Bewustzijn

Realiteit is een ademend wezen met een oneindig aantal persoonlijke ervaringen

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De gedachten van je ego zijn slechts gewoontes die voortkomen uit je onderbewustzijn. Om je onderbewustzijn beter te kunnen horen is het belangrijk je ego niet te veroordelen.

Door te oordelen versterk je gewoontes alleen maar. Wees bewust van je ego en leer het op een objectieve manier te accepteren.

Heb geduld, want om je ego los te kunnen laten moet je eerst alle angst loslaten. Angst staat gelijk aan ego en vice versa. Ego is niet je vijand. Het is slechts een primitieve frequentie van de mensheid die bestaat in de derde en vierde dimensies.

Eiwit

Ego is als het eiwit van een vogelei dat het embryo voedt tot het kuiken in staat is uit het ei te breken. Wanneer je merkt dat je ego bang is, is het belangrijk die angst over te geven aan je ziel.

Het is lastig om te herkennen wanneer je ego de regie in handen heeft. Wanneer je jezelf ziet als mens, ben jij het ego. Wanneer je jezelf daarentegen ziet als je galactische zelf, heb je zelf de touwtjes in handen en is het ego de piloot van je aardse lichaam. Wees niet je menselijke zelf dat luistert naar je galactische zelf, maar wees je galactische zelf dat tegen je menselijke zelf praat.

Terwijl ons aardse lichaam een steeds hogere resonantie weet vast te houden worden harten verbonden. Wees geduldig want je herstelt van wonden die je hebt opgelopen in je vele levens hier op aarde.

Longen

Je bewustzijn zet uit en trekt samen zoals bij je longen het geval is wanneer je ademt. Je bewustzijn trekt samen wanneer je op een driedimensionale manier denkt en het zet uit wanneer je multidimensionaal denkt. Uiteindelijk voel je het verschil.

Denk aan een verplichting of een taak. Voel hoe je gezicht en je lichaam samentrekken. Denk nu aan de natuur. Voel hoe je tot rust komt of een zucht slaakt. De verplichting of taak werd opgelegd door de illusie van ‘anderen’ en ‘tijd’ wat de beperking van driedimensionaal denken creëert.

Zie je nu hoe realiteit één ademend wezen is met een oneindig aantal persoonlijke ervaringen? Elk fysiek mens, elke fysieke plaats en elk fysiek ding dient als een poort waardoor dat ene ademende, intelligente, levende wezen de wereld van vorm kan ervaren.

Bron: Multidimensions.com

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x