Homepagina » Buitenaards » Vliegtuigbouwers als Lockheed Martin gebruiken buitenaardse technologieën. Professor trekt gordijn weg
Vliegtuigbouwers als Lockheed Martin gebruiken buitenaardse technologieën. Professor trekt gordijn weg

Vliegtuigbouwers als Lockheed Martin gebruiken buitenaardse technologieën. Professor trekt gordijn weg

Meerdere mensen hebben gezegd dat veel van de technologieën die worden gebruikt door vliegtuigbouwers als Lockheed Martin niet afkomstig zijn van onze aarde.

Eén van die mensen is professor Heather Sartain van de University of Houston-Downtown.

Haar vader Edward Glen Sartain, die enkele jaren geleden overleed, was als ingenieur werkzaam bij Lockheed Martin. Hij vertelde haar over buitenaardse vaartuigen en technologieën die niet op aarde konden worden bewaard.

Aliens

Haar vader was naar eigen zeggen betrokken bij verschillende geheime ruimteprogramma’s. Hij begon bij de luchtmacht, werkte daarna voor de NASA en eindigde bij Lockheed, waar hij werkte als ruimtevaartingenieur.

Toen Sartain 13 jaar oud was begon ze vragen te stellen aan haar vader over een UFO die haar moeder en haar zus in 1966 hadden gezien.

“Was die UFO echt of was het iets van het leger?” vroeg ze. “Het was een echte,” antwoordde haar vader, toevoegende dat ze aliens in het vaartuig konden zien ziten.

Greys

In de UFO, die in de buurt van het Johnson Space Center verscheen, zagen haar moeder en zus tenminste drie kleine wezens.

Haar vader zei: “Dat waren de greys. Het zijn robots die geprogrammeerd zijn door een hogere intelligentie, een oudere beschaving, en die geregeld in onze atmosfeer komen.”

Hij vertelde haar dat er verschillende groepen op onze planeet zijn die onder ons leven en dat ze dat al doen sinds de oudheid.

Reverse engineering

Sartain merkte op dat haar vaders collega’s, ook ruimtevaartingenieurs, vaak bij haar over de vloer kwamen en gesprekken voerden over aliens.

Ze spraken ook over het manipuleren van energie, hoe je de rotatie van de planeet met behulp van mentale krachten kunt beïnvloeden en hoe je de atmosfeer kunt beïnvloeden.

Ze hadden het ook over technologieën die de overheid uit gecrashte UFO’s wilde halen met behulp van reverse engineering, aldus de professor.

[Gaia]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Arwijn schreef:

  Wat een verschrikkelijke onzin!

  11 likes
  • King of light schreef:

   Arwijn

   Ik moet een beetje gniffelen van je reactie. Als je jong bent zal je de waarheid nog ervaren.
   De waarheid ken ik al zo’n 50 jaar en als ik mijn vorige levens mee neem al 30.000 jaar. Het is een komen en gaan van extraterrestrials. Al miljoenen jaren.

   19 likes
  • Teun schreef:

   Als jij op zo’n arrogante, dommige manier dit als onzin beschouwd dan ontken je tevens je eigen bestaan.
   Waarom is dit onzin? Onderbouw dan ook jouw mening, of ben je gewoon stervensbang voor de waarheid?
   Ik denk het laatste….

   10 likes
   • Arwijn schreef:

    Er zijn geen buitenaardsen wat er zijn geen werelden nog leven buiten de aarde.
    Er is wel degelijk oudere technologie die verdoezeld is, denk aan Tesla gerelateerde technologie, maar dit zijn allemaal menselijke uitvinden vanuit de Industriële era, die allemaal in de doofpot gegaan zijn en in archieven verdwenen van Vrijmetselaars en het Vaticaan.

    2 likes
 • Louise schreef:

  Het is weer vaag allemaal ….maar 1 ding klopt er toch niet, waarom hebben wij na 25 jaar en miljarden verder nog steeds die JSF niet als ze zo ver zijn met die techniek ? Blijf het een raar verhaal vinden en vraag me af wat er zo bijzonder aan dat vliegtuig kan zijn….. Intussen heeft Rusland een heel nieuw systeem en China is er mee bezig, rara hoe kan dit.. wat ook zo aandoenlijk is altijd,, heeft u Aliens gezien? Jaaaa van achter het raampje… Tja.

  7 likes
  • Retep schreef:

   Dat is omdat er twee soorten technologie zijn. De poppenkast technologie, en de echte technologie. De poppenkast technologie is wat wij moeten geloven, hetgeen op tv is. De echte technologie zie je niet. De NASA werkt zo en de NATO vermoedelijk ook. Dus ja, er zijn wel mensen op de maan geweest maar niet op de manier zoals wij dat moeten geloven. Allerminst is daar rakettechniek voor gebruikt. Hetzelfde geldt nu voor de ISS, die niet bestaat op de manier zoals wij die kennen. Ja onze André Kuipers ging wel de ruimte in denk ik, maar niet naar een ISS zoals wij denken dat die eruit ziet. Al die mensen moeten daarover hun geheimhouding zweren, omdat het vrijmetselaars zijn. De vraag is overigens of dingen in een baan om de aarde, echt in de ruimte zijn, of toch alleen maar in de bovenste laag van de atmosfeer, waar nog steeds enige gravitatie is. En wat betreft die JSF, is het niet raar dat ze na zestig jaar hoogtechnologische vliegtuigontwikkeling een bak maken die vijf keer zoveel herrie maakt als de (oer)oude F16? Dat is toch bizar? Zelfs militair gezien kan je dat toch niet uitleggen? Tenzij je weet dat het werkt zoals hierboven. Ook de JSF (F35) hoort bij de poppenkast technologie.

   5 likes
   • Sergio schreef:

    Ervan uitgaande dat wat je hier beweert (enigszins) waar is: waarom dan al die gigantische moeite om een schijnwereld (nl die vd “poppenkast technologie”) te creeeren????

    0 likes
 • Teun schreef:

  Voor de ontkenners en smartphone zombies….
  Veel apparaten die wij tegenwoordig gebruiken, zoals een smartphone, zijn van oorsprong afkomstig van buitenaardse technologie.
  Touch screens, internet, computers, gps etc.allemaal via back engineering verkregen.

  7 likes
 • artie schreef:

  De Russische en Europese vliegtuigen doen niet onder voor de USA/lockheed jagers. Ook allemaal met buitenaardse tech?

  6 likes
 • andy schreef:

  @Louise
  Lees Philip J. Corso ‘The day after Roswell’
  http://galactic.no/rune/spesBoker/the_day_after_roswell.pdf

  5 likes
 • NETWAKZOG schreef:

  Ja, en mijn Hyundai loopt sinds 2 weken op koeienstront. Dit ligt opgeslagen in het dashboard-kastje!
  TIP…. Neem altijd een emmertje extra koeienstront mee voor het geval van droogvallen……

  2 likes
 • wolfje schreef:

  @ louise steek een bloem in je knoopsgat

  1 likes
 • Frans schreef:

  En hebben ze dat allemaal gegeven omdat ze ons zo leuk vinden.
  Of… hebben we flinke offers moeten brengen!?
  zoals de macht uit handen geven aan de little Greys door de elite of cabal georganiseerd.? .

  1 likes
 • Randolph schreef:

  Waarom is reverse engineering van oude gecrashte ufo’s nodig wanneer er toch al Aliens al lang onder ons leven? Willen deze oude Aliens soms hun technologie niet doorgeven?

  0 likes
 • only you schreef:

  Bleek achteraf ook op water te lopen, vliegen?

  0 likes
 • P. Puk schreef:

  Aliens zijn gematerialiseerde demonen.

  0 likes
 • 1789 schreef:

  Ook zo iets.

  Draaid de aarde omdat er pyramides zijn.

  0 likes
 • x

  Check Also

  maan

  Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

  Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

  gevechtspiloot

  Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

  Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

  >