BuitenlandCorona

Woedende Italianen doen mondkapje af: ‘Coronapandemie is zwendel’

Help door deze info met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Honderden Italianen verzamelden zich dinsdag op het Piazza del Popolo in Rome. Ze deden hun mondkapje af als teken van protest tegen de Italiaanse lockdownmaatregelen.

De groep, die zichzelf de Oranje Hesjes noemt, wordt geleid door de gepensioneerde generaal Antonio Pappalardo. Hij vindt dat mensen geen mondkapje moeten dragen, schrijft Time. “Dit zijn mijn longen. Ik zorg voor mijn longen. Ademen is heilig,” zei Pappalardo, die zelf ook weigert een mondkapje te dragen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Volgens hem zijn de coronamaatregelen een inbreuk op de vrijheid. Tijdens het protest zeiden sommige sprekers dat de pandemie ‘nooit heeft bestaan’ en dat politici het gevaar van het virus hebben overdreven om hun macht te vergroten.

Ontslag van de regering

Elders in Rome gingen oppositieleiders, waaronder Lega-partijleider Matteo Salvini, de straat op om het ontslag van de regering te eisen, meldt France 24.

Na drie maanden van coronabeperkingen is het voor burgers uit de EU-landen weer mogelijk vrij naar Italië te reizen. Het land opende woensdag zijn grenzen voor vakantiegangers uit andere EU-landen. Daarnaast zijn Italianen zelf vrij om weer heen en weer te reizen tussen de 20 regio’s in het land. Alle vliegvelden zijn weer open.

Veel van de 60 miljoen inwoners van Italië keken uit naar de nieuwe versoepelingen. Ze kunnen nu weer familieleden en vrienden bezoeken die verder weg wonen. De Italiaanse minister van Buitenlandse Zaken Luigi Di Maio schreef op Facebook: “Vandaag is een zeer belangrijke datum. Het land start weer op en bereidt zich voor om weer normaal te worden.”

[Zero Hedge]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Ach en ondertussen wordt alles getrackt en getraced en moet bij een bezoekje aan de horeca, zwembad of waar dan ook NAW worden achtergelaten mocht ergens cojona opduiken zodat hordes mensen voor niets worden opgesloten.

Komt over een aantal weken een wet door dat agenten niet automatisch als verdachte wordt aangemerkt als zij hun boekje te buiten zijn gegaan. Bijzonder handig om anti-lockdowndemonstraties uiteen te slaan zoals op 30 mei alweer gebeurd is. 600 agenten/ ME’ers tegen 30 demonstranten. Zie cafe weltschmertz.

Licence to kill.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Politiestaat
“Deze politie heeft in dit soort staten meer bevoegdheden dan gebruikelijk is in een liberale democratie.”
“Politiestaten in de strikte betekenis van het woord worden meestal gekenmerkt door totalitarisme en een sterke sociale controle.”
“Onder druk van een al dan niet vermeende interne of externe bedreiging van de staatsveiligheid bestaat het gevaar dat wetten doorgevoerd worden die burgerrechten inperken en stapsgewijs in de richting van een politiestaat leiden.”
Ik heb deze citaten maar even aangehaald om kracht bij te zetten dat wij volgens deze definitie gewoonweg afstevenen naar een totalitaire politiestaat. Alles wijst erop. Het volk moet blijvend worden onderdrukt door de dreiging van corona.

Boa’s worden nu tevens bewapend is te lezen in de Telegraaf.

Stop de totalitaire staat!

rayoflight
rayoflight
3 jaren geleden

Boa’s bewapenen ? Dacht toch effen dat je het fout had ? Nalezen….

Toch niet ?! Grapperhaus draait bij als een blad aan de boom. Politie Staat Vernederland.
Deze mensen zijn over het algemeen niet geschikt om met wapens rond te lopen. Dacht zelfs dat BOA’s worden uitgehuurd aan bedrijven.

Er was toch een wet dat het geweldsmonopoly bij politie ruste ? Zeker wet weer veranderd. In onze dictatuur veranderd zoveel. Er zijn altijd meer wetten in een dictatuur dan in een democratie.

Stop de Totalitaire Staat !

salvar
salvar
3 jaren geleden

Het land start weer op en bereidt zich voor om weer normaal te worden italie rutte.
ik heb jullie en de tweede kamer een mail gestuurd en als antwoord u krijgt zo snel mogelijk antwoord?
kom lakei ( van de elite , vrijmetselaars, bilderberger ) wees een flinke kerel en ga nu eens een keer in je leven de waarheid zeggen.
als nu eens zeg dit hele corona gebeuren is een opgezet spel en het was een griep (zelfs mild) zoals andere jaren , we gaan weer normaal doen en de economie weer op de rails zetten indien nog mogelijk.
als je dit durft te zeggen mag je van mij 50 zetels hebben maar helaas dit gaat niet gebeuren , je bent nu eenmaal ingelijfd bij de elite dus…………
nu hier die dingen af en gewoon weer winkelen met z,n allen.
ik kan geen plakband , geen plastic , geen mondkapje meer zien U OOK NIET?

jan doornbos
jan doornbos
3 jaren geleden

De bewijzen stapelen zich op. Benieuwd hoe lang de volgende zeer boeiende video nog valt te bezichtigen alvorens de censuur toeslaat.

https://youtu.be/9X7P4-lRcl0

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x