Paranormaal

Hol van eenhoorn ontdekt in Noord-Korea

Help door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De eenhoorn is een mythologisch dier met een hoorn op zijn voorhoofd, dat voor het eerst verschijnt in Mesopotamische kunstwerken en ook vermeld wordt in Indiase en Chinese mythen.

Het Noord-Koreaanse staatspersbureau KCNA heeft wenkbrauwen doen fronsen door te zeggen dat wetenschappers het hol van een eenhoorn hebben gevonden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In de Noord-Koreaanse hoofdstad Pyongyang zou het graf van de eenhoorn zijn herontdekt. Het dier zou eigendom zijn geweest van koning Tongmyong, de stichter van Koguryo, één van de drie rijken die lange tijd het Koreaanse schiereiland beheersten.

Hoofdstad

Archeologen hebben de locatie ontdekt aan de hand van Noord-Koreaanse geschiedenisboeken, waar de rustplaats in wordt vermeld, aldus directeur van de Academie voor Sociale Wetenschappen van het Instituut voor Noord-Koreaanse Geschiedenis Jo Hui Sung.

De vondst toont aan dat Pyongyang de hoofdstad was van het oude Korea en Koguryo, aldus het persbureau. De wereldpers reageert sceptisch op het bericht, aangezien KCNA eerder al verslag deed van rouwende vogels bij het overleden van Kimg Jong-il, gloeiende bergen en plotseling brekend ijs bij zijn geboorteplaats.

Reebok

Desalniettemin werd in 2008 bekendgemaakt dat wetenschappers in het Italiaanse Toscane een reebok met één hoorn op zijn voorhoofd hadden ontdekt. “Dit is het eerste bewijs dat de legendarische eenhoorn echt bestaan kan hebben,” verklaarde Gilberto Tozzi, directeur van het Centrum voor Natuurwetenschappen in Prato.

Overigens is Noord-Korea van plan binnenkort opnieuw een langeafstandsraket te testen. Met de raket wil het land een observatiesatelliet in een baan om de aarde brengen. De Verenigde Staten denken dat de raketproeven onderdeel zijn van een kernwapenprogramma.

Afgelopen april draaide een eerdere raketlancering uit op een mislukking. Eerdere pogingen van Noord-korea om een satelliet in een baan rond de aarde te brengen mislukten in 1998 en 2006.

Bron: NOS.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wesley
Wesley
11 jaren geleden

[Overigens is Noord-Korea van plan binnenkort opnieuw een langeafstandsraket te testen. Met de raket wil het land een observatiesatelliet in een baan om de aarde brengen. De Verenigde Staten denken dat de raketproeven onderdeel zijn van een kernwapenprogramma.]
En geef ze eens ongelijk, de beste verzekering tegen een Amerikaanse inval is een kernarsenaal.

foxtrot 2.0
foxtrot 2.0
11 jaren geleden

Ik denk dat je “”het”” hol van de Eenhoorn, eerder aan de achterkant gaat vinden net onder zijn staart….

Abel
Abel
11 jaren geleden

Dat moet Amerika denken omdat in Noord-Korea nog een centrale bank huist die nog niet wordt voorgezeten door een telg van de Rothschilds.

jolanda
jolanda
11 jaren geleden

De avonturen van Kuifje ‘Het Hol Van De EEKHOORN’

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x