Het Complot

Ex-medewerkster NOS Journaal komt met boek over de kruistocht tegen Trump. Ontdek hier welke rol de Illuminati en neocons spelen

Help mee door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hoe kunnen we ons als mens ontwikkelen als propaganda wordt verheven boven feiten? Op die vraag probeert Janneke Monshouwer een antwoord te geven in haar nieuwe boek ‘Trump, grondwet & wereld’.

Monshouwer, die vele jaren meewerkte aan de totstandkoming van het NOS Journaal, begon tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2016 aan dit boek toen ze met grote verbazing en afschuw zag hoe de berichtgeving werd verdraaid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Donald Trump uitte zijn intenties, zoals: een onafhankelijk onderzoek naar 9/11, de oorzaak van onophoudelijke oorlogen en vluchtelingen en de rol van een Groter Israël, zaken die anderen liever verbergen.

Ophitsen

Ook werd helder dat Trump door spindoctors werd neergezet als clown, een gestoorde en een vrouwenhater.

Praten we dat na? Laten we ons ophitsen tot haat en oorlog? Wat is de bedoeling van het waanzinnige Amerikaanse militaire budget van 700 miljard dollar (China: 150 miljard, Rusland: 70 miljard)? Laten we ons ophitsen tegen Trump, tegen Poetin, tegen Assad en tegen moslims?

“In oorlogstijd is de waarheid zo kostbaar dat ze altijd begeleid hoort te worden door een bodyguard van leugens.” – Winston Churchill

Coup

Monshouwer gaat in op de informatie in de media over de Iran-deal en alle andere kwesties waar Trump zich mee bezighoudt. Men wil dat Trump verdwijnt uit het Witte Huis. Waarom is dat?

Er zijn daarnaast twee hoofdpersonen (oligarchen) in het anti-Poetin-kamp die in Rusland een coup aan het voorbereiden zijn met hulp van westerse tegenkrachten, merkt ze op.

“Ze willen dat Poetin verdwijnt en dat één van deze twee superrijke krachten president wordt,” licht Monshouwer toe.

Illuminati

De ex-NOS-medewerkster heeft ook onderzoek gedaan naar de oppositie van Trump en waar hij zoal tegen opbotst: de Illuminati en de neocons (neoconservatieven) en hun ideologie.

Dat terwijl er een hele andere wereld aan de horizon opdoemt – met de Chinezen en hun nieuwe door goud gedekte munt, met wie Trump en Poetin goede banden hebben, aldus Monshouwer.

“Dit nieuwe boek is een verrassend exemplaar geworden, de neerslag van een zoektocht naar krachten en tegenkrachten,” laat ze weten. “Dit unieke boek moest er gewoon uit gezien de spannende actualiteiten.”

Het boek ‘Trump, grondwet & wereld’ is hier te bestellen.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gladiator
Gladiator
6 jaren geleden

Tja mensen, misschien volledig off topic echter, Trump, Illuminati, neocons en wat dies meer zei…..

Waar ik mij op dit moment met afstand veel meer zorgen over maak is het feit dat een opperrat van de VVD (ene Marc Harbers) begin Maart het verdrag van Marrakesch mede ondertekend heeft “namens de NL bevolking” waarbij overeengekomen is met een groot aantal Afrikaanse landen en natuurlijk het glansproject de EU dat er voor 2025 een kleine 180 MILJOEN zwart Afrikaantjes de EU binnengeloodst worden in het kader van omruiling van de westerse beschaving.

E.e.a. geheel naar wens van de meeste EU regeringen MET UITZONDERING VAN Victor Orban die dit NIET GETEKEND HEEFT.

Het is maar dat u het weet, want hiervan is nergens iets van op het “nieuws” geweest!!!!!!!!

Nog vragen……

Ik word hier toch heel langzaam ietwat geïrriteerd van!!

Gladiator

Louise
Louise
6 jaren geleden

Rustig aan denk om je gezondheid en veranderen doen we de wereld niet, het is een vermoeiende tijd omdat de berichtgevingen niet meer te vertrouwen zijn…. ik weet ook niet precies welke kant we op gaan maar er is paniek in Europa omdat grote broer US Trump ons steeds weer voor verassingen stelt. Vandaag in de kranten en you tube 3 gevangenen vrijgelaten uit Noord Korea , onthaald door Trump en zn vrouw,de ene krant vindt het dom dat Trump uit t Iran overleg is gestapt en de ander geweldig omdat het al een slechte overeenkomst was…….In de tussentijd gaan Bokito’s Iran en Israël elkaar wat dwarszitten…. maar wat ook naar voren komt is de angst van de Europeanen dat Grote broer US ons los laat, want oh hemel dan moeten we zelf volwassen worden en het is zo’n fijn idee dat we alleen maar opdrachten hoeven uit te voeren……. dat wordt nog wat ……Maar in de Volkskrant staat vandaag een aardig artikel van een moderator een Nederlandse jongen (incognito ) die een tijdje in Berlijn heeft gewerkt voor Facebook en wat hij en anderen daar allemaal gezien hebben, als je dat leest dan zijn de elite’ s niet goed wijs, maar de doorsnee bevolking al helemaal niet, en wat denk je Nederland staat bovenaan de lijst met haat berichten …… Gladiator , maak wat lekkers voor jezelf, ga even in het zonnetje zitten, tegen zoveel onzin kan je niet op, ………blijf bij jezelf en lach om het gekkenhuis …….zorg dat je gezond blijft, anders word je nog afhankelijk van die dwazen…….

Gladiator
Gladiator
6 jaren geleden

@Louise,

Beste, ik vind het heel fijn van u te horen dat ik goed voor mezelf moet zorgen enz….dank daarvoor, echter, geloof me aub op mijn woord dat ik dit al zeer bewust doe, ik bedoel dus GOED voor mezelf zorgen.
Zo goed zelfs dat ik al een kleine 10 jaar niet meer bij een arts ben geweest, me nog nooit zo goed gevoeld heb als NU en ik dagelijks met mijn liefste Britt, een Mechelse Herder dametje, bij mij naast het natuurgebied de Maasvallei inga (op ongeveer 100 meter afstand waar ook de rivier de Maas stroomt natuurlijk en die stroomt zowat in mijn achtertuin) en geniet van wat de geweldige mooie natuur mij te bieden heeft, en ik verzeker u, dat is niet niks!!

Daar krijg ik elke dag opnieuw goede zin van en leer, ondanks dat ik toch echt elke dag de natuur in ga, elke dag weer meer.

Dat waardeer én bescherm ik met hand en tand én word zodoende dagelijks ONafhankelijker!!!

Ik zie het echter goed mis gaan en ik heb kinderen én kleinkinderen en die zijn met hele andere zaken bezig…..als u begrijpt wat ik bedoel, en daar ga ik van uit.

Maar toch bedankt,

Met vriendelijke groet,

Gladiator

ps en voor de goede orde, bij mij is eenieder van harte welkom om eens gewoon te wandelen in…zie hier boven en onder het genot van een kop koffie, thee enz en natuurlijk Limburgse vlaai te brainstormen!!

ECHTwakker!
ECHTwakker!
6 jaren geleden

En mensen die bij de NOS werken behoren tot een gesloten kring (net als bv “journalisten”) daar kan jij als een Jan met de pet niet een baan krijgen. Deze mensen weten alles over de werkelijke machtsspelletjes in de wereld aangezien zei de functie hebben om staatspropaganda te verspreiden. Dat dat zo iemand een ommedraai zou maken en ons waarschuwen voor de waarheid is echt een lachwekkende leugen. Nee beste mensen ook dit is weer typisch propaganda van onze criminele Joodse machthebbers in NL.

Trump is zelf een Jood notabene , doe onderzoek naar zijn kinderen met wij zij omgaan / daten / trouwen en je begrijpt dat dit een Joodse familie betreft.

Back to top button
48
0
We lezen graag je reactie!x