Homepagina » Het Complot » Ex-medewerkster NOS Journaal komt met boek over de kruistocht tegen Trump. Ontdek hier welke rol de Illuminati en neocons spelen
Ex-medewerkster NOS Journaal komt met boek over de kruistocht tegen Trump. Ontdek hier welke rol de Illuminati en neocons spelen

Ex-medewerkster NOS Journaal komt met boek over de kruistocht tegen Trump. Ontdek hier welke rol de Illuminati en neocons spelen

Hoe kunnen we ons als mens ontwikkelen als propaganda wordt verheven boven feiten? Op die vraag probeert Janneke Monshouwer een antwoord te geven in haar nieuwe boek ‘Trump, grondwet & wereld’.

Monshouwer, die vele jaren meewerkte aan de totstandkoming van het NOS Journaal, begon tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2016 aan dit boek toen ze met grote verbazing en afschuw zag hoe de berichtgeving werd verdraaid.

Donald Trump uitte zijn intenties, zoals: een onafhankelijk onderzoek naar 9/11, de oorzaak van onophoudelijke oorlogen en vluchtelingen en de rol van een Groter Israël, zaken die anderen liever verbergen.

Ophitsen

Ook werd helder dat Trump door spindoctors werd neergezet als clown, een gestoorde en een vrouwenhater.

Praten we dat na? Laten we ons ophitsen tot haat en oorlog? Wat is de bedoeling van het waanzinnige Amerikaanse militaire budget van 700 miljard dollar (China: 150 miljard, Rusland: 70 miljard)? Laten we ons ophitsen tegen Trump, tegen Poetin, tegen Assad en tegen moslims?

“In oorlogstijd is de waarheid zo kostbaar dat ze altijd begeleid hoort te worden door een bodyguard van leugens.” – Winston Churchill

Coup

Monshouwer gaat in op de informatie in de media over de Iran-deal en alle andere kwesties waar Trump zich mee bezighoudt. Men wil dat Trump verdwijnt uit het Witte Huis. Waarom is dat?

Er zijn daarnaast twee hoofdpersonen (oligarchen) in het anti-Poetin-kamp die in Rusland een coup aan het voorbereiden zijn met hulp van westerse tegenkrachten, merkt ze op.

“Ze willen dat Poetin verdwijnt en dat één van deze twee superrijke krachten president wordt,” licht Monshouwer toe.

Illuminati

De ex-NOS-medewerkster heeft ook onderzoek gedaan naar de oppositie van Trump en waar hij zoal tegen opbotst: de Illuminati en de neocons (neoconservatieven) en hun ideologie.

Dat terwijl er een hele andere wereld aan de horizon opdoemt – met de Chinezen en hun nieuwe door goud gedekte munt, met wie Trump en Poetin goede banden hebben, aldus Monshouwer.

“Dit nieuwe boek is een verrassend exemplaar geworden, de neerslag van een zoektocht naar krachten en tegenkrachten,” laat ze weten. “Dit unieke boek moest er gewoon uit gezien de spannende actualiteiten.”

Het boek ‘Trump, grondwet & wereld’ is hier te bestellen.Vind je dit leuk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

48 reacties

 1. Tja mensen, misschien volledig off topic echter, Trump, Illuminati, neocons en wat dies meer zei…..

  Waar ik mij op dit moment met afstand veel meer zorgen over maak is het feit dat een opperrat van de VVD (ene Marc Harbers) begin Maart het verdrag van Marrakesch mede ondertekend heeft “namens de NL bevolking” waarbij overeengekomen is met een groot aantal Afrikaanse landen en natuurlijk het glansproject de EU dat er voor 2025 een kleine 180 MILJOEN zwart Afrikaantjes de EU binnengeloodst worden in het kader van omruiling van de westerse beschaving.

  E.e.a. geheel naar wens van de meeste EU regeringen MET UITZONDERING VAN Victor Orban die dit NIET GETEKEND HEEFT.

  Het is maar dat u het weet, want hiervan is nergens iets van op het “nieuws” geweest!!!!!!!!

  Nog vragen……

  Ik word hier toch heel langzaam ietwat geïrriteerd van!!

  Gladiator

  49 likes
  • “Het Verdrag van Marrakesh bevat een aantal internationale voorschriften die ervoor zorgen dat er beperkingen of uitzonderingen op het auteursrecht gelden ten behoeve van personen die blind zijn, visueel gehandicapt of anderszins een leeshandicap hebben.”

   Waar staat dan dat 180 miljoen Afrikanen toegang tot Europa krijgen?

   https://en.wikipedia.org/wiki/Marrakesh_VIP_Treaty
   http://www.consilium.europa.eu/nl/press/press-releases/2018/02/15/marrakesh-treaty-on-access-to-published-works-for-blind-and-visually-impaired-persons-council-authorises-ratification/

   14 likes
   • @Frans2

    ….”De Verklaring van Marrakesh benadrukt het toenemend belang van de vragen rond migratie op wereldvlak in het algemeen, en in de relaties tussen Europa en Afrika en binnen Afrika in het bijzonder. Er dient gezocht te worden naar aangepaste en gecoördineerde antwoorden om de migratiestromen in al hun aspecten te beheren”…..

    Duidelijk toch dat daar over veel meer is gesproken en men een weg zoekt om illegaal om te zetten in legaal gecoördineerde stromen (Noord-) Afrikanen. En men vooral bezig is de EU vol te laten stromen onder de noemer “iedereen is legaal”.

    19 likes
    • Nee, dat is me niet duidelijk. Intussen wel dat het “Verdrag van Marakesh” niets met de “Verklaring van Marakesh” te maken heeft.

     8 likes
     • @Frans2

      De verklaring die de aanloop neemt naar meer. En wat maakt het tegenwoordig nog uit, de gekken die er voor gaan zorgen dat ook jou toekomst zal worden uitgestippeld zonder dat je ook maar voor een procent daarop inlvoed kan uitoefenen.

      De nazi’s hebben aan een krabbel op een bierviltje al genoeg. Het probleem met jou soort mensen is dat het verleden je niets heeft geleerd, dat het je ontbreekt aan enige vorm van mensenkennis, goed gelovig bent en vooral heel opofferingsgezind bent tot in de dood…Wat een weggegooid leven heb je dan gehad en dat alleen omdat je in (on)bezoldigde dienst wilt zijn van de grote gekken.

      14 likes
     • Kijk, mijn “soort” mensen herkent onmiddellijk de afleidingsmanoeuvre die je nu maakt door op de man te gaan spelen en geen argumenten of bewijs toont.

      Mijn “soort” mensen leeft een stuk prettiger én langer dan diegenen die ‘s nachts nodeloos wakker liggen van onbewezen 180 miljoen die iemand heeft verzonnen als clickbait op zijn website.

      12 likes
     • @Frans2 11 mei 2018 11:15 at 11:15

      Ja, het is “jouw soort” en is zeker “niet mijn soort”. Jouw soort zijn of onbezoldigde kruipers van de staat of goed betaalde trollen van de staat. Beiden zijn verachtelijk te noemen.

      Ben je geen van beide dan is het helemaal onbegrijpelijk welk standpunt je wilt innemen en wat nu het punt is bij jou waar het om draait. Ben je geen ingehuurde trol, dan eerder ben je iemand zoals er zoveel op het internet ronddolen en steevast proberen zichzelf als een soort van onbezoldigde dorpsidioot van de (EU.VS) staat op te werpen door heel eenzijdige en subjectieve en dwarse reacties te geven.

      Ieder mens zijn objectieve standpunt, visie en betrachting. Maar ook daar kan ik bij jou niets van terugvinden. Het is of lijkt alleen maar stelselmatig dat je het moet opnemen voor degene, de corrupte en totaal verziekte macht, waarvan jij drommels goed weet wat voor spelletjes er worden gespeeld en dat ze op het verkeerde pad zijn en een groot gevaar vormt voor Nederland, Europa en zelfs de gehele wereldvrede.

      De vele reacties die ik op verschillende forums tegenkomt lijken wat schrijfstijl betreft en ook wat inhoud betreft en dan vooral de wijze waarop men constant tegen reacties ageert, veel van hetzelfde soort te komen. En het lijkt er verdacht veel op dat je soort enkel en alleen bestaat uit een club ingehuurde staatstrollen die steevast hetzelfde patroon in commentaren laten zien en volgen. Als dat niet zo is, dan blijf ik erbij dat het om “jouw soort” gaat.

      En dat alles vermeldend is niet spelen op de man, maar slechts een feitelijke en trieste constatering.

      6 likes
     • @Marduk
      Aiaiai, nu blijkt dat je Wegmetons’ reactie niet gelezen hebt.

      Wegmetons begint met “jouw soort” zich tegen mij af te zetten en op de man te spelen, dus dan leg ik Wegmetons eventjes fijn uit hoe lekker “mijn soort” wel niet leeft.

      Volgende keer beter lezen graag.

      5 likes
     • Ten eerste; moet ik beter lezen? Gaan we eisen stellen en moet ik wat? En ten tweede; klink je behoorlijk verwaand en arrogant door te stellen dat je zogenaamd van alle kanten kritisch zou zijn, wat je dus zeker niet bent en behoorlijk eenzijdig alsof je steeds naar links trekt zonder enige vorm van inhoud lig je gewoon dwars.

      En had je een ander woord voor trol? Weet er nog wel één die erop rijmt.

      5 likes
     • Marduk's Revenge

      aiaiai Frans2 hoe pijnlijk bewijs jij nu wie je bent….
      Hieronder lees je maar waarom, uw “soort” ontmasker ik altijd, jij speelt op de man omdat je nog niet aan de kleine teen van Weg met ons komt..

      Besef jij eigenlijk hoe jij jezelf verraadde??? uw “soort”, waarom onderscheid je jezelf van Weg met ons… Niets rechtvaardigt je zielig antwoord enkel een domheid en onwetendheid ongezien, zwak héél zwak, bedankt om te bewijzen wat ik net hieronder schreef…

      4 likes
     • @weg met ons
      Ook voor jou geldt: beter lezen dan zul je merken dat je er naast zit. Ik ben alle kanten kritisch op en niet eenzijdig en dogmatisch zoals velen hier.

      En iemand als betaalde troll wegzetten is het ultieme zwaktebod, dan laat je echt zien dat je met lege handen staat.

      3 likes
    • @weg met ons,

     U begrijpt het volledig.

     Overigens heb ik het getal 180 miljoen niet uit dit verdrag maar uit andere gepubliceerde stukken welke ik niet meer zo 1,2,3 terug kan vinden maar het wordt steeds moeilijker om deze sneaky berichten terug te vinden. Google enz zijn namelijk erg goed in het “verstoppen” van de echte ware berichten!!

     Gegroet,

     Gladiator

     19 likes
     • @Gladiator

      Het is heel eenvoudig te begrijpen dat zodra mensen die ziek in het hoofd zijn de macht hebben je van alles kunt verwachten. Het is een sluipend proces, maar pak eens wat foto’s van jezelf of gezin zou ik zeggen van ongeveer 15/20 jaar geleden en stelt u zich eens voor in die tijd terug te zijn en hoe vredig en sereen de wereld nog enigzins was en je buiten op straat nog veilig waande. Geen verkrachters, geen kopschoppers die mensen die reeds weerloos zijn nog even aan gort trappen. Kijk naar het dagelijkse schietfestijn in de media, het is tegenwoordig heel normaal geworden. En dan zijn we nog maar in den aanvang van het hele kunstmatig van ons geroofde geld opgetuigde multiculturele nep circus.

      Je hoeft tegenwoordig niet eens een hekel meer te hebben aan mensen, om een vreselijke hekel aan ze te krijgen. Het gelieg en de brutaliteit van de macht waarmee deze de zaken afdingt en er doorheen jast zijn van ongekende proporties en de kuddes staan erbij en vinden het ook nog prachtig.

      19 likes
  • Verdrag van Marrakesch? Dat gaat toch over toegang tot gepubliceerde werken voor personen die blind of visueel gehandicapt zijn?

   5 likes
   • @Frans2 & @Hawks,

    Ik denk dat we het misschien niet over hetzelfde hebben dus ter verduidelijking even de link om een en ander kort door te lezen.

    Is maar 2 minuten lezen dus bij deze.

    Corrigeer me als ik fout zit aub.

    http://www.belga.be/nl/news/details-93189059/

    Avé,

    Gladiator

    6 likes
    • En waar is de verklaring te lezen waarin ook staat dat dat 180 miljoen Afrikanen toegang tot Europa krijgen?

     6 likes
     • Marduk's Revenge

      Frans2

      op alles en I E D E R E E N lig jij te trollen of op (soms zeer waardevolle) info wat mensen hier geven het nog steeds in vraag stellen en zelf nooit met interessante links komt, enkel MSM info heb jij. Nooit lees jij iets maar je gaat gewoon trollen…

      Het begon met 30 miljoen afrikaantjes alss plan naar de EU, lees dit en commentaren en onthou U aub van nutteloze opmerkingen die jij A L T I J D hebt op anderen hier.
      https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2017/03/30-miljoen-afrikanen-kunnen-naar-europa-komen-481167/

      https://www.rt.com/news/382706-african-migrants-millions-europe/
      Begrijpt U dit Frans2? 100 Million African ‘Refugees’ Heading To Europe??!!??

      https://www.defendevropa.org/2017/migrants/100-million-african-refugees-heading-europe/

      In het Engels vindt u alle antwoorden op het internet, ga daar eens lezen en laat waardevolle reaguurders hier met uw o-zo-doorzichtig getrol met rust hier, jij bent zero meerwaarde vergeleken met Gladiator, Weg met ons en talrijke andere interessante reaguurders hier, jij klaagt zaagt en niets is volgens u waar, man je hebt een pc ipv te trollen doe eens zoals Gladiator en rest hier en ga zelf graven !!!

      Onlangs op deze post zoveel mensen die u zoveel info gaven op dit artikel: https://www.ninefornews.nl/hoogste-rechtelijke-instelling-eu/#comment-230044 wat deed jij?
      T R O L L E N want niets las je en de idioterie van jou antwoorden verraad jou gewoon…
      Op alles en iedereen ga jij afbreken, zeuren…
      299 man Gladiator, I will join you! I understand

      9 likes
     • @Frans2

      Zoals ik moet geloven, heeft Afrika ongeveer 1,3 miljard inwoners. Europa heeft daarentegen zo ongeveer een 700 miljoen inwoners. Met het uitbreiden van de EU richting Russische grens door de Oekraïne in te lijven kan er nog veel meer bij.

      Er gaan jaarlijks alleen al 60 miljoen passagiers via Schiphol, om het in perspectief te zetten, dus Europees logistiek, onderbrengen en huisvesten en dat uitgesmeerd over wat jaren lijkt mij dan ook dat 180 miljoen mensen makkelijk kan, even de autochtone anussen wat oprekken en ruimte maken, de portemonnee nog verder leegtrekken van de natives en het zaakje kan er zo in. Maar denk ook dat de nazi’s geen geen moeite mee hebben om her en der ten koste van alles en iedereen dit aantal te plaatsen, en dan vooral natuurlijk in landen die het meeste behoefte schijnen te hebben aan dergelijk langzaam vooruitkomend volk. Je kunt nog heel wat wegstouwen in landen, zeker in landen als NL met zijn vooroverbuigende ministers en denk dan ook vooral dat grote bouwbedrijven en alles wat er zo nodig is om huizen te bouwen en te vullen graag het nieuwe volk deze kant op zien komen.

      Veel nieuwe potentiële klanten staan te trappelen om richting Europa te gaan, en veel ondernemingen hier zullen er maar wat graag iets voor willen betekenen (lobbyen), natuurlijk alles gefinancierd met de poen van een ander, ook van jouw centen. En je kunt ook altijd nog je huis uit gezet worden om ruimte te creëren voor de hierheen geëxporteerde zielen, want deze mensen moeten uiteindelijk toch ergens wonen met een Mercedes voor de deur….Zijn de gedachten van de kadavers landverraders met aan het roer een jolly joker die zichzelf allen politici en overheidsdienaren noemen.

      7 likes
     • @Marduk

      [op alles en I E D E R E E N lig jij te trollen..]

      Als je iets erg goed doet, krijgt een ander vaak de indruk dat je ALTIJD en OVERAL en IEDEREEN bekritiseert.
      Terwijl je natuurlijk heel simpel kan nagaan dat ik op maar een heel beperkt aantal artikelen op Ninefornews reageer en ook niet op alle reacties onder een artikel inga.
      Je bewering is dus onwaar en dat had je van te voren kunnen controleren. Dan reageer je vanuit een indruk of vaag geheugen. En juist daar spreek ik mensen op aan, zij die weer eens iets beweren zonder onderbouwing omdat ze denken te weten hoe het zit maar ondertussen van alles door elkaar halen of iets te makkelijk voor waar hebben aangenomen.

      Ik heb maar beperkt tijd dus ik moet me tot enkele aspecten van een artikel of reactie beperken, grondig onderzoek vergt nu eenmaal tijd, veel te veel tijd om een artikel geheel te onderzoeken of alle reacties te checken, ik wil alleen onderbouwd reageren.

      [ op dit artikel: https://www.ninefornews.nl/hoogste-rechtelijke-instelling-eu/#comment-230044 wat deed jij? ]

      Ik ging graven en spitten naar de waarheid, want ik kon het bewijs niet vinden (er stonden geen links naar in het artikel en bij de bron daarvan) en wat ik vond was niet overtuigend, ik ging zelfsvmailen met The Times.
      Wat heb jij gedaan? Heb je iets gecontroleerd bij andere bronnen of nam je het gewoon klakkeloos over?

      Je moet blij zijn met kritiek, daar leer je blind spots kennen en als je je niet goed kunt verweren leer je je overtuiging beter te beargumenteren of te verwerpen.

      5 likes
     • Waarom blij zijn met kritiek? En blind spots? Op welke planeet leef je als je nog gelooft dat hier mensen zijn die de plank misslaan terwijl de wereld in brand staat en de overheid tegen het volk is i.p.v. voor?

      Het is toch overduidelijk dat een overheid en de zogenaamde volksvertegenwoordigers niet langer voor maar tegen zijn eigen bevolking is. En wat heb je ze dan nog in bescherming te nemen of te zeveren met mensen die de pijn van de staatsmaffia aan de lijve ondervinden.

      Een democratie bijv. was al een wassen neus, maar heeft in de huidige staat al helemaal niets meer te betekenen, want iedere partij speelt hetzelfde spel en elke politicus is een marionet geworden van de Bilderberg club.

      Wie loop je dan te verdedigen of welk soort kritiek wil je dan ‘onderrichten’? De wetten en regels die de staat in het leven roept zijn gemaakt om niet langer te dienen, maar om de kuddes schapen/slaven verder bij elkaar te drijven en af te maken indien de heren dat blieft en beschermen alleen nog maar de door en door corrupte zijzelf.

      Het is een puinhoop geworden in dit land en dat geldt voor alle landen binnen Europa. Ons geld, bezittingen, levens en vrijheid behoren niet langer toe aan de rechtmatige eigenaar, maar behoren toe aan een handvol Bilderberg en Rothschild maffia leden die verdeel en heers zaaien.

      De banken en de overheid en alles daaromtrent zijn reeds zo afgericht dat geen mens nog kan of mag zeggen dat hij of zijn nog enige recht heeft op zijn eigen zaken of leven, zelfs een eigen gedachte is al verboden. Het moet niet gekker worden dat daar nog over gesoebat moet worden, het is toch duidelijk: we moeten het maar accepteren en anders kunnen we hartelijk doodvallen. Val zelf dood, denk ik dan, maar helaas de macht is reeds zover verweven in alles dat je niet eens meer iets voorstelt en dus uiteindelijk wel moet doodvallen.

      Ik wens in ieder geval degene die het volk kapot maakt en bijeen drijft als slaven zelf de hartelijke ellende en vooral de dood toe. Van mij mogen ze creperen zoals ze zouden moeten en willen dat wij creperen en dan liefst nog vele malen erger. In ieder geval zou de maffiose macht en ook hun handlangers, voor iedere leugen die ze vertellen moeten worden getroffen door de éne erge ziekte na de andere. Totdat ze zover zijn en begrijpen waar het leven werkelijk omdraait. Ik heb in ieder geval geen enkele clementie meer dat dergelijk volk, niet omdat ik dat leuk of prettig vind, maar omdat zoiets nog wat soelaas zou bieden tegen de macht die ons aan het slopen is. Hopelijk is de natuur nog in staat deze misbaksels, deze misvormingen en DNA beschadigde monsters in de wereld op te ruimen en belanden ze op de composthoop waar ze dan toch nog iets nuttigs kunnen voortbrengen als voeding voor de plantjes.

      3 likes
     • Marduk's Revenge

      Frans2

      De dag dat u hier enige waardevolle info neer typt zoals Gladiator, Weg met ons en zovele anderen die zoveel moeite doen om het op te schrijven en waardevolle links erbij geven is de dag dat ik zal slikken wat u schrijft hier, u behoort niet tot deze categorie mensen die klaarwakker zijn,

      https://www.youtube.com/watch?v=supgLJK3TpQ&ab_channel=CallmeNutsy

      u zaait twijfel en gaat in tegen waarheid wat anderen schrijven hier, dat = trollen

      U geeft geen kritiek u breekt af en probeert altijd uw gelijk ten opzichte van wat anderen posten hier, niets te zeggen over feit dat Gladiator en Weg met ons gelijk hadden???

      2 likes
    • @Gladiator

     Ik denk dat het nog veel erger is of komt dan we allen willen zien en dat ook nog eens los nog van spring in het veld Trump en de boodschapper van de Rothschild zionist Netanyahu die Syrië willen binnentrekken onder valse voorwendselen en zich klaarmaken voor een oorlog die ze denken zomaar even te kunnen starten alsof het nog 1991 vorige eeuw is.

     Je zit niet fout, verre van dat, maar hebt geen ammunitie om mee te vuren, want deze hele nazi verklaring van Marrakesh is gehuld in mist. En doet men de zaken zo vreemd omschrijven dat de gemiddelde mens er niet eens zin in heeft om dat te begrijpen en daarom maar aanneemt dat het iets met boekjes en blinden heeft te maken. Man, man, ze schijten toch op mensen en brengen ze om bij bosjes en dan zal een hele delegatie aan nazi puppets daarheen afreizen om over iets lulligs te kluiven als boekjes of iets vaags in die richting?

     De aap komt later nog wel uit de mouw, als we ons wanen in een islamitische staat met donker Afrika aan de lianen en wat al niet meer voor opsouperende gezelligheid daarbij hoort. We kunnen nu al niet meer veilig over straat, dan zal het een jungle daarbuiten zijn met een compleet verrotte en verscheurde economie.

     15 likes
  • @Gladiator

   Hoe zit het toch werkelijk in elkaar en welke hand wast de andere of wie is wie?

   Heb de Russische parade even gevolgd, maar haakte schijnbaar te vroeg af…..

   Russia’s Putin, Serbia’s Vucic & Israel’s Netanyahu Laid Wreath At Tomb Of Unknown Soldier
   https://www.youtube.com/watch?v=0S_UJOp9Iok

   1 likes
   • @weg met ons,

    Tja, wat dit allemaal voorstelt….ik weet het ook eventjes niet echter, ik heb zoveel over Putin gehoord, gelezen en gezien dat ik in deze man het meetse vertrouwen heb.

    Hij heeft in elk geval mijn hart gewonnen toen ik een hele korte docu over hem zak waar hij een aantal superrijke miljardair oligarchen welke een fabriek wilden sluiten en een kleine 3000 mensen de straat op wilden schoppen compleet voor joker zette en de fabriek open moest blijven op zijn gezag, en ze bleef open wat salaris betekende voor ongeveer 3000 arbeiders.

    Ook zat hij er in een gewoon regenjackje zodat hij meer bij de arbeiders hoorde dan bij die omhooggevallen klootzakken.

    Putin is en blijft my Hero. Dat is mijn mening.

    Gegroet en kom eens bij mij op de koffie (met vlaai!)

    Gladiator

    6 likes
    • @Gladiator

     Haha, geweldig dat je mij op de koffie wil hebben (met vlaai!), prachtig. Mocht ik in dit land blijven dan zal ik zeker op dit heel vriendelijke gebaar terugkomen. Op dit moment ben ik nog steeds bezig mij van dit land los te koppelen waar mogelijk is. Het zal, hopelijk, niet lang meer duren, maar doe dit met gemengde gevoelens, omdat ik drommels goed weet dat het gras aan de overkant van de wei altijd groener lijkt en ik dus goed doorheb dat emigratie op een grote deceptie kan uitdraaien. Echter, daar zal ik pas achter komen als ik het proefondervindelijk onderzoek.

     In ieder geval, hartelijk dank voor het oprechte en fijne gebaar, amice!

     1 likes
     • @weg met ons,

      Je bent niet de enige die zich los wil koppelen van dit land.

      We zijn denk ik reeds met 1….2….3….4…..5….met jou erbij…

      En, vele handen maken licht werk!!

      Gladiator

      3 likes
  • Gladiator,

   Fantastische honden die Mechelse Herders;-) Echter zie ik ook nergens waar jij de 180 miljoen Afrikanen vandaan haalt? Het overkomt mij ook weleens en het ga je goed.

   Voor de rest ben ik geïnteresseerd in het boek. Laat het viraal gaan. Misschien iets voor Nine for News om met derden een handtekeningenactie op te starten voor een nieuw publiek net? Een objectief nieuws- en actualiteitenzender die de realiteit bespreekbaar maakt. Niet de verzonnen verhalen die in koor worden verspreid door de mainstream media. Immers heeft Nederland nog voldoende objectieve journalisten in huis die uit ervaring weten waarover ze praten. Van Arnold Karskens en professor Hamelink tot en met de gasten van café weltschmerz, laat staan internationale gasten.

   Onzin? Ik dacht het niet. Als na de eerste ronde een paar miljoen mensen er achter gaan staan is er geen weg meer terug. Kan desnoods Hollywood ster, Steven Seagal, overgevlogen worden om in een live uitzending met Poetin over judo te praten. Ook dat is democratie. En dat is nou juist waar de Tweede Kamer altijd beweerd voor te staan! Nou dat lijkt mij een inkopper. Dus waar wachten we op met zijn allen…

   10 likes
  • Caesar Lion Cachet

   LS…

   Totaal van de Zio Nazi NOS Pot gerukt !
   Had eigenlijk over Clinton moeten gaan maar ja: What is a name ?!

   2 likes
  • Ja, hoe komt het dat welke kleur shampoo je ook gebruikt het schuim altijd wit is?

   2 likes
 2. Rustig aan denk om je gezondheid en veranderen doen we de wereld niet, het is een vermoeiende tijd omdat de berichtgevingen niet meer te vertrouwen zijn…. ik weet ook niet precies welke kant we op gaan maar er is paniek in Europa omdat grote broer US Trump ons steeds weer voor verassingen stelt. Vandaag in de kranten en you tube 3 gevangenen vrijgelaten uit Noord Korea , onthaald door Trump en zn vrouw,de ene krant vindt het dom dat Trump uit t Iran overleg is gestapt en de ander geweldig omdat het al een slechte overeenkomst was…….In de tussentijd gaan Bokito’s Iran en Israël elkaar wat dwarszitten…. maar wat ook naar voren komt is de angst van de Europeanen dat Grote broer US ons los laat, want oh hemel dan moeten we zelf volwassen worden en het is zo’n fijn idee dat we alleen maar opdrachten hoeven uit te voeren……. dat wordt nog wat ……Maar in de Volkskrant staat vandaag een aardig artikel van een moderator een Nederlandse jongen (incognito ) die een tijdje in Berlijn heeft gewerkt voor Facebook en wat hij en anderen daar allemaal gezien hebben, als je dat leest dan zijn de elite’ s niet goed wijs, maar de doorsnee bevolking al helemaal niet, en wat denk je Nederland staat bovenaan de lijst met haat berichten …… Gladiator , maak wat lekkers voor jezelf, ga even in het zonnetje zitten, tegen zoveel onzin kan je niet op, ………blijf bij jezelf en lach om het gekkenhuis …….zorg dat je gezond blijft, anders word je nog afhankelijk van die dwazen…….

  12 likes
  • …. maar wat ook naar voren komt is de angst van de Europeanen dat Grote broer US ons los laat, want oh hemel dan moeten we zelf volwassen worden en het is zo’n fijn idee dat we alleen maar opdrachten hoeven uit te voeren……. dat wordt nog wat ……
   Inderdaad, het Europese bedrijfsleven heeft veel geld, voor gewerkt natuurlijk, heel normaal. MAAR dat geld moet ook militair verdedigd worden. 300 Jaren terug was dat geen probleem, maar nu?

   6 likes
   • @onbekend

    Alles spel, alles voor de bühne. Het grote loslaten, wat ober sturmbahn führer Merkel moet roeptoeteren, is nodig om de VS oorlogindustrie van revenuen te voorzien en buitenlands vermogen in de kas te krijgen. Hoe anders krijgt de VS zijn begroting ooit weer in balans? Dan plundert men toch gewoon de EU door te stellen dat ze op eigen benen verder moeten. Wie gaat dat betalen, juist. De prijs betalen wij, voor het optuigen van de oorlogindustrie en het afmaken met een WOIII zal het alles weer zo zijn als voor en tijdens WOII. Het spel is hetzelfde, alleen de poppetjes zien er anders uit. Maar misschien komt nog het moment dat ze de nazi kostuums van zolder halen. Of liggen die al ergens nieuw klaar in het geheim?

    11 likes
    • @weg met ons en natuurlijk iedereen die het horen/zien wil.

     Kijk hier eens naar, duurt nog geen 12 minuten en geeft zo ongeveer weer wat ons ECHT te wachten staat…!!!
     Waarom denken jullie dat ik telkens roep om gehoor…!!

     Een gewaarschuwd persoon telt voor 2 heb ik me eens laten influisteren.

     Nou, veel kijk en luisterplezier dan.

     https://www.youtube.com/watch?v=sjKlmjDqiu8&ab_channel=JohnBlack

     JEDER MUSS DAS WISSEN BEVOR ES ZU SPÄT IST !!! Seht was sie euch verschweigen!

     Avé,

     Gladiator

     6 likes
 3. @Louise,

  Beste, ik vind het heel fijn van u te horen dat ik goed voor mezelf moet zorgen enz….dank daarvoor, echter, geloof me aub op mijn woord dat ik dit al zeer bewust doe, ik bedoel dus GOED voor mezelf zorgen.
  Zo goed zelfs dat ik al een kleine 10 jaar niet meer bij een arts ben geweest, me nog nooit zo goed gevoeld heb als NU en ik dagelijks met mijn liefste Britt, een Mechelse Herder dametje, bij mij naast het natuurgebied de Maasvallei inga (op ongeveer 100 meter afstand waar ook de rivier de Maas stroomt natuurlijk en die stroomt zowat in mijn achtertuin) en geniet van wat de geweldige mooie natuur mij te bieden heeft, en ik verzeker u, dat is niet niks!!

  Daar krijg ik elke dag opnieuw goede zin van en leer, ondanks dat ik toch echt elke dag de natuur in ga, elke dag weer meer.

  Dat waardeer én bescherm ik met hand en tand én word zodoende dagelijks ONafhankelijker!!!

  Ik zie het echter goed mis gaan en ik heb kinderen én kleinkinderen en die zijn met hele andere zaken bezig…..als u begrijpt wat ik bedoel, en daar ga ik van uit.

  Maar toch bedankt,

  Met vriendelijke groet,

  Gladiator

  ps en voor de goede orde, bij mij is eenieder van harte welkom om eens gewoon te wandelen in…zie hier boven en onder het genot van een kop koffie, thee enz en natuurlijk Limburgse vlaai te brainstormen!!

  23 likes
 4. Waar maken jullie je nou zo druk over, nu staat Bill Gates in de telegraaf te dreigen dat er 30 miljoen doden komen door een biologische oorlog…..maar schrijft hij er zijn antivirale middelen ……dood gaan we echt, pffff en ik maar anti rimpel creme smeren om er zolang mogelijk er goed uit te zien……….

  4 likes
  • @Louise,

   Hahahaha, en thnx,

   U heeft het klaargespeeld om mij vandaag ondanks al het toch minder goede nieuws hartelijk te laten lachen.

   U bent met zekerheid een goed mens en dat meen ik!!

   Gegroet,

   Gladiator

   5 likes
 5. En mensen die bij de NOS werken behoren tot een gesloten kring (net als bv “journalisten”) daar kan jij als een Jan met de pet niet een baan krijgen. Deze mensen weten alles over de werkelijke machtsspelletjes in de wereld aangezien zei de functie hebben om staatspropaganda te verspreiden. Dat dat zo iemand een ommedraai zou maken en ons waarschuwen voor de waarheid is echt een lachwekkende leugen. Nee beste mensen ook dit is weer typisch propaganda van onze criminele Joodse machthebbers in NL.

  Trump is zelf een Jood notabene , doe onderzoek naar zijn kinderen met wij zij omgaan / daten / trouwen en je begrijpt dat dit een Joodse familie betreft.

  4 likes
  • Waarom krijgen de joden hier weer de schuld? Is dat pad niet al eens bewandeld?
   Vanaf 1945 moeten de moslims de schuld krijgen, anders doe je niet meer mee….

   Van mij hoeft trouwens niemand de schuld krijgen, zondebokken zoeken is zo 20e eeuw..

   0 likes
 6. Ik ben beniewd of KPN mijn internet weer gaat blokkeren inn opdracht van de staat omdat ik toch weer de waarheid aan het verspreiden ben , brrrr enge tijden leven wij in 🙁

  4 likes
 7. Je kunt ook naar Homeland gaan kijken, daar zijn ze helemaal de kluts kwijt, of naar James Bond films, maar in het echt is het nóg spannender dan James Bond, hoewel die net zoals Homeland ook op de realiteit op realiteit gebaseerd is.
  Mensen, James Bond is nu haast afgelopen.
  Bakkie koffie, een joint, zelfgemaakt ijs erbij, enjoy the show.

  3 likes
 8. De omvolking is in de grote steden van West Europa al goeddeels geslaagd, dus die 180 Miljoen gelukszoekers waar de EU zich hard voor maakt, is ook een gelopen koers.
  Mijn Nederland is een verloren natie, opgeofferd aan de idealen van die gene die een nat kruis krijgen, bij het gedrogt EU.

  2 likes
 9. Kees van Kesteren

  Hey Gladiator,

  Alles OK en met je meissie?
  Er is bij mij van alles tussengekomen, leeftijd zegt men, maar see you soon!

  Groeten Kees van Kesteren

  1 likes
  • @Kees van Kesteren,

   Hey kerel,

   Leuk ff van je te horen en je weet dat je net zoals altijd welkom bent met je vrouwtje.

   Tot gauw dan maar,

   Avé,

   Gladiator

   1 likes
 10. Kees van Kesteren

  Beste Gladiator,
  Komt onderstaand artikel jou bekend voor?

  Doodstraf ‘stiekem’ opgenomen in Verdrag van Lissabon,

  Volgens professor Schachtschneider van de universiteit van Nürnberg, Duitsland, is via een achterdeurtje de doodstraf opnieuw ingevoerd in de EU-landen die het Verdrag van Lissabon hebben ondertekend. In een kleine voetnoot van het Verdrag staat namelijk vermeld dat het Handvest van de EU, waarin staat dat er geen doodstraf in de EU is, zal worden nageleefd, behalve in het geval van oorlog, rellen en grote sociale onrust (lett: ‘ontreddering’ of ‘omwenteling’).

  Volgens Schachtschneider is het ronduit schandalig dat zo’n belangrijke uitzondering is vastgelegd in een voetnoot (van een voetnoot, nota bene!). Alleen iemand die het Verdrag met een vergrootglas bestudeert, kan het ontdekken.
   
  Hoewel er op dit moment geen oorlog is in Europa, zou een handige politicus -in de voetsporen van George Bush- na bijvoorbeeld terroristische aanslagen, kunnen verklaren dat Europa in een ‘oorlog tegen terreur’ is verwikkeld. En wat relletjes en sociale onrust betreft: door de enorme economische problemen hebben we de afgelopen maanden al diverse gewelddadige rellen in bijvoorbeeld Griekenland (EU-lid) en een aantal Oost-Europese landen gezien, en zelfs in Duitsland en Frankrijk. Wat zal er gebeuren als de economie echt compleet instort, en protesten, rellen e.d. zich over Europa gaan verspreiden?
   
  Conclusie: de gestadige verandering van de Europese Unie in een fascistische superstaat is niet langer slechts een dreigende mogelijkheid, maar harde realiteit, die te vinden is in de voetnoten van het Verdrag van Lissabon. Al eerder bleek dat via het Verdrag allerlei afgewezen zaken, zoals het door Nederland verworpen Europese volkslied en officiële invoering van de algemene Europese vlag, tóch zijn ingevoerd. Net als de mogelijkheid voor een permanente Europese president.

  Ik las dit met verbazing, want nooit ergens iets van gezien (tot vandaag!)

  Groeten Kees

  0 likes
 11. luister gappies der word zwaar gelogen er staat dat marokko 35 miljoen inwoners heeft maar wel 400.000 km hectare italie heeft 180.000 en 60 miljoen inwoners als ik in marokko ben is het overal drukker dan italie??????????

  0 likes
 12. Hallo Gladiator,

  verwijs je misschien naar het Proces van Rabat? Zou je een duidelijke link kunnen delen aub :-)”want het is niet niks: 180 miljoen …

  Het ene artikel na het andere verwijst naar een andere bron. De getallen die de ronde doen op het internet gaan van 30 tot 100 miljoen – afhankelijk van welk jaar – maar laten het eerder lijken dat dit zal gebeuren omwille van de klimaatveranderingen, armoede, burgeroorlogen, illegale vluchtelingenstroom te verminderen, enz. (en ja, we weten ‘waarom’ dat de redenen zijn…) en natuurlijk vinden we niks terug op de ‘officiële’ EU pagina’s.

  Worden we bang gemaakt voor deze stroom van vluchtelingen of rekenen ze erop dat deze vluchtelingenstroom er zal komen?

  mimi

  0 likes
 13. Als het oorlog wordt zullen we ons bevrijden van links deug gespuis en ander ongedierte…

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronamaatregelen

Boze Belgen klagen overheid aan om coronamaatregelen: ‘Georganiseerde uitroeiing van bejaarden’

Meer dan 30 Belgen slepen de Belgische ...

protesten

Is dit de grote man achter de gewelddadige protesten in Amerika?

De Amerikaanse minister van Justitie Bill Barr ...