Homepagina » UFO » Russische ruimtesonde legt mysterieus object vast op camera, en verdwijnt vervolgens voor altijd. Wat is er gebeurd?
Russische ruimtesonde legt mysterieus object vast op camera, en verdwijnt vervolgens voor altijd. Wat is er gebeurd?

Russische ruimtesonde legt mysterieus object vast op camera, en verdwijnt vervolgens voor altijd. Wat is er gebeurd?

Recentelijk overleed kolonel Marina Popovitsj. Zij was de eerste Sovjet-vrouw die door de geluidsbarrière ging. Ze trainde om kosmonaut te worden, maar zou nooit de ruimte ingaan.

Popovitsj zei dat ze als piloot UFO’s had gezien en dat ze in buitenaardsen geloofde.

Gekkenhuis

Ze publiceerde er in 1991 zelfs een boek over: ‘UFO Glasnost’. Daarin stelde ze dat zowel de Verenigde Staten als de Sovjet-Unie de aanwezigheid van buitenaards leven in de doofpot hadden gestopt.

“Als piloten waren we bang om hier ook maar een woord over te zeggen omdat we dan rechtstreeks naar het gekkenhuis zouden gaan,” zei ze.

Volgens haar werd materiaal over UFO’s in de Sovjet-Unie jarenlang door de KGB in de kluis gehouden.

Vreemd, cilindervormig object

Op een foto die door de Russen is gemaakt met ruimtesonde Phobos II was volgens Popovitsj ‘de silhouet van een vreemd, cilindervormig object te zien dat de sonde naderde’.

De foto is gemaakt op 25 maart 1989 in de buurt van Marsmaan Phobos. Kort daarna ging het contact met de ruimtesonde verloren.

Tijdens een persconferentie op het Russische consulaat in San Francisco in 1991 hield ze een foto omhoog van de UFO bij Phobos. Ze zei dat het mogelijk een buitenaards ruimteschip was geweest.

Bekijk de video hieronder:

[CE]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
1 jaar geleden

Ja ,er is zeker veel op angst gebaseerde gebeurtenissen, daarom houd de angst ook vele mensen ,laat staan de gehele mensheid in zijn macht ..angst is de basis van veel onbegrip ..waarin en waarmee de mens mee worstelt, eigenlijk gezegd, zijn het meestal concepten, gefundamenteerd op veronderstellingen,elk veronderstelling is dan een gevangenis voor vele angsten. of een niet kennen of ontkennen,, dat is het worstel erin en ermee,eigenlijk gezegd men kan zichzelf niet goed genoeg en de gebeurtenissen erin geven dat de mogelijkheid van de twijfel..en elk twijfel is dat de concept van meer twijfels van een gebeuren die gewoon gebeurt, het niet kennende geeft dan voedsel voor de angst.eigenlijk gewoon kleinzielig als men zich door angst laat leiden.

Matt
Matt
1 jaar geleden

Marina Popovitsj Het Sovjet UFO dossier
Uitgeverij Tirion Baarn
1991, 264 blz. ISBN 90-5121-384-4
Op aanvraag geef ik wel een korte beschrijving van dit boek.

Mrs. No-one
Mrs. No-one
1 jaar geleden

In dit geval lijkt dit idd. op een Ufo-registratie; Verder er zijn heel wat piloten, politie-agenten, militaire-officieren e.d.(ook dit o.a. volgens de Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer), zo ook veel boeddha-christussen(ook die van ‘in wording’) die getuigen zijn geweest van Ufo ‘spottings’ maar uit angst om in het ‘gekkenhuis’ e.d. te worden geplaatst nog moeilijk uit de kast durven te komen. Kan je na gaan hoe erg de schaduwregeringen en middels hun vele triljoenen dollars etc. manipulatie-gelden, deze mensen en de mensheid in zijn geheel onder de Matrix-controle heeft en deze nog totaal weet te onderdrukken.

Straalmans
Straalmans
1 jaar geleden

Als Aliens (als ze bestaan) zich niet tegen 2025 vertonen aan de massa op Aarde, dan zullen ze voor altijd als vijandig en achterbaks worden gezien en nooit vertrouwd worden.

Rob
Rob
Reactie op  Straalmans
1 jaar geleden

@Straalmans

Zo simpel werkt het niet. Als ze zich willen laten zien dan moet hier op de planeet wel eerst de energie veranderen en moet er meer bewustzijn groeien. Onze planeet heeft altijd in het duister gezeten wat dat betreft. Je kunt je dan afvragen of jij, een ander soort wezen met een groot bewustzijn, je hier in het duister zou gaan vertonen (macht en geen bewustzijn) met de kans dat je aangevallen wordt. De energie zal van ons uit gezien eerst zodanig moeten worden dat wij dat soort leven met dat soort bewustzijn aan kunnen. Het zal dus niet aan hen liggen maar aan ons. Een beetje geciviliseerd mens vertoont zich niet in een achterbuurt. Waarom zouden anderssoortigen zich dan hier vertonen als het hier in een groter beeld ook als een achterbuurt gezien kan worden omdat hier geen bewustzijn is?

Matt
Matt
Reactie op  Straalmans
1 jaar geleden

Straalmans, leg dat eens uit?
Hoe kom je aan die datum?
ALS ze bestaan zijn ze na die datum ineens vijandelijk?
Wat als ze met een witte vlag in 2026 hier landen? (de aardse mentaliteit kennende schieten die op alles wat hun vreemd is).

Ikke
Ikke
Reactie op  Straalmans
1 jaar geleden

Ik zou ook geen contact zoeken met de mens. Waardeloze wezens

TACP
TACP
1 jaar geleden

Persoonlijk geloof ik haar wel, het is ook een schande hoe zij behandeld is. Wat ook wel opvallend was dat na de val van de Sovet Unie, alle militaire en inlichtingen posten verlaten werden of tegen betaling er toegang werd gegeven tot archieven en militaire/inlichtingen fasicileiten (inclusief de strategische eenheden en depots). Uiteraard met uitzondering van alle archieven en groepen binnen de Sovet militaire en inlichtingenwereld die zich met ufo’s bezig hielden. Daarvan bleef zowel de financiering intact en de beveiliging intact, er is toen des tijd wel wat gelekt maar dat was allemaal “low level” informatie. Wat dus wel aangeeft hoe belangrijk het is als het zelfs een hogere prioriteit heeft dan de nucleaire strategische eenheden en instanties.

El chapo
El chapo
1 jaar geleden

Dat kan zeker raar uitpakken, als ze op buitenaardse gaan schieten, maar zal niet gebeuren ze kijken toe hoe de aarde naar klote gaat. Maby zijn wij wel parasieten of een bacterie voor hun Hoe wij naar mieren kijken zo kijken hun naar ons

x

Check Also

kgb-agent

‘Profetie van KGB-agent wordt voor onze ogen vervuld’

Mensen hebben een zwakheid: we kunnen gemakkelijk ...

aliens

Israëlische oud-ruimtebaas: ‘Wij hebben al jaren contact met aliens’

Israël heeft al contact gemaakt met aliens, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

9
0
We lezen graag je reactie!x