Het Complot

“Cover-up politie grootste stadionramp in Britse geschiedenis gelinkt aan vrijmetselarij”

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het handelen van de politie van South Yorkshire en niet van de voetbalfans was de belangrijkste oorzaak van het hoge dodental bij de Hillsboroughramp in 1989. In het voetbalstadion kwamen toen 96 Liverpool-supporters om in het gedrang tijdens een bekerwedstrijd tegen Nottingham Forest. De Hillsboroughramp geldt als de grootste stadionramp in de Britse voetbalhistorie.

Een rechtbankjury die twee jaar onderzoek heeft gedaan, spreekt van grove nalatigheid. Al snel na het drama kwam er kritiek op de politie. Die zou te veel mensen in het stadion hebben toegelaten waardoor het overvol was op de tribunes.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Toen dat tot problemen leidde, werden fans die gewonden probeerden te helpen door de agenten weggejaagd. De politieleiding in de persoon van hoofdcommissaris David Duckenfield legde eerst de schuld bij dronken supporters. Een onafhankelijk panel concludeerde in 2012 al dat dat volkomen ten onrechte was. De rechtbankjury komt na uitgebreide hoorzittingen tot hetzelfde oordeel.

Doofpot

De politie blunderde niet alleen, maar probeerde dat nadien ook in de doofpot te stoppen. Bovendien is gebleken dat de politie nauwe banden heeft met de vrijmetselaars, een machtig geheim genootschap.

Nabestaanden van de slachtoffers zeggen dat agenten die vrijmetselaar waren hoge posities kregen bij de politie, hoewel ze weinig tot geen ervaring hadden. Eén van die agenten was David Duckenfield. Die zei dat hij sinds 1975 vrijmetselaar is en het jaar na de ramp in 1989 hoofd van zijn lokale loge werd.

Hij zei niet te hebben geweten dat zijn baas, Peter Wright, ook een vrijmetselaar was.

‘We moeten oppassen’

De voorganger van Duckenfield, Brian Mole, was lid van dezelfde vrijmetselaarsloge, zo kreeg de rechtbankjury te horen. Een politieagent zei dat er in de dagen voor het drama ‘een belangrijke vergadering’ was. Hij zei verder dat het gerucht ging dat de meeste agenten vrijmetselaar waren.

De vrijmetselarij is één van de oudste en grootste organisaties ter wereld. Rondom de vrijmetselarij hangt al eeuwen een zweem van mysterie. Sinds de oprichting van het genootschap bestaat er een beeld van geheimen, symbolen en rituelen. Niet zelden hebben de vrijmetselaars door hun geslotenheid te maken met een argwanende en vijandelijke houding vanuit de samenleving.

Enkele jaren geleden waarschuwde de Noorse hoogleraar Johan Galtung dat de wereld wordt bestuurd door vrijmetselaars. “We moeten oppassen,” zei hij toen. Tijdens een spraakmakende lezing aan de Universiteit van Oslo zei hij dat de vrijmetselaars nauw samenwerken met de internationale geheime diensten. “We moeten de vrijmetselaars kritisch blijven volgen,” aldus Galtung.

[RT, MailOnline, The Sun]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

Vrijmetselaars zijn de bewakers van de Globe illusie. Hun hele bestaan en doen ligt verankerd in het geheim houden van informatie voor het publiek en misbruik maken ervan voor eigen gewin… ooit werd nog gesuggereerd dat deze geheimen bewaard zouden worden voor de bevordering van de mens, maar nu al een tijd niet meer.

Monk
Monk
8 jaren geleden

Zucht. rare jongens die vrijmetselaars.
Ze zijn zo slim, dat ze hele domme mensen op hoge posities plaatsen. Dit doen ze natuurlijk om meer op te vallen. of uiteraard om er voor te zorgen dat er meer complot theorieën ontstaan. maar misschien ook wel om, juist een rook gordijn te creëren. dit doen ze namelijk al “bewust” vanaf het ontstaan van de vrijmetselarij.
Erg slechte mensen zitten hierin. die alleen tot doen hebben iedereen in de new world order te stoppen.
Gelukkig zijn de meeste mensen niet slim genoeg om dit door te hebben anders hadden ze geen kans, denk ik zo. En daarom zitten ze echt ook overal in. Politie , politiek, regeringen, zelf uw buurman. (Want die heeft heeft ook een pak, en kijkt raar)
Dus mensen vooral flink kijken wat ons scheid i.p.v. wat ons bind, dan komt de mensheid er wel.
succes er mee.

trackback
Eindtijdberichten en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
8 jaren geleden
Richard
Richard
8 jaren geleden

De kunst is; Iemand recht aankijken en glashard liegen.
Ik kende junks die zo keer op keer hun ouders en familie geld af troggelden. Jaar in jaar uit. Tot de familie helemaal failliet was.
Uiteindelijk wordt elke leugen geloofd om maar van het gezeik af te zijn. Het ligt in onze menselijke aard dat wij conflicten het liefs vermijden. Daarom werkt een leugen ‘right in your face’ het beste.

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x