CoronaBuitenland

Er is iets vreemds aan de hand met het oversterftecijfer

Help mee door deze info met vrienden op je socials te delen!

Nog niet zo heel lang geleden werden we dag in dag uit gebombardeerd met cijfers over het aantal coronadoden. Het leek alsof niets anders ertoe deed. Nieuwssites en tv-zenders hielden het aantal sterfgevallen nauwkeurig bij om ons warm te maken voor lockdowns en beperkingen. We moesten immers oma redden.

Nu sterven er veel meer mensen dan normaal en horen wij daar vrijwel niets over. Waarom wordt er op tv niet onafgebroken gediscussieerd over de oversterfte? In heel veel landen is er sprake van. Ook kampen veel landen met dalende geboortecijfers, ontdekte de Zweedse journalist Peter Imanuelsen.

In Duitsland zijn in het eerste kwartaal 12 procent minder baby’s geboren in vergelijking met het eerste kwartaal van 2021 en in Nederland 11 procent minder baby’s.

Schokkend

De sterfte is niet het gevolg van corona. In Engeland en Wales werden in week 32 maar liefst 10.355 sterfgevallen geregistreerd. Dat zijn er 1000 meer dan normaal. Het sterftecijfer ligt daar 10,1 procent hoger dan het vijfjaargemiddelde, aldus Imanuelsen. “Dit is schokkend.” Bij ons breekt de oversterfte alle records.

In Europa overleden deze zomer in één week ruim 10.000 mensen meer dan normaal. “Dit is verschrikkelijk,” schrijft de journalist op Substack. Hij voegt toe dat in Noorwegen in het eerste kwartaal van 2022 maar liefst 18 procent meer mensen zijn gestorven in vergelijking met 2021. Tegelijkertijd is het aantal geboorten nog nooit zo laag geweest. “Dat is niet goed!”

1101 procent hoger

In de leeftijdscategorie 0-14 jaar is de oversterfte in Europa dit jaar een schrikbarende 1101 procent hoger in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar, ontdekte de journalist. “Waarom?”

We gingen in lockdown om overlijdens te voorkomen en nu er heel veel mensen sterven, stelt vrijwel niemand vragen en wordt er nauwelijks over gesproken.

4.8 179 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
159 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jojo
Jojo
5 maanden geleden

Genocide staat de hoogste straf op .

Mary
Mary
5 maanden geleden

Doodstil.

Psa
Psa
5 maanden geleden

We worden afgelid, stikstof, boeren, asielzoekers, nieuwe wetten.
De echte cijfers zijn de omgevings overlijdens, krantenoveijdens advertenties, crematoria en begraafplaatsen.

Willy wonka
Willy wonka
5 maanden geleden

Nothing to see here people.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

159
0
We lezen graag je reactie!x