CoronaBuitenland

Probeerde The X Files ons te waarschuwen? Laat je omverblazen door dit filmpje

Help ons door dit met vrienden op je social netwerk te delen!

Op social media circuleren fragmenten uit de serie The X Files die opvallend veel gelijkenissen vertonen met de situatie waar we ons nu in bevinden. Wie het script voor deze aflevering heeft geschreven, is een tijdreiziger of een hooggeplaatste agent van de Deep State, grapt ondernemer Kim Schmitz, beter bekend als Kim Dotcom.

Agent Scully stelt in de serie dat er geknoeid kan worden met het DNA van mensen om het immuunsysteem stil te leggen. Ze baseert zich daarbij op de theorieën van tv-presentator Tad O’Malley, gespeeld door Joel McHale.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het gaat om een virus binnen een virus dat via het pokkenvaccin wordt ingespoten bij mensen. Het vaccin wordt in dit geval gebruikt als een wapen. “Het ultieme wapen. De mogelijkheid om de planeet te ontvolken. Om iedereen te vermoorden behalve de uitverkorenen.” Door met hun DNA te knoeien dus.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Alle mogelijke middelen

O’Malley zegt dat de overheid al tientallen jaren technologieën verzamelt en verborgen houdt, met als doel om eerst de Verenigde Staten en vervolgens de rest van de wereld over te nemen, met alle mogelijke middelen.

Denk aan ernstige droogte door weermanipulatie; een staat van eindeloze oorlog om mensen af te leiden, boos te maken en tot slaaf te maken; de militarisering van de politie; de bouw van gevangenenkampen, de overname van de voedselindustrie en gezondheidszorg door grote bedrijven; en projecten om mensen dik, duf en ziek te maken en te houden, zegt O’Malley.

En wij zijn de gekkies?

Hier schuilt een goed geoliede, goed bewapende groep elites achter, die ruimen, doden en onderwerpen, waarschuwt hij. “Het gebeurt overal om ons heen.”

Onderzoeksjournalist Lara Logan reageert: “Zeg me dat dit niet gepland was. Alles. En wij zijn de gekkies? Ja hoor.”

4.9 136 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

102 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
F.B.
F.B.
1 jaar geleden

Ik zeg al jaren wij worden door Hollywood (bepaalde films en series) voorbereid op wat gaat komen. Toen ik dit 5 a 6 jaar terug zei, lachten ze mij uit dachten dat ik een geintje maakte. Maar ik was bloedserieus. Het gaat straks nog gekker worden in deze wereld maak jullie maar klaar op wat gaat komen.

Pjotr
Pjotr
1 jaar geleden

Wlke X-files serie (nummer), welke aflevering? Het zijn er teveel on op te zoeken, dan zou je de hele reeks moeten bekijken.

Sebastiaan
Sebastiaan
1 jaar geleden

Welk deel is dit van de x files?

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

PREDICTIVE PROGRAMMING:

Alles is poppenkast, manipulatie, indoctrinatie, hersenspoeling, mindcontrol, conditionering. De wij zijn allemaal geboren in de Truman-Show. Alles wordt middels MK-Ultra-PSYOPs onze grijze massa ingepompt….Stop gewoon met het kijken naar TV, de Krant lezen of naar de Radio luisteren…dat scheelt een heleboel Brainwashing en dus BULLSHIT….

https://youtu.be/irrbuaiUMVw

Back to top button
102
0
We lezen graag je reactie!x