Homepagina » UFO » Professor: UFO’s zijn buitenaardse sondes
mcdonald23947393872492

Professor: UFO’s zijn buitenaardse sondes

Dr. James E. McDonald was in de vijftiger en zestiger jaren docent aan de Universiteit van Arizona. Hij was tevens gefascineerd door UFO’s en deed onderzoek naar het fenomeen.

Op vrijdag publiceerde de Arizona Daily Star diverse stukken uit het archief van McDonald over zijn onderzoek naar UFO’s. Zo beschrijft hij in een artikel uit 1958 hoe de wetenschappelijke gemeenschap het onderwerp negeert.

De belangrijkste reden was volgens McDonald dat ‘er geen goede data voorhanden waren en dat mensen die ongeïdentificeerde objecten zagen werden geridiculiseerd’.

Een artikel uit 1966 getiteld ‘UFO’s zijn Echt’ gaat over een lezing die de natuurkundige gaf voor meer dan 200 collega’s en studenten. Hij concludeerde dat UFO’s hoogstwaarschijnlijk ‘buitenaardse sondes’ zijn. Hij baseerde zijn bevindingen op basis van 10 jaar onderzoek naar ongewone fenomenen in het luchtruim.

Project Blue Book

Gedurende dezelfde presentatie uitte McDonald zijn onvrede over het officiële onderzoek van de Amerikaanse luchtmacht naar UFO’s, geheten Project Blue Book. Hij noemde het een ‘wetenschappelijk schandaal’ en trok de competentie van de betrokken onderzoekers in twijfel.

Condon-rapport

In een artikel uit 1969 bekritiseerde McDonald het Condon-rapport, een andere studie naar UFO’s die werd gefinancierd door de Amerikaanse luchtmacht. Alle gepubliceerde stukken van Dr. James E. McDonald leest u hier terug.

Bron: Openminds.tv

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

nederland

Ook Nederlandse truckers organiseren zich: ‘Als een verenigd Europa naar Brussel’

De komende dagen wordt een verkeerschaos verwacht ...

agema

Fleur Agema over coronaregistraties: ‘We zijn genept’

Vanaf deze week houden de ziekenhuizen bij ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

0
We lezen graag je reactie!x