Binnenland

Bij talkshow Beau wordt openlijk gefantaseerd over geweld tegen FVD-Kamerleden: ‘Levensgevaarlijk’

Help door deze info met je vrienden op je social media te delen!

Gisteravond kon bij talkshow Beau openlijk worden gefantaseerd over geweld tegen Thierry Baudet en andere FVD-Kamerleden. Sterker nog: er werd hartelijk om gelachen.

“Heb jij wel eens zin om die Thierry Baudet een poffert op zijn neus te geven?” vroeg Hans Kraay jr. aan Denk-fractievoorzitter Farid Azarkan, waarna er gelach uit het publiek klonk. “Nee, nooit,” antwoordde Azarkan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
Ik denk dat jij die ook wel wilt slaan

“Hoor ik hier in dat jij hem wel eens een keer een poffer zou willen geven?” vroeg presentator Beau van Erven Doorens aan Kraay. “Ja, ik vind hem vreselijk,” zei de voetbalanalist resoluut. “Jij wilt het lichamelijk oplossen? Maar dat doen we niet in een democratie.” vervolgde Van Erven Dorens.

“Als ik met hem elke dag zou zitten…” begon Kraay. Van Erven Dorens vulde aan: “Dan zou het moeilijk worden.”

Azarkan voegde toe: “Hij is er niet zoveel, joh. Hij is er bijna nooit.” Journalist Joost Vullings reageerde: “Hij heeft wel adjudanten. Die zijn er wel veel. Maar ik denk dat jij die ook wel wilt slaan.” De hele tafel bulderde vervolgens van het lachen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dit moet stoppen

“Walgelijk, dit moet stoppen,” stelt Joanna Verbaarschot, die zich in Helmond inzet voor FVD. “Ze herdenken allemaal Pim Fortuyn, maar gaan vrolijk verder met Thierry Baudet. Ook als er iets met een FVD’er gebeurt, is dat de schuld van de media en van de ophitsers in Den Haag.”

Fractievoorzitter Mark Jongeneel van Slydregt.NU zegt: “Wat een niveau weer. Hans Kraay moet het bij voetbal houden, van politiek heeft hij geen kaas gegeten. Bizar dat er gelachen wordt om deze oproep tot geweld tegen Baudet. De media hebben niks geleerd van de demonisering van Fortuyn. Dit moet stoppen!”

Patroon

Ook Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) doet een duit in het zakje. “Dit is een patroon. Bij Op1 werd ook openlijk gefantaseerd over het ophangen en executeren van onze partijleider en op NPO Radio 1 fantaseert men over het vastbinden van FVD-politici. Dat kan wel, maar een fakkel dus niet?” vraagt hij aan het OM.

“Met andere woorden, het is dus prima wat jullie betreft als er […] bij bijvoorbeeld ON! gasten openlijk gaan zitten fantaseren over het slaan, vastbinden, ophangen en executeren van Rutte? Maar waarom is Huig dan gearresteerd?” vraagt Van Houwelingen.

4.8 90 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

165 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wakker
Wakker
2 jaren geleden

Beau is ook een lamzak, die heult met ernstige Ernst, yak!!

Arno
Arno
2 jaren geleden

Jammer

Stephan
Stephan
2 jaren geleden

Wéér een goed voorbeeld hoe linkse fakesteam media zich gedraagt. Niets gelee4s van Fortuyn. Meer commentaar zijn deze mentaal gestoorden niet waard.

Heb wel 1 vraag:
Waarom zouden de NOS en RTL busjes toch anoniem rondrijden de laatste paar jaar??

Geen schaap
Geen schaap
2 jaren geleden

Als MSM hoernalist zou je je kapot moeten schamen. Hetzelfde kinderachtige gedrag bij WNL door een paar ongeinformeerde schoolmeisjes die geen onderzoek doen maar kwakkeloos nakauwen.

Back to top button
165
0
We lezen graag je reactie!x