Great ResetMens en Dier

Reiner Füllmich legt verschil uit tussen het eerste Neurenbergproces en ‘wat wij doen’

Help anderen door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!

Er wordt een psychologische operatie uitgevoerd die is uitgedacht door psychopaten en sociopaten, zei advocaat Reiner Füllmich in de talkshow Narrative tegen Robert Cibis. Het doel is het aanjagen van paniek. Het volk krijgt via de mainstream media 24 uur per dag propaganda voorgeschoteld, aldus de advocaat.

De Davos-kliek bepaalt door wie we worden bestuurd, zei Füllmich. Deze kliek leidt mensen hier speciaal voor op. Zij worden ook wel Young Global Leaders genoemd. Tot de eerste lichting Young Global Leaders van het World Economic Forum behoorden onder meer Bill Gates en Angela Merkel, lichtte hij toe.

De leiders besturen landen die op het punt staan kopje onder te gaan, benadrukte de advocaat. “Dit laat zien dat een dergelijk totalitair systeem is ontworpen om zichzelf te vernietigen. Ze schromen niet om hun eigen mensen onder de bus te gooien.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Neurenberg 2.0

Füllmich noemde Macron, Justin Trudeau en Jacinda Ardern als voorbeelden van mensen die landen besturen die op omvallen staan of al zijn omgevallen. Veel mensen denken dat corruptie om geld draait. Het draait niet alleen om geld, maar ook om macht, lichtte hij toe. “Ik ben tot de conclusie gekomen dat er veel corruptie is aan de top.”

Füllmich ging ook in op het verschil tussen het Proces van Neurenberg en ‘wat wij doen’, door sommigen ook wel Neurenberg 2.0 genoemd. Dit keer zijn wij, het volk, de autoriteit, zei hij. Daarnaast was het eerste Neurenbergproces volgens hem een symboolproces. De Amerikanen zaten er niet op te wachten, aangezien Amerikaanse oligarchen Hitler hadden gefinancierd.

Operatie Paperclip

Niemand had er belang bij om de echte criminelen in de gevangenis te stoppen, zei Füllmich. Zowel de Amerikanen als de Russen wilden de beste Duitse wetenschappers. De Amerikanen haalden ze tijdens Operatie Paperclip naar de Verenigde Staten. Niet alleen mensen als Wernher von Braun, die later directeur werd bij de NASA, maar ook kwaadaardige wetenschappers die werkten aan MK-ULTRA, een programma gericht op hersenspoeling.

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.8 94 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kundalini
Kundalini
7 maanden geleden

De geschiedenis zit heel anders in elkaar als dat ze ons dien geloven.

Matthieu
Matthieu
7 maanden geleden

En dit is geen showproces?

Edwin
Edwin
7 maanden geleden

Voor degenen die Reiner nog niet kennen en het Duits machtig zijn raad ik van harte het boek van hem genaamd Game over aan. Het wordt uitgegeven door uitgeverij Blue Tiger in Groningen die ik ook van harte aan beveel. Het boek legt haarfijn uit hoe de Corona hoax is bedacht, geoefend en doorgevoerd.

Naam*
Naam*
7 maanden geleden

Goed artikel. En dan te beseffen dat dit nog steeds maar het topje van de ijsberg is. De Khazariaanse maffia heeft in 6000jr alles geïnfiltreerd en als parasiet hebben ze ons al het werk laten doen en nu ze wereldwijd genoeg macht hebben willen ze onze wereld beëindigen en hun wereld (het nieuwe normaal) bouwen. Zij zijn een klein groepje en aan 500 miljoen slaven hebben ze genoeg. De rest wordt nu geruimd. Alleen als WIJ uit de matrix stappen door 180 graden te transformeren maken we een kans. We moeten alles weer zelf en samen gaan doen ipv consumeren/achterover leunen en in alles afhankelijk te zijn. Het enige waar we afhankelijk van moeten zijn is elkaar. In samenwerking kan de mensheid ALLES overwinnen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

42
0
We lezen graag je reactie!x