Mens en Dier

Oud-Ajacied Bryan Roy: ‘Neem die spuit niet. Doe het niet. Ze spuiten u de dood in’

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Neem die spuit niet. De absolute top van deze wereld heeft schijt aan ons. Doe het niet. Ze spuiten u de dood in. We moeten naar 500 miljoen wereldwijd weet u nog. Bill Gates gezegd. En daar is die vaccinatie voor. Het is zo onvoorstelbaar allemaal, maar het is wat het is, schrijft oud-Ajacied Bryan Roy in een bericht op Instagram. Die 500 miljoen is een verwijzing naar de Georgia Guidestones, waarop onder meer staat: ‘Maintain humanity under 500,000,000.”

Bij het bericht heeft Roy, die tussen 1988 en 1992 voor Ajax voetbalde, een foto geplaatst van ‘Herr Hugo de Jonge’ in een nazi-uniform. De foto is voorzien van de tekst ‘Vaccinazi macht frei’, als verwijzing naar de spreuk ‘Arbeit macht frei’ die boven de toegangspoorten van concentratiekampen stond.

Roy benoemt ook Johan Cruijff: “Je ziet het pas als je het doorhebt. Ik mis hem zo erg nu. Hij had iedereen overtuigd. Zonder enige twijfel.” Veel mensen zijn het eens met de ex-Ajacied. “Dit dus. En dan lopen piepen dat we herdenking van 75 jaar vrijheid hebben gehad. Fascistische overheid,” schrijft actrice Dorien Rose.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bryan Roy (@bryan_roy_nr11)


De Limburger

Ook de krant De Limburger maakte een vergelijking met de Tweede Wereldoorlog door De Jonge af te beelden met het coronavirus op zijn jas in plaats van een gele ster. Het virus is voorzien van een vinkje, wat inhoudt dat hij negatief getest is. “Het testbewijs dient u te allen tijde, digitaal dan wel analoog, bij u te dragen,” staat erbij.

De Jonge was not amused:

4.4 76 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
86 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gezond Verstand
Gezond Verstand
1 jaar geleden

Geen idee wie deze man is (heb niks met voetbal, sterker nog als ik de baas was was het afgeschaft) maar toch lijkt hij aardig op de hoogte..

MdeFilosoof
MdeFilosoof
1 jaar geleden

Bryan Roy, de fabuleuze voormalig linksbuiten, is een frontsoldaat in deze spirituele oorlog. En w.m.b. een officier met een hart en hoofd op de juiste plaats.

koddebeier
koddebeier
1 jaar geleden

Chapeau Bryan Roy jij hebt het door !!

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Als de Jonge zich bedreigd voelt dan is dat in een totalitair regiem voldoende om een half of meer in de bak te vliegen zo leert de rechtspraak tegenwoordig ons.

Een politiepaard vermeend mishandelen met een ploertendoder levert 6 maanden de bak op.
Een agent die een gevangene mishandeld krijgt een taakstraf van 40 uren.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

86
0
We lezen graag je reactie!x