Financieel

Clinton en Rockefeller Foundation kondigen bizar fonds aan

Help anderen door deze informatie met anderen op je socials te delen!

De organisatie van Bill en Hillary Clinton heeft de handen ineengeslagen met de Rockefeller Foundation om digitaal geld te promoten en ‘klimaatverandering’ te bestrijden.

Een verwilderd uitziende Hillary Clinton kondigde in India het eerste fonds voor ‘klimaatbestendigheid’ ter wereld aan. Er komt 50 miljoen dollar in dit fonds, dat door vrouwen gebruikt gaat worden om ‘global warming’ te tackelen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het fonds maakt vrouwen volgens Clinton ‘bestendig tegen de effecten van klimaatverandering, zoals extreme hitte’. Ja, echt.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Rothschild

Ook de Council for Inclusive Capitalism, die Lynn Forester de Rothschild in dienst heeft als adviseur, draagt bij aan het fonds.

Uit gelekte e-mails bleek eerder dat Clinton goed bevriend is met de steenrijke bankiersfamilie. In e-mailwisselingen tussen Hillary Clinton en Lady de Rothschild valt onder meer te lezen: ‘Jij bent de beste’, ‘Slaap lekker’, ‘Ik ben je trouwe liefhebbende maatje’ en ‘Veel liefs’.

De meest bizarre mailwisseling dateert uit de periode toen Clinton nog minister van Buitenlandse Zaken was. In de e-mails vertelt Clinton aan Lady de Rothschild dat ze Tony Blair moest meenemen naar Israël vanwege de vredesonderhandelingen in het Midden-Oosten.

CBDC

Blair was eigenlijk van plan met de Rothschilds naar Aspen in Colorado te gaan, maar accepteerde toch Clintons uitnodiging. Hillary schreef vervolgens: “Ik hoop dat jullie het begrijpen. Laat me weten wat ik je verschuldigd ben.” De e-mails maken duidelijk hoe de machtsverhoudingen werkelijk zijn.

Centrale banken werken ondertussen aan de Central Bank Digital Currency (CBDC), digitaal geld waar ze zelf de volledige controle over hebben en dat de ‘CO2-voetafdruk moet verkleinen’.

4.8 88 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

98 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Redneck
Redneck
1 jaar geleden

Haar toespraakje laat weer zien hoe gestoord deze gasten zijn. Ik weet niet waar ze de laatste jaren heeft gezeten, ze ziet er niet uit. Hebben ze haar even uit het gesticht losgelaten. Van mijn kant zou ik zeggen. Jullie doen maar met jullie achterlijke plannen. Geniet van jullie bloeitijd. Jullie zullen verwelken om voor altijd te worden vernietigd en geen mens zal het meer over jullie hebben.

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Laat die verdomde klootzakken zich in vredesnaam met hun eigen zaken bemoeien en ons met rust laten, mijn geduld raakt langzaam volkomen op.

Franklin Ryckaert
Franklin Ryckaert
1 jaar geleden

De globalistische heks Hellary vliegt weer eens op haar bezem de wereld rond om ons allen tot slavernij te brengen: digitaal geld om het niet-bestaande klimaatprobleem op te lossen.

Ik heb haar naam alvast genoteerd voor het komende Anti-globalisten Tribunaal.

Mark
Mark
1 jaar geleden

Als je denkt dat de wereld niet nog gekker kan worden:

Here We Go: US to Begin Testing First Avian Flu Shot on Poultry….
The current review discusses the promising strategy of using a potentially universal IAV mRNA vaccine based on conserved elements for humans, poultry, and pigs
….
Recall, the government of New South Wales announced that it had requested the American biotechnology company Tiba Biotech to speed up the development of the first mRNA vaccines for foot-and-mouth disease (FMD) and lumpy skin disease.

https://www.thegatewaypundit.com/2023/02/go-us-begin-testing-first-avian-flu-shot-poultry/

Back to top button
98
0
We lezen graag je reactie!x