CoronaMens en Dier

Kritische arts geblokkeerd op LinkedIn: dit artikel was de aanleiding

Help door dit met anderen op je social netwerk te delen!

Zorgminister Ernst Kuipers kondigde enkele dagen geleden een nieuwe vaccinatieronde aan. Huisartsen waren daar nog niet over geïnformeerd. Dat roept vragen op, schrijft huisarts Jan Vingerhoets op zijn website.

Veel van zijn collega’s vinden hem te kritisch en vertellen hem dat hij gewoon moet vertrouwen op wat overheid en RIVM zeggen. “Dat werkt voor mij niet,” benadrukt hij.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Want wat hebben de overheid en het RIVM de afgelopen jaren zoal beweerd? “Het kan een paar weken duren, maar dan is alles weer terug naar normaal.”

Duizelingwekkende staat van dienst

Of wat dacht je van deze: “De vaccins zijn uit en te na onderzocht.” Vingerhoets wijst erop dat het onderzoek van begin tot eind werd uitgevoerd door de fabrikant zelf. “Die heeft een duizelingwekkende staat van dienst op het gebied van fraude, misleiding en bedrog en hield haar interne veiligheidsrapport geheim.”

Of deze: “Vaccinatie kent geen bijwerkingen.” De huisarts merkt op dat de coronavaccins een afname van vruchtbaarheid bij mannen veroorzaken, die zich na enkele maanden herstelt. “Maar hoe zit dat na een boostertje of twee, drie?” vraagt hij.

Onze overheid beloofde ook dat ‘vaccinatie beschermt tegen Covid-19’. “Kijk om je heen: mensen zijn, zelfs na vier prikken, nog gewoon vatbaar,” aldus Vingerhoets.

Bepaald geen goede strategie

“Kritische dokters zouden naar mijn idee hun visie met regelmaat op grond van de praktijk moeten evalueren. Wie dat doet, kan niet anders dan vaststellen dat een beleid van vertrouwen op overheid en RIVM bepaald geen goede strategie was.”

Kort nadat hij zijn artikel op LinkedIn had gedeeld, werd hij geblokkeerd. Ook werd het artikel verwijderd. Vingerhoets laat weten dat hij protest zal aantekenen. “Censuur van een open debat is immers onacceptabel.”

4.9 149 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

In het “nieuwe normaal” van Rutte zijn alle vormen van censuur toegestaan om zoveel mogelijk de waarheid over gentherapie te verzwijgen.Zolang marionetten als Rutte, Kuipers en De Jonge aan de macht blijven zal het gezond verstand de mond gesnoerd blijven!

Mart
Mart
1 jaar geleden

Zo is dat, mafklapper kuipers krijgt ook alleen maar opdracht van hogerhand, zelf is het een nietsnut.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Bij die Derde Booster-prik was al bij 11,3% een scherpe knik te zien in de statistieken van Our World in Data… Met andere woorden, het plafond was al zo’n beetje bereikt….na twee dagen schoot het aantal gezette Boosterprikken weer Loodrecht omhoog…Compleet gefingeerde cijfers, enkel & alleen bedoeld om de compleet Hersendode Kudde Zwakzinnige Kasplanthes met het Brein van een Pantoffeldiertje ervan te overtuigen dat die zwaar achterhaalde compleet zinloze achterlijk ouderwetse Operatie-Depopulatie Experimentele mRNA-Gentherapie-BOOSTER-VaxxiNazis best nog wel een héél klein beetje effectief zijn…Ik ben erg benieuwd hoeveel van die Zwakzinnige Hersendode Schapen er ditmaal weer in de rij zullen staan bij hun lokale GGD-Abattoir om de hoek…

Vraagje
Vraagje
1 jaar geleden

Dank u dr. Vingerhoets, voor het uitsteken van uw nek. Hoop dat er vele dr.s zullen volgen en niet bang zijn voor de gevolgen voor t eerlijk onder ogen zien, maar die met u ( en vele Nederlanders met u) zich oprecht zorgen maken over de consequenties van de vacinaties.

Back to top button
70
0
We lezen graag je reactie!x