Homepagina » Mens en Dier » Volgens Kamerlid Nicki Verweij (JA21) zal geen arts zeggen dat de mRNA-prik gentherapie is. Klopt dat?
arts
Foto: Nicki Verweij (Videostill Tweede Kamer der Staten-Generaal CC BY-NC-ND 2.0)

Volgens Kamerlid Nicki Verweij (JA21) zal geen arts zeggen dat de mRNA-prik gentherapie is. Klopt dat?

FVD-voorman Thierry Baudet stelde het mRNA-vaccin in de Tweede Kamer gelijk aan gentherapie. Kamerlid Nicki Verweij (JA21) zag zich genoodzaakt hierop te reageren: “Ik heb als enige arts in de Kamer dan toch enigszins de behoefte om dit even recht te zetten. Artsen hebben hele duidelijke definities voor bepaalde behandelingen en de medische definitie van gentherapie is niet een mRNA-vaccin.”

“U mag de termen gebruiken die u wil, meneer Baudet, vind ik prima, maar dat dit mRNA-vaccin gentherapie zou zijn – er is geen arts die die woorden in de mond zal nemen,” voegde Verweij toe, waarop Jan Paternotte (D66) zei: “Heel goed, dokter.”

“Ik vind het toch belangrijk om dat een keer weerlegd te hebben,” zei Verweij, waarna geroffel in de zaal klonk.


Parlementair verslaggever van omroep ON! Ernst Lissauer reageert:


Volgens het Kamerlid zijn er dus geen artsen die zullen zeggen dat het mRNA-vaccin gentherapie is. Die zijn er wel. Huisarts Els van Veen wees erop dat in de Staatscourant in maart 2020 al sprake was van gentherapie in verband met het bestrijden van Covid-19. “Opmerkelijk.” Ze lichtte toe dat mRNA- en DNA-vaccins ‘in wezen een vorm van gentherapie zijn’.

“Dit was vijf dagen na de eerste persconferentie. En toen artsen zoals ik de vaccins een vorm van gentherapie noemden, 10 maanden later, werden we verketterd als complotdenkers,” verzuchtte Van Veen, die onlangs de politie aan de deur kreeg.

Dat baart me zorgen

Ook huisarts Berber Pieksma verklaarde dat de coronavaccins een vorm van gentherapie zijn. “De protocollen maakten het onder andere mogelijk dat de vaccinaties zo snel doorgevoerd konden worden. Dat baart me zorgen, omdat het feitelijk geen vaccinaties zijn, maar er sprake is van gentherapie,” zei ze begin dit jaar bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020.

De Canadese arts Charles Hoffe zei daarnaast in gesprek met politicus Laura-Lynn Tyler Thompson: “Je kunt dit geen vaccin noemen, want het is geen vaccin. Het is gentherapie. Dit is een experiment en we hebben geen idee wat er gaat gebeuren.”

En ook de Noord-Ierse arts Anne McCloskey, die onlangs werd geschorst omdat ze in een videoboodschap waarschuwde voor de gevaren van de coronavaccins, nam het woord ‘gentherapie’ in de mond.

4.7 87 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
129 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ano
Ano
1 maand geleden

Nicki Verweij, Nicki Verweij? Who the f*ck is Nicki Verweij?

Dr. Robert Malone, uitvinder van een manier on RNA in cellen te brengen legt het wel even voor je uit hoor schat.

https://odysee.com/@MartaGB:2/RobertMalone:1

Jeroen
Jeroen
1 maand geleden

Denk dat de uitvinder van de MRNA techniek ook wel iets zinnigs over te zeggen heeft.

Hans Vogel
Hans Vogel
1 maand geleden

Nicky Verweij mag dan misschien na de middelbare school ergens voor dokter hebben geleerd, maar gezien het niveau van de studie tegenwoordig zegt dat niet veel. Het lijkt mij vooral een nogal dom vrouwtje, en van hetzelfde niveau als de meeste andere kamerleden, enkele gunstige uitzonderingen daargelaten (Baudet, Van Meijeren, Haga, Azarkan, Bosma etc.)

Gezond Verstand
Gezond Verstand
1 maand geleden

Ja21.. oJA.. dat clubje dat dat eerst bij dvd zat.. maar dan op 1 of andere rare manier vanuit het niets een 180 graden draai maakte waarvan de kiezer (en het clubje zelf) niet eens wist waar deze verandering vandaan kwam.. o.. en vraag docter Malone eens.. je weet wel.. de uitvinder van de techniek..

x

Check Also

van meijeren

Van Meijeren: áls ‘ongevaccineerden’ al door corona in het ziekenhuis zouden belanden, is dat NIET hun eigen schuld

Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) vraagt ...

vaccin

Gevaccineerden krijgen plotseling te maken met agressieve vormen van kanker

Sommige mensen krijgen na de coronaprik plotseling ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

129
0
We lezen graag je reactie!x