UFO

Inwoners Florida zien UFO’s boven Cape Coral (video)

Help anderen door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Inwoners van het zuidwesten van Florida hebben onlangs verschillende UFO’s waargenomen.

Jeremy Rebstock uit Cape Coral filmde drie oranje lichten die van het oosten naar het westen bewogen. De video is op 13 november jongstleden gemaakt tijdens een lokaal festival.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Twee andere inwoners van Cape Coral waren getuige van hetzelfde fenomeen. “Ik zag er zo’n 20 in de lucht, in groepen van drie of vier,” vertelde Bob Buehler aan Fox4. “Ik denk dat het UFO’s waren. Ik heb geen andere verklaring.”

Buehler staat nog steeds perplex. Hij zei dat hij nog nooit zoiets heeft gezien.

Een vierde getuige, Eric Sellers, maakte een soortgelijke video van lichten in de lucht, echter zag hij ze op de avond na het Coconut Festival. Seller gelooft nu in UFO’s.

Ook anderen zijn niet langer sceptisch. Verslaggevers van de lokale zender Fox4 werden naar eigen zeggen overladen met e-mails van mensen die UFO’s in het gebied hebben gezien.

Directeur van het National UFO Reporting Center Peter Davenport zei tegenover Fox4 dat niet alleen boven Cape Coral onbekende vliegende objecten zijn waargenomen.

“Op zaterdagavond 10 november kregen we bij ons meldpunt opvallende meldingen binnen,” zei hij. “Ik weet niet precies waar we hier mee te maken hebben.”

Op die bewuste avond kreeg Davenport uit het hele land meldingen. Het ging met name om waarnemingen van formaties rode, oranje, gele of amberkleurige vuurballen.

Bron: Fox4.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter II
Peter II
11 jaren geleden

‘Chinese Balloons’
No UFOs at all…
Case closed

Inter
Inter
11 jaren geleden

Die Amerikanen zijn echt dwaas, niemand maar dan ook niemand die maar op het idee komt dat het zo’n chinese lampen kunnen zijn.. Ze zien iets branden in de lucht en direct denken ze aan ufo’s, tis gewoon zielig

ton
ton
11 jaren geleden

Yep dit zijn gewoon van die thaise luchtbalonnen

benny
benny
11 jaren geleden

ik respecteer die filmpjes heus,
maar ik word er nu wel een beetje moe van .
of kom gewoon landen met die schotels , of vertel de mensen gewoon dat we niet alleen zijn, wie houden we nu nog voor de gek? dat er meer is is nu wel duidelijk. kom eens met een intervieuw waar ze een buitenaardse met nuttige vragen benaderen, waar we allen wat aan hebben ..ik weet niet of jullie het in de gaten hebben .. maar zoals ze het op het nieuws brengen komt het intimiderent over alsof ”zijn wij dom” hou toch op en vertel de mens de waarheid.. inplaats van dat getoneelde intressante geheimzinnige gedoe..

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x