Homepagina » UFO » Russische ruimtesonde legt mysterieus object vast op camera, en verdwijnt vervolgens voor altijd. Wat is er gebeurd?
Russische ruimtesonde legt mysterieus object vast op camera, en verdwijnt vervolgens voor altijd. Wat is er gebeurd?

Russische ruimtesonde legt mysterieus object vast op camera, en verdwijnt vervolgens voor altijd. Wat is er gebeurd?

Recentelijk overleed kolonel Marina Popovitsj. Zij was de eerste Sovjet-vrouw die door de geluidsbarrière ging. Ze trainde om kosmonaut te worden, maar zou nooit de ruimte ingaan.

Popovitsj zei dat ze als piloot UFO’s had gezien en dat ze in buitenaardsen geloofde.

Gekkenhuis

Ze publiceerde er in 1991 zelfs een boek over: ‘UFO Glasnost’. Daarin stelde ze dat zowel de Verenigde Staten als de Sovjet-Unie de aanwezigheid van buitenaards leven in de doofpot hadden gestopt.

“Als piloten waren we bang om hier ook maar een woord over te zeggen omdat we dan rechtstreeks naar het gekkenhuis zouden gaan,” zei ze.

Volgens haar werd materiaal over UFO’s in de Sovjet-Unie jarenlang door de KGB in de kluis gehouden.

Vreemd, cilindervormig object

Op een foto die door de Russen is gemaakt met ruimtesonde Phobos II was volgens Popovitsj ‘de silhouet van een vreemd, cilindervormig object te zien dat de sonde naderde’.

De foto is gemaakt op 25 maart 1989 in de buurt van Marsmaan Phobos. Kort daarna ging het contact met de ruimtesonde verloren.

Tijdens een persconferentie op het Russische consulaat in San Francisco in 1991 hield ze een foto omhoog van de UFO bij Phobos. Ze zei dat het mogelijk een buitenaards ruimteschip was geweest.

Bekijk de video hieronder:

[CE]


Vond je deze info belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

9 reacties

 1. Als Aliens (als ze bestaan) zich niet tegen 2025 vertonen aan de massa op Aarde, dan zullen ze voor altijd als vijandig en achterbaks worden gezien en nooit vertrouwd worden.

  4 likes
  • Straalmans, leg dat eens uit?
   Hoe kom je aan die datum?
   ALS ze bestaan zijn ze na die datum ineens vijandelijk?
   Wat als ze met een witte vlag in 2026 hier landen? (de aardse mentaliteit kennende schieten die op alles wat hun vreemd is).

   8 likes
  • @Straalmans

   Zo simpel werkt het niet. Als ze zich willen laten zien dan moet hier op de planeet wel eerst de energie veranderen en moet er meer bewustzijn groeien. Onze planeet heeft altijd in het duister gezeten wat dat betreft. Je kunt je dan afvragen of jij, een ander soort wezen met een groot bewustzijn, je hier in het duister zou gaan vertonen (macht en geen bewustzijn) met de kans dat je aangevallen wordt. De energie zal van ons uit gezien eerst zodanig moeten worden dat wij dat soort leven met dat soort bewustzijn aan kunnen. Het zal dus niet aan hen liggen maar aan ons. Een beetje geciviliseerd mens vertoont zich niet in een achterbuurt. Waarom zouden anderssoortigen zich dan hier vertonen als het hier in een groter beeld ook als een achterbuurt gezien kan worden omdat hier geen bewustzijn is?

   5 likes
  • Ik zou ook geen contact zoeken met de mens. Waardeloze wezens

   2 likes
 2. In dit geval lijkt dit idd. op een Ufo-registratie; Verder er zijn heel wat piloten, politie-agenten, militaire-officieren e.d.(ook dit o.a. volgens de Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer), zo ook veel boeddha-christussen(ook die van ‘in wording’) die getuigen zijn geweest van Ufo ‘spottings’ maar uit angst om in het ‘gekkenhuis’ e.d. te worden geplaatst nog moeilijk uit de kast durven te komen. Kan je na gaan hoe erg de schaduwregeringen en middels hun vele triljoenen dollars etc. manipulatie-gelden, deze mensen en de mensheid in zijn geheel onder de Matrix-controle heeft en deze nog totaal weet te onderdrukken.

  3 likes
 3. Ja ,er is zeker veel op angst gebaseerde gebeurtenissen, daarom houd de angst ook vele mensen ,laat staan de gehele mensheid in zijn macht ..angst is de basis van veel onbegrip ..waarin en waarmee de mens mee worstelt, eigenlijk gezegd, zijn het meestal concepten, gefundamenteerd op veronderstellingen,elk veronderstelling is dan een gevangenis voor vele angsten. of een niet kennen of ontkennen,, dat is het worstel erin en ermee,eigenlijk gezegd men kan zichzelf niet goed genoeg en de gebeurtenissen erin geven dat de mogelijkheid van de twijfel..en elk twijfel is dat de concept van meer twijfels van een gebeuren die gewoon gebeurt, het niet kennende geeft dan voedsel voor de angst.eigenlijk gewoon kleinzielig als men zich door angst laat leiden.

  2 likes
 4. Marina Popovitsj Het Sovjet UFO dossier
  Uitgeverij Tirion Baarn
  1991, 264 blz. ISBN 90-5121-384-4
  Op aanvraag geef ik wel een korte beschrijving van dit boek.

  2 likes
 5. Persoonlijk geloof ik haar wel, het is ook een schande hoe zij behandeld is. Wat ook wel opvallend was dat na de val van de Sovet Unie, alle militaire en inlichtingen posten verlaten werden of tegen betaling er toegang werd gegeven tot archieven en militaire/inlichtingen fasicileiten (inclusief de strategische eenheden en depots). Uiteraard met uitzondering van alle archieven en groepen binnen de Sovet militaire en inlichtingenwereld die zich met ufo’s bezig hielden. Daarvan bleef zowel de financiering intact en de beveiliging intact, er is toen des tijd wel wat gelekt maar dat was allemaal “low level” informatie. Wat dus wel aangeeft hoe belangrijk het is als het zelfs een hogere prioriteit heeft dan de nucleaire strategische eenheden en instanties.

  2 likes
 6. Dat kan zeker raar uitpakken, als ze op buitenaardse gaan schieten, maar zal niet gebeuren ze kijken toe hoe de aarde naar klote gaat. Maby zijn wij wel parasieten of een bacterie voor hun Hoe wij naar mieren kijken zo kijken hun naar ons

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ruimtesignaal

Harvard-prof: Dit ruimtesignaal is mogelijk van een buitenaardse beschaving

Eerder deze maand kondigden Canadese onderzoekers aan ...

poetin

Poetin onthult waarom Tweede Wereldoorlog is uitgebroken. Zoiets is ‘nog nooit eerder voorgekomen in de Russische geschiedenis’

Tijdens een bijeenkomst van de GOS-landen in ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.