Great ResetMens en Dier

Diederik Samsom over Vierde Industriële Revolutie: ‘Deze is groter dan ooit en de snelheid is adembenemend’

Help anderen door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

De Green Deal is voor het eerst één integraal concept, één plan, zei kabinetschef van Frans Timmermans Diederik Samsom in gesprek met Rudy Belkom, directeur van de Stichting Toekomstbeeld der Techniek.

“Ik noem het steeds vaker de industriële revolutie,” vervolgde hij. “Het klinkt een beetje als een ouderwets woord, maar dat stelt ons in staat om het te vergelijken met eerdere industriële revoluties. De eerste, de tweede, de derde en wij zeggen: dit is de vierde.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Deze is groter dan ooit, hij is ook veel omvattender, hij begint overal tegelijk. De snelheid is wel adembenemend op dit moment. Die hebben we in Europa en ik denk in onze hele geschiedenis nog nooit gezien,” zei Samsom over de Vierde Industriële Revolutie.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Allergrootste uitdaging

Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum, schreef er het gelijknamige boek over. Deze revolutie zal met ‘adembenemende snelheid’ op ons afkomen, zei Schwab, die sprak van een ‘tsunami’.

Samsom benadrukte dat hij vaker het woord industriële revolutie gebruikt, ‘met alles wat erbij hoort, inclusief de sociale uitdaging, die misschien wel de allergrootste is’.

Bill Gates

Via top-down beleid zul je er niet komen, je moet iets stimuleren in de samenleving, iets prikkelen, zei hij, toevoegende dat Brussel allerlei samenwerkingsverbanden heeft met startups. “Bill Gates heeft zo’n ventureclub, daar stoppen we dan geld in.”

Op de Climate and Energy Summit zei Samsom vorig jaar dat alle woningen en alle gebouwen in Europa op den duur moeten zijn voorzien van een energielabel A. Eigenaren komen dan voor de keuze te staan: aanpassingen doen of het pand verlaten.

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.9 81 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

174 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Margie
Margie
1 jaar geleden

Van welke trap is die idioot gevallen. Dat reptiel is een terrorist. Ik pas niets aan. Geen warmtepomp geen zonnepanelen. Niks van dat ordinaire verdienmodel. Het gezeur stijgt naar abnormale hoogte en leugens. Ik trap er niet in. En laat er eens een komen om me te dwingen mijn huis te verlaten. Dan word ik wereldnieuws. Neem dat van mij aan. En dat wef. Hun beurt komt nog wel. Wij wachten geduldig af…..

Arwijn
Arwijn
1 jaar geleden

Dit word de Soilent Green Era als we ze ermee we laten komen!

Yvonne
Yvonne
1 jaar geleden

Wanneer gaan wij massaal in EUROPA een REVOLUTIE ontketenen,RUTTE heeft haast KLAUSS heeft haast en nu SAMSON mensen sta op doe het voor je kinderen en kleinkinderen STOP THE GREAT RESET!!!!!!VOOR HET TE LAAT IS!!!!!

Wil Obdam
Wil Obdam
1 jaar geleden

Diederikje is een gevaarlijk links mannetje met gevaarljjke linkse ideen.

Back to top button
174
0
We lezen graag je reactie!x