Mens en Dier

Oud-Ajacied Bryan Roy: ‘Neem die spuit niet. Doe het niet. Ze spuiten u de dood in’

Help ons door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Neem die spuit niet. De absolute top van deze wereld heeft schijt aan ons. Doe het niet. Ze spuiten u de dood in. We moeten naar 500 miljoen wereldwijd weet u nog. Bill Gates gezegd. En daar is die vaccinatie voor. Het is zo onvoorstelbaar allemaal, maar het is wat het is, schrijft oud-Ajacied Bryan Roy in een bericht op Instagram. Die 500 miljoen is een verwijzing naar de Georgia Guidestones, waarop onder meer staat: ‘Maintain humanity under 500,000,000.”

Bij het bericht heeft Roy, die tussen 1988 en 1992 voor Ajax voetbalde, een foto geplaatst van ‘Herr Hugo de Jonge’ in een nazi-uniform. De foto is voorzien van de tekst ‘Vaccinazi macht frei’, als verwijzing naar de spreuk ‘Arbeit macht frei’ die boven de toegangspoorten van concentratiekampen stond.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Roy benoemt ook Johan Cruijff: “Je ziet het pas als je het doorhebt. Ik mis hem zo erg nu. Hij had iedereen overtuigd. Zonder enige twijfel.” Veel mensen zijn het eens met de ex-Ajacied. “Dit dus. En dan lopen piepen dat we herdenking van 75 jaar vrijheid hebben gehad. Fascistische overheid,” schrijft actrice Dorien Rose.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bryan Roy (@bryan_roy_nr11)


De Limburger

Ook de krant De Limburger maakte een vergelijking met de Tweede Wereldoorlog door De Jonge af te beelden met het coronavirus op zijn jas in plaats van een gele ster. Het virus is voorzien van een vinkje, wat inhoudt dat hij negatief getest is. “Het testbewijs dient u te allen tijde, digitaal dan wel analoog, bij u te dragen,” staat erbij.

De Jonge was not amused:

4.4 77 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

86 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gezond Verstand
Gezond Verstand
3 jaren geleden

Geen idee wie deze man is (heb niks met voetbal, sterker nog als ik de baas was was het afgeschaft) maar toch lijkt hij aardig op de hoogte..

MdeFilosoof
MdeFilosoof
3 jaren geleden

Bryan Roy, de fabuleuze voormalig linksbuiten, is een frontsoldaat in deze spirituele oorlog. En w.m.b. een officier met een hart en hoofd op de juiste plaats.

koddebeier
koddebeier
3 jaren geleden

Chapeau Bryan Roy jij hebt het door !!

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Als de Jonge zich bedreigd voelt dan is dat in een totalitair regiem voldoende om een half of meer in de bak te vliegen zo leert de rechtspraak tegenwoordig ons.

Een politiepaard vermeend mishandelen met een ploertendoder levert 6 maanden de bak op.
Een agent die een gevangene mishandeld krijgt een taakstraf van 40 uren.

Back to top button
86
0
We lezen graag je reactie!x