Wereld

Lennie legt de wereld in 6 minuten uit: ‘We leven in een wereld van schurken’

Help door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!

In ongeveer 6 minuten legt Lennie Kenis in een filmpje op TikTok de wereld uit. Het gaat om een vertaling van een filmpje van TikTok-gebruiker itsmorganfr.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
De transcriptie:

We leven in een wereld van schurken en zij hebben die wereld perfect ontworpen. We eten het voedsel dat ze ons geven. Stemmen op één van enkele mensen die zij voor ons aanduiden en bekijken de films die zij ons laten zien.

Ze trekken onze aandacht zodra we de leeftijd van 5 jaar bereiken en geven die nooit meer terug. We gaan acht uur per dag naar school en daar leren we wat zij willen dat wij leren. Ze schelden ons uit totdat we gehoorzamen. En dan prijzen ze ons als we dat doen.

Ze zorgen ervoor dat we er een gewoonte van maken om wakker te worden en de hele dag door door te brengen in een gebouw dat we nooit zelf zouden kiezen, zodat we als we ouder worden bereid zijn hetzelfde te doen.

Het opvolgen van bevelen wordt comfortabel als we onze kindertijd doorbrengen met doen wat ons wordt opgedragen. Dus als we ouder zijn zullen we aarzelen om te durven afwijken van de norm.

Ze vertellen ons dat we alles moeten doen wat we kunnen om naar de universiteit te gaan, want als we dat niet doen dan zullen we falen. Ze manipuleren ons al op jonge leeftijd tot financiële afhankelijkheid. Zodat we aansprakelijk blijven voor het systeem.

Ze hebben ons een valuta gegeven die alleen waarde heeft omdat ze zeggen dat die waarde heeft. En wij ontvangen die door te werken bij een bedrijf waarvan zij eigenaar zijn. Hun miljoenen worden miljarden, terwijl de rest van ons gedwongen wordt onze tijd op te offeren voor een minuscule fractie van wat ons werk hen oplevert. Ze bieden ons huisvesting, maar maken het zo duur zodat we moeite hebben om genoeg rijkdom te vergaren om aan hun systeem te kunnen ontsnappen.

Onze supermarkten zitten zo vol met merken die zij bezitten dat het moeilijk is om merken te vinden die zij niet hebben. Onze maaltijden worden gekocht in een winkel die ze waarschijnlijk ook bezitten of worden gemaakt met ingrediënten van hun merken. Ze knoeien met het voedsel dat ze ons geven en pompen het vol met giftige en verslavende chemicaliën. Ze maken de schadelijkste voedingsmiddelen de goedkoopste zodat het een aanbod wordt dat we niet kunnen weigeren.

Na verloop van tijd raken we op vele manieren hieraan verslaafd en ze bombarderen ons met verleidingen op elk reclamebord en in elke reclamespot. Wanneer we ziek worden door overmatige consumptie van dit niet-substantiële voedsel zijn we gedwongen om bijna geen andere keuze te hebben dan onze financiële soliditeit op te geven ter wille van onze gezondheid. We betalen duizenden euro’s aan faciliteiten waarvan zij de eigenaar zijn, zodat ze ons meer schadelijke chemicaliën kunnen voorschrijven die de symptomen eenvoudigweg verdoven.

Ze doen de samenleving rond verslavend voedsel draaien dat ziektes veroorzaakt, en dure medicijnen die deze maskeren, zodat we voor altijd in de greep van hun systeem blijven. We consumeren alleen de inhoud die zij aanbieden.

Onze nieuwskanalen worden door hen beheerd om ons te overtuigen van twee tegengestelde perspectieven, zodat we nooit dezelfde mening hebben. Waarom denk je dat het gratis is? Ze voeden ons met schokkende nieuwskoppen die emoties uitlokken en onze aandacht afleiden. Ze hebben ons oppervlakkige idolen gegeven die een luxueuze levensstijl uitbeelden, zodat wij ernaar streven om op hen te lijken en zodat we geld met geluk associëren.

Ze houden ons gefocust op wereldse problemen die zij hebben gecreëerd om ons ingezoomd te houden op onze fysieke realiteit en ons verwijderd te houden van onze schepper. Als we onze aandacht houden op wat er om ons heen gebeurt, zullen we nooit aanwezig zijn en de waarheid van god in onszelf zien.

De slechterik die de wereld bestuurt kent de waarheid van ons potentieel en het is in hun belang om ons afgeleid te houden en bereid te houden ons te onderwerpen aan een systeem dat bloeit dankzij onze angst.

Stel je voor dat iedereen op deze planeet zou geloven dat we met een reden geschapen zijn. We zouden een onbreekbaar vertrouwen in onszelf ontsluiten en de machtspiramide waarin de samenleving gebouwd is, zou omkeren.

We zouden verder kijken dan de leugen waarin we leven en ons tot elkaar wenden voor hulp in plaats van afhankelijk te zijn van onze corrupte leiders. Corrupte leiders die een discreet monopolie hebben opgebouwd dat erin slaagt de ogen te omzeilen van degenen die zich niet bewust zijn door de illusie van keuze.

De meesten van ons zien de wereld zoals deze wordt afgebeeld: divers, toevallig en plausibel. Voor iemand die van dag tot dag leeft zonder een stap terug te doen, lijkt de wereld logisch. Dan kijken we achter het gordijn en zien we wat er echt logisch aan is. Waar één leugen is, zijn er vele. Zodra we één leugen zien, bevinden we ons in een eindeloos spinnenweb van massale misleiding.

De blinddoek die we sinds onze kindertijd om ons heen hebben gebonden, zal loskomen en er zal licht geworpen worden op onze verzonnen realiteit. Degenen die de leiding over ons hebben, hebben niet ons beste belang voor ogen en hebben dat ook nooit gehad. Het is vanaf het begin een machtsstrijd geweest en we zijn er sinds de geboorte van de samenleving in meegegaan, en zullen dat blijven doen totdat we een reden voor verandering zien en stoppen met elkaar met de vinger na te wijzen.

4.8 264 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

119 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
6 maanden geleden

De dag dat ALLE PEDOFIELEN worden opgeruimd dan pas zijn we van de SCHURKEN af ….

wolfje168
wolfje168
6 maanden geleden

Ja, maar het voelt zo goed elkaar met de vinger na te wijzen. Ik koester mijn kleerscheuren.

Christien
Christien
6 maanden geleden

Door hun zucht naar macht en beheersing vernietigen ze ons en zichzelf.

Dank dat wij dat nu massaal mogen zien.
Laten wij hiernaar handelen.

Annette
Annette
6 maanden geleden

Wat een FANTASTISCHE meid is dat. Die Lennie Kenis.

Zij legt het hele verhaal inderdaad in 6 minuten heel duidelijk uit. HOE wij in feite van kinds af aan worden gemanipuleerd.

Hoe luidt het spreekwoord ook al weer: De KINDEREN hebben de toekomst. Dus als je als kwaadaardige entiteit de kinderen “verovert”, dan heb je ze OOK in je macht, als ze volwassen zijn.

En DAT is nu precies wat er gebeurt. In feite al héél lang gebeurt.

Ik moet onwillekeurig denken aan die geweldige documentaire van Tim Gielen. Jullie weten wel, wat ik bedoel. Over die piramide.

Tim legt op een simpele manier uit, dat in feite praktisch gesproken ALLES in handen is van een klein groepje zogenaamde institutionele beleggers.

Of je nu praat over olie, gas, steenkool, bouwmaterialen, benzine, meubilair, voedsel, dranken en zo kan ik nog wel een poosje doorgaan.

Het enige dat die duivelse krachten (ik vind het woord schurk veel te eufemistisch uitgedrukt) nog niet bezitten zijn ons verstand en onze geest (ziel).

En zelfs DAAR is nu al enige jaren de aanval op geopend.

Ik ben hartstikke blij, dat mijn man en ik nog steeds bij ons volle verstand zijn EN onze geest (ziel) niet is aangetast. Maar helaas geldt dat zeker niet voor iedereen.

Inmiddels zie ik steeds meer mensen rondlopen, waarbij ik me ECHT afvraag of zij nog over hun volledige verstandelijke vermogens beschikken.

Zelf denk ik van niet. Ik ben zeker geen psycholoog of psychiater. Wat ik WEL ben: een vrouw met een normaal boerinnenverstand.

Back to top button
119
0
We lezen graag je reactie!x