CoronaMens en Dier

Professor Capel legt uit: dit doet het prikkie met de voortplanting

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!

Je lichaam bevat diverse barrières om kwetsbare delen te beschermen. Lipide nanodeeltjes uit het coronavaccin gaan daar dwars doorheen. Zo heb je de bloed-hersenbarrière en de bloed-testisbarrière, naar de geslachtsorganen.

De bloed-testisbarrière is een zware barrière die voorkomt dat allerlei rommel erin komt, want anders gaat de voortplanting stuk, zegt emeritus hoogleraar Pierre Capel in zijn nieuwe column.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Prima idee

De lipide nanodeeltjes, kleine vetbolletjes, gaan ook vaak dwars door de placenta heen. “Zwangere vrouwen immuniseren? Prima idee. Ligt eraan wat voor idee je hebt,” aldus Capel.

Wat doen de nanodeeltjes met de voortplanting? Een studie uit 2018 in het International Journal of Nanomedicine laat zien dat nanodeeltjes bijvoorbeeld de testes beschadigen. Cellen delen slechter, sperma wordt beïnvloed, de hormoonproductie raakt verstoord. Bij vrouwen krijg je gedonder in en rond de eicellen. Ook op DNA-niveau is er van alles aan de hand.

Agressieve stoffen

De vetbolletjes zijn lichaamsvreemd en activeren het immuunsysteem, dat de bolletjes besprenkelt met agressieve stoffen, waaronder bleekwater en peroxide. Je kunt wel raden wat er gebeurt als je dat in de buurt van de testes en eileiders doet.

“Waar komt het op neer? Naast alle ellende die er al is, is alleen al op het niveau van de vetbolletjes een hele hoop aan de hand,” licht Capel toe.

4.8 121 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Natuurlijk
Natuurlijk
1 jaar geleden

Lipide nanodeeltjes gaan dwars door de barriëres heen.
Prima, maar hangt er wel van af wat je ze mee laat voeren.

Nog beter is spuiten van pharma helemaal niet meer te vertrouwen.
Immers ze hebben bewezen er genocide mee te plegen.

Kies de natuurlijke weg. Orthomoleculair. Artsen en gezondheidsprofessionals die zich daar niet grondig in geschokld hebben zijn éénzijdig pharma gehersenspoeld en dus een potentieel gevaar…zeker bij inspuiten en voorschrijven van teveel pharma middelen die je gebruikt..helaas.

Jane
Jane
1 jaar geleden

In Canada zijn er vele dood geboren baby’s en nog gaan er bij vele geen belletjes rinkelen.

Henk R
Henk R
1 jaar geleden

Dit was toch wat soros bedoeld met dat er hier te weinig kinderen worden geboren? Hier hebben wij toch die immigranten voor nodig? Heb al genoeg filmpjes gezien waarin ze dit zelf zeggen waarom ze zo onmisbaar zijn hier. En vertellen ons hoe fantastisch ze zijn en hoeveel kinderen ze maken. Wordt dit hun verteld voordat ze hier komen? En dit wordt dan aan ons verkocht als vluchtelingen? Fijn hè , die cabal.

Nelis
Nelis
1 jaar geleden

dat roept roept professor Bakhtie al een jaar, vergeet nu even de giftige rnma spike eiwit etc, alleen al die nano troep is pure gif

Back to top button
70
0
We lezen graag je reactie!x