Homepagina » Propaganda » “Journalisten laten zich omkopen, liegen en heulen met de machthebbers”
"Journalisten laten zich omkopen, liegen en heulen met de machthebbers"

“Journalisten laten zich omkopen, liegen en heulen met de machthebbers”

In zijn boek Gekaufte Journalisten (Omgekochte journalisten) zegt Udo Ulfkotte (54) dat journalisten zich laten omkopen, liegen, heulen met de machthebbers en verdoezelen wat er onder de bevolking leeft. Hij was zelf één van die journalisten en werkte jarenlang voor de Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Ulfkotte kreeg snoepreisjes van invloedrijke Amerikaanse denktanks, werd betaald om positief te schrijven over de Amerikaanse politiek en ook werkte hij samen met de Duitse veiligheidsdienst. Hij is nu naar buiten getreden omdat hij zich naar eigen zeggen schaamt.

Veel Duitsers delen de kritiek die Ulfkotte heeft op de partijdigheid van de media. De ARD stelde na een aantal protesten een onderzoek in naar de eigen berichtgeving over Oekraïne en concludeerde dat de verslaggevers ‘in een aantal opzichten tekort hadden geschoten’.

Complottheorie

Ulfkotte laat zien hoe vooraanstaande journalisten zich laten omkopen om positief te schrijven over bijvoorbeeld de euro, Europese integratie, immigratie of de islam; thema’s waar steeds meer burgers vragen over stellen.

Het lijkt op een complottheorie, maar in zijn boek werkt Ulfkotte met een uitgebreide bronnenlijst en ook krijgt hij steun van een aantal prominente auteurs. Hij heeft inmiddels al meer dan 20.000 exemplaren van zijn boek verkocht.

[Gelderlander]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ras
Ras
6 jaren geleden

Das logisch wie runt de media??? De Zionist JODEN en dat moet ook zodat ze je mening en je denkwijze kunnen sturen in de richting die hun willen.
En maar niet teveel nadenken iets wat de meeste Nederlanders al lang niet meer doen en dat is wel te zien om je heen.

bert s
bert s
Reactie op  Ras
6 jaren geleden

Helemaal waar Ras, MH17 dondert neer en 15 minuten later valt Israël de gaza binnen. Hoezo toeval, de zionisten zitten werkelijk waar bijna overal achter, zij zijn de wereldspelers. En als je daar iets over zegt kun je hetzelfde lot verwachten als die pvda meid die er iets over zegt en meteen op non actief wordt gezet. Lang leve de eigen mening. Voor mij geen pvda meer of een andere partij. Democratie is dood, lang leve de revolutie.

Faith
Faith
Reactie op  bert s
6 jaren geleden

Het gaat allemaal veranderen Bert, het is ook niet zo dat er altijd oorlog zal zijn en mensen maar doorgaan elkaar naar het leven te staan, omdat we in een ander tijdperk zitten. Mensen die dat niet willen kunnen nog een poosje in de 3D bedriegerij blijven hangen, er wordt op niemand druk uitgeoefend. De meisjes-vrouwtjes mogen de Linda verhaaltjes blijven lezen en belangrijk vinden, omdat het in de Linda staat… en de jongens-mannen kunnen nog even geloven wat de kranten zeggen, m.a.w. ze kunnen nog even naar zalando surfen en mtv kijken zogezegd! Tot dat die bedriegerij van lieverlee vanzelf ophoudt door de verhoogde frequenties. Dan krijgen die piepeltjes het natuurlijk wel even heel moeilijk want dat betekent het einde van hun kleine schijn-wereldje. Eerder wakker worden willen ze toch niet. In het Aquarius tijdperk gaat alles veranderen en niets zal hetzelfde blijven. Alleen het goede en eerlijke zal blijven en de rest verdwijnt. Je ziet het nu al gebeuren als je goed kijkt.

Pascal
Pascal
Reactie op  Ras
6 jaren geleden

Het Vaticaan runt de media en ook uw geld en wat uw en ik op ons bord krijgen.

Joden hebben een keppel op die kleiner is dan die van de paus en bisschoppen dus zijn ondergeschikt aan het Vaticaan en zijn bisschoppen.

Joden spelen een andere rol!!

Klemens
Klemens
6 jaren geleden

Interview with Udo Ulfkotte on english:
German Journalist Blows Whistle On How The CIA Controls The Media
http://www.zerohedge.com/news/2014-10-09/german-journalist-blows-whistle-how-cia-controls-media

Vandattem
Vandattem
6 jaren geleden

Als student zijn ze vaak nog eerlijk, maar zodra ze een baan bij msm hebben ken je ze niet terug.

Ratten.

ElleB
ElleB
6 jaren geleden

Hier het interview met Dr. Udo.

http://www.youtube.com/watch?v=lm4OUcfiM-8

ferrimassi
ferrimassi
6 jaren geleden

“Ulfkotte laat zien hoe vooraanstaande journalisten zich laten omkopen om positief te schrijven over bijvoorbeeld de euro, Europese integratie, immigratie of de islam; thema’s waar steeds meer burgers vragen over stellen.”

Zelfde gaat op voor de politici, zo ziet een marxistische dictatuur eruit. We zijn george orwell ver voorbij gegaan..

Padja
Padja
6 jaren geleden

Propaganda verspreiden. Meningen willen beïnvloeden is denk ik van alle tijden.
Het mooie is dat er nu steeds meer mensen opstaan die wel eerlijk en oprecht willen leven.
Klokkenluiders die de boel open gooien.
We komen er wel.

Gnaues
Gnaues
6 jaren geleden

Ja ras… En de joden hebben ooj de holocaust verzonnen… Toch grappig… Altijd dezelfde kleine, boze, armoedige, lelijke rukkertjes die het nationaal socialisme een warm hart toedragen… En iedereen die tegen ze is is een landverader… Hahahaha

Joseph
Joseph
Reactie op  Gnaues
6 jaren geleden

Gnaues, de Zionisten zijn allesbehalve boze,armoedige, kleine mensjes. Zij zijn notabene degene die de wereldeconomie in handen hebben en de gedachten en gevoelens van mensen in de richting sturen waar zij ze willen hebben. De Zionisten hebben het grootste deel van het Joodse volk / ras gekaapt en ze gebrainwashed. Denk maar niet dat het Joodse volk de enige slachtoffers zijn. Als het ze bij het Joodse volk lukt, lukt het bij andere volkeren zeker. Jij bent daar een voorbeeld van. Dat je een heel ras veroordeelt laat zien dat je zelf denkt als een rascistische bekrompen Nazi. Misschien ben je er nog niet van op de hoogte dat de Tweede Oorlog door de Zionisten is gecreëerd en de niet-zionistische Joden werden opgeofferd om de staat Israël te kunnen oprichten. Hitler werd door de Zionisten gefinancierd en kreeg vrijwel het hele Duitse volk achter zich. Ook de zogenaamde vijandige Sovjet-unie werd door de Zionisten gefinancierd. De gebrainwashedte volkeren moordden elkaar uit en de Zionisten lachten zich een breuk, om vervolgens de geschiedenis te vervalsen .

Pascal
Pascal
Reactie op  Joseph
6 jaren geleden

Voor zover ik zie ben jij hier de enige die het echt begrijpt.

ras
ras
Reactie op  Gnaues
6 jaren geleden

http://gaschamberhoax.com/films/

Je zal moeite moeten doen om de waarheid te zoeken en niet hier iets claimen terwijl je geen feit opnoemt.
Als je dat had gedaan en je had je eigen erin verdiept dan zou je niet met zo een opmerking komen.
Nederland zit in de stront door mensen zoals jou tijd om uit je fantasie wereldje te stappen terug in de realiteit.

Ja ras… En de joden hebben ooj de holocaust verzonnen… Toch grappig… Altijd dezelfde kleine, boze, armoedige, mensen die het nationaal socialisme een warm hart toedragen… En iedereen die tegen ze is is een landverader… Hahahaha

..IK ZIE NERGENS FEITEN , dit is jouw commentaar kijk ernaar en vraag jezelf is af wat voor persoon typt zo een onzinnige tekst.

Aardebewoner
Aardebewoner
6 jaren geleden

Ik verwacht spoedig wel een reactie van een of andere debunker die dit bericht probeert onderuit te halen. Kom maar op debunkers !

Roy
Roy
Reactie op  Aardebewoner
6 jaren geleden

Wat valt er te debunken dan. Geen enkele medium kan je 100% op vertrouwen en dat is ook geen nieuws.
Ook degene die dit nieuws brengen (RT) is een corrupt zooitje.
Het meeste nieuws moet je dan ook met een flinke korrel zout nemen en als er wat langskomt wat je interessant vindt moet je er zelf even verder induiken…

En Aardebewoner, even voor jouw informatie. De Alternatieve Media is net zo min te vertrouwen en ook die berichten kan je niet zomaar voor waarheid aannemen.. Als daar iets geroepen wordt moet je net zo goed zelf uitzoeken of het allemaal wel een beetje klopt..

Verder heb je in bijna iedere tak van sport wel corruptie, dat dit dan weer een verassing is vind ik een verassing 🙂

Klemens
Klemens
6 jaren geleden

De Nederlandse activist Micha Kat noemt de ” Frankfurter Allgemeine Zeitung ” op om te reageren op het nieuwe boek ” Hoe politici , intelligentie en haute finance directe massamedia Duitsland “.
http://kulturstudio.wordpress.com/tag/micha-kat/
ab Minute 12:00 wird es interessant!

Pascal
Pascal
6 jaren geleden

In een NIET VRIJE MEDIA bestaat open en eerlijkheid geheel niet.

Het Vaticaan leger in stropdas of strik beheerd die groep volledig dus maak je geen illusie!!

x

Check Also

biden

‘Biden is een onwettige president en iedereen weet het’

Als we de media moeten geloven, kreeg ...

oorlog

Begint Derde Wereldoorlog over 3 weken in Oekraïne? ‘De dreigingen nemen toe, en snel’

Over drie weken breekt er mogelijk een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

29
0
We lezen graag je reactie!x