BuitenlandCorona

Slechts 16 procent van de Zwitsers wil zich gelijk laten vaccineren tegen corona

Help ons door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Slechts 16 procent van de Zwitsers is van plan om zich gelijk te laten vaccineren tegen corona, blijkt uit een nieuwe peiling. Tussen 23 oktober en 2 november is aan 40.000 mensen gevraagd hoe zij denken over het coronavaccin.

Laat jij je vaccineren tegen Covid-19? Nee, antwoordde 28 procent van de ondervraagden. Nog eens 18 procent zei liever nog even te wachten. En 29 procent zei zich enkel te laten vaccineren als bewezen is dat het coronavaccin geen bijwerkingen heeft. Tot de bijwerkingen van vaccins die in Zwitserland worden gebruikt, behoren zwelling, een rode huid en koorts.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Slechts 16 procent zou zich dus gelijk laten vaccineren. De overgrote meerderheid is voorzichtig of zelfs negatief. Zwitsers zijn sceptisch over vaccinaties en de reguliere geneeskunde. Alternatieve geneeswijzen zoals homeopathie worden sinds 2017 vergoed door de Zwitserse basisverzekering. Dit is het gevolg van een referendum dat in 2009 werd gehouden.

Nog niet goedgekeurd

De coronavaccins die de Zwitserse overheid wil gaan gebruiken, zijn ook nog niet goedgekeurd door Swissmedic, de autoriteit die over nieuwe medische middelen gaat. Swissmedic heeft naar eigen zeggen meer gegevens nodig over de nieuwe vaccins, onder andere over de veiligheid, effectiviteit en kwaliteit, meldt Swissinfo.

Zwitserland heeft deals gesloten met vaccinmakers Pfizer/BioNTech, Moderna en AstraZeneca.

[SRF]

4.8 18 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nelis.
Nelis.
3 jaren geleden

In Nederland staan bijna alle domme schapen in de rij voor de spuit! Sukkels!

John
John
3 jaren geleden

Toevallig wonen daar veel kopstukken van de top elite.en heel veel andere hoog geplaatste vertegenwoordigers eu .Ze wel beter.

Henk R
Henk R
3 jaren geleden

In Zwitserland krijgen van die vaccins dus niet echt ,het zwitser leven gevoel.

Ron
Ron
3 jaren geleden

‘Ik kan dit niet blijven doen’ – dokter vertelt senaat dat er een behandeling is voor COVID

·        09 december 2020

Dr Mercola

In een verbluffende getuigenis voor de Amerikaanse senaat vertelde dr.Pierre Kory, medisch directeur van het Trauma and Life Support Center aan de University of Wisconsin School of Medicine, de onderzoekers dat er een geneesmiddel beschikbaar is dat niet alleen kan worden gebruikt als een preventief middel voor COVID. -19, maar als behandeling ervoor.
Dat medicijn is ivermectine, een antiparasitaire stof die slechts 12 cent per dosis kost. ” We hebben nu vier grote gerandomiseerde controlestudies met in totaal meer dan 1.500 patiënten per studie die aantonen dat het als profylactisch middel [tegen COVID-19] enorm effectief is,” zei Kory. “Je wordt niet ziek. Je wordt beschermd tegen ziek worden. als u het tijdens de vroege poliklinische behandeling inneemt. “
Kory ging verder met het excoreren van gezondheidsfunctionarissen omdat ze zich concentreerden op dure medicijnen (zoals Remdesivir) en vaccins en mensen lieten sterven wanneer ivermectine zichzelf keer op keer heeft bewezen om levens te redden. ” Ik kan niet voor patiënten blijven zorgen als ik weet dat ze gered hadden kunnen worden met een eerdere behandeling en dat ivermectine het medicijn is dat hen zal behandelen en het ziekenhuis kan voorkomen,” zei Kory.
 
BRONNEN:
Fox News YouTube 9 december 2020
FLCCC Alliance 8 december 2020

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x