Buitenland

Spaanse onderzoekers over ‘andere soort’ die wereld bestuurt: ‘Dit is waarschijnlijk de belangrijkste informatie ooit’

Help door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!

Dit is waarschijnlijk de belangrijkste informatie die mensen ooit te horen zullen krijgen. Dat zei biostatisticus Ricardo Delgado van La Quinta Columna onlangs bij een bijeenkomst in Madrid.

Tijdens hun onderzoek de afgelopen jaren is de groep onderzoekers tot een opmerkelijke conclusie gekomen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De wereld wordt niet bestuurd door mensen. De mensheid wordt geïmplanteerd met micro- en nanotechnologie – ‘gemerkt als vee’ – door een andere soort. Ze lieten mensen boosters halen omdat het lichaam de technologie probeert af te stoten, aangezien het lichaamsvreemd is. Dat daarbij miljoenen mensen overlijden, interesseert ze geen zier, zei Delgado.

Ze waren hier altijd al

We moeten ons volgens hem met hand en tand verdedigen. De vijand heeft zich geïnfiltreerd in onze samenleving. En ons hele systeem staat onder controle van deze roofdieren. Zij doen ons denken dat de mens bovenaan de keten staat.

“Ze komen niet ergens anders vandaan, maar waren hier altijd al en hebben onze wereld altijd bestuurd,” benadrukte Delgado.

Chaos in het kippenhok

Onze wereld wordt niet bestuurd door mensen, zei ook dr. José Luis Sevillano van La Quinta Columna. “Een andere soort regeert over de onze. Ze parasiteren op ons. Ze bestaan al duizenden jaren en worden beschreven door alle beschavingen, als de oude goden of valse goden.”

“Ze werden afgeschilderd als mythologische wezens, maar in werkelijkheid lijken ze op ons en besturen ze ons al heel lang. Op een gegeven moment hebben ze besloten om dat vanachter de schermen te doen, via priesters, stamhoofden en tegenwoordig via loges en schaduwoverheden.”

Het enige verschil is dat ze hun gezicht niet meer laten zien omdat er anders onrust ontstaat in het kippenhok, zei dr. Sevillano.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.6 160 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

165 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
12 dagen geleden

Dit zéér interessante item sluit perfect aan op het, op maandag 3 juni jl., verschenen item over De Roofdieren tegen het Volk.

Ik heb het inmiddels, dankzij de fantastische hulp van Robin, nu in mijn bezit en mijn man heeft het, met de hulp van onze laserprinter, dubbelzijdig uitgeprint.

Ik denk dat Ricardo Delgado 100% gelijk heeft met zijn beweringen.

En WAAROM denk ik dat? Omdat ik de afgelopen jaren al zó vaak het gevoel heb gehad, dat wij al lang niet meer met ECHTE mensen te maken hebben, namelijk niet alleen van vlees en bloed, maar in het bezit van een ZIEL.

Het is de ZIEL, die de mens maakt tot wat hij is. Zonder ziel ben je, althans zo denk ik er over, geen mens.

David Icke noemt deze verschrikkelijke wezens ook altijd REPTIELEN. Ja, daar kan ik mij absoluut in vinden. Zij zijn net zo koud als reptielen en stralen ook geen enkele emotie uit. Hij beschrijft het op een zeer duidelijke manier.

Natuurlijk is het hun bedoeling om totale wereldheerschappij te initiëren, maar zolang de mensen (althans toch nog een significant deel daarvan) hun vrijheid lief hebben en daarvoor zullen vechten, lukt dat vreselijke plan (nog) niet.

Vandaar natuurlijk de experimentele gentechinjecties, die bij een groot aantal mensen dood en verderf hebben veroorzaakt, maar daarnaast vooral hun geest voor eeuwig zó hebben beschadigd, dat ze er WERKELIJK als zombies bij lopen.

Na deze eerste fase gaan ze voor de volgende fase: chips implanteren in je hersenen, zodat je eigen wil dood gemaakt wordt.

Je verandert dan in een soort mens-machine, een robot en dan ben je compleet te sturen.

Ik typ nu deze tekst en ondertussen lopen bij mij de koude rillingen over mijn rug.

En ik zeg bij deze: NOOIT zal ik mij daar aan gaan onderwerpen.

Zoals de Friezen zo mooi verwoorden: LIEVER DOOD DAN SLAAF!

CTV
CTV
12 dagen geleden

Wie zijn dit dan. Gewoon zionisten die al hun baalcultus hadden 500 voor Christus. Deze deden ook al aan duivel aanbidding. Bijbel maar goed lezen.

René
René
12 dagen geleden

Klinkt als onzin. Waar zou dit op gebaseerd zijn?

Adriana
Adriana
12 dagen geleden

Sorry hoor maar aan dit hebben ze jarenlang onderzoek aan besteed?!

Vanaf 2020 heb ik een ‘ wake up call ‘ gekregen: het merendeel van de mensheid is dom, achterlijk en kwaadaardig. Daar hebben we geen buitenaardse wat dan ook voor nodig.

Er komt nu zoveel informatie naar buiten over het biowapen die in mensen is gespoten en nog gebeurt er niks! De mensheid is dom en leert niets van hun fouten. Dat doen we helemaal zelf.

Back to top button
165
0
We lezen graag je reactie!x