Homepagina » UFO » UFO-waarnemingen 10.000 jaar geleden
UFO-waarnemingen 10.000 jaar geleden

UFO-waarnemingen 10.000 jaar geleden

Het programma Ancient Aliens trekt veel bekijks. Volgens sommige onderzoekers is er bewijs dat onze voorouders contact hadden met ruimtereizigers.

Op 10.000 jaar oude grotschilderingen in Val Camonica in Italië zijn mensen te zien die ruimtepakken lijken te dragen.

Graveringen op mysterieuze stenen die 12.000 jaar oud zijn vertellen naar verluidt het verhaal van een UFO-landing. Teksten in het Sanskriet uit het oude India spreken van vliegende machines, beter bekend als vimanas, die buitenaardse wezens naar de aarde brachten.

Grote voetafdrukken

De Indiase geoloog Nitish Priyadarshi doet in de deelstaat Jharkahnd onderzoek naar grote voetafdrukken die volgens een legende duiden op de aanwezigheid van de luchtgoden. Priyadarshi ontdekte naast de voetafdrukken een gravering van een vliegend object.

“De voetafdruk en het vliegende object zijn op dezelfde rots te zien,” zei hij. “Wellicht zijn ze in het gesteente gegraveerd om te laten zien dat in het gebied twee goden zijn geland in een vliegend object.”

Nazcalijnen

Toen in de jaren twintig vliegtuigen over de Nazcalijnen in Peru begonnen te vliegen zag menig piloot tot zijn verbazing kolossale figuren in het landschap, waarvan sommige zich uitstrekten over een gebied van honderden meters. Ze zijn zo tussen 300 voor Christus en 800 na Christus gemaakt.

Sommige onderzoekers zeggen dat de makers van de Nazcalijnen hulp moeten hebben gehad vanuit de lucht. Het blijft een mysterie waarom mensen dergelijke grote geogliefen hebben gemaakt, die alleen vanuit de lucht goed kunnen worden bewonderd.

Eén van de gigantische geogliefen wordt ook wel ‘de astronaut’ genoemd. Er zijn ook tientallen figuren van dieren, honderden geometrische vormen en duizenden lijnen en lijnenspellen in het woestijnzand van de hoogvlakte van Peru bewaard gebleven.

Dropastenen

In 1938 werden in het Baian-Kara-Ulagebergte in China honderden stenen schijven gevonden, waarop verhalen over buitenaardse ontmoetingen waren te lezen. Het onderzoek naar de stenen werd uitgevoerd door de International Society for the Research and Preservation of Paranormal Artifacts (ISRPPA).

De schijven zijn naar schatting tussen de 10.000 en 12.000 jaar oud en zijn gevonden tijdens een expeditie die werd geleid door dr. Chi Pu Tei. De hiërogliefen vertellen het verhaal van mensen die ‘de Dropa’ worden genoemd en met hun ruimteschepen in de bergen waren gecrasht.

Dr. Tsum Um Nui heeft de hiërogliefen vertaald: “De Dropa kwamen in hun vaartuigen uit de lucht. De mannen, vrouwen en kinderen uit de buurt verborgen zich voor zonsopkomst in de grotten. Toen ze de gebarentaal van de Dropa eindelijk begrepen, beseften ze dat de nieuwkomers vredige intenties hadden.”

Hoewel de schijven in diverse Chinese musea zijn opgeslagen, zijn ze stuk voor stuk verdwenen. ISRPPA heeft ze niet meer kunnen traceren, maar ontdekte wel een foto van de stenen die was genomen in een museum in Cen, even ten zuiden van Guanzhou, voordat de tentoonstelling werd verwijderd.

Bron: Theepochtimes.com

Gerelateerd:

 

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nature
nature
6 jaren geleden

Quote: ‘is er bewijs dat onze voorouders contact hadden met ruimtereizigers.’

Of misscien dat zij er toen al waren en wij nog niet?

Kalki
Kalki
6 jaren geleden

Als ze 12.000 jaar geleden al landen; waarom zouden ze dan niet, NU in deze tijd EN DAAR WIJ ZE NU ZO HARD NODIG HEBBEN ivm. onze veelvuldige rampen,NU niet ook al landen?

johan
johan
6 jaren geleden

Wat zoeken we hier aan bewijs? De “goden” komen ons ‘shitizens’ hier echt niet uit de stront helpen vervuiling en problemen van die orde moeten we zelf oplossen. Aan de slag! NU!

pleadian
pleadian
6 jaren geleden

@kalki: Waarom zouden de aliens onze problemen oplossen? Daar leren we niks van.
Iedere ouder weet dat als je de problemen voor je kinderen oplost, ze zelf niks leren en alleen maar verwend raken.

Kalki
Kalki
6 jaren geleden

[quote name=”pleadian”]@kalki: Waarom zouden de aliens onze problemen oplossen? Daar leren we niks van.
Iedere ouder weet dat als je de problemen voor je kinderen oplost, ze zelf niks leren en alleen maar verwend raken.[/quote]

Goed wanneer gaan wij ‘mensen van de Aarde’ dan beginnen? Alleen al als ik hier mijn contactgegevens achterlaat en om de ‘mauwen op te stropen’ wordt ik al gecensureerd. Probeer ik 40 jaar lang al de wereld te verbeteren; heb ik vergeefs o.a. (speel o.a.)films gemaakt, dak- thuis-lozenprojecten, milieu-projecten gedaan. Niets mocht baten. Ik wil het daarom liever dit keer met ‘Aliens’ proberen.

Ufo
Ufo
6 jaren geleden

Op 10.000 jaar oude grotschilderingen in Val Camonica in Italië zijn mensen te zien die ruimtepakken lijken te dragen.

Wat is de wetenschappelijke verklaring hiervoor?

Nietons
Nietons
6 jaren geleden

Heel leuk en interessant dat ze er ooit misschien eens waren, maar voor nu, geen Messias, geen aliens, geen andere verborgen beschavingen die ons van het kwaad in deze wereld gaan bevrijden. Wie moeten dat dan doen? WIJ! En niemand anders. Blijven zitten en “hopen op” heeft tot nu toe niet één verandering gebracht. Denk je dat er een God is die jou komt helpen? Hoe dan? Misschien juist wel met behulp van jou.

Doom
Doom
6 jaren geleden

De mens is een zwak,dom en egoistisch schepsel.
Het zou hier veel mooier zijn zonder de mensheid.
Dus ik denk dat de buitenaardse ons eerder vernietigen dan helpen.

pleiadian
pleiadian
6 jaren geleden

[quote name=”Kalki”]
Goed wanneer gaan wij ‘mensen van de Aarde’ dan beginnen? Alleen al als ik hier mijn contactgegevens achterlaat en om de ‘mauwen op te stropen’ wordt ik al gecensureerd. Probeer ik 40 jaar lang al de wereld te verbeteren; heb ik vergeefs o.a. (speel o.a.)films gemaakt, dak- thuis-lozenprojecten, milieu-projecten gedaan. Niets mocht baten. Ik wil het daarom liever dit keer met ‘Aliens’ proberen.[/quote]

Wanneer gaan we beginnen? Je bent al lang bezig! Ik kan me niet voorstellen dat al je initiatieven volledig vergeefs zijn geweest. Misschien niet de grote veranderingen die je had gehoopt, maar iedere stap is er één, hoe klein dan ook.

Ik vind het nogal wat om je hoop op de aliens te richten. We hebben geen idee wie ze zijn of wat hun motieven zijn. Liever vertrouw ik de mensen op deze aarde… ook diegenen die nu (mogelijk) achter de schermen de touwtjes in handen hebben. We moeten het namelijk samen als mensheid doen. Pas als we dát kunnen zijn we in mijn ogen klaar voor contact met andere beschavingen.

Vonzie
Vonzie
6 jaren geleden

Misschien vanwege het geval wat rond hun hoofd zit dat sommigen denken dat het ruimtereizigers zijn? Kunnen net zo goed negers zijn met enorm kroeshaar :/

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

trump

Trump in afscheidstoespraak: Het beste moet nog komen

President Donald Trump heeft dinsdag in een ...

avondklok

Ziekenhuisbaas gecensureerd na kritiek op avondklok: ‘Moet niet veel gekker worden’

De baas van het OLVG-ziekenhuis, Maurice van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

11
0
We lezen graag je reactie!x