UFO

Russische ruimtesonde legt mysterieus object vast op camera, en verdwijnt vervolgens voor altijd. Wat is er gebeurd?

Help door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Recentelijk overleed kolonel Marina Popovitsj. Zij was de eerste Sovjet-vrouw die door de geluidsbarrière ging. Ze trainde om kosmonaut te worden, maar zou nooit de ruimte ingaan.

Popovitsj zei dat ze als piloot UFO’s had gezien en dat ze in buitenaardsen geloofde.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Gekkenhuis

Ze publiceerde er in 1991 zelfs een boek over: ‘UFO Glasnost’. Daarin stelde ze dat zowel de Verenigde Staten als de Sovjet-Unie de aanwezigheid van buitenaards leven in de doofpot hadden gestopt.

“Als piloten waren we bang om hier ook maar een woord over te zeggen omdat we dan rechtstreeks naar het gekkenhuis zouden gaan,” zei ze.

Volgens haar werd materiaal over UFO’s in de Sovjet-Unie jarenlang door de KGB in de kluis gehouden.

Vreemd, cilindervormig object

Op een foto die door de Russen is gemaakt met ruimtesonde Phobos II was volgens Popovitsj ‘de silhouet van een vreemd, cilindervormig object te zien dat de sonde naderde’.

De foto is gemaakt op 25 maart 1989 in de buurt van Marsmaan Phobos. Kort daarna ging het contact met de ruimtesonde verloren.

Tijdens een persconferentie op het Russische consulaat in San Francisco in 1991 hield ze een foto omhoog van de UFO bij Phobos. Ze zei dat het mogelijk een buitenaards ruimteschip was geweest.

Bekijk de video hieronder:

[CE]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
4 jaren geleden

Ja ,er is zeker veel op angst gebaseerde gebeurtenissen, daarom houd de angst ook vele mensen ,laat staan de gehele mensheid in zijn macht ..angst is de basis van veel onbegrip ..waarin en waarmee de mens mee worstelt, eigenlijk gezegd, zijn het meestal concepten, gefundamenteerd op veronderstellingen,elk veronderstelling is dan een gevangenis voor vele angsten. of een niet kennen of ontkennen,, dat is het worstel erin en ermee,eigenlijk gezegd men kan zichzelf niet goed genoeg en de gebeurtenissen erin geven dat de mogelijkheid van de twijfel..en elk twijfel is dat de concept van meer twijfels van een gebeuren die gewoon gebeurt, het niet kennende geeft dan voedsel voor de angst.eigenlijk gewoon kleinzielig als men zich door angst laat leiden.

Matt
Matt
4 jaren geleden

Marina Popovitsj Het Sovjet UFO dossier
Uitgeverij Tirion Baarn
1991, 264 blz. ISBN 90-5121-384-4
Op aanvraag geef ik wel een korte beschrijving van dit boek.

Mrs. No-one
Mrs. No-one
4 jaren geleden

In dit geval lijkt dit idd. op een Ufo-registratie; Verder er zijn heel wat piloten, politie-agenten, militaire-officieren e.d.(ook dit o.a. volgens de Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer), zo ook veel boeddha-christussen(ook die van ‘in wording’) die getuigen zijn geweest van Ufo ‘spottings’ maar uit angst om in het ‘gekkenhuis’ e.d. te worden geplaatst nog moeilijk uit de kast durven te komen. Kan je na gaan hoe erg de schaduwregeringen en middels hun vele triljoenen dollars etc. manipulatie-gelden, deze mensen en de mensheid in zijn geheel onder de Matrix-controle heeft en deze nog totaal weet te onderdrukken.

Straalmans
Straalmans
4 jaren geleden

Als Aliens (als ze bestaan) zich niet tegen 2025 vertonen aan de massa op Aarde, dan zullen ze voor altijd als vijandig en achterbaks worden gezien en nooit vertrouwd worden.

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x