Homepagina » Mens en Dier » Ricky Gervais geeft speech die de wereld nog lang zal heugen. Dit zei hij over Epstein, prins Andrew en Greta Thunberg
gervais
Foto: Thomas Atilla Lewis CC BY-SA 2.0 Wikimedia Commons

Ricky Gervais geeft speech die de wereld nog lang zal heugen. Dit zei hij over Epstein, prins Andrew en Greta Thunberg

De Britse komiek Ricky Gervais gebruikte zijn openingsspeech van de Golden Globes dit jaar om Hollywood vakkundig te fileren. Vrijwel niemand bleef gespaard.

Al snel wendde hij zich tot de grote filmbazen in de zaal: “Over jullie viezeriken gesproken, het was een topjaar voor pedofielenfilms: Surviving R. Kelly, Leaving Neverland, The Two Popes…”

“Niemand gaat nog naar de film,” zei hij. “Het boeit mensen niet meer. Ze kijken niet meer naar de gewone tv. Iedereen kijkt Netflix.”

Epstein

Vervolgens maakte hij een stevig statement over de onlangs overleden pedofiel Jeffrey Epstein:

Je kunt ook het volledige eerste seizoen van After Life bingewatchen in plaats van deze show te bekijken. Dat is een serie over een man die zelfmoord wil plegen omdat zijn vrouw overleden is aan kanker. En dat is alsnog leuker dan dit. Spoiler alert: seizoen 2 komt eraan, dus hij heeft geen zelfmoord gepleegd, net als Jeffrey Epstein. Ik weet dat hij jullie vriend was, maar dat boeit me niet.

Prins Andrew

Er volgde zelfs een verwijzing naar prins Andrew, die goed bevriend was met Epstein:

The Irishman was te gek. Echt te gek. Lang, maar te gek. Het was niet de enige epische film. Neem Once Upon a Time in Hollywood, die was bijna drie uur lang. Leonardo DiCaprio was aanwezig bij de première en aan het einde van de film was zijn date te oud voor hem. Zelfs prins Andrew had zoiets van: kom op Leo, je bent bijna 50, man.

Greta Thunberg

Gervais zette de aanwezige sterren op hun plek:

Jullie zeggen wel dat je woke bent, maar neem nou de bedrijven waar jullie voor werken: Apple, Amazon, Disney… Als IS een streamingdienst zou beginnen, dan zouden jullie direct je manager bellen. Dus mocht je een award winnen vanavond, gebruik het podium dan niet om een politieke speech te houden. Jullie hebben niet het recht om mensen de les te lezen over wat dan ook. Jullie weten niets van de echte wereld. De meesten van jullie zaten korter op school dan Greta Thunberg. Dus als je een prijs wint: kom het podium op, neem je award in ontvangst, bedank je manager en je god, en rot op.

Bekijk de volledige speech hieronder:


[NBC]

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Barry schreef:

  Lijkt een beetje op vloeken inde kerk, deze speech. Zal alleen niet veel helpen omdat de meesten, artiesten, politici, media en z.g. wetenschappers gekocht zijn of gesubsidieerd ( of is dat het zelfde?). En voor een zak geld of een mooi vooruitzicht doet men veel, heel veel.

  28 likes
 • Marcus1968 schreef:

  Ik had nog nooit van Ricky Gervais gehoord… Maar ik schat zo in, dat hij z’n verdere carrière wel op z’n buik kan schrijven…

  13 likes
  • André schreef:

   Dat zal hij dondersgoed weten, maar gelukkig bestaan er nog mensen zoals hij. Hopelijk staan er meer mensen zoals hij op en laten ze zich gelden. Ik vind het fantastisch in ieder geval en het geeft weer wat hoop.

   30 likes
  • Karel schreef:

   Al die omhooggevallen schatrijke nitwits lachen als boeren met kiespijn, net zoals die BN’ers hier die zich altijd zo nodig politiek correct willen opstellen om vooral hun toekomst niet in de waagschaal te zetten.
   Gervais durft die champagne socialisten, levend in peperdure ivoren torens, gewoon af te zeiken met waarheden… moet je hier niet flikken want dan ben je meteen persona non grata….

   18 likes
  • peter schreef:

   humor, schitterend, man met ballen.
   zag de verbaasde ,verbouwereerde angsthazen Gervais volgen.
   de veelal oude trumphaters en de epsteinaanhangers vonden dit niet leuk.

   17 likes
  • Jan Doornbos schreef:

   Hihi, zo is het. De waarheid mag niet gezegd! Niet alleen in de Ustates Nights 🙂

   7 likes
  • Jets schreef:

   Nee hoor, hij is een bekende Brit en komt ook vaak op de Britse zenders.

   6 likes
 • Mr. X schreef:

  Deze zin klopt niet helemaal!
  Als je een prijs wint: kom het podium op, neem je award in ontvangst, bedank je manager of je beveiliger en rot op.
  Hij zegt heel duidelijk: Bedank “jouw GOD” doelende op hun duivelse aanbidding en hun GOD SATAN!

  13 likes
 • 't Roode Vaan schreef:

  Hollywood wordt geroast en dan niet op de gebruikelijke onschuldige manier inclusief plaagstootjes naar collega’s, maar de acteurs en actrices worden keihard een spiegel voorgehouden.
  Kritiek op hun non-engagement en politiek analfabetisme.

  De filmkliek lacht als een boer met kiespijn en gaat vervolgens over tot de orde van de dag;
  het opstrijken van miljoenen dollars en zorgen dat er geen enkel haartje scheef zit.

  ‘t Zijn net Amerikanen.

  10 likes
 • Masternr. 33 schreef:

  Dat hij met zijn uitspraken naar de filmwereld uithaalt is op zich nog veel minder opzienbarend dan het feit dat hij door de filmwereld zèlf als gast is uitgenodigd om met zijn speech te kunnen uithalen… het is gewoon damage control. En dat er nauwelijks iemand naar Tv kijkt en naar de film gaat is omdat alles van dat enge spul nu in 1 bijelkaar zit bij… Netflix… hoe conveniënt !

  7 likes
  • Defixiones schreef:

   Precies, Netflix is één en al feministen, LGBT, pedo, racistische, satanische, klimaat enz. propaganda,
   waar zij zelf in acteren. Overal dezelfde l*lkoek.

   10 likes
   • Bas schreef:

    Netflix maakt gebruik van verschillende studio’s en regisseurs die een licentie krijgen voor bijvoorbeeld een Marvel serie. Dat wil niet zeggen dat Netflix zelf een LGBTQXYZ of agenda pushed, ze pleuren gewoon alles online als het een goede serie is. Als er een keer een lesbi of homo stel of mixed couple black white in voorkomt nou en? ik heb ze ook in mijn eigen omgeving. Maar een transgender superheld? Mja dat gaat me iets te ver, en dat voegt ook niks toe aan een serie. Je hebt een vrouw met een bobbel in een spandex broek. (zie nieuwe aangekondigde Marvel serie)
    Mijn kinderen kijken ook mee en moet dan uitleggen aan 2 kinderen waarom een vrouw net zo’n bobbel in de broek heeft als mij?

    Veder heb ik me rotgelachen om Ricky en hij had gelijk. De meeste lachten als een boer met kiespijn. Een stelletje pedo’s die totaal geen idee hebben hoe de wereld werkt.

    2 likes
   • Sergio schreef:

    Ik moet toegeven zelf (al jaren) een Netflix account te hebben. Idd veel m.n. LGBT lulkoek. Maar afgezien hiervan ook veel goede series zoals Peaky Blinders, The O.A. etc. NPO tv kijk ik iig al jaren niet, m.u.v. Ajax en Oranje voetbal.

    0 likes
    • Masternr. 33 schreef:

     er zit altijd wel ” iets goeds” tussen helaas is het overgrote deel pure indoctrinatie in die films / series waarin satanisme pedofilie etc etc etc en de hele regenboogmaffia volop gepropageerd wordt, echt zum Kotschen!

     3 likes
 • GevanK schreef:

  De beste speech ooit op een awards event.

  4 likes
 • x

  Check Also

  blake lively

  Topactrice Blake Lively onthult schokkende omvang van kindermisbruik

  Terwijl ‘kinderpornofilm’ Cuties gewoon op Netflix blijft ...

  lange frans

  Lange Frans zet Nederland op z’n kop met ‘Een Voor Allen’, en haalt uit naar Hugo de Jonge

  Lange Frans neemt ons dieper mee het ...

  >