Great ResetMens en Dier

Reiner Füllmich legt verschil uit tussen het eerste Neurenbergproces en ‘wat wij doen’

Help mee door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!

Er wordt een psychologische operatie uitgevoerd die is uitgedacht door psychopaten en sociopaten, zei advocaat Reiner Füllmich in de talkshow Narrative tegen Robert Cibis. Het doel is het aanjagen van paniek. Het volk krijgt via de mainstream media 24 uur per dag propaganda voorgeschoteld, aldus de advocaat.

De Davos-kliek bepaalt door wie we worden bestuurd, zei Füllmich. Deze kliek leidt mensen hier speciaal voor op. Zij worden ook wel Young Global Leaders genoemd. Tot de eerste lichting Young Global Leaders van het World Economic Forum behoorden onder meer Bill Gates en Angela Merkel, lichtte hij toe.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De leiders besturen landen die op het punt staan kopje onder te gaan, benadrukte de advocaat. “Dit laat zien dat een dergelijk totalitair systeem is ontworpen om zichzelf te vernietigen. Ze schromen niet om hun eigen mensen onder de bus te gooien.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Neurenberg 2.0

Füllmich noemde Macron, Justin Trudeau en Jacinda Ardern als voorbeelden van mensen die landen besturen die op omvallen staan of al zijn omgevallen. Veel mensen denken dat corruptie om geld draait. Het draait niet alleen om geld, maar ook om macht, lichtte hij toe. “Ik ben tot de conclusie gekomen dat er veel corruptie is aan de top.”

Füllmich ging ook in op het verschil tussen het Proces van Neurenberg en ‘wat wij doen’, door sommigen ook wel Neurenberg 2.0 genoemd. Dit keer zijn wij, het volk, de autoriteit, zei hij. Daarnaast was het eerste Neurenbergproces volgens hem een symboolproces. De Amerikanen zaten er niet op te wachten, aangezien Amerikaanse oligarchen Hitler hadden gefinancierd.

Operatie Paperclip

Niemand had er belang bij om de echte criminelen in de gevangenis te stoppen, zei Füllmich. Zowel de Amerikanen als de Russen wilden de beste Duitse wetenschappers. De Amerikanen haalden ze tijdens Operatie Paperclip naar de Verenigde Staten. Niet alleen mensen als Wernher von Braun, die later directeur werd bij de NASA, maar ook kwaadaardige wetenschappers die werkten aan MK-ULTRA, een programma gericht op hersenspoeling.

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.8 94 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kundalini
Kundalini
2 jaren geleden

De geschiedenis zit heel anders in elkaar als dat ze ons dien geloven.

Matthieu
Matthieu
2 jaren geleden

En dit is geen showproces?

Edwin
Edwin
2 jaren geleden

Voor degenen die Reiner nog niet kennen en het Duits machtig zijn raad ik van harte het boek van hem genaamd Game over aan. Het wordt uitgegeven door uitgeverij Blue Tiger in Groningen die ik ook van harte aan beveel. Het boek legt haarfijn uit hoe de Corona hoax is bedacht, geoefend en doorgevoerd.

Naam*
Naam*
2 jaren geleden

Goed artikel. En dan te beseffen dat dit nog steeds maar het topje van de ijsberg is. De Khazariaanse maffia heeft in 6000jr alles geïnfiltreerd en als parasiet hebben ze ons al het werk laten doen en nu ze wereldwijd genoeg macht hebben willen ze onze wereld beëindigen en hun wereld (het nieuwe normaal) bouwen. Zij zijn een klein groepje en aan 500 miljoen slaven hebben ze genoeg. De rest wordt nu geruimd. Alleen als WIJ uit de matrix stappen door 180 graden te transformeren maken we een kans. We moeten alles weer zelf en samen gaan doen ipv consumeren/achterover leunen en in alles afhankelijk te zijn. Het enige waar we afhankelijk van moeten zijn is elkaar. In samenwerking kan de mensheid ALLES overwinnen.

Back to top button
40
0
We lezen graag je reactie!x