Buitenaards

Er wordt gezegd dat één bloedgroep een buitenaardse oorsprong heeft. Behoor jij tot deze groep?

Help door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Dankzij recente archeologische ontdekkingen hebben we een heel ander beeld gekregen van intelligente mensachtige soorten die vroeger op aarde leefden.

Mensen deelden de planeet met onder andere neanderthalers, de denisovamens en zelfs hobbits. Het doet allemaal een beetje denken aan de Lord of the Rings. Hoe konden deze verschillende soorten zich onafhankelijk van elkaar ontwikkelen op geïsoleerde plekken op aarde?

Waarom zijn er geen fossielen gevonden waaruit blijkt dat alle soorten een gemeenschappelijke voorouder hadden? Volgens sommigen was de aarde ooit een buitenaards laboratorium waarin verschillende menselijke prototypes werden gemaakt en uiteindelijk één soort werd uitgekozen die zou overleven. Is de mens het resultaat van een buitenaards experiment?

Raadsel

De rhesusfactor is een kenmerk van het menselijk bloed dat naast de bloedgroepen A, B, AB en O bepalend is. 85 procent van de mensen heeft de rhesusfactor en is hiermee rhesuspositief. Bij de overige 15 procent van de mensen spreekt men van rhesusnegatief bloed.

Vooral bij zwangere vrouwen is de rhesusfactor van belang. Het groeiende kind in de buik kan namelijk een andere rhesusfactor hebben dan de dragende moeder. Bij vermenging van de twee verschillende bloedsoorten tijdens de bevalling is er een kans dat het kind de rhesusziekte oploopt.

De Basken stellen antropologen en historici al lange tijd voor een raadsel. Wegens de grote verschillen tussen het Baskisch en bekende taalfamilies wordt het als een geïsoleerde taal beschouwd. Daarnaast is maar liefst 35 procent van de Basken rhesusnegatief, het hoogste percentage ter wereld.

Geen idee

“Volgens de enkele-oorspronghypothese is de moderne mens in Afrika ontstaan, maar alle Afrikaanse volkeren waren rhesuspositief. Waar zijn de groepen ontstaan die rhesusnegatief bloed hebben?” klinkt het.

“15 procent van de mensen heeft rhesusnegatief bloed,” zegt presentator van Coast to Coast AM George Noory. “Wetenschappers hebben geen idee waar het vandaan komt. Wat ze wel weten is dat je mogelijk bent voortgekomen uit een andere soort als je het hebt.”

“Is die soort hier naartoe gebracht, genetisch gemanipuleerd of op natuurlijke wijze ontstaan?” vraagt hij zich af. “

[Gaia]

4.5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eksegese
eksegese
3 jaren geleden

quote : Volgens sommigen was de aarde ooit een buitenaards laboratorium waarin verschillende menselijke prototypes werden gemaakt en uiteindelijk één soort werd uitgekozen die zou overleven. Is de mens het resultaat van een buitenaards experiment?

Ik acht dat zeker niet onaannemelijk en in dat geval zijn alle mensen in zekere zin van buitenaardse afkomst en worden we vrijwel zeker ook door buitenaardsen zwaar onder de duim en zo dom mogelijk gehouden.

Kalki
Kalki
3 jaren geleden

Verschillende buitenaardse rassen claimen, via oa. het ‘DNA-klonen’, de scheppers van de mensheid te zijn; ‘alien’-rassen zoals oa. de Elohim, Annunaki en nu vooral in het heden, de Pleijaden

andere peter
andere peter
3 jaren geleden

Er zijn wel meer genetische defecten die we maar blijven doorgeven aan onze kinderen. Misschien is dit er gewoon één van

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
3 jaren geleden

is rhesus negatief dan positief !!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

24
0
We lezen graag je reactie!x