Binnenland

Kijk: D66 vindt het hilarisch dat bewoners meer moeten betalen voor energie

Help door dit met vrienden op je social netwerk te delen!

Volgens het Haarlemmermeerse raadslid Sophie van de Meeberg (D66) gaan mensen het juist makkelijker krijgen omdat ze duurzamer gaan leven.

Brigitte Antolini, fractievoorzitter van FVD in Haarlemmermeer, vroeg haar in de gemeenteraad waar zij het geld vandaan halen om bijvoorbeeld een elektrische auto aan te schaffen en van het gas af te gaan. “Gaat D66 dat betalen?”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Er wordt heel lacherig gereageerd

“Dat gaan we allemaal betalen,” zei Van de Meeberg op belerende toon. “Dat doen we met elkaar. Het vervelende is: ze mag gewoon meedoen. En het voordeel gaat naar alle inwoners van Haarlemmermeer.”

“De reactie verbaast me niks,” zei Antolini. “Er wordt heel lacherig gereageerd. Mensen hebben het heel zwaar, zeker in deze periode. De mensen kunnen hun energierekening niet meer betalen, onder andere door het beleid van D66. Blijf vooral lekker lachen, ik lach niet, ik vind het niet zo grappig. Ik vind het eigenlijk diep triest.”

Niet normaal

FVD Haarlemmermeer schrijft in een reactie: “De klimaathysterie in de gemeente moet stoppen. D66 vindt het hilarisch dat bewoners meer moeten betalen. Wij bij FVD Haarlemmermeer vinden dit niet normaal! Wij gaan niet mee in deze absurde energietransitie. FVD wil de welvaart van de bewoners behouden.”

4.9 118 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

98 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wil
Wil
1 jaar geleden

Hout stoken

Annette
Annette
1 jaar geleden

Als IK binnenkort hier in onze gemeente een clubje van D66 tegenkom, dan weet ik het wel.

Ik begrijp trouwens de reactie van die mensen, die daar naar dat geouwehoer van die D66 griet luisteren, HELEMAAL niet.

HOE kun je nu een beetje lacherig gaan doen, terwijl diezelfde misselijke partij bezig is om iedereen tot de bedelstaf te brengen?

Sorry hoor, maar dan heb je vast en zeker te veel prikjes en testjes ondergaan. Normaal denken en vooral reageren is er dan duidelijk niet meer bij.

Nog even en dan gaan mijn man en ik als vrijwilligers aan de slag voor Forum voor Democratie. Wij gaan in ieder geval flyers in de brievenbussen stoppen en waarschijnlijk ook hier en daar in winkelcentra en dergelijke flyers ronddelen en vooral, hoop ik, het gesprek aangaan.

Er is namelijk de afgelopen paar jaar zo gedemoniseerd wat betreft FvD, dat het héél hard nodig is om een tegengeluid te laten horen.

Ik ben daarover gematigd positief, omdat (helaas) de meeste mensen volledig geïndoctrineerd zijn door de MSM.

Maar goed…. nooit geschoten is altijd mis.

Sophie Van de Meeberg spreekt belerend over: wij doen het met mekaar. Wat een ongelooflijk stuk leugenbrok is dat. Zelf zal zij wel een fantastisch goed geïsoleerd huis hebben en een goed werkend verwarmingssysteem. Daarnaast uiteraard zo’n super smerige elektrische auto enzovoorts.

Dat kan zij natuurlijk zonder al te veel problemen bekostigen, maar dat is niet weggelegd voor Jan Modaal.

Ooit kon Jan Modaal zonder al te veel problemen zijn broek ophouden, maar dat is, in ieder geval voorlopig, niet meer het geval.

Pirt
Pirt
1 jaar geleden

D66666666, de sn
Menige, vuile, vieze WEF partij, die de orders van Schwabber uitvoert . Net als de rest van het partijkartel. Allemaal onder Schwabber, s duim. Inclusief de beide partijen met
Een C van zgn. Christelijk. Hoe durven ze!
Het volk kan barsten, moet vell belasting betalen, zijn / haar bek houden en vooral met de krankzinnige maatregelen meedoen. Alles voor het zgn klimaatprobleem.
De waanzin ten top.
Hoe komen we van die zooi af?

Steven
Steven
1 jaar geleden

Die klimaatdrammers wordt onze ondergang!

Back to top button
98
0
We lezen graag je reactie!x