Homepagina » Mens en Dier » Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’
advocate
Foto: CC0

Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, deed enkele dagen geleden op Fox Business een boekje open over corruptie onder Obama en zijn rechterhand Joe Biden, de Democratische rivaal van president Trump.

“De kiezers hebben het recht op alle informatie en waarheid over de presidentskandidaten die ze maar kunnen krijgen. Biden is al heel lang betrokken bij omkoperij, waar vooral zijn zoon Hunter en andere familieleden van profiteren,” zei de advocate tegen presentatrice Elizabeth MacDonald.

“Hij, Obama en de criminele Clinton-kliek vullen hun zakken al jarenlang met hun globalistische deals. Trump is naar Washington gestuurd om deze corruptie te bestrijden. Het komt nu allemaal naar buiten. Ik denk dat we gaan ontdekken dat het veel erger is dan we ooit hadden kunnen denken,” voegde ze toe.

Verdachte

Eind mei werd Biden bovendien aangemerkt als verdachte in een rechtszaak in Oekraïne. Hij zou verantwoordelijk zijn geweest voor het ontslag van de hoogste aanklager van het land, Viktor Sjokin. Het gevolg hiervan was dat een onderzoek naar zijn zoon Hunter en het bedrijf waar hij in de bestuursraad zat, Burisma Oil, is stopgezet.

In ruil daarvoor bood Biden financiële steun aan de Oekraïense regering. Dit heeft hij overigens zelf toegegeven, blijkt uit beelden die One America News heeft uitgezonden.

1 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
AlbertV
AlbertV
8 maanden geleden

Ik heb altijd zo mijn twijfels over Trump gehad maar het gaat er steeds meer op lijken dat hij de zware deksel van die enorm stinkende beerput aan het wegschuiven is. Spannende tijden!!

jenne
jenne
Reactie op  AlbertV
8 maanden geleden

Misschien aangewakkerd door de Democratische Communistische Joodse Media, deze Media is het wapen van deze tijd, als je iets maar vaak genoeg herhaald wordt het van zelf de waarheid, mensen denken niet zelf, dat doet hun Ipad voor ze, kijk om je heen, dan zie je die hele zielige bende op hun bijhersens kijken, dit is het ergste wat ons kon overkomen, het slaaf zijn van de techniek, hun techniek !

frans
frans
Reactie op  AlbertV
8 maanden geleden

Inderdaad Albert V,
Trump is nu ondergedoken voor waarschijnlijk 60 dagen. He tis een zeer spannende tijd.
Een tijd waarin beide politieke stromingen worden opgeheven en de splijtende partijen geen invloed meer hebben.
De Vs wordt weer een republiek.
dus wij gaan een Andere leider zien in november. waarschijnlijk een vrouwelijke kandidaat.

exegese
exegese
8 maanden geleden

ik mag hopen dat nu de bewijzen eindelijk in openbaarheid kunnen worden gebracht zodat de grote schoonmaak nu eindelijk kan beginnen. Satan moet wijken, in God we trust !

Jan V
Jan V
8 maanden geleden

Veel mensen schijnen politiek nog steeds niet te begrijpen. Voor de bühne leuke toneelstukjes, achter de schermen zijn het gewoon vriendjes.

Havana
Havana
Reactie op  Jan V
8 maanden geleden

Dit kan je niet zeggen van Trump, zoals de MSM hun best doen hem steeds af te kraken,en dit sinds het begin van zijn ambstermijn… De Obamas en de Bushes en Clintons dat is pas toneel…

Jan V
Jan V
Reactie op  Havana
8 maanden geleden

Trump is geen haar beter. Heeft hij het moeras al geleegd dan? Nee, komt nog. Die €1000 van Rutte? Komt nog. Truste!

jenne
jenne
8 maanden geleden

Om even bij ons eigen zooitje criminelen te blijven, wat te denken van dat afschieten van het vliegtuig boven de Oekraïne, of geen Russies aardgas, practies alle Europese misleiders staan bloot aan chantage, over hun viese sex spelletjes !

Jan V
Jan V
Reactie op  jenne
8 maanden geleden

Dat komt ervan als ze hun ziel verkopen voor wat macht en geld; dan is er geen weg meer terug.

Teun
Teun
8 maanden geleden

Een groot aantal leiders wil dat steun (financiele middelen) ten behoeve van Libanon/Beiroet, afkomstig van het Westen, niet in verkeerde handen terecht komt. De bestemming daarvoor laat ook te wensen over. Komt dat geld wel echt bij de arme mensen terecht?

Willem
Willem
Reactie op  Teun
8 maanden geleden

Nee het komt nooit bij mensen terecht, kijk naar de Tsunami in 2014 en de ellende van 9-11 of de hongersnoden in Afrika vanaf de 70er jaren er is daar niets van veranderd maar de 100en miljoenen werden in de zakken van de hulporganisaties en overheden gestoken. Is algemeen bekend maar ja zolang je bedelaars blijft geven blijven ze terugkomen.

Mr Shocking
Mr Shocking
8 maanden geleden

Eerst maar eens met bewijzen komen. Hup naar voren ermee, en niet teveel roeptoeteren. Nu kunnen die Obama, Biden en Clinton kliek ook rustig beweren “Ach da’s geraaskal want het zijn verkiezingen en waar is het bewijs?” Oftewel, het keert zich dan al gelijk tegen je. En zou je kunnen zeggen dat jouw beweringen en claims voor hun alleen maar goed uitpakt. Als je iets zegt, kom dan ook met bewijs. Pas dan krijg je sensatie, verschuivingen enz En laat dat nou eindelijk eens zo zijn!

Rob
Rob
8 maanden geleden

Tja, dat zal de mensen waarschijnlijk een klap in het gezicht geven. Maar dan nog worden niet de ultieme machthebbers helemaal bovenin de top, en boven dit gespuis, niet in het daglicht gezet met de praktijken waar zij zich mee bezig houden. Als dat wel gebeurd dan zal er een schokgolf de wereld over gaan die de slapenden zal wakker schudden alsof ze uit een nachtmerrie komen. En aan die praktijken nemen hoog gepositioneerde functies deel. Zolang dat niet gebeurt blijft datgene wat echt aan het daglicht moet komen nog steeds beschermd.

Frans
Frans
8 maanden geleden

Biden blijkt beginnend dement te zijn.
Hij is trouwens een puppet , die op het laatst moment wordt ingeruild voor een andere presidentskandidaat.
die er waarschijnlijk niet is!

Ome Jaap
Ome Jaap
Reactie op  Frans
8 maanden geleden

Hillary

x

Check Also

biden

‘Biden is een onwettige president en iedereen weet het’

Als we de media moeten geloven, kreeg ...

amerikaanse

Kijk: politicus legt Amerikaanse Jaap van Dissel op de grill

Volgens de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC kunnen Amerikanen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x