Homepagina » Mens en Dier » Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’
advocate
Foto: CC0

Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, deed enkele dagen geleden op Fox Business een boekje open over corruptie onder Obama en zijn rechterhand Joe Biden, de Democratische rivaal van president Trump.

“De kiezers hebben het recht op alle informatie en waarheid over de presidentskandidaten die ze maar kunnen krijgen. Biden is al heel lang betrokken bij omkoperij, waar vooral zijn zoon Hunter en andere familieleden van profiteren,” zei de advocate tegen presentatrice Elizabeth MacDonald.

“Hij, Obama en de criminele Clinton-kliek vullen hun zakken al jarenlang met hun globalistische deals. Trump is naar Washington gestuurd om deze corruptie te bestrijden. Het komt nu allemaal naar buiten. Ik denk dat we gaan ontdekken dat het veel erger is dan we ooit hadden kunnen denken,” voegde ze toe.

Verdachte

Eind mei werd Biden bovendien aangemerkt als verdachte in een rechtszaak in Oekraïne. Hij zou verantwoordelijk zijn geweest voor het ontslag van de hoogste aanklager van het land, Viktor Sjokin. Het gevolg hiervan was dat een onderzoek naar zijn zoon Hunter en het bedrijf waar hij in de bestuursraad zat, Burisma Oil, is stopgezet.

In ruil daarvoor bood Biden financiële steun aan de Oekraïense regering. Dit heeft hij overigens zelf toegegeven, blijkt uit beelden die One America News heeft uitgezonden.

3 2 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
AlbertV
AlbertV
1 jaar geleden

Ik heb altijd zo mijn twijfels over Trump gehad maar het gaat er steeds meer op lijken dat hij de zware deksel van die enorm stinkende beerput aan het wegschuiven is. Spannende tijden!!

exegese
exegese
1 jaar geleden

ik mag hopen dat nu de bewijzen eindelijk in openbaarheid kunnen worden gebracht zodat de grote schoonmaak nu eindelijk kan beginnen. Satan moet wijken, in God we trust !

Jan V
Jan V
1 jaar geleden

Veel mensen schijnen politiek nog steeds niet te begrijpen. Voor de bühne leuke toneelstukjes, achter de schermen zijn het gewoon vriendjes.

jenne
jenne
1 jaar geleden

Om even bij ons eigen zooitje criminelen te blijven, wat te denken van dat afschieten van het vliegtuig boven de Oekraïne, of geen Russies aardgas, practies alle Europese misleiders staan bloot aan chantage, over hun viese sex spelletjes !

x

Check Also

fda

FDA-commissie zegt ‘nee’ tegen boosters voor álle Amerikanen: ‘Prikken kosten meer levens dan ze redden’

Een tegenvaller voor de Amerikaanse president Joe ...

advocaat

Advocaat slaat alarm: prikplicht is misdaad tegen de menselijkheid

De Amerikaanse president Joe Biden wil bedrijven ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x