Mens en Dier

Kijk: Rutte zet ongevaccineerde kinderen weg als zondebok, als gevaar voor opa en oma

Help mee door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Premier Rutte vroeg dinsdag tijdens de coronapersconferentie speciale aandacht voor de oudere generatie. “Natuurlijk is de ene senior de andere niet, maar gemiddeld genomen weten we dat mensen boven de 70 echt veel vaker in het ziekenhuis terechtkomen als ze corona krijgen. Laat ons dat samen zoveel mogelijk voorkomen door ons bij opa en oma extra goed aan de basisregels te houden,” zei hij.

“En ook door het directe contact tussen 70-plussers en kinderen zoveel mogelijk te beperken, hoe lastig het ook kan zijn die anderhalve meter afstand te bewaren, en de kleinkinderen niet te knuffelen onder de kerstboom,” aldus Rutte.

“We weten nu eenmaal dat het coronavirus behoorlijk rondgaat onder kinderen die niet gevaccineerd zijn en al worden ze daar zelf meestal niet heel ziek van, ze kunnen het wel degelijk overdragen. Pas dus alsjeblieft op,” zei Rutte.


Net zo ongevaarlijk als verkoudheid

Vlak voor de persconferentie publiceerde nota bene de NOS een artikel waaruit blijkt dat corona bij kinderen net zo ongevaarlijk is als een willekeurige verkoudheid. Het ging om een onderzoek dat is uitgevoerd door UMC Utrecht.

De NOS: “De resultaten van het onderzoek werpen meteen de vraag op of kinderen onder de 12 jaar nog gevaccineerd moeten worden.”

De oorspronkelijke titel, ‘Onderzoek: corona-infectie kinderen net zo ongevaarlijk als willekeurige verkoudheid’, werd al snel aangepast.

4.8 88 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
197 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
5 maanden geleden

Moet kunnen in een totalitair land.

Tom
Tom
5 maanden geleden

Non stop leugens komen er uit rutte. In het algemeen is namelijk geen symptomen betekent niet ziek betekent niet besmettelijk. Dus opa en oma zijn ”veilig” als de kinderen gewoon niet ziek zijn. Er wordt net gedaan alsof gezond ogende mensen dus ook kinderen besmettelijk kunnen zijn. Dat is gewoon onzin. Maar mensen geloven het.

Joop
Joop
5 maanden geleden

Liegbak, smerig tuig.. er zijn geen andere woorden voor.
Wanneer gaan deze leugenaars voor een gerecht.. waarom kunnen zij maar blijven liegen.. wat is er toch veel mis in deze rotte wereld.

Stroeke
Stroeke
5 maanden geleden

Wederom op een smerige en geraffineerde manier over de rug van kinderen proberen ouders zover te krijgen dezelfde kinderen te laten prikken. Walgelijk! Zum kotsen

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

197
0
We lezen graag je reactie!x