Mens en Dier

Ricky Gervais geeft speech die de wereld nog lang zal heugen. Dit zei hij over Epstein, prins Andrew en Greta Thunberg

Help ons door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Britse komiek Ricky Gervais gebruikte zijn openingsspeech van de Golden Globes dit jaar om Hollywood vakkundig te fileren. Vrijwel niemand bleef gespaard.

Al snel wendde hij zich tot de grote filmbazen in de zaal: “Over jullie viezeriken gesproken, het was een topjaar voor pedofielenfilms: Surviving R. Kelly, Leaving Neverland, The Two Popes…”

“Niemand gaat nog naar de film,” zei hij. “Het boeit mensen niet meer. Ze kijken niet meer naar de gewone tv. Iedereen kijkt Netflix.”

Epstein

Vervolgens maakte hij een stevig statement over de onlangs overleden pedofiel Jeffrey Epstein:

Je kunt ook het volledige eerste seizoen van After Life bingewatchen in plaats van deze show te bekijken. Dat is een serie over een man die zelfmoord wil plegen omdat zijn vrouw overleden is aan kanker. En dat is alsnog leuker dan dit. Spoiler alert: seizoen 2 komt eraan, dus hij heeft geen zelfmoord gepleegd, net als Jeffrey Epstein. Ik weet dat hij jullie vriend was, maar dat boeit me niet.

Prins Andrew

Er volgde zelfs een verwijzing naar prins Andrew, die goed bevriend was met Epstein:

The Irishman was te gek. Echt te gek. Lang, maar te gek. Het was niet de enige epische film. Neem Once Upon a Time in Hollywood, die was bijna drie uur lang. Leonardo DiCaprio was aanwezig bij de première en aan het einde van de film was zijn date te oud voor hem. Zelfs prins Andrew had zoiets van: kom op Leo, je bent bijna 50, man.

Greta Thunberg

Gervais zette de aanwezige sterren op hun plek:

Jullie zeggen wel dat je woke bent, maar neem nou de bedrijven waar jullie voor werken: Apple, Amazon, Disney… Als IS een streamingdienst zou beginnen, dan zouden jullie direct je manager bellen. Dus mocht je een award winnen vanavond, gebruik het podium dan niet om een politieke speech te houden. Jullie hebben niet het recht om mensen de les te lezen over wat dan ook. Jullie weten niets van de echte wereld. De meesten van jullie zaten korter op school dan Greta Thunberg. Dus als je een prijs wint: kom het podium op, neem je award in ontvangst, bedank je manager en je god, en rot op.

Bekijk de volledige speech hieronder:


[NBC]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Barry
Barry
2 jaren geleden

Lijkt een beetje op vloeken inde kerk, deze speech. Zal alleen niet veel helpen omdat de meesten, artiesten, politici, media en z.g. wetenschappers gekocht zijn of gesubsidieerd ( of is dat het zelfde?). En voor een zak geld of een mooi vooruitzicht doet men veel, heel veel.

Marcus1968
Marcus1968
2 jaren geleden

Ik had nog nooit van Ricky Gervais gehoord… Maar ik schat zo in, dat hij z’n verdere carrière wel op z’n buik kan schrijven…

Masternr. 33
Masternr. 33
2 jaren geleden

Dat hij met zijn uitspraken naar de filmwereld uithaalt is op zich nog veel minder opzienbarend dan het feit dat hij door de filmwereld zèlf als gast is uitgenodigd om met zijn speech te kunnen uithalen… het is gewoon damage control. En dat er nauwelijks iemand naar Tv kijkt en naar de film gaat is omdat alles van dat enge spul nu in 1 bijelkaar zit bij… Netflix… hoe conveniënt !

't Roode Vaan
't Roode Vaan
2 jaren geleden

Hollywood wordt geroast en dan niet op de gebruikelijke onschuldige manier inclusief plaagstootjes naar collega’s, maar de acteurs en actrices worden keihard een spiegel voorgehouden.
Kritiek op hun non-engagement en politiek analfabetisme.

De filmkliek lacht als een boer met kiespijn en gaat vervolgens over tot de orde van de dag;
het opstrijken van miljoenen dollars en zorgen dat er geen enkel haartje scheef zit.

’t Zijn net Amerikanen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

15
0
We lezen graag je reactie!x