Binnenland

‘Wat er achter de schermen gebeurt bij de koninklijke familie, daar lusten de honden geen brood van’

Help ons door dit met kennissen op je socials te delen!

Trix was niet alleen een slechte koningin, maar is ook een slecht mens, zei oud-lid van de koninklijke familie Edwin de Roy van Zuydewijn donderdag in het NPO-programma Ongehoord Nieuws. “Zij heeft echt vreselijke dingen gedaan. Vreselijk.”

Het is een wankel, corrupt systeem, zei hij over het koninklijk huis.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Wat Trix met haar eigen familie en leden van de familie gedaan heeft en wat daar achter de schermen gebeurde, daar lusten de honden gewoon echt geen brood van.”

Wat niemand volgens hem zag, is dat er maar één de baas was in Nederland en dat er maar één koning was: Bernhard. “Beatrix kreeg de marsorders van d’r vader.”

Coup d’état

De overname door Beatrix in 1980 is volgens hem een coup d’état geweest. “Toen had [Bernhard] z’n einddoel bereikt en was hij heer en meester over dit land.”

De Roy van Zuydewijn wees er verder op dat er in 1938 een moordaanslag is gepleegd op Juliana door de SA. “Die is weggemoffeld door Obersturmbannführer Von Weizsäcker en die werd later Bundespräsident.”

Bernhard is Nederland ingeschoven als een agent van Adolf Hitler en Himmler. Hij was de gigolo van Hitler. Hij moest Nederland infiltreren en dat is geweldig gelukt, aldus De Roy van Zuydewijn. Sindsdien leven we onder een naziregime.

De moordaanslag gebeurde vlak na de geboorte van Trix. Als Juliana op dat moment was weggevallen als troonopvolgster, zou Trix koningin zijn geworden, maar die was toen nog een baby. Wie neemt dan de taken over: Bernhard. “Dat is wat er achter zat.”

Graaien totdat je erbij neervalt

De afgelopen decennia hebben deze mensen hun tentakels verspreid naar bijna elke industrie die je kunt bedenken, vervolgde De Roy van Zuydewijn. “Het zijn global players. Friso was de Chief Financial Officer (CFO) van de familie, die regelde dat. Zo is George Soros ook binnengekomen.”

“Het koningshuis is commercie geworden, het heeft niks meer met authenticiteit te maken, het heeft niks met geschiedenis te maken. Het is pure commercie. Het is graaien totdat je erbij neervalt.”

Zwaar beduveld

Ook worden we volgens hem ‘zwaar beduveld’ door de Oranjes. Zo wordt prinses Amalia ‘helemaal niet bedreigd’. Ook zijn er geen plannen geweest om haar te ‘ontvoeren’.

De Oranjes hadden besloten dat Amalia in Amsterdam zou gaan studeren, maar ze werd daar uitgelachen, uitgehoond, uitgescholden en uitgejouwd, weet De Roy van Zuydewijn. “Maar dat zie je niet op televisie, want die beelden zenden ze niet uit.”

De koninklijke familie kocht voor haar ook een huis in Amsterdam en nu wil het toeval dat De Roy van Zuydewijn leden van de familie kent van wie ze dat huis gekocht hebben en ook mensen daar uit de buurt die haar daar niet wilden hebben. “Op de bewoners is toen koninklijke druk uitgeoefend,” zei hij.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.6 331 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

185 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Margie
Margie
1 maand geleden

Dat hele koninklijke huis is een groot zooitje. Achterbuurt volk dat is het. En ze vallen zowat uit elkaar door de inteelt. Dat volk is mijn aankijken niet waard. En zoals ik al zei, ik wil mijn geld terug van die zooi.

Rimuru Tempest
Rimuru Tempest
1 maand geleden

Per direct dat hele niet zo koninklijke circus af te schaffen!

kuus
kuus
1 maand geleden

Ja elke Minister President die Nederland heeft gehad was er een die de oranjes wel een hoop geld heeft gegeven .

van ellende
van ellende
1 maand geleden

ja joh alles komt steeds meer omhoog Trix was heel duivels ja ! maar dat s een wereldse spelletje! en de gene die eronder lijden zijn wij de hardwerkende consument

Back to top button
185
0
We lezen graag je reactie!x