Buitenland

Verpleegster betrokken bij vaccinatieprogramma spreekt zich uit: ‘Dit is genocide’

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een klokkenluider en verpleegster die al 23 jaar voor het Britse gezondheidsinstituut NHS werkt, deed woensdag bij UK Column News een boekje open over het vaccinatieprogramma tegen corona. De verpleegkundige is rechtstreeks betrokken bij dit programma. Ze is verantwoordelijk voor de documenten die zorgmedewerkers nodig hebben om de vaccins te kunnen toedienen.

Ze kwam al vrij snel tot de ontdekking dat het vaccinonderzoek van Pfizer vol fouten zat. Er werden bovendien vrijwel geen veiligheidsdata over de coronavaccins naar buiten gebracht. De beweringen van de farmaceuten over de effectiviteit van de vaccins zijn misleidend, aldus de klokkenluider, die zei dat in het Pfizer-vaccin onder andere antivries zit.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Waar is het vaccinatieprogramma van de overheid werkelijk voor bedoeld? Het zijn in ieder geval geen vaccins, stelde de vrouw. Waarom grijpt niemand in? “Iedereen doet wat hem of haar wordt opgedragen en er zijn maar weinig mensen die vragen stellen. Mensen die ingeënt worden, krijgen niet te horen dat ze deelnemen aan een lopend klinisch onderzoek.”

Genocide

Zodra de verpleegster zich begon uit te spreken tegen de vaccins, werd ze weggezet als antivaxxer en complotgekkie. Ze werd geridiculiseerd en uitgelachen. Ook kreeg ze te horen dat ze ‘moest oppassen’.

De hoge piefen binnen de NHS weten volgens haar maar al te goed wat de risico’s zijn. Toen ze haar manager vroeg waarom ze het niet erg vinden om deel te nemen aan genocide, kreeg ze te horen ‘dat we ons werk moeten doen en onze mond moeten houden’.

Ze sprak veel verpleegkundigen die doorhebben dat er iets niet in de haak is, maar die nergens kunnen aankloppen. Ze worden niet gehoord. Er zijn ook zorgmedewerkers die weten wat er speelt, maar die zich niet in de discussie willen mengen. Zij melden zich veelal ziek.

Ik haat mijn baan. Ik schaam me om verpleegster te zijn

Sommigen zeggen dat deze mensen medeplichtig zijn aan de gruweldaden en zich zouden moeten uitspreken. “Zij hebben geen sympathie voor ons als we gedaagd worden in een soort Neurenbergproces. Ik heb een hypotheek, twee jonge kinderen en allemaal rekeningen die ik moet betalen. Mijn partner is vorig jaar overcompleet verklaard. Ik kan me niet uitspreken. Ik zou nergens meer aan de bak komen.”

“Ik haat mijn baan. Ik schaam me om verpleegster te zijn. Ik ben medeplichtig.”

Als deze genocide ooit aan het licht komt, dan zou ik – als ik word aangeklaagd – geen seconde twijfelen om te getuigen tegen de mensen in machtsposities die het tij hadden kunnen keren, aldus de verpleegster.

[UK Column News]

4.8 83 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

102 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Alwine
Alwine
3 jaren geleden

Waarom stopt ze er dan niet mee?

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Maar goed, zolang als de massa de propaganda gelooft en het verdomd om zich beter te laten informeren dan houdt het op.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

De Pfizer-bijsluiter die naar ELKE behandelend arts komt: “Er is GEEN door de VS-FDA goedgekeurd vaccin om COVID19 te voorkomen. Het Pfizer COVID19-vaccin beschermt mogelijk niet iedereen. “

Arnold
Arnold
3 jaren geleden

Ik hoop dat meer verpleegkundigen/zorgmedewerkers zich uitspreken tegen deze wereldwijde genocide.

Back to top button
102
0
We lezen graag je reactie!x