Mens en Dier

Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

Help door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, deed enkele dagen geleden op Fox Business een boekje open over corruptie onder Obama en zijn rechterhand Joe Biden, de Democratische rivaal van president Trump.

“De kiezers hebben het recht op alle informatie en waarheid over de presidentskandidaten die ze maar kunnen krijgen. Biden is al heel lang betrokken bij omkoperij, waar vooral zijn zoon Hunter en andere familieleden van profiteren,” zei de advocate tegen presentatrice Elizabeth MacDonald.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Hij, Obama en de criminele Clinton-kliek vullen hun zakken al jarenlang met hun globalistische deals. Trump is naar Washington gestuurd om deze corruptie te bestrijden. Het komt nu allemaal naar buiten. Ik denk dat we gaan ontdekken dat het veel erger is dan we ooit hadden kunnen denken,” voegde ze toe.

Verdachte

Eind mei werd Biden bovendien aangemerkt als verdachte in een rechtszaak in Oekraïne. Hij zou verantwoordelijk zijn geweest voor het ontslag van de hoogste aanklager van het land, Viktor Sjokin. Het gevolg hiervan was dat een onderzoek naar zijn zoon Hunter en het bedrijf waar hij in de bestuursraad zat, Burisma Oil, is stopgezet.

In ruil daarvoor bood Biden financiële steun aan de Oekraïense regering. Dit heeft hij overigens zelf toegegeven, blijkt uit beelden die One America News heeft uitgezonden.

3 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
AlbertV
AlbertV
3 jaren geleden

Ik heb altijd zo mijn twijfels over Trump gehad maar het gaat er steeds meer op lijken dat hij de zware deksel van die enorm stinkende beerput aan het wegschuiven is. Spannende tijden!!

exegese
exegese
3 jaren geleden

ik mag hopen dat nu de bewijzen eindelijk in openbaarheid kunnen worden gebracht zodat de grote schoonmaak nu eindelijk kan beginnen. Satan moet wijken, in God we trust !

Jan V
Jan V
3 jaren geleden

Veel mensen schijnen politiek nog steeds niet te begrijpen. Voor de bühne leuke toneelstukjes, achter de schermen zijn het gewoon vriendjes.

jenne
jenne
3 jaren geleden

Om even bij ons eigen zooitje criminelen te blijven, wat te denken van dat afschieten van het vliegtuig boven de Oekraïne, of geen Russies aardgas, practies alle Europese misleiders staan bloot aan chantage, over hun viese sex spelletjes !

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x