Buitenland

Ralf Dekker woest: ‘Eigenlijk is dit om uit je vel te springen, waarom vergeten mensen zo snel?’

Help door dit met kennissen op je socials te delen!

Diverse landen sturen tanks naar Oekraïne voor ‘de strijd tegen Rusland’. Kiev vraagt al maanden zware wapens. Wereldleiders benadrukken de eenheid van het Westen tegen de ‘Russische agressie’. Premier Rutte had het afgelopen vrijdag in zijn persconferentie over ‘die verschrikkelijke Russische agressie’.

De Amerikaanse president Biden weersprak dat er sprake zou zijn van escalatie omdat de tanks geen ‘offensieve dreiging’ voor Rusland zijn.

Tienduizend doden

Officieel woedt de oorlog in Oekraïne sinds februari vorig jaar, maar het land is al veel langer in oorlog. Dat stond tot voor kort ook in de Nederlandse media. Zo berichtte de Volkskrant in april 2016: “We zouden het bijna vergeten, maar Oekraïne is nog steeds een land in oorlog. In de Donbas-regio zijn tienduizend doden gevallen en 1,6 miljoen mensen zijn hun woning ontvlucht en hebben elders provisorisch onderdak gevonden.”

De krant meldde dat Rusland ruim één miljoen Oekraïense vluchtelingen herbergt die daar asiel hebben aangevraagd. De ‘vluchtelingen’ werden door Oekraïne bestempeld als ‘Russische sympathisanten’.

Niet op de vlucht voor Poetin

Die 1,6 miljoen Oekraïners waren dus niet op de vlucht voor president Poetin, ten tijde van ‘ons’ referendum.

FVD-Kamerlid Ralf Dekker is woest. “Eigenlijk is dit om uit je vel te springen. Waarom vergeten mensen zo snel?” vraagt hij.

4.9 152 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

141 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henry
Henry
10 maanden geleden

Je meent het…. niet op de vlucht voor Poetin?
Zie veel Poetin lovers in de media.
Poetin heeft meerdere doden op zijn kerfstok toen hij bij de KGB zat….of is men dat al vergeten?😏

Loekie
Loekie
10 maanden geleden

mensen vergeten niet…zaken die er toe doen beklijven per definitie niet

Greet Resist
Greet Resist
10 maanden geleden

dat komt door die SMART technologie in de slimme-gebouwen, zeg maar moderne MK-Ultra (mind kontrol)

Freek
Freek
10 maanden geleden

Omdat het mensen niks interesseert, zolang ze der boterhammetje en der prakje kunnen eten zal het hun de reet roesten……….Oorlog, Medische apartheid, Pensioen diefstal, Corrupte overheid……het boeit die mensen helemaal niks!
Kijk maar om je heen overal waar ze lopen zijn ze gehypnotiseerd en zitten op hun telefoon emotieloos en zonder medeleven op FBI Book of CIA Twitter overal waar je kijkt!
Lijkt me heerlijk man 5 dagen het internet eruit en al die mensen uit hypnose wat zal er dan een revolutie voor onze ogen voltrekken als ze niet meer gevoerd worden met al die leugens en verraad!

Back to top button
141
0
We lezen graag je reactie!x