Homepagina » UFO » Groot reclamebord: zet je schrap voor UFO Disclosure. Ben jij er klaar voor?
Groot reclamebord: zet je schrap voor UFO Disclosure. Ben jij er klaar voor?
Foto: YouTube/To The Stars Academy of Arts & Science

Groot reclamebord: zet je schrap voor UFO Disclosure. Ben jij er klaar voor?

Mensen die in de Amerikaanse staat Montana over de snelweg rijden, worden middels een groot reclamebord gewezen op de UFO Disclosure die momenteel plaatsvindt.

Het bord, dat in de buurt van de stad Helena staat en maandelijks wordt gezien door vele tienduizenden automobilisten, toont een afbeelding van de UFO in de vorm van een Tic Tac waar onlangs veel over te doen was.

Bij de afbeelding staat een citaat van marinecommandant David Fravor. Hij omschreef het object als ‘iets wat niet van deze wereld was’.

Echt object

“Het was een echt object, het bestaat en ik heb het gezien,” zei hij tegen de Washington Post.

Verder staat op het enorme reclamebord dat ‘UFO Disclosure’ op dit moment aan de gang is en dat mensen ‘zich klaar moeten maken’ en ‘zich moeten informeren’.

Voorbijgangers worden naar de website geleid van de Jesse A. Marcel Library, een UFO-informatiecentrum in Montana City.

Nog veel meer

Oprichter van het centrum Richard O’Connor zei van plan te zijn om nog veel meer van dit soort reclameborden te gaan huren om het bewustzijn rond UFO’s te vergroten.

Volgens dr. O’Connor is het slechts een kwestie van tijd voordat we de waarheid te horen krijgen over dit fenomeen.


[Great Falls Tribune]

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Erde schreef:

  De aandacht afleiden van werkelijke zaken die gaande zijn. Reagan suggereerde al dat er zich een vijand buiten onze aarde bevond. Klaarblijkelijk voldoen de Russen niet meer omdat steeds minder mensen geloven in de Russische dreiging. Er is weer een nieuwe vijand nodig. En die komt van buiten, en is daardoor nog ongrijpbaarder.
  Nou, ik kan jullie vertellen dat de werkelijke vijand heel dichtbij is en zich op deze aarde onder ons bevind.

  8 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Ja het is bewust beleid. Tot voor kort werd iedere piloot in het leger direct ontslagen als hij hierover begon. Dus je kan je afvragen wat er van waar is van die zogenaamd vrijgegeven beelden.

  7 likes
 • piet schreef:

  Kunnen ze ook wel doen met twin towers. Reklameborden hangen met de tekst: Tis een kwestie van tijd voordat er een proces komt. Bent u klaar voor dat daar uit gaat komen, of houdt u het liever tegen?

  3 likes
 • Havana schreef:

  The False Flag en fake invasion kan beginnen..

  2 likes
 • Gea Breuker schreef:

  OMO, wast door en door schoon… Reclame, de illusie van de werkelijkheid verpakt in een dun laagje chroom, gebracht in een hapklare brok, geen vragen stellen, gewoon doorlopen.
  Maarrrr, goed dat de gemiddelde Joe the Plumber alert wordt gemaakt op het feit dat er UFO’s zijn, en dat is ook wat waard 😉

  1 likes
 • Philip schreef:

  U.S. Navy Confirms Videos Depict ‘Unidentified Aerial Phenomena’; Not Cleared For Public Release

  https://www.theblackvault.com/documentarchive/u-s-navy-confirms-videos-depict-unidentified-aerial-phenomena-not-cleared-for-public-release/?fbclid=IwAR3L18F_eN0aPwb2WKXLr3Zj7j2-XVqJXjCeA8xuCtEeUIBOcSWNTLsCoLE#

  De hele waarheid zal nooit het licht zien, ze zijn al te lang met de mensen hun voeten aan het spelen, de eigen belangen zijn daar te groot voor.

  0 likes
 • Straalmans schreef:

  Omdat de mens zijn Goddelijke aard aan het vergeten is, denkt hij dat een of ander Alien hem gaat verheffen. Dit zal nooit gebeuren. Net zo min als een mens een hond of een kat kan verheffen tot mens.
  Alleen de mens kan met Goddelijke inspiratie zichzelf en zijn medemens verheffen. Wie buiten zij eigen Goddelijke aard zoekt, zou weleens een demon kunnen vinden.

  0 likes
 • Kees schreef:

  Zullen we het goddelijke er buiten laten? Dat is nog minder geloofwaardig dan een alien verhaal. En ach…. het blijven Amerikanen. Die geloven graag in godjes, jezusjes en andere rariteiten. Het is technisch een ontwikkeld land, maar verder erg erg erg conservatief, ouderwets, goedgelovig, bijgelovig etc…… ze kunnen niet normaal leven. Er moet altijd “iets” zijn….

  0 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

  Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

  studie

  Studie: Melkweg huisvest meer dan 30 actieve buitenaardse beschavingen

  Er kunnen meer dan 30 buitenaardse beschavingen ...

  >