Homepagina » Buitenland » Slechts 16 procent van de Zwitsers wil zich gelijk laten vaccineren tegen corona
zwitsers

Slechts 16 procent van de Zwitsers wil zich gelijk laten vaccineren tegen corona

Slechts 16 procent van de Zwitsers is van plan om zich gelijk te laten vaccineren tegen corona, blijkt uit een nieuwe peiling. Tussen 23 oktober en 2 november is aan 40.000 mensen gevraagd hoe zij denken over het coronavaccin.

Laat jij je vaccineren tegen Covid-19? Nee, antwoordde 28 procent van de ondervraagden. Nog eens 18 procent zei liever nog even te wachten. En 29 procent zei zich enkel te laten vaccineren als bewezen is dat het coronavaccin geen bijwerkingen heeft. Tot de bijwerkingen van vaccins die in Zwitserland worden gebruikt, behoren zwelling, een rode huid en koorts.

Slechts 16 procent zou zich dus gelijk laten vaccineren. De overgrote meerderheid is voorzichtig of zelfs negatief. Zwitsers zijn sceptisch over vaccinaties en de reguliere geneeskunde. Alternatieve geneeswijzen zoals homeopathie worden sinds 2017 vergoed door de Zwitserse basisverzekering. Dit is het gevolg van een referendum dat in 2009 werd gehouden.

Nog niet goedgekeurd

De coronavaccins die de Zwitserse overheid wil gaan gebruiken, zijn ook nog niet goedgekeurd door Swissmedic, de autoriteit die over nieuwe medische middelen gaat. Swissmedic heeft naar eigen zeggen meer gegevens nodig over de nieuwe vaccins, onder andere over de veiligheid, effectiviteit en kwaliteit, meldt Swissinfo.

Zwitserland heeft deals gesloten met vaccinmakers Pfizer/BioNTech, Moderna en AstraZeneca.

[SRF]
4.8 18 stemmen
Beoordeel dit artikel

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nelis.
Nelis.
6 maanden geleden

In Nederland staan bijna alle domme schapen in de rij voor de spuit! Sukkels!

John
John
6 maanden geleden

Toevallig wonen daar veel kopstukken van de top elite.en heel veel andere hoog geplaatste vertegenwoordigers eu .Ze wel beter.

Henk R
Henk R
6 maanden geleden

In Zwitserland krijgen van die vaccins dus niet echt ,het zwitser leven gevoel.

Ron
Ron
6 maanden geleden

‘Ik kan dit niet blijven doen’ – dokter vertelt senaat dat er een behandeling is voor COVID

·        09 december 2020

Dr Mercola

In een verbluffende getuigenis voor de Amerikaanse senaat vertelde dr.Pierre Kory, medisch directeur van het Trauma and Life Support Center aan de University of Wisconsin School of Medicine, de onderzoekers dat er een geneesmiddel beschikbaar is dat niet alleen kan worden gebruikt als een preventief middel voor COVID. -19, maar als behandeling ervoor.
Dat medicijn is ivermectine, een antiparasitaire stof die slechts 12 cent per dosis kost. ” We hebben nu vier grote gerandomiseerde controlestudies met in totaal meer dan 1.500 patiënten per studie die aantonen dat het als profylactisch middel [tegen COVID-19] enorm effectief is,” zei Kory. “Je wordt niet ziek. Je wordt beschermd tegen ziek worden. als u het tijdens de vroege poliklinische behandeling inneemt. “
Kory ging verder met het excoreren van gezondheidsfunctionarissen omdat ze zich concentreerden op dure medicijnen (zoals Remdesivir) en vaccins en mensen lieten sterven wanneer ivermectine zichzelf keer op keer heeft bewezen om levens te redden. ” Ik kan niet voor patiënten blijven zorgen als ik weet dat ze gered hadden kunnen worden met een eerdere behandeling en dat ivermectine het medicijn is dat hen zal behandelen en het ziekenhuis kan voorkomen,” zei Kory.
 
BRONNEN:
Fox News YouTube 9 december 2020
FLCCC Alliance 8 december 2020

x

Check Also

anp

Nieuwe ANP-baas: als je je niet laat vaccineren, vind ik dat je niet langer het recht hebt om voorrang te krijgen op zorg

Eind vorige maand werd bekend dat persbureau ...

holocaust-overlevende

Holocaust-overlevende waarschuwt: Grote Reset is erger dan Hitlers ‘meesterplan’

Holocaust-overlevende Vera Sharav sprak onlangs met de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

27
0
We lezen graag je reactie!x