Homepagina » Binnenland » GroenLinks: de extreemlinkse partij van ‘onfrisse’ Klaver én van Hamas
groenlinks
Foto: GroenLinks CC BY 3.0 Wikimedia Commons

GroenLinks: de extreemlinkse partij van ‘onfrisse’ Klaver én van Hamas

In Noord-Brabant gaat de VVD met CDA en FvD gesprekken voeren over een nieuwe coalitie. GroenLinks-voorman Jesse Klaver is hier fel op tegen. Hij tweette vrijdag dat ‘VVD en CDA extreemrechts in het zadel willen helpen’ en dat zij in zee gaan ‘met een partij die de hele stikstofcrisis ontkent’.

Zijn ambtsgenoot Rob Jetten (D66) plaatste op vrijwel exact hetzelfde tijdstip een soortgelijke tweet.

Onder leiding van Klaver herleeft extreemlinks gedachtegoed, reageert juridisch adviseur Jasper Endeman.

Hamas

Zelfs Hamas roept moslims nu op om GroenLinks te gaan stemmen.

In 1994, toen het nog een splinterpartij was, noemde Wim Kok GroenLinks ‘extreemlinks’. Daar kwam verandering in toen Femke Halsema de partij overnam.

Nu Klaver het stokje heeft overgenomen, kunnen we de partij weer gerust extreemlinks noemen.

BDS-resolutie

Klaver is bijvoorbeeld groot fan van de radicale Franse econoom Thomas Piketty, licht Endeman toe.

“Een zeer inspirerend betoog van Piketty vandaag in de Tweede Kamer!” schreef Klaver in 2014 op Facebook.

Daarnaast nam de partij in 2017 de BDS-resolutie aan, die oproept tot verzet tegen Israël.

De BDS-beweging (Boycot, Desinvesteren en Sancties) is verbonden aan Hamas, schrijft Endeman.

Radicaal-linkse koers

Sindsdien zijn er op YouTube verschillende filmpjes verschenen van Hamas waarin Nederlandse moslims wordt opgeroepen op GroenLinks te stemmen.

Ironisch genoeg verweet Klaver Thierry Baudet dat hij aanwezig was op een bijeenkomst met de Amerikaanse nationalist Jared Taylor.

Klaver wordt neergezet als een ‘frisse leider’, maar de partij volgt gewoon de oude vertrouwde radicaal-linkse koers, besluit Endeman.

[RD]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Willem schreef:

  Onbegrijpelijk, de grootste hypocrieten hebben hun mond vol van extremisme terwijl ze zelf de extremisten (en fascisten) zijn, hoelang moeten we deze walgelijke waanzin nog tolereren?

  42 likes
 • Henk Azie schreef:

  En dan is hij ook nog allochtoon, dus niet echt voor de Nederlander.

  27 likes
 • Mammon schreef:

  Dus het Linkse Nazi Fasiscme is weer volledig terug…

  In WW2 hadden we het Nationaal Socialisme wat “uitgekozen” werd om de weg te bewandelen die toen nodig was.
  Het Volk was Boos en wilde verandering, en kreeg dat met het Nationaal Socialisme.

  Nu zijn we ruim 70 jaar verder en de Massa is inmiddels opgezweept met een nieuwe en nog extremere vorm van het oude Nazi Fasiscme.

  Het Globaal Socialisme!

  De nog ziekere variant van het Nationaal Socialisme 😉

  Oftewel: De Massa op Aarde (Het Goyim) wordt gedwongen een universeel gehersenspoeld afhankelijk stuk Vee te worden. Waar geen onderscheid meer wordt gemaakt tussen; Ras, Geslacht, Afkomst, Intelligentie, Interesse, Enz.

  Dit Domme Wezen, moet tevens de schuld krijgen van de geplande Roofzucht die zal plaatsvinden. Regen, Zon, Wind, Brand, Kou, Rasiscme, Haat, Ellende, Enz…
  Alles is de “eigen Schuld” van de Massa!

  Eindstation is een Totaal Afhankelijke Zieke Massa die geen Bezit en Vermogen meer zal kennen. Een Socialistische Heilstaat erger dan tijdens WW1 en WW2.
  Ziekelijk Politiek Correct, met heropvoeding voor zij die niet willen passen in het systeem.
  Ook de Woonruimte voor dit Vee zal in de toekomst niet veel groter zijn dan een paar vierkante meter en eigen vervoer zal niet meer bestaan.

  Oftewel een Ziek Globaal Sociaal Communistisch Systeem, geregeerd door de Zion Mason Miljardairs, de oude Bloedlijnen van “de Huizen” met als eindpunt: Huis NWO !!

  Dit gaat gebeuren, de Massa is niet wakker willen worden…

  Kwestie van tijd nu…

  26 likes
  • Elise schreef:

   idd NWO= 1 wereldregering, 1 wereldgeldbank(via centrale banken), 1 wereldrechtbank(hier in Nederland gevestigd) en 1 wereldreligie(waarschijnlijk de baha’i religie) Zie wiki.
   Hoofdstad van de wereld wordt Jerusalem(ik heb het met een s geleerd) Nu is het Jeruzalem met en z. Waarom? Ik denk het wel te weten, maar dat mag je waarschijnlijk niet schrijven.

   3 likes
   • Elise schreef:

    Het maakt niet meer uit: links, rechts, midden enz. alles is 1 pot nat. 1 kliek.
    De VVD had het al weer over verder bezuinigen. Nou mensen nog meer stress voor ons. Het systeem bepaalt. De ho*ren agenda21/30.(toren van Babel) Elk land(wereld) krijgt hier mee te maken, want ze hebben allemaal die agenda ondertekend. Werken landen niet mee, dan krijgt dat land iets ergs voor zijn kiezen. bv. MH17. enz.
    Als dit niet gewoon werk is van satan(die doet alles omdraaien/wat goed is, is slecht en omgekeerd), dan weet ik het ook niet meer.
    Het is een grote schande, dat die NWO zo moet worden opgezet. Gewoon mensen offeren om hun doel te behalen!

    2 likes
    • Elise schreef:

     China werd te machtig en krijgt de coronavirus op zijn dak. Waarschijnlijk is dit ook een NWO oefening/streek? Hoe heet die elite in China ook al weer? Was het niet de moon familie? Wat ze overal aan het doen zijn is: alles wat van een land/gemeente(gewone burgers) was zijn ze aan het privatiseren.(want zo kunnen ze de NWO opzetten, via het geldsysteem/overname) Werkt men niet mee, dan gebeurt er iets.

     0 likes
   • Patrick schreef:

    en niet te vergeten Agenda21 van de UN.

    1 likes
  • Jeff schreef:

   mammon ik snap je referentie en menig referentie met de wereldoorlogen niet. Net zo min als de verwijzingen over Baudet of Wilders of Trump van mijn part met Hitler. Het gaat nergens over. De mensen die jij noemt in Duitsland, kozen voor vreten, zo simpel was het … al waren het de Rolling Stones geweest … ze hadden honger. Een Jesse Klaver is een iel bang mannetje, niet meer of minder. Het is de partij, die de klappen moet opvangen voor de firma Rutte en Co en zelfs die vindt hem lachwekkend. De afleid- partij laat ik maar zeggen.

   2 likes
  • anargie schreef:

   @Mammon,

   Ik merk dat 87 jaar indoctrinatie zijn werk meer dan voortreffelijk heeft gedaan.

   GLOBAAL SOCIALISME (Gebaseerd op het communistisch manifest van Marx en Engels) = COMMUNISME/ MARXISM/ BOLSJEWISE/ ILLUMINISME == ZIONISME == JUDAÏSME
   Daar zou ALLES NAAR DE ARBEIDER GAAN!

   FORGET IT! Alles gaat naar de bankiers. Er is GEEN PRIVÉ EIGENDOM!

   NATIONAAL socialisme is iets TOTAAL anders.

   Net als Fascisme (Franco, Mussolini) was het Nationaal Socialisme een TEGENBEWEGING tegen het communisme, om te voorkomen dat in de eerste helft van de vorige eeuw heel Europa al communistisch zou worden.
   Ik durf te wedden dat wij beiden niet geleefd zouden hebben gezien de vele mensenlevens die de Rode Terreur in de voormalige Sovjet-Unie heeft gekost. (Schattingen lopen uiteen van 70 miljoen tot 130 miljoen, vnl. Russich Orthodox Christenen)

   0 likes
  • Margie schreef:

   Her-inner wat je werkelijk bent…souvereign, authentic 💖

   https://youtu.be/RD0lm67P20k

   0 likes
 • André schreef:

  Klaver is ook gewoon de loopjongen van communist Duyvendak, die GroenLinks gewoon bestuurt. Daarnaast is Rosenmoller, aanhanger van Mao en Pol Pot, zijn grote voorbeeld. Klaver moet zijn muil houden of beter; gewoon wegwezen.

  21 likes
 • Henk schreef:

  Wie is Jesse zn vader?
  Is er een link met het Moslim Broederschap?

  In 2020 komt alles aan het licht…

  17 likes
 • Gea Breuker schreef:

  Kijk ook even bij Cafe Weltschmerz, naar het interview met Peter Siebelt over de historie, het bestaansrecht en de ware aard en het doel van de groene khmer partij. Dat gesprek is zowel ontluisterend als verhelderend.

  Dat interview of een documentaire zou op de publieke omroep moeten worden uitgezonden, prime time, maar ja, de VPRO is ook niet meer en van de rest hoeven we het niet te verwachten….
  Dom stemvee in Nederland blijft zo dom stemvee. Lieve mensen die dit wel lezen, verspreidt het aub, en bedenk dat een veld vol zonnebloemen begint met het zaaien van één zaadje….

  13 likes
 • 't Roode Vaan schreef:

  GroenLinks is opgericht uit de restanten van de CPN, Communistische Partij van Nederland, de PSP, Pacifistisch Socialistische Partij, de PPR, Politieke Partij Radicalen en de EVP, Evangelische Volkspartij.
  Grofweg zou je kunnen zeggen, dat GL het resultaat is van de vredesbeweging in Nederland tijdens de jaren ’70 en ’80 van de vorige eeuw.
  De mate van linksheid kwam met name door hun partijleiding.
  Allereerst was dat Ria Beckers, die uit de PPR afkomstig was; vervolgens een duo-schap onder leiding van Ina Brouwer en Mohammed Rabbae, met een CPN (Brouwer) en PSP (Rabbae) – achtergrond.
  Toen werd het echt menens: Paul Rosenmoller, uit de marxistisch-leninistische en gestaalde vakbondshoek.
  Femke Halsema bracht weer rust en gematigdheid in de tent en via de kleurloze Jolande Sap en Bram van Ojik werd jonge ster Jesse Klaver als voorman der Groene Linksen uitgeroepen, waardoor opnieuw een radicaal progressief beleid naar voren kwam.

  11 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Denk allemaal eens na. GL is zo enorm nep als het maar zijn kan. Is sowieso helemaal NIET Links, er is werkelijk niets Links aan het samengesteld zooitje van PPR, CPN, PSP.
  Tot een paar jaar terug stemde deze engerd van een Klaver in ALLES mee wat neoliberale VVD aan voorstellen inbracht. Weet u nog dat ging onder het mom van. ‘Even geen heilige huisjes.
  Even geen heilige huisjes. De bezuinigingen op so en vso van 236 miljoen, dit bedrag moest naar de Griekse bankiers overgemaakt worden.
  Noem de bezuinigingsmaatregelen maar op van CDA/VVD, GL stemde er driftig in mee. Het is gewoon een ordinair liegend liberaal kutpartij die onder het mom van milieu, klimaat, dit tot verdienmodel heeft gemaakt. En laten we eerlijk blijven alleen zoppende adolescente meisjes uit betere milieus die op Einstein Klaver stemmen.

  11 likes
  • Tante Maart Geerink schreef:

   Wat men tegenwoordig onder Links verstaat kan net zo goed het dragen van een boerka zijn omdat de mohammedaan zich anders benadeeld voelt.

   1 likes
 • Paul schreef:

  En is die ook nog extreem links wat ook heel dicht tegen het communisme aan zit
  Je kunt dit ook duidelijk zien door het gedram van de groene klimaat maffia

  8 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Een stem op GL is ook een stem op de VVD. Vergeet dit niet.

  7 likes
 • Eppo schreef:

  Yasser Feras is een Murk en lid van de 5e colonne .

  3 likes
 • hadjemaar schreef:

  Ze wijzen het liefste naar rechts, waar ze de gelegenheid gekregen hebben zo naar te handelen?

  2 likes
  • Barry schreef:

   Extreem rechts bestaat niet in Nederland, of je moet de kale getatoeerde motorbendes bedoelen. Ik durf zelfs te beweren dat er in Nederland geen echt rechts is. Ooit was de VVD rechts, men wilde dat er geen uitkeringen nodig waren, alleen in extreme gevallen bijstand. Oftewel iedereen moet zijn eigen broek ophalen en geen staat die voor je zorgt, dat was een links idee van de PvdA. Het extreem rechts benoemen is gewoon een taktiek van links, je zou eigenlijk links voortaan extreem links moeten noemen.

   2 likes
 • David schreef:

  De man heet Yasser Ferras!!!! Het is hetzelfde als je een Olifant een Neushoorn noemt want het blijft een Olifant net als Yasser Ferras die zichzelf Jesse klaver noemt.

  2 likes
 • Patrick schreef:

  Linkse landverraders Klaver, Jetten en Timmermans in JAIL!

  1 likes
 • IIS schreef:

  Doet denken aan deze: Freek de Jonge heeft Zuid-Afrikaans bloed aan zijn handen”

  https://youtu.be/mebDq1mKiDs

  0 likes
  • Shadow1100 schreef:

   1970 Freek de Jonge
   Tien kleine nikkertjes
Die liepen in de regen
Een gebruikte waterverf
Toen waren er nog negen

   Negen kleine nikkertjes
Twee hadden geen leven
Die zijn toen maar doodgegaan
   Toen waren er nog zeven

   Twee dode nikkertjes
Een heeft zich bedacht
Die vond dood zijn toch maar niks
   Toen waren er weer acht

   Acht kleine nikkertjes
   Die sprongen op de bres
Twee zijn mis gesprongen
   Toen waren er nog zes

   Zes kleine nikkertjes
Die riepen ‘1 Mei rood’
De politie die dat hoorde
Die schoot er zeven dood

   Min een nikkertje
Was ontzettend lief
Toen iedereen vertederd was
Werd hij weer positief

   Dat ene kleine nikkertje
Dat had de zaak bedonderd
Want ergens in het achterland
Daar zaten er nog honderd

   Honderd kleine nikkertjes
   Vierden een liederlijk feest
   Elke blanke die kwam oordelen
Was er meteen geweest

   Die opa Freek toch…………


   2 likes
 • x

  Check Also

  coronagezant

  Nóg meer onthullingen over coronagezant Sijbesma: ‘Dit kan niet waar zijn’

  Viruswaanzin-voorman Willem Engel richtte zijn pijlen tijdens ...

  cda

  ‘Is er bij het CDA sprake van een administratieve puinhoop of fraude?’

  Deze maand kozen CDA’ers een nieuwe lijsttrekker. ...

  >