CoronaBinnenland

Partij Van Haga vraagt aandacht voor steeds groter wordende olifant in de kamer: ‘Dit is een kwalijke zaak’

Help mee door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!

Het kabinet kan maar geen afscheid nemen van de coronacrisis. Er wordt gezinspeeld op een opleving met bijbehorende maatregelen, de Europese coronareispas is met een jaar verlengd en de mogelijkheid om snel en hard in te grijpen wordt verankerd in de Wet publieke gezondheid (Wpg).

Nu zijn er ook de apenpokken. Eén keer met je ogen knipperen en het had de A-status, dus het aan angst en controle verslaafde kabinet kan weer even voort, schrijft BVNL, de partij van Wybren van Haga.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

De partij vindt dat deze onzin lang genoeg heeft geduurd. “Ondertussen heeft zelfs Bill Gates toegegeven dat Covid-19 een lage IFR heeft.”

Niet zonder ernstige gevolgen

BVNL verzoekt de regering Covid-19 van de lijst van A-ziekten af te halen, aangezien hij ‘daar überhaupt al nooit op terecht had mogen komen’.

“En dan is er nog die steeds groter wordende olifant in de kamer: vaccinatieschade en bijwerkingen. Het wordt steeds duidelijker dat het massaal uitgerolde medische experiment dat de coronavaccinatiecampagne is, niet zonder (ernstige) gevolgen blijft,” voegt de partij toe.

“We zien onverklaarbare stijgingen van ziektebeelden zoals acute hepatitis bij kinderen, myocarditis, auto-immuunziekten en vormen van reuma. Deze aandoeningen worden veelal niet gemeld bij het bijwerkingeninstituut Lareb, omdat artsen geen causaal verband (willen) zien met de coronavaccinaties. Dit is een kwalijke zaak en het Lareb verzaakt daarmee haar taak om de potentiële gevolgen en schade van deze vaccinaties in kaart te brengen,” aldus BVNL.

Menstruatiestoornissen

De partij verzoekt de regering in gesprek te gaan met beroepsverenigingen van artsen om onverwachte ziektebeelden na coronavaccinatie te melden bij het Lareb en de Kamer te informeren over de uitkomsten.

Het Lareb heeft al wel laten weten opnieuw te onderzoeken of menstruatiestoornissen en bloedingen na de menopauze bijwerkingen zijn van coronavaccins. Tot eind maart kreeg Lareb bijna 25.000 meldingen van menstruatiestoornissen na coronavaccinatie, met name late of uitgebleven menstruatie en hevige bloedingen.

4.8 103 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

107 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
King of light
King of light
2 jaren geleden

Aha, dat was toch allemaal niet zo, want de vaccinaties waren veilig volgens dr. Hugo.
Vaccinatieschade, bijwerkingen en oversterfte waren toch gedachtegangen van wappies. En nu blijkt dat wappies realisten zijn die hun hersens gebruiken en dus ook hier hebben de wappies weer gelijk.

En dat allemaal opgeblazen door de MSM en vet doorgeslagen psychologen met hun conclusies, maar nooit 1 excuus of erkenning van hun fouten.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Wybren van Haga noemt het een kwalijke zaak, dat de grote olifant in de kamer nog steeds niet genoemd wordt.

Sorry, Wybren, bedankt voor je zoveelste poging om de oogjes te openen van zowel de regering, de Tweede Kamerleden EN natuurlijk de Nederlandse bevolking, maar je weet waarschijnlijk zelf ook wel, dat dit absoluut NIETS te maken heeft met onkunde.

ALLES vanaf het begin van het uitroepen van de zogenaamde coronapandemie is een vooropgezet plan. Niemand gaat mij wijsmaken, dat dit stelletje politici niet exact weten, wat de bedoelingen waren en zijn.

Wij worden hier in Nederland al jaren en jaren (in ieder geval vanaf het moment dat Mark Rutte de scepter ging zwaaien) belogen en bedrogen dat het een lieve lust is.

Rita Verdonk was, ik dacht 12 jaar geleden, héél populair en maakte grote kans om leider van de VVD te worden. Daar is toen heel bewust een stokje voor gestoken.

Het feit dat er toch best wel een flinke delegatie vanuit Nederland aanwezig is bij het evenement van het World Economic Forum spreekt eigenlijk al boekdelen.

Deze pure volksverraders behoren al héél lang bij deze duistere club.

Een saillant detail: er zijn ook heel veel wereldleiders, o.a. uit Groot Brittannië, die NIET aanwezig zijn. Dat lijkt mij toch veelzeggend.

Het LAREB belooft om nu onderzoek te gaan doen naar de vele meldingen van menstruatiestoornissen, waardoor heel veel vrouwen behoorlijk van in de problemen zijn gekomen.

Wat mij betreft een pure wassen neus: too little too late!

Vanaf het begin van deze zogenaamde vaccinatiecampagne (was en is natuurlijk geen vaccinatie) zijn er veel meldingen gemaakt (ofschoon niet meer dan het topje van de ijsberg) van ernstige en minder ernstige bijwerkingen.

Tot voor 2 jaar geleden was het héél normaal om dan acuut te stoppen met het programma.

Het feit dat dat niet gebeurd is, spreekt boekdelen. Dat was namelijk nooit de bedoeling om te stoppen.

Tóch zijn er zo af en toe lichtpuntjes. IK althans was dolblij, toen ik gisteren hoorde dat de Eerste Kamer praktisch unaniem (alleen het walgelijke D66 stemde tegen), het voorstel om ongevaccineerde kinderen te weigeren bij de Kinderopvang, heeft afgewezen.

Nota bene een wetsvoorstel, dat vóór de coronacrisis WEL door de Tweede Kamer kwam.

IK denk dat dat vooral te maken heeft met de zogenaamde vaccinatie tegen corona en dus niet wat betreft bijvoorbeeld de DKTP prikken.

Schijnbaar hebben de leden van de Eerste Kamer ZELF niet zoveel vertrouwen in de coronaprikken.

Naam*
Naam*
2 jaren geleden

It’s all about the great reset dummy. DAT ONZE VOLKSVERTEGENWOORDIGERS INMIDDELS WEF-VERTEGENWOORDIGERS ZIJN… DAT IS DE ECHTE OLIFANT IN DE KAMER. We praten ovet gevolgen die allemaal voortkomen uit the great reset. ALLE andere crisissen zijn er om de great reset te realiseren!!! Als we ons focussen op de mensen die de great reset uitvoeren, focussen we op de kanker die alle symptomen veroorzaken!!! Van Haga bespreekt prima onderwerpen, maar het zijn symptomen. Met symptoombestrijding los je niks op, tenzij je obv de symptomen de oorzaak achterhaalt… en de oorzaak van alle ellende op aarde is het groepje psychopaten dat nu, met 5000 privé agenten en een gesloten luchtruim, in Davos zit te vergaderen. Het World Economic Forum, waar al onze kopstukken uit politiek, media en bedrijfsleven overleggen met wat voor zieke strategieën en plannetjes ze de mensheid tot slaven kunnen maken. FOCUS OP OORZAKEN IPV SYMPTOMEN WYBREN!!! Met symptomen worden we bezig gehouden zodat we niet over de oorzaken (DE ECHTE OLIFANT) gaan praten!!!

H.J
H.J
2 jaren geleden

Dit Rutte Kartel heeft mijn Nederland kapot gemaakt.
Angst en tweedracht zaaien zijn de speerpunten van dit Rutte Kartel.
Mijn en jullie vrijheid is verdwenen, ziektes worden opgetrommeld om mij en jullie te vaccineren met een NOOIT goed getest spul.
Verschrikkelijk dit Rutte Kartel voert zelfs oorlog, in naam van mij en jullie.
Waarom denken jullie dat het woord omvolking besmet is verklaard, waarom denken jullie.

Back to top button
107
0
We lezen graag je reactie!x