Homepagina » Het Complot » Volgend jaar gaan we ‘een enorme omwenteling meemaken in de samenleving’. Staan we aan de vooravond van grote onthullingen?
Volgend jaar gaan we 'een enorme omwenteling meemaken in de samenleving'. Staan we aan de vooravond van grote onthullingen?
Foto: YouTube/Blue Tiger Media

Volgend jaar gaan we ‘een enorme omwenteling meemaken in de samenleving’. Staan we aan de vooravond van grote onthullingen?

De Britse technofilosoof Martin Geddes heeft zich uitgebreid verdiept in de zogeheten Q-beweging.

Veel mensen voelen zich rusteloos en beginnen langzaam maar zeker te ontdekken dat ze hun hele leven zijn voorgelogen.

Het huidige geloofssysteem stort in elkaar, aldus Geddes in The Bossmaker, toevoegende dat dit systeem – wat je globalisme kunt noemen – zal worden vervangen door iets anders.

Misleiding

Volgens de filosoof is er een occulte oorlog gaande, met aan de ene kant misleiding en aan de andere kant onderscheidingsvermogen.

Deze oorlog manifesteert zichzelf op meerdere niveaus. Bijvoorbeeld op het politieke niveau – denk aan de diverse schandalen – en op het culturele niveau, waarbij we het hebben over de propaganda die wordt verspreid via de mainstream media.

Geddes begon twee jaar geleden met het analyseren van de informatie die Q naar buiten brengt.

Hij merkt op dat deze informatie gebruikt kan worden om beter te begrijpen wat er in de wereld gebeurt.

Geïnstitutionaliseerde misdaad

De meeste mensen zijn bekend met het begrip georganiseerde misdaad.

De vorm van misdaad waar we dagelijks in de samenleving mee te maken hebben, is nog erger: geïnstitutionaliseerde misdaad.

In dit geval zijn instituties, bijvoorbeeld overheden en banken, in de loop der tijd gekaapt of overgenomen door wat je psychopaten zou kunnen noemen.

Steeds meer mensen beginnen dit in te zien en tot de ontdekking te komen dat ze continu worden voorgelogen.

Enorme omwenteling

Geddes voorspelt dat we volgend jaar een enorme omwenteling gaan meemaken in de samenleving.

“Er is een paradigmaverschuiving gaande,” zegt hij.

Het gevolg is dat grootschalige corruptie wordt ontmaskerd op het hoogste politieke niveau.

Grootste politieke schandaal

De eerste tekenen zijn al zichtbaar, licht Geddes toe. Hij verwijst onder meer naar Spygate, de theorie dat president Obama Trump liet bespioneren om zijn verkiezingscampagne te ondermijnen.

“Dit schandaal is 1000 keer groter dan Watergate,” klinkt het. “Dit is het grootste politieke schandaal uit de geschiedenis van het Westen. Het is geen complottheorie.”

We staan aan de vooravond van onthullingen die de samenleving op zijn grondvesten zullen doen schudden, zegt Geddes.

Bekijk de video hieronder:

[Blue Tiger Media]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • We worden wakker?

  -Uitneem wet, we krijgen nog 32 miljard gulden terug van de staat
  -Kwartje van Kok, wanneer krijgen we dat terug?
  -We krijgen nog 1000 euro van Rutte.

  Ik zou zo zeggen, omwenteling? Zorg eerst maar eens dat dit terug komt.
  Daarna, uit de EU, gulden terug, ziekenfonds terug. Da’s pas een omwenteling!

  52 likes
  • Herman de Graaf schreef:

   U wacht op een ander.
   Neem het heft in eigen hand, zou ik zo zeggen.
   Wees wakker en opmerkzaam.
   Doe wat u goed dunkt, en kom op voor uw eigen mening.
   Vergeet de regeltjes, want ook u bent gedresseerd.
   Kom daarvan los …. en leef !

   30 likes
  • Rob schreef:

   [email protected], je denkt net als de heersende macht in geld. Geld verandert niets. De verandering in vel grotere zin houdt een bewustzijnsontwikkeling – en verandering in. Geld is niet hetgeen iets kan veranderen, het is altijd alleen maar een middel. En in dit geval is het altijd alleen maar een machtsmiddel geweest. Er kan wat dat betreft alleen maar iets veranderen als wij als mens mensen individueel veranderen en zo een andere wereld neerzetten. Als we dat doen dan zijn de machthebbers, die mogelijk niet in staat zijn te veranderen, degenen die straks niet meer in de ‘nieuwe wereld’ passen.

   15 likes
   • Tigron schreef:

    Rob,

    Ik ben het met je reactie eens.
    Aan de basis van alle ellende op de wereld ligt de hebzucht van mensen.
    Geld is het middel om die hebzucht te bevredigen.
    Zodra de mensheid de hebzucht loslaat en tevreden is met wie en wat hij is, dan zijn we als mensheid al aardig op de goede weg

    7 likes
  • nou en!!! schreef:

   die duizend euri,s mag tie houden,als tie maar oprut

   16 likes
 • Coldshot schreef:

  De wereld wordt wakker… Jammer dat ons land het LAATSTE land zal zijn wat wakker wordt.. (hopenlijk is het dan nog niet te laat..) 🙁

  35 likes
  • Jets schreef:

   Een stukje Hindu filosofie uit de Bhagvad Geeta (vrij vertaald):

   “Wat gebeurd is was goed, wat nu gebeurt is ook goed, wat komen zal zal ook goed zijn”.

   We zitten nu, volgens dezelfde filosofie, in de laatste fase van DIT leven, namelijk “Kalyug”.
   Geen nood, niemand gaat dood, er breekt geen WW3 uit of iets dergelijks :-))

   Stay tuned, er gaan belangrijke gebeurtenissen plaatsvinden.

   p.s. de politiek is nu nog niet helemaal wakker.

   15 likes
   • Elise schreef:

    Als het uiteindelijk de bedoeling is dat we een chipje krijgen en gestuurd worden door een computerprogramma(AL), nou dan ga ik nog liever dood.(denk dat het uitloopt om op straat/bossen te gaan leven)
    Zie speeltuin China: daar heb je overal camera’s en gezichtsherkenning. Loop je 3x door rood, dan krijg je geen recht meer om een huis te kopen. Of via facebook wordt er geliked en onliked. Zo kun je punten verzamelen en als je zoveel punten heb, dan krijg je een gratis bioscoop bon.
    Technologie(persoonlijke) moet weg om weer te leven vanuit de bron.(van mij mag er wel technologie zijn die iets verbetert, maar er mag geen misbruik van gemaakt worden)
    En ja. er moet dan wel een tastbaar ruilmiddel zijn.(zie oorsprong van geld) Geen beurzen meer etc.
    Technologie(handel beurzen) heeft ervoor gezorgd dat het leven steeds sneller moest gaan en dat kan niet. Ook de aarde/natuur/mens heeft zijn eigen tijd/ritme. En dat botst nu heel erg.
    En als we dit weer voor elkaar krijgen(weer meer leven op de natuurlijke ritmes), dan komt er vanzelf wel weer balans/vrede/rust/beterschap voor de natuur etc.

    5 likes
    • Elise schreef:

     Sinds de klok weer verzet is maak ik weer meerdere dingen mee bij dieren en kinderen die geen klok kunnen kijken. Kinderen worden nog wakker op oude tijd en hond wil op oude tijd naar buiten.
     Vind het een vorm van psychische mishandeling, waarbij het lichaam ook nog wordt geschaad.

     13 likes
    • peterson schreef:

     In de openbaringen van Johannes in de Bijbel,….Ja echt ! staat dat in de eindtijd alle mensen een teken aan hun hand (of voorhoofd ) krijgen waarmee ze moeten betalen en zich identificeren: En een ieder die dit teken weigert ,wordt het verboden om te kopen of te verkopen !! 2000 jaar lang heeft men zich erover gebogen wat dit kon zijn ….de micro-chip dus. (en staat erbij) , dat dit het teken is van de duivel ( 666 ) neemt het niet staat er ,de here god zal u vereren als u weigert.! …ja makkelijk l*llen denk ik dan. ! de here god eert mij dan ,maar de kruidenier op de hoek zegt gewoon oprotten jij !! en daar sta je dan met je lege maag,… nou ja , alles went.

     3 likes
   • Christgalactic schreef:

    Beste

    WWO 3 is allang bezig, die is enkel niet zichtbaar! Wat wel waar is, is dat er geen militaire wapens bij ingezet worden. Energiewapens worden hier gebruikt.
    Kenmerkend is bijvoorbeeld de uitrol van 5G met als doel het stelselmatig reduceren van de bevolking.
    Maar ook vaccinatie, chemtrails, genetisch gemanipuleerd voedsel ed

    11 likes
   • Mrs. No-one schreef:

    [email protected]: Wat er gaat ‘gebeuren’ is dat we een schitterende beschaving gaan krijgen!

    Dit dankzij de (heilige)wetenschap & de goden.

    4 likes
    • Jets schreef:

     @Mrs. No-one

     Absoluut, de teller van deze wereld wordt “ge-reset”. Het leven is geen lijn van “A” naar “B”, maar een cirkel :-)))

     Dit is een van de redenen waarom we verder gaan in ons leven. We worden geboren, leren van alles en nog wat en sterven daarna (kort door de bocht, maar hopelijk begrijpt een ieder dit). Vergelijk dit geheel met een school; overgaan is te vergelijken met het doorlopen van de 4 fases van het leven in DEZELFDE klas. Aan het eind van de cyclus, gaan we over en leven verder.

     0 likes
  • Willem schreef:

   We worden al zeker 20 tot 30 jaar gewaarschuwd op deze manier, mensen die het al veel eerder aan zagen komen werden nooit gehoord en voor alu-hoedjes dragers uitgemaakt en conspiracy gekken. Kun je nagaan hoe dat geweest moet zijn voor al die “klokkenluiders” die juist door deze berichten naar buiten te brengen alles kwijt zijn geraakt. Je wordt niet wakker je bent wakker of je slaapt een tussenweg is er niet.

   25 likes
  • Mikkie schreef:

   Nou, dat zeg je welmaar boeren, burgers en buitenlui( de bouwers en de on derwijzers en het zorgpersoneel ) weet dat ze continu bedondert worden. Ik ben geen van deze beroepsgroepen maar ik heb er ALLE BEGRIP voor dat ze op een zeer irritante manier gaan protesteren. Petje af voor de gele hesjes in Frankrijk. Die zetten toch maar mooi door!

   6 likes
 • Jelled schreef:

  In mijn omgeving zijn de mensen alvast te laf om verandering onder ogen te durven zien. Zolang ze maar hun shows kunnen zien en zolang ze maar de goed gelovige burger kunnen zijn.

  Née zolang er maar brood op de plank komt. De rest interesseert hen geen bal. Dus ik geloof niet meer in die zogenaamde ontwaking.
  De massa is er gewoon te bang voor.

  13 likes
  • Rob schreef:

   @Jelled, niemand zal aan de veranderingen ontkomen die gaande zijn. Degenen die niet op de hoogte zijn zullen dan (hard) geconfronteerd worden en in de eerste plaats met zichzelf. Het hele macht systeem is al een tijd aan het instorten. Onlangs werd in een podcast gezegd dat de Libanese en Iraakse presidenten zijn opgestapt, de Libanese bank voorgoed failliet en gesloten is, alle Israëlische ambassades gesloten zijn, vluchten over de hele wereld aan de grond zijn gehouden en vooral in 2 revolutionaire landen, Nigeria zijn grens heeft gesloten, Hong Kong in een recessie is gecrasht en andere regio’s zullen volgen omdat de heersende macht er op aandringt hun bankensysteem draaiende te houden. Het ziet ernaar uit dat nu echt de boel flink aan het instorten is.

   14 likes
 • Eksegese schreef:

  Als 1 van de highlights van de grote ontknoping het feit zou moeten zijn dat Obama Trump heeft bespioneerd tijdens de verkiezingscampagne dan is daarmee alweer volstrekt duidelijk dat alles volledig gecontroleerd in de openbaarheid komt. Die 2 zijn beide dienaren van dezelfde meester. Q-anon kwatsch dus !

  12 likes
  • René schreef:

   Inderdaad! Maar dat er een omwenteling komt in de samenleving (ook NL) in de jaren twintig is onontkoombaar. Of het daardoor beter wordt, is afwachten, de historie heeft dit lang niet altijd zo uitgewezen.

   4 likes
 • salvar schreef:

  als achter de zogenaamde waarheid maar niet de volgende leugen zit en in een keer in de gevangenis van de NWO zitten.

  11 likes
 • Jeff schreef:

  Mooie prognose, maar mis iets. Volgens mij hebben dat soort lui voor alles een draaiboek liggen. De gevolgen van diens verzet, zijn wellicht niet te overzien. Ze laten zich echt niet zonder slag of stoot naar het schavot voeren. Mooi zou dus zijn, als daar dan ook een draaiboek voor klaar ligt. Maar wie gaat mij vertellen dat dit oprechte entiteiten zijn dan?

  6 likes
 • Matt schreef:

  Ik zit al 2 jaar te wachten tot die feeks Hitlery eindelijk eens gearresteerd gaat worden maar nee, straks mag ze weer gewoon meedoen en zich kandidaat stellen.
  En waar blijven die golven van arrestaties van ‘hooggeplaatste’ personen, die zowat 2 jaar geleden had moeten opstarten?
  Diezelfde misdadigers, de families Clinton, Busch en Obomba trippelen nog altijd vrolijk rond, maar kunnen nu helaas niet meer bij hun holmaatje Epstein op bezoek gaan op zijn pedo eiland.
  Had Q dit voorzien?? Dacht het niet!
  Al die snullen die met dit soort berichten naar buiten komen zijn fake in de ergste zin van het woord want als er 1 ding zeker is: op deze manier krijgt het fake- news wel de aandacht en word voor waar aangezien en het echte nieuws wordt dan verkocht als fake news.
  Dit hoort onder de zelfde noemer als “de Galactische federatie met hun ‘channelingen’ waar wij straks “liefdevol ” (jaja) in worden opgenomen. 10 JAAR GELEDEN AL!!!
  Mensen wordt eens wakker en stop met het internet op die manier belachelijk te maken voordat het door de echte criminelen aan de top heel simpel opgeruimd kan worden.

  7 likes
 • Rob schreef:

  5 minuten en het is al duidelijk dat ook deze man praat vanuit een ‘positie’. Hij maakt ook gewoon nog deel uit van die wereld van macht omdat hij alleen maar praat vanuit studie buiten zichzelf en waarnemingen buiten zichzelf. De veranderingen die in deze tijd gaande zijn komen van binnenuit, vanuit de kern van de mens, en als mensheid in het geheel gezien. Het bewustzijn van die kern, de ziel, is altijd slapen geweest maar al decennia lang worden er generaties geboren met een wakker bewustzijn. Die hebben ook geen ‘geprogrammeerd ego’ meer, zoals dat met een slapend bewustzijn wel het geval was. Deze man is ook gewoon nog van de ‘oude tijd’. Hij praat niet uit zichZelf maar naar buiten gericht. De handgebaren zijn typisch onderdeel van de taal die ze in de wereld van macht spreken. Strop (das) om zijn nek als symbool van de dood (niet in het leven zelf staand) enz. Ook hij kent zijn eigen leven niet eens en praat vanuit een functie in het systeem, vanwaar hij niet de werkelijke veranderingen ziet.

  5 likes
 • exegese schreef:

  @De Goeiste schreef : Ik heb mijn ‘mond’ nog nooit dood laken maken!
  Maar dan ook nog nooit!!!
  Ja, ik leef nog nog steeds!

  Misschien komt dat omdat je, zoals de meeste mensen, geen ruk voorstelt en dus geen bedreiging vormt. In een uiterst geval zullen ze je met een milde glimlach gade slaan en verder negeren. Alleen mensen die echt in staat zijn op grootse wijze de klok te luiden lopen gevaar. Wees blij dat je de moed niet hebt, en de drang niet voelt naar die heldhaftigheid, het zou je leven ingrijpend veranderen zo niet beëindigen.

  2 likes
 • jani schreef:

  Wat een vooruitzicht!! U zult dat ergens op baseren.

  1 likes
 • peterson schreef:

  Ja ja volgend jaar komt er verandering ….. altijd volgend jaar, mooie boek presentatie erbij ..( vanaf morgen in de winkel !! ) volgend jaar beginnen ook de mass-arrests in Amerika 130.000 sealed -indictments … volgend jaar hoor, vraag mij er gerust naar van de zomer naar, ik zeg dan .. ik zei toch : VOLGEND JAAR !!

  1 likes
 • Mrs. No-one schreef:

  Wordt dit dan een positieve transit naar een betere wereld en dit voor een IEDEREEN? Moet dan wel eerst ‘t kaf van het koren worden gescheiden. Alle tekenen en patronen wijzen erop dat dit over een niet al te lange tijd inderdaad zal gaan plaats vinden, gaan we dus een nogal wat groots meemaken en dit zo al zo: Zou dit wel eindelijk, wel eens mogen en als het eigenlijk al niet te laat is?

  0 likes
 • De Goeiste schreef:

  En????
  Wat dan nog???
  Een gebrek aan iets wat ‘vrije wil’ heet of zo???

  0 likes
 • De Goeiste schreef:

  Ik heb mijn ‘mond’ nog nooit dood laken maken!
  Maar dan ook nog nooit!!!
  Ja, ik leef nog nog steeds!

  0 likes
 • x

  Check Also

  trump

  In de Verenigde Staten is iets uitzonderlijks gebeurd, deel 2

  Vorig jaar werden op social media massaal ...

  lange frans

  Schokkende nieuwe podcast Lange Frans over pedo-elite in Nederland: ‘Het is nu klaar’

  “Is het zo dat allerlei wereldleiders en ...

  >