Homepagina » Buitenaards » Er wordt gezegd dat één bloedgroep een buitenaardse oorsprong heeft. Behoor jij tot deze groep?
Er wordt gezegd dat één bloedgroep een buitenaardse oorsprong heeft. Behoor jij tot deze groep?

Er wordt gezegd dat één bloedgroep een buitenaardse oorsprong heeft. Behoor jij tot deze groep?

Dankzij recente archeologische ontdekkingen hebben we een heel ander beeld gekregen van intelligente mensachtige soorten die vroeger op aarde leefden.

Mensen deelden de planeet met onder andere neanderthalers, de denisovamens en zelfs hobbits. Het doet allemaal een beetje denken aan de Lord of the Rings. Hoe konden deze verschillende soorten zich onafhankelijk van elkaar ontwikkelen op geïsoleerde plekken op aarde?

Waarom zijn er geen fossielen gevonden waaruit blijkt dat alle soorten een gemeenschappelijke voorouder hadden? Volgens sommigen was de aarde ooit een buitenaards laboratorium waarin verschillende menselijke prototypes werden gemaakt en uiteindelijk één soort werd uitgekozen die zou overleven. Is de mens het resultaat van een buitenaards experiment?

Raadsel

De rhesusfactor is een kenmerk van het menselijk bloed dat naast de bloedgroepen A, B, AB en O bepalend is. 85 procent van de mensen heeft de rhesusfactor en is hiermee rhesuspositief. Bij de overige 15 procent van de mensen spreekt men van rhesusnegatief bloed.

Vooral bij zwangere vrouwen is de rhesusfactor van belang. Het groeiende kind in de buik kan namelijk een andere rhesusfactor hebben dan de dragende moeder. Bij vermenging van de twee verschillende bloedsoorten tijdens de bevalling is er een kans dat het kind de rhesusziekte oploopt.

De Basken stellen antropologen en historici al lange tijd voor een raadsel. Wegens de grote verschillen tussen het Baskisch en bekende taalfamilies wordt het als een geïsoleerde taal beschouwd. Daarnaast is maar liefst 35 procent van de Basken rhesusnegatief, het hoogste percentage ter wereld.

Geen idee

“Volgens de enkele-oorspronghypothese is de moderne mens in Afrika ontstaan, maar alle Afrikaanse volkeren waren rhesuspositief. Waar zijn de groepen ontstaan die rhesusnegatief bloed hebben?” klinkt het.

“15 procent van de mensen heeft rhesusnegatief bloed,” zegt presentator van Coast to Coast AM George Noory. “Wetenschappers hebben geen idee waar het vandaan komt. Wat ze wel weten is dat je mogelijk bent voortgekomen uit een andere soort als je het hebt.”

“Is die soort hier naartoe gebracht, genetisch gemanipuleerd of op natuurlijke wijze ontstaan?” vraagt hij zich af. “

[Gaia]


Vond je deze info interessant? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

20 reacties

 1. Ook hier weer de Bijbel lezen. Dit boek is wetenschappelijk genoeg en daarom is het uitganspunt fout. De mens vindt zijn oorsprong tussen de Eufraat en de Tigris, dus in Syrië, Irak en Iran. Na de zondvloed heeft Noach de wereld verdeeld onder zijn 3 zonen. Cham kreeg Afrika waar dus de negers van afstammen; Sem kreeg de subtropen en Jafet het koele noorden.
  Dat apen uit Afrika stammen is wel duidelijk maar dat zijn geen mensen.
  De mens is gemaakt door God en dan krijg je de vraag: wie is God en het antwoord dat we vroeger op school geleerd hebben is: God is onze vader die in de hemel woont. De hemel is in gewone taal het universum

  11 likes
  • Zelfs in de bijbel verhalen word er gesproken over Goden, dus niet 1 God maar wel meerderen!!

   9 likes
   • In de Bijbel boek Richters worden de rechters ook goden genoemd.
    In de tien geboden staat ook : Gij zult naast Mij geen andere goden aanbidden. Dit houdt ook in dat er meer goden zijn

    3 likes
  • Beste Eelke,

   Het artikel gaat over de bloedgroep, niet zozeer de soorten volkeren!

   1 likes
   • Omdat het uitgangspunt fout is is het ook fout om deze Rhesusfactor aan de Afrikanen (negers) te binden. Door het aan Jafet te binden die het noordelijke streken kreeg toegewezen is het meer verklaarbaar dat de Basken deze rhesusfachtor hebben. De Basken is ook een erg gesloten gemeenschap waardoor door inteelt deze factor daar veel voorkomt

    1 likes
  • Dan is de vraag waarom God de mens niet meer schept. Of is hij ook ten prooi gevallen aan de automatisering en zit Hij werkloos in de hemel? Wat God vroeger deed, doet seks nu: mensen maken. God de Schepper is overbodig geworden. God de Beschermer/Handhaver is nog steeds nodig en God de Verlosser is ook nodig.
   Laat dit nou net overeenkomen met de Goden van de Indiërs: Brahma de Schepper, Vishnu de Handhaver, Shiva de Verlosser.
   Brahma wordt niet meer aanbeden. Er is welgeteld 1 tempel aan Brahma gewijd in heel India.
   Vishnu en Shiva worden volop aanbeden. Oftewel, Liefde (Vishnu) en Kennis (Shiva), daar moeten wij onze heil in zoeken.

   1 likes
   • Of misschien toch brahma ook weer meer gaan waarderen. De natuurlijke werking van de schepping? Het huidige systeem stuurt ons alleen nog naar wetenschap/technologie/haalt gezinnen uit elkaar/vergiftigd enz.
    Weet niet of er in de hindoe cultuur ook het verhaal gaat dat brahma ooit weer terug gaat komen, omdat de mens zichzelf vernietigd.
    Bij de christen komt Jesus(volgens de taalcontroller moet dit met een z) weer terug.

    0 likes
  • ”Ook hier weer de bijbel lezen”??? ff serieus…”Dit boek is wetenschappelijk genoeg” hier verloor je me al…

   0 likes
 2. quote : Volgens sommigen was de aarde ooit een buitenaards laboratorium waarin verschillende menselijke prototypes werden gemaakt en uiteindelijk één soort werd uitgekozen die zou overleven. Is de mens het resultaat van een buitenaards experiment?

  Ik acht dat zeker niet onaannemelijk en in dat geval zijn alle mensen in zekere zin van buitenaardse afkomst en worden we vrijwel zeker ook door buitenaardsen zwaar onder de duim en zo dom mogelijk gehouden.

  13 likes
  • Strijdervoorvrijheid

   Enki is zeker zichtbaar op de kleitabletten met reageerbuizen in de weer om de werker te kweken om het goud voor hun uit de grond te verkrijgen zodat zij dat zelf niet hoeven te doen. (We zijn inmiddels behoorlijk bezig met dat voor ze te doen). Ook andere soorten zijn met dat product van enki in de weer geweest waardoor we het gen van ongeveer 20 verschillende soorten in ons hebben, wat weer betekend dat we daarmee kunnen copuleren en dus kinderen kunnen verwekken. Er zitten ook één/meerdere genen van kwaadaardige(politici) soorten tussendoor die er snel uitgewerkt moeten worden d.m.v. door genereren met zo zoveel mogelijk bestaande huidige aardse rassen, het geen dat door die politici nu met dwang-voederen aan ons opgedrongen wordt zodat dat gegarandeerd gaat mislukken. Wat nu aardig aan de gang is, en ‘zo’ houden zij het iedere keer onder controle zodat ‘zij’ keer op keer vinger in de pap(met hun terreur) kunnen behouden.(missie geslaagd) Wat ze steeds weer aardig lukt. “Politici”, alleen het woord al, Uw grootste vijand op aarde.

   9 likes
  • Je hoeft niet veel te doen om de mensheid dom te houden en verder te d-evolueren. Is niets buiten de mensheid voor nodig.

   2 likes
 3. Er is geen Buitenaards! Er is geen buiten de aarde! Alles wat leeft komt van de Aarde.

  7 likes
 4. Naast de door in het artikel genoemde bloedgroepen
  zijn er ook de zgn ondergroepen.
  Dat zijn de kleine C,D en E en de grote C,D en E

  Bij mijn vrouw en mij zit daarin een verschil
  Zij is met haar 70 lente”s nog nooit ziek geweest,
  in tegenstelling tot mij zelf.
  Dit had ook tot gevolg, dat bij ons 6 kinderen dood zijn geboren.
  Uiteindelijk is dit ontdekt en hebben wij een zoon.

  6 likes
 5. Verschillende buitenaardse rassen claimen, via oa. het ‘DNA-klonen’, de scheppers van de mensheid te zijn; ‘alien’-rassen zoals oa. de Elohim, Annunaki en nu vooral in het heden, de Pleijaden

  4 likes
 6. is rhesus negatief dan positief !!

  4 likes
 7. Er zijn wel meer genetische defecten die we maar blijven doorgeven aan onze kinderen. Misschien is dit er gewoon één van

  3 likes
 8. Als je alleen al kijkt naar de aanname, dat er een oerknal was, is alles hier eigenlijk al buitenaards. Derhalve, zou de gevestigde wetenschap daar al open voor moeten staan. Ikzelf zie het meer in de vorm van een bevruchting, zoals het zaadje het eitje bevrucht.

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

magnetisch veld

Magnetisch veld van de aarde verzwakt en niemand weet waarom. Wat is er aan de hand?

Het magnetisch veld van de aarde verzwakt, ...

5G

5G veroorzaakt coronavirus? Deze theorie gaat viraal op WhatsApp

Een theorie die stelt dat 5G de ...