Mens en Dier

Cardio-anesthesioloog trekt van leer tegen OMT: ‘Jullie hebben nog niet 1 keer gelijk gehad met je doemscenario’s’

Help anderen door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het OMT adviseert het kabinet om snel extra maatregelen te nemen vanwege de omikronvariant. Er zijn bij de experts ‘grote zorgen’ over de snelle verspreiding van de variant.

Extra maatregelen zijn volgens het OMT ‘onvermijdelijk’ zolang nog te weinig mensen een boosterprik hebben gehad.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Cardio-anesthesioloog Robert Verschuren (niet-praktiserend) hekelt de omikron-hysterie. Hij haalt op social media hard uit naar het OMT. “Jullie begrijpen het echt niet. Jullie hebben niet de noodzakelijke deskundigheid. Jullie hebben ook niet de kennis. Dito voor het talent. Jullie hebben geen enkel mandaat.”

Ga naar huis

“Jullie zijn een groepje privépersonen die onterecht doen of de hele medische wereld achter jullie staat. Dat is niet zo. Sterker nog, jullie zijn zo bang voor inhoudelijk commentaar dat jullie al 21 maanden lang de beroepsgroep niet gevraagd hebben naar de juiste weg. Waarschijnlijk omdat jullie diep van binnen heel goed weten wat voor troep jullie ervan maken,” zegt hij.

“Jullie hebben nog niet één keer gelijk gehad met je doemscenario’s. Ga naar huis. Ga iets zinnigs doen, bijvoorbeeld voor patiënten zorgen,” aldus de cardio-anesthesioloog.

Absolute schande

Hij zegt na te gaan denken over de meest efficiënte manier om de OMT-leden uit het BIG-register te krijgen. “Want jullie zijn als groep een absolute schande voor het vak.”

Politiek commentator Eva Vlaardingerbroek merkt op: ‘Extra maatregelen vanwege omikron noodzakelijk, hoewel het nog niet duidelijk is hoe ziekmakend de variant is’, staat er doodleuk. Ze denken echt dat we achterlijk zijn.

4.7 301 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

184 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arnie
Arnie
2 jaren geleden

Mijn huis is brand gevaarlijk, dus bel ik elke dag de brandweer om het huis te blussen, je kunt het nooit weten…….

Oleehop
Oleehop
2 jaren geleden

Het heeft allemaal niets meer te maken met virus bestrijding. Dat is een ieder nu toch wel duidelijk?

Annette
Annette
2 jaren geleden

Het OMT oftewel het Outbreak Management Team is zo langzamerhand een grote schande geworden voor ons land.

Net wat Robert Verschuren schrijft…. NIETS van wat zij allemaal vanaf het begin aan doemscenario’s heeft geschetst, is uitgekomen.

Maar het is natuurlijk voor ons, wakkere mensen, duidelijk wat de bedoeling was en is… Onder het mom van een zogenaamd specialisme de bevolking de stuipen op het lijf jagen.

In dat opzicht kan je natuurlijk zeggen, dat de missie geslaagd is.

Robert Verschuren schrijft ook, dat het tijd wordt om de echte experts aan het woord te laten…. Dat gaat natuurlijk niet gebeuren, want dat is helemaal niet de bedoeling.

ALS het inderdaad op een mooie dag zo ver zou komen, dat alle artsen, die nu valselijk meedoen met de “corona hysterie”, er uit zouden worden gegooid, dan blijven er zéér waarschijnlijk niet veel artsen over in datzelfde register.

Ondertussen blijven de leugens ons maar om de oren vliegen. Ik las op Telegram, dat de telefoonlijn, waar zogenaamde twijfelaars naar kunnen bellen over die zogenaamde gentechinjectie, roodgloeiend stond.

En…. ná het gesprek zou maar liefst 80% van de mensen aangeven om alsnog die prik te gaan halen.

HOE doorzichtig moet een leugen nog worden? Als ze nu gezegd hadden, 30 of 40%, dan had ik het misschien geloofd. Maar 80%. ECHT niet.

Volgens mijn bescheiden mening zal het merendeel van de mensen, die tot nu toe, na 10 maanden van permanente indoctrinatie van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, niet gaan toegeven. Anders hadden zij dat al veel eerder gedaan.

HOE moeilijk het was, is en nog zal worden. Het belangrijkste is om onze ruggen recht te houden. Wij WETEN, dat wij het gelijk aan ons kant hebben, hoezeer de tegenpartij ons ook wil overtuigen van het omgekeerde.

Anka
Anka
2 jaren geleden

Die OMT hysterisie wil je niet aan je ziekbed hebben!!! Dan wordt je nog beroerder en trek je groen en geel weg!

Nee!!! A.U.B. Niet!!!

Ze uit het BIG register gooien…

Ja!!! Daar knapt de burger van op!!! Dat geeft de burger moed!!!

Gewoon doen!

Back to top button
184
0
We lezen graag je reactie!x