Homepagina » Propaganda » “Journalisten laten zich omkopen, liegen en heulen met de machthebbers”
"Journalisten laten zich omkopen, liegen en heulen met de machthebbers"

“Journalisten laten zich omkopen, liegen en heulen met de machthebbers”

In zijn boek Gekaufte Journalisten (Omgekochte journalisten) zegt Udo Ulfkotte (54) dat journalisten zich laten omkopen, liegen, heulen met de machthebbers en verdoezelen wat er onder de bevolking leeft. Hij was zelf één van die journalisten en werkte jarenlang voor de Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Ulfkotte kreeg snoepreisjes van invloedrijke Amerikaanse denktanks, werd betaald om positief te schrijven over de Amerikaanse politiek en ook werkte hij samen met de Duitse veiligheidsdienst. Hij is nu naar buiten getreden omdat hij zich naar eigen zeggen schaamt.

Veel Duitsers delen de kritiek die Ulfkotte heeft op de partijdigheid van de media. De ARD stelde na een aantal protesten een onderzoek in naar de eigen berichtgeving over Oekraïne en concludeerde dat de verslaggevers ‘in een aantal opzichten tekort hadden geschoten’.

Complottheorie

Ulfkotte laat zien hoe vooraanstaande journalisten zich laten omkopen om positief te schrijven over bijvoorbeeld de euro, Europese integratie, immigratie of de islam; thema’s waar steeds meer burgers vragen over stellen.

Het lijkt op een complottheorie, maar in zijn boek werkt Ulfkotte met een uitgebreide bronnenlijst en ook krijgt hij steun van een aantal prominente auteurs. Hij heeft inmiddels al meer dan 20.000 exemplaren van zijn boek verkocht.

[Gelderlander]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Ras schreef:

  Das logisch wie runt de media??? De Zionist JODEN en dat moet ook zodat ze je mening en je denkwijze kunnen sturen in de richting die hun willen.
  En maar niet teveel nadenken iets wat de meeste Nederlanders al lang niet meer doen en dat is wel te zien om je heen.

  27 likes
  • bert s schreef:

   Helemaal waar Ras, MH17 dondert neer en 15 minuten later valt Israël de gaza binnen. Hoezo toeval, de zionisten zitten werkelijk waar bijna overal achter, zij zijn de wereldspelers. En als je daar iets over zegt kun je hetzelfde lot verwachten als die pvda meid die er iets over zegt en meteen op non actief wordt gezet. Lang leve de eigen mening. Voor mij geen pvda meer of een andere partij. Democratie is dood, lang leve de revolutie.

   16 likes
   • Faith schreef:

    Het gaat allemaal veranderen Bert, het is ook niet zo dat er altijd oorlog zal zijn en mensen maar doorgaan elkaar naar het leven te staan, omdat we in een ander tijdperk zitten. Mensen die dat niet willen kunnen nog een poosje in de 3D bedriegerij blijven hangen, er wordt op niemand druk uitgeoefend. De meisjes-vrouwtjes mogen de Linda verhaaltjes blijven lezen en belangrijk vinden, omdat het in de Linda staat… en de jongens-mannen kunnen nog even geloven wat de kranten zeggen, m.a.w. ze kunnen nog even naar zalando surfen en mtv kijken zogezegd! Tot dat die bedriegerij van lieverlee vanzelf ophoudt door de verhoogde frequenties. Dan krijgen die piepeltjes het natuurlijk wel even heel moeilijk want dat betekent het einde van hun kleine schijn-wereldje. Eerder wakker worden willen ze toch niet. In het Aquarius tijdperk gaat alles veranderen en niets zal hetzelfde blijven. Alleen het goede en eerlijke zal blijven en de rest verdwijnt. Je ziet het nu al gebeuren als je goed kijkt.

    3 likes
  • Pascal schreef:

   Het Vaticaan runt de media en ook uw geld en wat uw en ik op ons bord krijgen.

   Joden hebben een keppel op die kleiner is dan die van de paus en bisschoppen dus zijn ondergeschikt aan het Vaticaan en zijn bisschoppen.

   Joden spelen een andere rol!!

   1 likes
 • Vandattem schreef:

  Als student zijn ze vaak nog eerlijk, maar zodra ze een baan bij msm hebben ken je ze niet terug.

  Ratten.

  21 likes
 • Gnaues schreef:

  Ja ras… En de joden hebben ooj de holocaust verzonnen… Toch grappig… Altijd dezelfde kleine, boze, armoedige, lelijke rukkertjes die het nationaal socialisme een warm hart toedragen… En iedereen die tegen ze is is een landverader… Hahahaha

  2 likes
  • Joseph schreef:

   Gnaues, de Zionisten zijn allesbehalve boze,armoedige, kleine mensjes. Zij zijn notabene degene die de wereldeconomie in handen hebben en de gedachten en gevoelens van mensen in de richting sturen waar zij ze willen hebben. De Zionisten hebben het grootste deel van het Joodse volk / ras gekaapt en ze gebrainwashed. Denk maar niet dat het Joodse volk de enige slachtoffers zijn. Als het ze bij het Joodse volk lukt, lukt het bij andere volkeren zeker. Jij bent daar een voorbeeld van. Dat je een heel ras veroordeelt laat zien dat je zelf denkt als een rascistische bekrompen Nazi. Misschien ben je er nog niet van op de hoogte dat de Tweede Oorlog door de Zionisten is gecreëerd en de niet-zionistische Joden werden opgeofferd om de staat Israël te kunnen oprichten. Hitler werd door de Zionisten gefinancierd en kreeg vrijwel het hele Duitse volk achter zich. Ook de zogenaamde vijandige Sovjet-unie werd door de Zionisten gefinancierd. De gebrainwashedte volkeren moordden elkaar uit en de Zionisten lachten zich een breuk, om vervolgens de geschiedenis te vervalsen .

   11 likes
  • ras schreef:

   http://gaschamberhoax.com/films/

   Je zal moeite moeten doen om de waarheid te zoeken en niet hier iets claimen terwijl je geen feit opnoemt.
   Als je dat had gedaan en je had je eigen erin verdiept dan zou je niet met zo een opmerking komen.
   Nederland zit in de stront door mensen zoals jou tijd om uit je fantasie wereldje te stappen terug in de realiteit.

   Ja ras… En de joden hebben ooj de holocaust verzonnen… Toch grappig… Altijd dezelfde kleine, boze, armoedige, mensen die het nationaal socialisme een warm hart toedragen… En iedereen die tegen ze is is een landverader… Hahahaha

   ..IK ZIE NERGENS FEITEN , dit is jouw commentaar kijk ernaar en vraag jezelf is af wat voor persoon typt zo een onzinnige tekst.

   0 likes
 • ferrimassi schreef:

  “Ulfkotte laat zien hoe vooraanstaande journalisten zich laten omkopen om positief te schrijven over bijvoorbeeld de euro, Europese integratie, immigratie of de islam; thema’s waar steeds meer burgers vragen over stellen.”

  Zelfde gaat op voor de politici, zo ziet een marxistische dictatuur eruit. We zijn george orwell ver voorbij gegaan..

  10 likes
 • Klemens schreef:

  Interview with Udo Ulfkotte on english:
  German Journalist Blows Whistle On How The CIA Controls The Media
  http://www.zerohedge.com/news/2014-10-09/german-journalist-blows-whistle-how-cia-controls-media

  9 likes
 • Gnaues schreef:

  Goh Joseph… Bewonderaarvan Goebbels? Je bent werkelijk weerzinwekkend. Jouw soort kreeg na wo 2 de kogel!

  0 likes
  • Joseph schreef:

   Gnaues, je bent zelf werkelijk weerzinwekkend, gezien je reactie. Blijkbaar snap je mijn commentaar niet en weet je niet eens waar je het over hebt, maar je wijst maar al te graag met een beschuldigende vinger naar hele rassen en volkeren. Waar haal je het vandaan om mij een bewonderaar van Goebbels te noemen? Goebbels was er op uit om niet-Zionistische Joden uit te roeien om zo de weg voor Zionisten vrij te maken. Wat je zegt met ‘jouw soort die na wo 2 de kogel kreeg’ bewijst dat je de hele Zionistische geschiedsvervalsing voor zoete koek slikt. Bovendien insinueer je dat je mij het liefst de kogel geeft. Dat deze site zo’n haatzaaiend commentaar als die van jou toestaat doet mij twijfelen aan de bedoelingen van deze website. Je onderbouwt je commentaar niet eens maar je wilt wel anderen aanzetten tot geweld. Jij bent het perfecte voorbeeld van iemand die door de Zionistische mainstream media en geschiedsvervalsing precies denkt en gedraagt zoals zij dat willen.

   2 likes
   • ferrimassi schreef:

    @pascal,

    Hitler was alles behalve een vrijmetselaar.. Hij was wel een katholiek. Zijn weerstand tegen de wereld orde heeft hem nou juist de kop gekost. Zijn idee was om het christendom uit te faseren over een langere periode. Dat de jezuïetenorde een grote vinger in de pap hebben klopt wel. Maar denk dat de invloed van het Vaticaan erg overschat word. Ik denk dat Joseph wel aardig in de goede richting zit. De parallellen met de bolsjewieken en de communistische revolutie zijn gewoon griezelig. Dit heeft niks meer te maken met het wereldwijd vestigen van het christendom. Maar meer met joods suprematisme en het tot stand brengen van een marxistische wereldorde.
    Dingen als homo-emancipatie, islam, abortus etc kan ik niet rijmen met de katholieke doctrines. Jij wel?

    0 likes
    • Pascal schreef:

     @ferrimassi

     Je bent geheel verkeerd voorgelegd, Hitler diende het Vaticaan en was zeer hoog aangesloten bij de Geheime genootschappen.

     De geheime genootschappen zijn de groepen die nu nog steeds de wereld leiden. De Vrijmetselarij, Jezuïeten, Orde van Malta, skul en Bones en meer van die geheime groepen die bepalen wat uw eet wat voor medicijnen uw krijgt en hoeveel uw per maand verdient. Zij zijn het leger met hun stropdas of strik van het Vaticaan.

     Dit werkt al 1000den jaren zo dus maak geen illusie over randroddels omtrent dit thema en Joden die met hun keppel ook laten zien dat ze het Vaticaan dienen.

     Het Vaticaan is de baas van deze wereld!!

     1 likes
     • Joseph schreef:

      Pascal en Ferrimassi,

      Via onderstaande links:

      http://www.henrymakow.com/adolf_hitler_–_agent_of_zioni.html

      http://www.cuttingedge.org/news/n1766.cfm

      http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/secretsoc_20century/secretsoc_20century06.htm

      http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/uspresidentasmasonspt3.htm

      trek ik de volgende conclusie:
      Hitler’s eigen ideologie was gebaseerd op de Thule-Gesellschaft, maar had wel hele nauwe banden met Zionisten, Vaticaan en Freemasonry. Wat de realiteit zo complex maakt is dat willekeurig welke politici of multinationals dan ook, tijdens het vergaren van macht en het ten uitvoer brengen van hun ideologieën, banden met elkaar aangaan, dingen (in dit geval occulte praktijken) van elkaar afkijken en overnemen,samenwerken, met elkaar onderhandelen en afspraken maken, elkaar beconcurreren en wanneer nodig uiteindelijk elkaar bestrijden en vernietigen.

      1 likes
     • ferrimassi schreef:

      The Nazis claimed that high-degree Masons were willing members of the Jewish conspiracy and that Freemasonry was one of the causes of Germany’s defeat in World War I. In Mein Kampf, Adolf Hitler wrote that Freemasonry has succumbed to the Jews and has become an excellent instrument to fight for their aims and to use their strings to pull the upper strata of society into their designs. He continued, “The general pacifistic paralysis of the national instinct of self-preservation begun by Freemasonry” is then transmitted to the masses of society by the press.[7] In 1933 Hermann Göring, the Reichstag President and one of the key figures in the process of Gleichschaltung (“synchronization”), stated “in National Socialist Germany, there is no place for Freemasonry”.

      Dat zegt wiki.. En zo heb ik het ook gelezen in de meeste literatuur uit die tijd…

      0 likes
   • Pascal schreef:

    Naar mijn weten is Adolf Hitler een Vrijmetselaar net als Winston Churchill, Mussolini en Josef staling dat ook was.

    Die gehele oorlog is geheel afgesproken werk.
    Himmler was een Jezuïet en veel meer van die gasten die nu een stropdas dragen stonden toen in het veld.

    Deze wereld is niet wat je denkt dat het is!!

    1 likes
  • Joseph schreef:

   Jij bent zelf weerzinwekkend. Jij hebt geen flauw benul waar jij het over hebt, maar wijst wel maar wat al te graag met een beschuldigende vinger naar hele bevolkingsgroepen, volkeren en rassen. Jij bent precies als de Nazi’s en huidige neo nazis. Waar jij het in hemelsnaam vandaan haalt om mij een bewonderaar van Goebbels te noemen en mij het liefst “de kogel te geven”. Jij bent werkelijk een walgelijke haatzaaier. Goebbels maakte deel uit van de Zionisten en was erop uit om niet-Zionistische Joden uit te roeien om zo de weg vrij te maken voor de Zionsten. Jij bent precies het resultaat dat de Zionisten wensen. Maar misschien ben jij wel te dom om mijn geschreven reacties te begrijpen. Als het de wereldgemeenschap ooit lukt om de macht van de Zionisten in te dammen mag jij van mij als eerste je haatzaaiende mond gesnoerd te worden.

   3 likes
  • Pascal schreef:

   Hoe kom jij aan die wijsheid??

   Jij zit in de Hollywood makende werkelijkheid, maar is dat wel de werkelijkheid??

   Naar mijn weten was ook Adolf Hitler een Vrijmetselaar die in dienst stond van het Vaticaan.

   Zijn al die verschrikkelijke dingen wel gebeurd of is het ons voorgelogen wat door de jaren heen door emotie een verschrikkelijke illusie is geworden.

   0 likes
 • Aardebewoner schreef:

  Ik verwacht spoedig wel een reactie van een of andere debunker die dit bericht probeert onderuit te halen. Kom maar op debunkers !

  2 likes
  • Roy schreef:

   Wat valt er te debunken dan. Geen enkele medium kan je 100% op vertrouwen en dat is ook geen nieuws.
   Ook degene die dit nieuws brengen (RT) is een corrupt zooitje.
   Het meeste nieuws moet je dan ook met een flinke korrel zout nemen en als er wat langskomt wat je interessant vindt moet je er zelf even verder induiken…

   En Aardebewoner, even voor jouw informatie. De Alternatieve Media is net zo min te vertrouwen en ook die berichten kan je niet zomaar voor waarheid aannemen.. Als daar iets geroepen wordt moet je net zo goed zelf uitzoeken of het allemaal wel een beetje klopt..

   Verder heb je in bijna iedere tak van sport wel corruptie, dat dit dan weer een verassing is vind ik een verassing 🙂

   3 likes
 • Padja schreef:

  Propaganda verspreiden. Meningen willen beïnvloeden is denk ik van alle tijden.
  Het mooie is dat er nu steeds meer mensen opstaan die wel eerlijk en oprecht willen leven.
  Klokkenluiders die de boel open gooien.
  We komen er wel.

  4 likes
 • Pascal schreef:

  In een NIET VRIJE MEDIA bestaat open en eerlijkheid geheel niet.

  Het Vaticaan leger in stropdas of strik beheerd die groep volledig dus maak je geen illusie!!

  1 likes
 • karel schreef:

  Lijkt me redelijk logisch. In Belgie zijn kranten in handen van politieke partijen en ze verspreiden dan ook het nieuws dat hun het beste uitkomt. Ze laten je zogezegd je mening geven, tenzij bij gevoelige punten, die meningen worden niet gepubliceerd of de account wordt geschrapt. Vrijheid van spreken hè, democratie hè , ijdele begrippen in een westerse samenleving

  1 likes
 • Johannes schreef:

  De mainstream media wordt bepaald door dat de bronnen verifieerbaar moeten zijn. Om deze redenen en om in de trend van het artikel te blijven worden alleen politieke schandalen bijvoorbeeld naar buiten gebracht wanneer deze verifieerbaar zijn d.m.v. officiële rapporten, filmmateriaal, fotomateriaal etc. Weinig wordt er geschreven op emotie en onderbuik gevoelens met uitzondering van uitspraken gemaakt door de publieke opinie.

  0 likes
  • Joseph schreef:

   @Johannes

   Ja, maar het probleem is dat verifeerbare bronnen gemakkelijk vervalst kunnen worden. En als de bronnen al betrouwbaar zijn, dan nog kunnen de media het nieuws op een dusdanige manier brengen dat de bevolking wordt misleid, b.v. door slechts de halve waarheid te vertellen.

   1 likes
 • Klemens schreef:

  De Nederlandse activist Micha Kat noemt de ” Frankfurter Allgemeine Zeitung ” op om te reageren op het nieuwe boek ” Hoe politici , intelligentie en haute finance directe massamedia Duitsland “.
  http://kulturstudio.wordpress.com/tag/micha-kat/
  ab Minute 12:00 wird es interessant!

  0 likes
 • x

  Check Also

  coronavaccin

  5 mensen STERVEN bij test coronavaccin in Oekraïne

  Vier Oekraïense soldaten zijn gestorven tijdens een ...

  mh17-proces

  ‘MH17-proces laat zien: Nederlandse justitie is totaal corrupt’

  Op vrijdag 3 juli zei Hendrik Steenhuis, ...

  >