UFO

Inwoners Florida zien UFO’s voor zonsopkomst

Help mee door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vanmorgen vroeg zagen diverse inwoners van de Amerikaanse staat Florida onbekende vliegende objecten boven hun huis.

De Amerikaanse marine en luchtmacht gaven in een reactie aan dat er op dat moment geen militaire oefeningen op het programma stonden in het gebied.

Verschillende getuigen zagen ‘iets’ in de lucht met daaromheen een aantal helikopters. Hoofdredacteur van Space.com Tariq Malik denkt toch dat het een oefening moet zijn geweest. Hij voegde toe dat mensen heldere planeten als Venus soms aanzien voor een UFO.

Volgens Fox News zijn in de Verenigde Staten in het jaar 2012 ongeveer 7000 UFO’s gemeld. Er komen per maand gemiddeld 300 tot 400 UFO-meldingen binnen.

Rode halo

Op 1 maart zagen twee volwassenen een vreemd licht met een rode halo terwijl ze zich in de buurt van Virginia Beach bevonden. Een dag later waren twee mensen uit de staat Illinois getuige van zes lichten in de lucht die ‘de kleur hadden van guldenroede’.

En passant geeft de presentatrice ook nog even toe dat UFO-waarnemingen soms door de media worden behandeld om het onderwerp belachelijk te maken.

Bron: Foxnews.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
bending unit 22
bending unit 22
9 jaren geleden

Verschillende getuigen zagen ‘iets’ in de lucht met daaromheen een aantal helikopters. Hoofdredacteur van Space.com Tariq Malik denkt toch dat het een oefening moet zijn geweest. Hij voegde toe dat mensen heldere planeten als Venus soms aanzien voor een UFO.

Ehhh?? Ja hoor !! Tuurlijk …… venus ….zucht!

Timothy Drake
Timothy Drake
9 jaren geleden

Wat een vervelend gebrabbel. Hoop echt dat er snel een UFO op haar hoofd land

pietje bell
pietje bell
9 jaren geleden

[quote name=”Timothy Drake”]Wat een vervelend gebrabbel. Hoop echt dat er snel een UFO op haar hoofd land[/quote]
dit is niets nieuws wat wel nieuws is dat er tot nu toe sinds 11-maart al meer dan 200 aardbevingen geregistreerd staan op de usgs side een paar zware en de rest 1 tot 3,5 op de schaal van rigter zelfs op de grond en de meeste tussen 100 meter tot hooguit 3 km de grond is constand in beweging,zou dit iets te maken hebben met de omloopbaan van de komeet in turkye irak iran is het ook raakop dit moment.zelfde lijn als california.

Boon
Boon
9 jaren geleden

[quote name=”bending unit 22″]Verschillende getuigen zagen ‘iets’ in de lucht met daaromheen een aantal helikopters. Hoofdredacteur van Space.com Tariq Malik denkt toch dat het een oefening moet zijn geweest. Hij voegde toe dat mensen heldere planeten als Venus soms aanzien voor een UFO.

Ehhh?? Ja hoor !! Tuurlijk …… venus ….zucht![/quote]
The venus escape: “when in doubt,declare it,s Venus”.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

15
0
We lezen graag je reactie!x