BuitenlandCorona

Priester overlijdt plotseling na test coronavaccin Moderna

Help anderen door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Gisteren bracht farmaceut Pfizer informatie naar buiten over zijn coronavaccin. Uit de bijsluiter valt op te maken dat er maar weinig ernstige bijwerkingen te verwachten zijn, schreef de NOS. Kunnen we de vaccinontwikkelaars vertrouwen? In de Verenigde Staten is deze week een priester overleden nadat hij had deelgenomen aan het vaccinonderzoek van Moderna, een andere farmaceut die werkt aan een coronavaccin. Het is nog niet duidelijk of hij is gestorven door het vaccin.

De priester, de 70-jarige John Fields, besloot zich eind augustus aan te melden als proefpersoon nadat hij een e-mail had gekregen van de Universiteit van Pennsylvania. Hij zat in de derde en laatste fase van het onderzoek.

20 procent

Fields werd benaderd door Moderna aangezien hij vanwege zijn leeftijd tot een risicogroep behoort. Hij kreeg op 31 augustus zijn eerste dosis en op 1 oktober de tweede. Hij meldde nadat hij het vaccin had gekregen geen bijwerkingen.

Priester Michael Hutsko zei dat het erop lijkt dat hij een hartaanval heeft gehad. Sommige organisaties hebben echter hun zorgen geuit over de bijwerkingen die zijn gemeld door proefpersonen die tijdens de vaccintests van Moderna een hoge dosis kregen toegediend. In mei bleek namelijk dat 20 procent van hen binnen 43 dagen last kreeg van ernstige bijwerkingen.

[LifeSite]

4.3 44 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
2 jaren geleden

Cadeautje van God,,

rob
rob
2 jaren geleden

Ja, dat scheef de NOS, de gangmaker van de duvel zelf!

Herman de Graaf
Herman de Graaf
2 jaren geleden

Bij de griepspuit duurde het bij mij ca. 2 maanden voordat neurologische uitval zich begon te manifesteren.
Toen dat meerdere jaren achtereen optrad na de vaccinatie, ben ik gestopt met het halen van het jaarlijkse griepspuit.

Monique
Monique
2 jaren geleden

Dit bericht is voor mij het ultieme bewijs om die rotzooi niet in mijn lijf te laten spuiten. Dan doe ik maar niet mee in de maatschappij en ben ik een swappie. Helemaal prima, maar dan blijf ik wel gezond.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

46
0
We lezen graag je reactie!x