Homepagina » UFO » Inwoners Florida zien UFO’s boven Cape Coral (video)
Inwoners Florida zien UFO's boven Cape Coral

Inwoners Florida zien UFO’s boven Cape Coral (video)

Inwoners van het zuidwesten van Florida hebben onlangs verschillende UFO’s waargenomen.

Jeremy Rebstock uit Cape Coral filmde drie oranje lichten die van het oosten naar het westen bewogen. De video is op 13 november jongstleden gemaakt tijdens een lokaal festival.

Twee andere inwoners van Cape Coral waren getuige van hetzelfde fenomeen. “Ik zag er zo’n 20 in de lucht, in groepen van drie of vier,” vertelde Bob Buehler aan Fox4. “Ik denk dat het UFO’s waren. Ik heb geen andere verklaring.”

Buehler staat nog steeds perplex. Hij zei dat hij nog nooit zoiets heeft gezien.

Een vierde getuige, Eric Sellers, maakte een soortgelijke video van lichten in de lucht, echter zag hij ze op de avond na het Coconut Festival. Seller gelooft nu in UFO’s.

Ook anderen zijn niet langer sceptisch. Verslaggevers van de lokale zender Fox4 werden naar eigen zeggen overladen met e-mails van mensen die UFO’s in het gebied hebben gezien.

Directeur van het National UFO Reporting Center Peter Davenport zei tegenover Fox4 dat niet alleen boven Cape Coral onbekende vliegende objecten zijn waargenomen.

“Op zaterdagavond 10 november kregen we bij ons meldpunt opvallende meldingen binnen,” zei hij. “Ik weet niet precies waar we hier mee te maken hebben.”

Op die bewuste avond kreeg Davenport uit het hele land meldingen. Het ging met name om waarnemingen van formaties rode, oranje, gele of amberkleurige vuurballen.

Bron: Fox4.com

Gerelateerd:

 Vond je deze informatie belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

25 reacties

 1. ‘Chinese Balloons’
  No UFOs at all…
  Case closed

  0 likes
 2. Die Amerikanen zijn echt dwaas, niemand maar dan ook niemand die maar op het idee komt dat het zo’n chinese lampen kunnen zijn.. Ze zien iets branden in de lucht en direct denken ze aan ufo’s, tis gewoon zielig

  0 likes
 3. Yep dit zijn gewoon van die thaise luchtbalonnen

  0 likes
 4. ik respecteer die filmpjes heus,
  maar ik word er nu wel een beetje moe van .
  of kom gewoon landen met die schotels , of vertel de mensen gewoon dat we niet alleen zijn, wie houden we nu nog voor de gek? dat er meer is is nu wel duidelijk. kom eens met een intervieuw waar ze een buitenaardse met nuttige vragen benaderen, waar we allen wat aan hebben ..ik weet niet of jullie het in de gaten hebben .. maar zoals ze het op het nieuws brengen komt het intimiderent over alsof ”zijn wij dom” hou toch op en vertel de mens de waarheid.. inplaats van dat getoneelde intressante geheimzinnige gedoe..

  0 likes
 5. oh en kan iemand mij vertellen waar ik die thaise ballonnen kan halen die 20 minuten kunnen branden in een directe driehoekige vorm en op dezelfde plek kunnen blijven hangen ? dan maak ik een complete tekening van mickey mouse in de lucht..

  0 likes
 6. [quote name=”Peter II”]’Chinese Balloons’
  No UFOs at all…
  Case closed[/quote]

  Haha was het maar zo simpel dan konden we weer gaan slapen. Wees niet bang ze doen niemand kwaad en ze dalen pas af wanneer de meeste mensen na 23 december meer rust in hun koppetje beginnen te krijgen. Kortom een verhoogd bewustzijn gaat gepaard met meer intiutief vermogen zodat ook jij niet meer oordeelt vanuit je ratio (je koppetje) maar WEET dat er ander leven is in het universum. Het zou toch wel heel arrogant zijn om te denken dat we de enigen zijn in deze gigantische kosmos. Wat een kortzichtige kleinburgelijke reacties hier zeg! Stelletje tokkies! eet nog een kroketje en een patatje mayo? en vergeet dat biertje niet! burp!

  0 likes
 7. Snap niet dat mensen dit nog blijven ontkennen.. Er zijn zoveel filmpjes op internet te vinden, maar als je het zelf (nog) niet gezien heb dan kan het natuurlijk niet bestaan 😉 Maakt niet uit hoor uiteindelijk komt de waarheid wel boven water, maar wanneer.. ? Ik heb zelf de laatste tijd meerdere keren dingen gezien die ik niet kan plaatsen.. Ik heb ook die oranje licht bollen gezien, maar heeft er iemand er wel eens over nagedacht dat het een soort van poort(wormhole) kan wezen ?want ik heb het 1 keer echt van heel dichtbij gezien en het lijkt mij geen ruimteship..

  0 likes
 8. Bekijk vooral het materiaal van Mary Rodwell via de Youtube video hieronder!
  http://www.youtube.com/watch?v=czTd5jxHDG0

  Mary Rodwell is Australia’s leading authority on extraterrestrial phenomena and has a huge database with witnesses and valuable material. She has debated with a lot of professionals from all over the world.

  This is her Full 1 hour Documentary.
  http://www.disclose.tv/action/viewvideo/61375/My_Mum_Talks_to_Alien

  More: http://www.starseeds.net/forum/topics/new-documentary-my-mum-talks

  0 likes
 9. [quote name=”benny”]ik respecteer die filmpjes heus,
  maar ik word er nu wel een beetje moe van .
  of kom gewoon landen met die schotels , of vertel de mensen gewoon dat we niet alleen zijn, wie houden we nu nog voor de gek? […][/quote]
  Laat ik beginnen met een quote van het tweede filmpje:
  -“After all of this, have you become a believer in UFOs?”
  -“Yes, sir, I have.”
  Hoewel ik je mening hierin deel, heb ik het idee dat het toch vooral gaat om nieuwsgierigheid te wekken zonder militair provocerend over te komen. Uiteraard is dit verslag maar mager en wellicht is er meer te zien dan ze in het verslag doen denken, want die paar seconde oranje lichtjes zijn weinig overtuigend als een kijker. Het is nog steeds wel Fox, het station van Bill O’Reily.

  0 likes
 10. een verdwaalde ster denk ik

  0 likes
 11. Hoi allemaal,ik heb al eens vaker geschreven over ufo,s,maar ik spreek liever van buiten aardse ruimte vaartuigen.Ik heb jammer genoeg geen camara ook niet op mijn mobiel,wand ik heb alles in 1 pakket.Ik heb al zo vaak ze gezien zelfs de cilinder vorm met getuigen daarbij.En ja je hebt verschillende soorten rassen,Zelfs Eisenhouwer de vroegere precident van Amerika heeft persoonlijke ontmoetingen met de ET,s gehad er zijn foto,s hiervan silo,s waar kernrakketen zijn hebben ze stil gelegd militaire getuigen hierover.Dus de niet gelovers in ufo,s die liegen dus allemaal die militairen?Maarja als je alleen maar recht uit kijkt of alleen maar alles grijs ziet en niet verder onderzoek doet,maar wel commentaar geeft,kom dan met feiten aan dat ze niet bestaan.

  0 likes
 12. 2 video’s van oranje lichten en allebij tijdens 1of ander festival. Grote kans dat het inderdaad om Thaise ballonnen gaat. @ Benny, Thaise ballonnen kunnen met gemak 20 minuten lang branden en als je er 3 op laat zullen ze altijd een 3 hoek vormen. Als jij een linkje hebt naar een video waarin dit soort oranje lichten in driehoeksformatie 20 minuten lang op dezelfde plek hangen plaats hem dan even.

  0 likes
 13. In ieder geval wat ik heb gezien lijkt het me sterk dat het lampionne zijn, want ze waren zeker meer dan honderd meter breed.. Ik hoop het ooit nog een keer te zien en een mooi filmpje ervan te maken 🙂

  0 likes
 14. nieuwtje voor jullie ik zie ufos bijna dagelijks

  laats trok een fonkelende ster me aandacht en ik bleef er naar kijken maar zag nouwlijks verschil met sterren tot ik er met de verekijker naar keek

  toen viel me op dat deze stip heel snel van kleur veranderde rood geel groen blauw paars wit en dat keer op keer

  alleen bleef het bij een stip had de juiste sterkte niet wat ik wel weet dat het still hangt en dat het omdat het zo ver weg is niet met de aarde me draait dus dat
  de pozietie veranderd naarmate de uren vorderen

  laat ff wat horen als je ook zo iets hebt gezien

  0 likes
 15. Wie kent z niet…die zogenaamde ufo vloten waarover veel discussies zijn ontstaan. Ik denk persoonlijk dat het gewoon helium balonnen zijn. Voor diegene die denken aan buitenasrdse voertuigen missch een leuk experiment waarmee je wellicht bewijs kunt verzamelen. Iemand hier ooit welleens over nagedacht?

  http://forum.fok.nl/topic/1518019

  (gewoon camera laten opstijgen via heliumballonnen om ufo’s vast te leggen mochten ze gesignaleerd worden)

  0 likes
 16. [quote name=”arnold”]nieuwtje voor jullie ik zie ufos bijna dagelijks

  laats trok een fonkelende ster me aandacht en ik bleef er naar kijken maar zag nouwlijks verschil met sterren tot ik er met de verekijker naar keek

  toen viel me op dat deze stip heel snel van kleur veranderde rood geel groen blauw paars wit en dat keer op keer

  alleen bleef het bij een stip had de juiste sterkte niet wat ik wel weet dat het still hangt en dat het omdat het zo ver weg is niet met de aarde me draait dus dat
  de pozietie veranderd naarmate de uren vorderen

  laat ff wat horen als je ook zo iets hebt gezien[/quote]
  hoi,deze zie ik ook bijna iedere dag,maar dan zweefd het zachtjes verder,en keerd dan weer terug,soms zweven ze langzaam door.

  0 likes
 17. @legaal

  laat ff wat horen als je ook zo iets hebt gezien[/quote]
  hoi,deze zie ik ook bijna iedere dag,maar dan zweefd het zachtjes verder,en keerd dan weer terug,soms zweven ze langzaam door.[/quote]

  Tjongjonge koop dan gewoon een camera of zo want volgens mij zie je gewoon klm vliegtuigen. Meeste mensen zien nooit in hun leven een ufo en proberen het beste bewijs te verzamelen. Kunnen we niet weteschappers op jou afsturen want jij ziet ze dagelijks.
  leg eens uit…

  0 likes
 18. Investigator,ik vind een camera niet het belangrijkste.Er zijn belangrijkere dingen in het leven.En er mag best een weten schapper naar mij toe komen,kan hij ook gelijk de getuigen op roepen.En ik weet ook hoe een KLM vliegtuig er uit ziet,ze vliegen op een te grote hoogte om een ruimte schip te kunnen zijn.ook vliegen er regelmatig laag Awac over,en die maken veel lawaai,ook helecopters vliegen vaak over mijn huis heen.een landings licht of zoeklicht weet ik ook hoe die er uit zien.Eerst heb ik foto,s op gezocht welke het konden zijn,maar mijn ruimte vaartuigen zaten er niet bij.Dus heb ik eerst onderzoek hier over gedaan.Ik ben niet gek om zomaar iets te gaan vertellen en verkondigen.Dat jij ze niet ziet, wil niet zeggen dat ze niet bestaan.En die cilindervormen zijn ook echt geen seppelins jammer voor jou.

  0 likes
 19. [quote name=”legaal”]Investigator,ik vind een camera niet het belangrijkste.Er zijn belangrijkere dingen in het leven.En er mag best een weten schapper naar mij toe komen,kan hij ook gelijk de getuigen op roepen.En ik weet ook hoe een KLM vliegtuig er uit ziet,ze vliegen op een te grote hoogte om een ruimte schip te kunnen zijn.ook vliegen er regelmatig laag Awac over,en die maken veel lawaai,ook helecopters vliegen vaak over mijn huis heen. [/quote]

  Weet je hoeveel mensen er voor de gek worden gehouden met nep ufo’s van mensen die geintjes willen uithalen. Dit doen ze met bestuurbare vliegtuigen/helikopters etc en nog dingen die wij zelf niet kunnen bedenken. Kijk bijvoorbeeld naar het programma “fact or faked”. 80% is echt bullshit. Die lichten die jij ziet kunnen makkelijk verklaard worden. Ik heb pas bewijs als ik een vliegende schotel zie o.i.d. en niet wat lichttjes in het donker. Daarom zeg ik: wat jij ziet is geen bewijs voor buitenaards leven.

  0 likes
 20. Investigator,s,avonds rond 10 11 uur,iedereen zit binnen tv te kijken,en het word nu ook vrij vroeg donker en dat bijna iedere avond?Denk toch eens even logisch na,maarja dat doe je altijd al annaliseer je ook al het eten wat er in zit en wat er op de verpakkingen staat je zou wel eens misleid kunnen worden ik zeg het gras is groen zeg jij nu nee het is blauw?

  0 likes
 21. [quote name=”legaal”]Investigator,s,avonds rond 10 11 uur,iedereen zit binnen tv te kijken,en het word nu ook vrij vroeg donker en dat bijna iedere avond?Denk toch eens even logisch na,maarja dat doe je altijd al annaliseer je ook al het eten wat er in zit en wat er op de verpakkingen staat je zou wel eens misleid kunnen worden ik zeg het gras is groen zeg jij nu nee het is blauw?[/quote]

  dit is geen passend antwoord en ik kan er geen touw aan vast knopen. Het is idd vroeg donker. Dat betekend juist dat er meer lichten in d lucht worden waargenomen. Als ik een op afstand bestuurbare vliegtuig laat opstijgen vlakbij jouw huis en ik maak er discolampen aan vast, dan weet ik zeker da jij de volgende dag met een ufo melding komt.

  Het is duidelijk dat je graag wilt geloven maar dat is hetzelfde als maria zien bij het achterwerk van een hond.

  Vergis j niet! Ik geloof in ufos en buitenaards leven maar welbde 10% van alle sightings die.onverklaarbaar zijn.

  0 likes
 22. [quote name=”Eden”][quote name=”benny”]ik respecteer die filmpjes heus,
  maar ik word er nu wel een beetje moe van .
  of kom gewoon landen met die schotels , of vertel de mensen gewoon dat we niet alleen zijn, wie houden we nu nog voor de gek? […][/quote]
  Laat ik beginnen met een quote van het tweede filmpje:
  -“After all of this, have you become a believer in UFOs?”
  -“Yes, sir, I have.”
  Hoewel ik je mening hierin deel, heb ik het idee dat het toch vooral gaat om nieuwsgierigheid te wekken zonder militair provocerend over te komen. Uiteraard is dit verslag maar mager en wellicht is er meer te zien dan ze in het verslag doen denken, want die paar seconde oranje lichtjes zijn weinig overtuigend als een kijker. Het is nog steeds wel Fox, het station van Bill O’Reily.[/quote]
  mee eens.. ! maar zijn we die stadium nou nog niet voorbij? de militairen zelf beginnen al uit de kast te komen of hebben er geen zin meer in de mens voor te liegen..

  0 likes
 23. [quote name=”legaal”]Investigator,ik vind een camera niet het belangrijkste.Er zijn belangrijkere dingen in het leven.
  .[/quote]

  Hè…???? Jij ziet ruimteschepen en vind het niet belangrijk genoeg om dit vast te leggen op film of desnoods foto?

  Jij vind dat wij jou maar gewoon moeten geloven zonder bewijs omdat jij het zegt?

  Iedereen wilt weten weten of niet alleen zijn in het universum en jij zegt dat er belangrijkere dingen zijn in het leven.

  Komop legaal… Ik wil een goede reden weten waarom het zo moeilijk is om zoiets te filmen zodat wij onze mening kunnen geven over wat jij ziet.

  0 likes
 24. hoi Investigator,niemand hoefd mij te geloven,ik deel alleen mee dat ik deze ufo,s zie.Het is de gewoonste zaak voor mij dat ze er zijn,en dat is niet van de laatste tijd ,ik zie ze al jaren.En waarom ik geen video camera heb of een gewone camera heb, die had ik wel.En ik moet eerlijk bekennen dat ik geen geld heb om deze weer aanteschaffen,en daarbij komt ook nog dat ik geen vaste hand heb ,en een statief overal mee naar toe nemen,nee foto,s maken lukt niet zo best.En die camera,s waar je met de computer alles kan veranderen daar hou ik niet van,een foto die je neemt moet zo blijven.Als je wat van astrologie weet,ik ben een stier heel erg aards en in het chinees een draak,dus niet zweverig.en alles onderzoeken,alles willen weten.iedereen heeft mogelijkheden om zelf op onderzoek uit te gaan als er een reactie geschreven is,niemand hoeft en moet niet alles zo maar aannemen, de weg die ze afmoeten leggen moeten ze zelf doen.Met eventueel hulp.Weet je nu genoeg over mij?Gr,Legaal

  0 likes
 25. [quote name=”Cybertronian”]2 video’s van oranje lichten en allebij tijdens 1of ander festival. Grote kans dat het inderdaad om Thaise ballonnen gaat. @ Benny, Thaise ballonnen kunnen met gemak 20 minuten lang branden en als je er 3 op laat zullen ze altijd een 3 hoek vormen. Als jij een linkje hebt naar een video waarin dit soort oranje lichten in driehoeksformatie 20 minuten lang op dezelfde plek hangen plaats hem dan even.[/quote]
  youtube stikt ervan… je verzuipt er bijna in .. neem zelf de moeite om even te surfen

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Ongewenste gedachten! Heb jij er last van?

Het hebben van ongewenste gedachten is iets ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

protesten

Hoe zit het nou met de George Floyd-protesten? De onbeantwoorde vragen

Veel Amerikanen zijn in de afgelopen weken ...

zweden

Zweden (geen lockdown) verrast iedereen met groei economie

Terwijl de economie in de meeste Europese ...