Mens en Dier

Prominente vaccinatiecriticus dood gevonden. Wat is er gebeurd met Brandy Vaughan?

Help anderen door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De bekende anti-vaccinatie-activist Brandy Vaughan is overleden, zo blijkt uit berichten die vrienden van haar op internet hebben gezet. Vaughan werkte als verkoopvertegenwoordiger voor farmareus Merck. Ze zag het als haar missie om mensen op de hoogte te brengen van de gevaren van medicijnen en vaccins.

Ze zei dat de farmaceutische industrie mensen ziek maakt om daar vervolgens geld aan te verdienen. Verder deed ze onderzoek naar vaccins en ontdekte ze dat ze gevaarlijke stoffen bevatten die het lichaam beschadigen.

Het is nog niet duidelijk waaraan Vaughan is overleden. Ondertussen stromen de steunbetuigingen binnen. “Bedankt dat je het hebt opgenomen tegen Big Pharma!” zei iemand. “Deze vrouw zette haar leven op het spel om de waarheid te verspreiden,” schreef een ander. Op Facebook schreef Vaughan eerder dat ze nog nooit heeft gedacht aan zelfmoord en dat ze haar zoontje nooit alleen zou achterlaten.

Kwade opzet

Haar collega en goede vriendin Erin Elizabeth van Health Nut News schreef op Twitter dat Brandy is gevonden door haar zoontje. “Als ik ooit dood gevonden wordt, dan is er kwade opzet in het spel geweest,” schreef ze meer dan eens op social media.


In haar laatste bericht op Instagram waarschuwde Vaughan voor de gevaren van de griepprik. Ze plaatste het bericht twee dagen voor haar dood.

[Heavy]

4.9 74 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rudy
Rudy
1 jaar geleden

Rood koord om der nek zeker?

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Ze is vermoord ??
Farmaceutische industrie maffia “ruimt” iedereen op die in hun weg staat !!

salvar
salvar
1 jaar geleden

het stikt de moord van de volkers.

SV1637
SV1637
1 jaar geleden

Gecondoleerd met het verlies van deze moedige Moeder, dochter en vrouw.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

49
0
We lezen graag je reactie!x