UFO

Groot reclamebord: zet je schrap voor UFO Disclosure. Ben jij er klaar voor?

Help ons door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mensen die in de Amerikaanse staat Montana over de snelweg rijden, worden middels een groot reclamebord gewezen op de UFO Disclosure die momenteel plaatsvindt.

Het bord, dat in de buurt van de stad Helena staat en maandelijks wordt gezien door vele tienduizenden automobilisten, toont een afbeelding van de UFO in de vorm van een Tic Tac waar onlangs veel over te doen was.

Bij de afbeelding staat een citaat van marinecommandant David Fravor. Hij omschreef het object als ‘iets wat niet van deze wereld was’.

Echt object

“Het was een echt object, het bestaat en ik heb het gezien,” zei hij tegen de Washington Post.

Verder staat op het enorme reclamebord dat ‘UFO Disclosure’ op dit moment aan de gang is en dat mensen ‘zich klaar moeten maken’ en ‘zich moeten informeren’.

Voorbijgangers worden naar de website geleid van de Jesse A. Marcel Library, een UFO-informatiecentrum in Montana City.

Nog veel meer

Oprichter van het centrum Richard O’Connor zei van plan te zijn om nog veel meer van dit soort reclameborden te gaan huren om het bewustzijn rond UFO’s te vergroten.

Volgens dr. O’Connor is het slechts een kwestie van tijd voordat we de waarheid te horen krijgen over dit fenomeen.


[Great Falls Tribune]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
3 jaren geleden

Ja het is bewust beleid. Tot voor kort werd iedere piloot in het leger direct ontslagen als hij hierover begon. Dus je kan je afvragen wat er van waar is van die zogenaamd vrijgegeven beelden.

Gea Breuker
Gea Breuker
3 jaren geleden

OMO, wast door en door schoon… Reclame, de illusie van de werkelijkheid verpakt in een dun laagje chroom, gebracht in een hapklare brok, geen vragen stellen, gewoon doorlopen.
Maarrrr, goed dat de gemiddelde Joe the Plumber alert wordt gemaakt op het feit dat er UFO’s zijn, en dat is ook wat waard 😉

Erde
Erde
3 jaren geleden

De aandacht afleiden van werkelijke zaken die gaande zijn. Reagan suggereerde al dat er zich een vijand buiten onze aarde bevond. Klaarblijkelijk voldoen de Russen niet meer omdat steeds minder mensen geloven in de Russische dreiging. Er is weer een nieuwe vijand nodig. En die komt van buiten, en is daardoor nog ongrijpbaarder.
Nou, ik kan jullie vertellen dat de werkelijke vijand heel dichtbij is en zich op deze aarde onder ons bevind.

Philip
Philip
3 jaren geleden

U.S. Navy Confirms Videos Depict ‘Unidentified Aerial Phenomena’; Not Cleared For Public Release

https://www.theblackvault.com/documentarchive/u-s-navy-confirms-videos-depict-unidentified-aerial-phenomena-not-cleared-for-public-release/?fbclid=IwAR3L18F_eN0aPwb2WKXLr3Zj7j2-XVqJXjCeA8xuCtEeUIBOcSWNTLsCoLE#

De hele waarheid zal nooit het licht zien, ze zijn al te lang met de mensen hun voeten aan het spelen, de eigen belangen zijn daar te groot voor.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

12
0
We lezen graag je reactie!x