Homepagina » Mens en Dier » Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’
advocate
Foto: CC0

Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, deed enkele dagen geleden op Fox Business een boekje open over corruptie onder Obama en zijn rechterhand Joe Biden, de Democratische rivaal van president Trump.

“De kiezers hebben het recht op alle informatie en waarheid over de presidentskandidaten die ze maar kunnen krijgen. Biden is al heel lang betrokken bij omkoperij, waar vooral zijn zoon Hunter en andere familieleden van profiteren,” zei de advocate tegen presentatrice Elizabeth MacDonald.

“Hij, Obama en de criminele Clinton-kliek vullen hun zakken al jarenlang met hun globalistische deals. Trump is naar Washington gestuurd om deze corruptie te bestrijden. Het komt nu allemaal naar buiten. Ik denk dat we gaan ontdekken dat het veel erger is dan we ooit hadden kunnen denken,” voegde ze toe.

Verdachte

Eind mei werd Biden bovendien aangemerkt als verdachte in een rechtszaak in Oekraïne. Hij zou verantwoordelijk zijn geweest voor het ontslag van de hoogste aanklager van het land, Viktor Sjokin. Het gevolg hiervan was dat een onderzoek naar zijn zoon Hunter en het bedrijf waar hij in de bestuursraad zat, Burisma Oil, is stopgezet.

In ruil daarvoor bood Biden financiële steun aan de Oekraïense regering. Dit heeft hij overigens zelf toegegeven, blijkt uit beelden die One America News heeft uitgezonden.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • AlbertV schreef:

  Ik heb altijd zo mijn twijfels over Trump gehad maar het gaat er steeds meer op lijken dat hij de zware deksel van die enorm stinkende beerput aan het wegschuiven is. Spannende tijden!!

  0 likes
  • jenne schreef:

   Misschien aangewakkerd door de Democratische Communistische Joodse Media, deze Media is het wapen van deze tijd, als je iets maar vaak genoeg herhaald wordt het van zelf de waarheid, mensen denken niet zelf, dat doet hun Ipad voor ze, kijk om je heen, dan zie je die hele zielige bende op hun bijhersens kijken, dit is het ergste wat ons kon overkomen, het slaaf zijn van de techniek, hun techniek !

   0 likes
  • frans schreef:

   Inderdaad Albert V,
   Trump is nu ondergedoken voor waarschijnlijk 60 dagen. He tis een zeer spannende tijd.
   Een tijd waarin beide politieke stromingen worden opgeheven en de splijtende partijen geen invloed meer hebben.
   De Vs wordt weer een republiek.
   dus wij gaan een Andere leider zien in november. waarschijnlijk een vrouwelijke kandidaat.

   0 likes
 • exegese schreef:

  ik mag hopen dat nu de bewijzen eindelijk in openbaarheid kunnen worden gebracht zodat de grote schoonmaak nu eindelijk kan beginnen. Satan moet wijken, in God we trust !

  0 likes
 • Jan V schreef:

  Veel mensen schijnen politiek nog steeds niet te begrijpen. Voor de bühne leuke toneelstukjes, achter de schermen zijn het gewoon vriendjes.

  0 likes
  • Havana schreef:

   Dit kan je niet zeggen van Trump, zoals de MSM hun best doen hem steeds af te kraken,en dit sinds het begin van zijn ambstermijn… De Obamas en de Bushes en Clintons dat is pas toneel…

   0 likes
 • jenne schreef:

  Om even bij ons eigen zooitje criminelen te blijven, wat te denken van dat afschieten van het vliegtuig boven de Oekraïne, of geen Russies aardgas, practies alle Europese misleiders staan bloot aan chantage, over hun viese sex spelletjes !

  0 likes
 • Teun schreef:

  Een groot aantal leiders wil dat steun (financiele middelen) ten behoeve van Libanon/Beiroet, afkomstig van het Westen, niet in verkeerde handen terecht komt. De bestemming daarvoor laat ook te wensen over. Komt dat geld wel echt bij de arme mensen terecht?

  0 likes
  • Willem schreef:

   Nee het komt nooit bij mensen terecht, kijk naar de Tsunami in 2014 en de ellende van 9-11 of de hongersnoden in Afrika vanaf de 70er jaren er is daar niets van veranderd maar de 100en miljoenen werden in de zakken van de hulporganisaties en overheden gestoken. Is algemeen bekend maar ja zolang je bedelaars blijft geven blijven ze terugkomen.

   0 likes
 • Mr Shocking schreef:

  Eerst maar eens met bewijzen komen. Hup naar voren ermee, en niet teveel roeptoeteren. Nu kunnen die Obama, Biden en Clinton kliek ook rustig beweren “Ach da’s geraaskal want het zijn verkiezingen en waar is het bewijs?” Oftewel, het keert zich dan al gelijk tegen je. En zou je kunnen zeggen dat jouw beweringen en claims voor hun alleen maar goed uitpakt. Als je iets zegt, kom dan ook met bewijs. Pas dan krijg je sensatie, verschuivingen enz En laat dat nou eindelijk eens zo zijn!

  0 likes
 • Rob schreef:

  Tja, dat zal de mensen waarschijnlijk een klap in het gezicht geven. Maar dan nog worden niet de ultieme machthebbers helemaal bovenin de top, en boven dit gespuis, niet in het daglicht gezet met de praktijken waar zij zich mee bezig houden. Als dat wel gebeurd dan zal er een schokgolf de wereld over gaan die de slapenden zal wakker schudden alsof ze uit een nachtmerrie komen. En aan die praktijken nemen hoog gepositioneerde functies deel. Zolang dat niet gebeurt blijft datgene wat echt aan het daglicht moet komen nog steeds beschermd.

  0 likes
 • Frans schreef:

  Biden blijkt beginnend dement te zijn.
  Hij is trouwens een puppet , die op het laatst moment wordt ingeruild voor een andere presidentskandidaat.
  die er waarschijnlijk niet is!

  0 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump doet wat niemand mogelijk achtte: 3 historische vredesdeals in 29 dagen

  Israël, Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten ...

  249

  Fabrikant van ‘ons’ coronamedicijn stopt 249 sterfgevallen in doofpot

  Enkele jaren geleden is de Amerikaanse farmaceut ...

  >