegar+%E2%80%93+23+Research+Backed+Benefits+%2811+is+a+must+read%29&utm_medium=email&utm_source=getresponse

  ga niet voor elk wisse wasje naar de dokter, die geeft je toch alleen maar chemische troep, zoek zelf wat er aan kan schelen, genoeg info te zien op internet.
  en zo kan je nog wel even doorgaan, alle kracht ligt bij de burger zelf…
  we hoeven niet eens te demonstreren, dat heeft toch weinig zin, tenzij we de boel echt kort en klein slaan ;- ))
  je kan beter de mensen om je heen inlichten hoe en wat er allemaal speelt..
  ik heb wel eerder gezegd, ik heb zeker 400+ mensen ingelicht, en soms krijg je de domste antwoorden..
  als ik zeg dat fluoride gif is zeggen ze ja alles is gif tegenwoordig, ik zeg als ze dan kinderen hebben dit:
  als ik uw kinderen zou vergiftigen zou u me dan vermoorden, en vaak zeggen ze ja..
  dan zeg ik nou das mooi want dan kunt u uw regering en uw zelf ook vermoorden want uw kinderen worden vergiftigd door de staat en uw zelf omdat u de verantwoording niet neemt, en dan zijn ze beledigd..,
  met chemtrails wat je zelfs gay kan maken door wat er in zit..
  zie hier http://en.wikipedia.org/wiki/Gay_bomb
  en hier http://bigamericannews.com/2015/03/22/confirmed-obama-increasing-chemtrail-missions-to-infect-males-with-homosexuality/
  waar dit ook nog eens in kan zitten
  •Aluminum Oxide Particles
  •Arsenic
  •Bacilli and Molds
  •Barium Salts
  •Barium Titanates
  •Cadmium
  •Calcium
  •Chromium
  •Desiccated Human Red Blood Cells
  •Ethylene Dibromide
  •Enterobacter Cloacal
  •Enterobacteriaceae
  •Human white Blood Cells-A (restrictor enzyme used in research labs to snip and combine DNA)
  •Lead
  •Mercury
  •Methyl Aluminum
  •Mold Spores
  •Mycoplasma
  •Nano-Aluminum-Coated Fiberglass
  •Nitrogen Trifluoride
  •Known as CHAFF)
  •Nickel
  •Polymer Fibers
  •Pseudomonas Aeruginosa
  •Pseudomonas Florescens
  •Radioactive Cesium
  •Radio Active Thorium
  •Selenium
  •Serratia Marcscens
  •Sharp Titanium Shards
  •Silver
  •Streptomyces
  •Stronthium
  •Sub-Micron Particles (Containing Live Biological Matter)
  •Unidentified Bacteria
  •Uranium
  •Yellow Fungal Mycotoxins
  fluoride, aspartaam, msg, gmo suiker enz enz

  maar aan de andere kant is 50% ook blij dat je het verteld en daar doe je het voor..
  mensen zijn tegenwoordig zo apathisch en ego, dat ze niet inzien wat er gebeurd, en jij die er meer van weet bent er dan voor om mee te geven hoe en wat..
  willen ze het niet weten lekker laten gaan, dan niet maar je hebt het geprobeerd , en je goede kant / hart proberen te laten zien, en dat is waar het omgaat..
  maak bv filmpjes voor op youtube facebook , twitter met textures
  zo kan ik nog uren doorgaan, maar ik wil jullie niet teveel vermoeien ;- )
  oke dus nu allemaal huphup zegt het voort zegt het voort ;- ))..
  groeten mono

  tijd om al dat gespuis in een bodemloze put te storten..

  3 likes
 18. Wat wel jammer van de video van Lubach is dat “ISDS” inderdaad geen zoek-resultaat oplevert immers ” ” er voorplaatsen zorgt daar handig genoeg wel voor. ISDS zelf in typen zonder ” ” Levert echter wel voldoende materiaal op. Dit is dus een punt maken zonder punt, het doet namelijk voorkomen dat de NOS dergelijke berichtgeving niet heeft gemaakt alleen maar om een wel heel flauwe grap te kunnen maken… erg jammer wel.

  1 likes
  • @ TheEnzo:

   Als je ISDS intypt zonder de ” ” dan krijg je diverse hits over een Inrichting van Stelselmatige Daders. Sterker nog, je krijgt 3 pagina’s (lijkt 4, maar er blijven er maar 3 over) met diverse hits wat NIETS te maken heeft met ISDS (controleer maar, heb ik ook gedaan).

   Wellicht ben je niet bekend met het zoeken tussen haakjes, maar dit houdt in dat je gericht naar alleen ISDS zoekt en niet naar alles wat er maar een beetje op lijkt.

   Beetje jammer dus dat je opmerking niet gefundeerd is.

   1 likes
 19. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Het hek is al langere tijd van de dam. De satanisten zullen altijd wel weer wat nieuws verzinnen. Zo wil Nestlé het water monopoliseren. Schoon water zou geen universeel grondrecht meer zijn !!! Ook Coca Cola verkoopt al gebotteld water (naast al die andere nep producten) om dat het bruine gif niet meer te slijten is. Monsanto kom er maar in !

  2 likes
 20. De blinde paarden gaan vanzelf hele slordige fouten maken. Ze vallen vanzelf massaal door de mand.

  http://www.stopdebankiers.eu/bankenwereld-ga-zo-door-zou-ik-zeggen/

  2 likes
 21. De protesten in Frankfurt waren gericht tegen de ECB en de opening van hun megalomane kantoor.

  2 likes
 22. Ik ken iemand die zei geen verstand van politiek te hebben toen ik op blunders van Pechtold wees, terwijl ze D´66 stemt en uit een nest van D´66ers komt. Dat steken ze niet onder stoelen of banken, wat Pechtold van uitkeringstrekkers vindt en het eigen schuld dikke bult verhaal. Allemaal nog een baantje. Maar ook niet te geloven is hoe normaal ze het vinden dat hun grote leider geen verstand van politiek heeft. Diezelfde mensen waren zwaar financieel gedupeerd en maken zich er nog steeds woest over als ze denken aan hoe ze door een slinkse truc in de administratie voor duizenden euro´s getild waren door ze een fout advies te geven. Maar vonden het raar dat ik een krantenartikel voorlas die melding maakte dat Pechtold nader onderzoek in een oplichtingsaffaire bij diezelfde administratie, onnodig achtte. Waar ik me druk om maakte… hoezo dom.

  2 likes
 23. het is tijd om af te rekenen met het gedrocht EU en de mensen terug het zelfbeschikkingsrecht te geven, de grenzen te herstellen en de eigen munt terug in te voeren. Dringend tijd !!!

  2 likes
 24. Je moet zo veel mogelijk met woord en daad dit stelsel saboteren, koop niet hun producten, ga je eigen weg, en draag het uit, dit stille verzet.
  De leiding van onze samenleving moet terug in de handen van het volk, power te the people !!!

  1 likes
 25. LOL, als Amerikaanse bedrijven niet genoeg winst maken dan hebben wij het gedaan.
  Is er ook nog de variant van als wij niet genoeg winst maken dan hebben zijn het gedaan?

  Ach, mocht het zo zijn (betwijfel dat), dan gaat het plebs daar natuurlijk helemaal noppes nada van merken.

  Hoogstens een verbod op het uitwisselen van zaden, het verplichten van vaccineren, kinderen vanaf de geboorte ook verplicht spelen met tweedimensionale straaldoosjes zodat speelkameraadjes overbodig worden, eigenlijk een verplichte jaarlijkse minimum afname van allerlei gif rotzooi enzo…

  Ach…

  0 likes
  • …en wij zouden daar gedwee in mee moeten gaan? Wie zegt dat ze niet inmiddels al kwijlend in een luier zitten te lallen vanuit hun rolstoel? Daar lijkt het n.l. steeds meer op.

   0 likes
 26. wat is nederland toch zielig zich mee laten sleuren in het verderf van vs
  vroeger hadden ze nog wat te vertelen maar nu is het niks mee mee lopers

  0 likes
 27. zaterdag 23 mei ;15 Binnenstad Zwolle Zwolse Mars tegen Monsanto/TTIP

  0 likes
 28. Grappig dat alle partijen worden genoemd met hun standpunt over dit onderwerp, behalve de PVV.

  0 likes
  • @ Diana 1963

   Niet alle partijen worden genoemd. Er wordt letterlijk gezegd:
   “In Nederland zijn er maar drie partijen tegen TTIP: SP, GroenLinks en de Partij voor de Dieren. De andere partijen – waaronder D66, CDA, VVD en PvdA – stemmen in met TTIP.”.

   Dan mis ik er toch echt meer dan één, maar die vallen dan ook onder de noemer “de andere partijen”. 😉

   0 likes
 29. Jeannette Hildersley

  Ik hoop van harte dat iedereen dit leest en inziet welk een impact dit zal hebben.

  0 likes
 30. Ik erger mij steeds vaker dat ik hoor dat als het gaat om medicijnen of landbouwvergiften dat de massoneria de industrien dat de mensen alles tegenwoordig maar slikken en er van massaal protest tegen ons slechte eten niet meer is Mensen kom massaal in protest tegen het kapitaal van de goedlachse vvd leider en zijn politieke vrienden pvda cda en d66

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

thunberg

Klimaatdeskundige fileert uitspraken Greta Thunberg tijdens hoorzitting: ‘Zonne- en windenergie onbetrouwbaar!’

Michael D. Shellenberger, oprichter van de organisatie ...

Het is allemaal zo nutteloos. Klimaatverandering is van alle tijden. De boodschap van deze deskundige wordt weggemoffeld (lees 'm hier)

Het is allemaal zo nutteloos. Klimaatverandering is van alle tijden. De boodschap van deze deskundige wordt weggemoffeld (lees ‘m hier)

Dr. ir. Paul de Groot is onder ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.