Het Complot

De impact van Bilderberg is bijzonder gering, aldus de immer betrouwbare NOS. Zo zit het echt

Help ons door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De jaarlijkse Bilderbergconferentie is weer begonnen. Gewoon een praatclubje, niks aan de hand mensen, aldus de immer onbevooroordeelde en onpartijdige NOS.

De mainstream media doen hun uiterste best om dit onderwerp zoveel mogelijk te bagatelliseren. Zo is de impact van Bilderberg bijzonder gering, citeert de NOS een ‘diplomatie-expert’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Journalisten die er daadwerkelijk naartoe zijn gegaan laten weten dat ze werden bedreigd, dat hun hotelkamer werd bestormd of dat ze een pistool tegen hun hoofd gedrukt kregen, simpelweg omdat ze hun werk probeerden te doen.

Big Tech

Zo werd de hotelkamer van onafhankelijk journalist Josh Friedman om drie uur ’s nachts binnengevallen door een leger agenten.

Luke Rudkowski van We Are Change is op locatie in Zwitserland en vindt het opvallend dat de Bilderbergconferentie langzaam maar zeker wordt overgenomen door Big Tech.

Al jarenlang is Eric Schmidt van Alphabet, het moederbedrijf van Google, aanwezig op de conferentie.

Hij maakte onderdeel uit van een commissie in het Pentagon die werkte aan ‘technologische innovatie’, stond dicht bij Hillary Clinton en investeerde veel geld in algoritmes, die tegenwoordig bepalen welk nieuws je krijgt te zien.

Wapen

Schmidt schreef een boek over globalisme en het doorvoeren van regimeverandering met Jared Cohen, de oprichter en directeur van Jigsaw (voorheen Google Ideas), die overigens ook op de conferentie is.

Cohen werkte onder meer onder Condoleezza Rice en Hillary Clinton.

In het boek, getiteld ‘The New Digital Age’, schrijven ze openlijk over het gebruik van social media als wapen.

Mensen dachten dat er dingen zouden gaan veranderen toen Donald Trump president werd, aangezien hij nog nooit op een Bilderbergconferentie was geweest.

Clinton

Nu blijkt zijn schoonzoon en adviseur Jared Kushner ook van de partij te zijn.

Een andere opvallende naam op de lijst is Vernon Jordan van investeringsbank Lazard. Hij was degene die Bill Clinton meenam naar de Bilderbergconferentie voordat hij president werd.

Ook voor veel anderen was de conferentie het opstapje naar het hoogste politieke ambt.

Bekijk de video hieronder:

[WeAreChange]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Silber eye
Silber eye
4 jaren geleden

Een praatclubje, tjonge jonge,

Het is bewezen dat dit clubje de groot God economy aanbidt, en dat daar alles daarvoor moet wijken, Rutte leverde afgelopen jaren het ene bewijs na het andere.
Onze overheid verkracht daarbij de grondwettelijke verworvenheden van haar burgers, regelgeving/ wetgeving wordt omzeild in achterkamertjes afspraken etc.
Bedrijven welke voor de overheid diensten verlenen zitten in het complot gezogen en zijn daar gesettelt totdat er een andere (politieke) wind op steekt, zij moeten contracten ondertekenen welke de mensenrechten schofferen om een contract binnen te slepen.
5 Mei vieren wij onze zogenaamde vrijheid iets wat ik al jaren niet kan begrijpen zoals de menigte het zogenaamde klootjesvolk dit accepteerd en viert, terwijl deze ernstig gemannipuleerd wordt met het ontnemen van cruciale grondwettelijke vrijheden.

Heb nu zelf een hard bewijs in handen waarbij mijn werkgever aangeeft dat onze overheid boven de wet staat en naar eigen goeddunken kan handelen zonder verantwoording af te moeten leggen.

Elise
Elise
4 jaren geleden

Wij moeten van het gas af van Amerika(wil de noordpijp lijn stoppen), terwijl Amerika volop gas koopt van de Russen. Wij mogen dan de dure vieze schaliegas van hen kopen. Kunnen jullie het nog volgen? Ik niet.
Wij Europeanen moeten gaan beseffen, dat we een speelbal zijn van geopolitieke spelletjes. Dat als we niet voor ons zelf opkomen we de ondergang tegemoet gaan.

weg met ons
weg met ons
4 jaren geleden

Slechts een praatclubje? En waarover praat dit clubje dan? Over de hobby’s van de prinsen en koningen in de pedokelders met offerblokken? Over het eventjes ombrengen van nutteloze mensen in het Midden-Oosten? Over de georkestreerde massa immigratie naar Europa onder aanvoering van de zogenaamde ‘joden’ die bepalen dat de autochtone bevolking uitgerot moet worden? Of hoe ze de farmaceutische maffia ten dienste kunnen zijn? Of hoe politici hebben te kruipen als honden voor hun deep state meesters? Of hoe de zionistisch geleide centrale banken aansturen op het vernietigen van de kapitaalmarkt met hun opkooppragramma en kunstmatig de rente negatief drukken, wat feitelijk onmogelijk is. Of hoe de oorlogsindustrie nieuw leven ingeblazen kan worden met valse beschuldigingen naar landen die roepen naar de zio VS, “val zelf dood!”. Of hoe de wereld in een WOIII gestort kan worden? Of hoe het na de kunstmatig aangewakkerde economische crisis 2.0 het chippen van de slaven eenvoudiger kan? Zoveel thema’s, maar de vermoorde onschuld spelende de 1%, de ’s wereld rijkste machthebbers hebben het over de bloemetjes op het behang of hoe ze een golfballetje slaan?

Zoveel voor de satanisten om de duivelse strotjes rauw te krijgen, maar doen met hun macht niets anders dan wat slap ouwehoeren als oude wijven aan de keukentafel?

LOL!

Een feestbom erop en we zijn een stuk dichterbij onze bevrijding. Laat Armageddon maar komen, de vele linkse brave schapen en het soldatenkanonnenvlees is er klaar voor.

Rob
Rob
4 jaren geleden

Met dit soort uitspraken van organisaties als NOS fake news weet je tegenwordig meteen dat het precies andersom is. Zeggen ze dat er geen gevaar voor de volksgezondheid is dan weet je dat er een hoop gif in de lucht hangt wanneer er weer eens een chemisch berdijf in brand staat. Zeggen ze dat de impact van de Bilderberg bijzonder gering is, dan weet je dat de top weer bij elkaar is gekomen om te bespreken hoe de toekomst er voor hen moet uit zien en wat er met het volk moet gebeuren. Daar zijn veelmensen allang mee bekend. Jammer dan fake NOS, daar trappen we niet meer in. Let vooral op hun houding, gezichtsuitdrukking etc en je weet genoeg, niets anders dan leugens, net als in de US heel duidelijk is.

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x