Gezondheid

Neurochirurg spreekt zich openlijk uit tegen vaccins (video)

Help door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Neurochirurg Dr. Russell Blaylock is een expert op het gebied van excitotoxines zoals aspartaam (E951) en mononatriumglutamaat (E621) en heeft zich openlijk uitgesproken tegen het vaccinatieprogramma.

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu blijft de bevolking vertellen dat de tientallen vaccins die kinderen krijgen toegediend geheel veilig zijn. Is dat wel zo?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Vaccins blijken niet veilig te zijn en veroorzaken velerlei bijwerkingen. “De meeste schade die wordt toegebracht door vaccins is verborgen,” zegt Dr. Blaylock. In plaats van dat vaccins het immuunsysteem versterken verstoren ze de manier waarop het reageert op virussen en bacteriën.

Code van Neurenberg

“Als gevolg van vaccinatie wordt een groot deel van het immuunsysteem onderdrukt, met name bij jonge kinderen,” legt Dr. Blaylock uit. “We hebben ontdekt dat het immuunsysteem als gevolg van vaccins overschakelt op TH2-cytokines die de immuniteit verstoren.”

De neurochirurg stelt voorts dat verplichte vaccinaties waar de vaccinindustrie op hamert in strijd zijn met de Code van Neurenberg. Hij vergelijkt de corrupte logica van de industrie met nazi-Duitsland. Blaylock gaat dieper in op de mogelijke bijwerkingen en serieuze complicaties na inentingen, met name bij Gardasil.

Bron: Naturalnews.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x