Buitenaards

Vliegtuigbouwers als Lockheed Martin gebruiken buitenaardse technologieën. Professor trekt gordijn weg

Help door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Meerdere mensen hebben gezegd dat veel van de technologieën die worden gebruikt door vliegtuigbouwers als Lockheed Martin niet afkomstig zijn van onze aarde.

Eén van die mensen is professor Heather Sartain van de University of Houston-Downtown.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Haar vader Edward Glen Sartain, die enkele jaren geleden overleed, was als ingenieur werkzaam bij Lockheed Martin. Hij vertelde haar over buitenaardse vaartuigen en technologieën die niet op aarde konden worden bewaard.

Aliens

Haar vader was naar eigen zeggen betrokken bij verschillende geheime ruimteprogramma’s. Hij begon bij de luchtmacht, werkte daarna voor de NASA en eindigde bij Lockheed, waar hij werkte als ruimtevaartingenieur.

Toen Sartain 13 jaar oud was begon ze vragen te stellen aan haar vader over een UFO die haar moeder en haar zus in 1966 hadden gezien.

“Was die UFO echt of was het iets van het leger?” vroeg ze. “Het was een echte,” antwoordde haar vader, toevoegende dat ze aliens in het vaartuig konden zien ziten.

Greys

In de UFO, die in de buurt van het Johnson Space Center verscheen, zagen haar moeder en zus tenminste drie kleine wezens.

Haar vader zei: “Dat waren de greys. Het zijn robots die geprogrammeerd zijn door een hogere intelligentie, een oudere beschaving, en die geregeld in onze atmosfeer komen.”

Hij vertelde haar dat er verschillende groepen op onze planeet zijn die onder ons leven en dat ze dat al doen sinds de oudheid.

Reverse engineering

Sartain merkte op dat haar vaders collega’s, ook ruimtevaartingenieurs, vaak bij haar over de vloer kwamen en gesprekken voerden over aliens.

Ze spraken ook over het manipuleren van energie, hoe je de rotatie van de planeet met behulp van mentale krachten kunt beïnvloeden en hoe je de atmosfeer kunt beïnvloeden.

Ze hadden het ook over technologieën die de overheid uit gecrashte UFO’s wilde halen met behulp van reverse engineering, aldus de professor.

[Gaia]

4 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
5 jaren geleden

Het is weer vaag allemaal ….maar 1 ding klopt er toch niet, waarom hebben wij na 25 jaar en miljarden verder nog steeds die JSF niet als ze zo ver zijn met die techniek ? Blijf het een raar verhaal vinden en vraag me af wat er zo bijzonder aan dat vliegtuig kan zijn….. Intussen heeft Rusland een heel nieuw systeem en China is er mee bezig, rara hoe kan dit.. wat ook zo aandoenlijk is altijd,, heeft u Aliens gezien? Jaaaa van achter het raampje… Tja.

artie
artie
5 jaren geleden

De Russische en Europese vliegtuigen doen niet onder voor de USA/lockheed jagers. Ook allemaal met buitenaardse tech?

andy
andy
5 jaren geleden

@Louise
Lees Philip J. Corso ‘The day after Roswell’
http://galactic.no/rune/spesBoker/the_day_after_roswell.pdf

wolfje
wolfje
5 jaren geleden

@ louise steek een bloem in je knoopsgat

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x