Binnenland

Volgens knip- en plakdienst NOS rijden 2 trekkers hier met grote snelheid weg: oordeel zelf

Help mee door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!

De agent die in juli vorig jaar tijdens een boerenprotest op de 16-jarige Jouke schoot, stond vrijdag terecht in de rechtbank. Het Openbaar Ministerie verdenkt hem van poging tot doodslag. Een kogel raakte de cabine van de trekker en kwam terecht in de deurstijl.

Het OM heeft een voorwaardelijke gevangenisstraf van een maand geëist tegen de agent. “Jouke heeft enorm veel geluk gehad dat hij het heeft overleefd,” zei de officier van justitie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Met grote snelheid

De agent zei dat hij ‘in een grote hectiek’ zijn wapen heeft getrokken. Hij vreesde naar eigen zeggen dat hijzelf of omstanders gewond zouden raken. Ook dacht de agent dat de trekker op hem inreed. De officier van justitie zei dat dat niet het geval was. Op 1 december doet de rechter uitspraak.

Op beelden die de NOS tijdens de journaals liet zien, lijkt het alsof twee trekkers met grote snelheid achter elkaar wegrijden. “Twee trekkers rijden dan met grote snelheid de rotonde op, waarbij de tweede met aanhanger wordt beschoten door een agent,” aldus de nieuwslezer.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Manipulatie ten top

In het oorspronkelijke filmpje is te zien dat er eerst één trekker voorbijrijdt en dat zo’n 10 seconden later pas de tweede trekker volgt. Door knip- en plakwerk lijkt het alsof ze vlak achter elkaar de rotonde oprijden.

De NOS heeft bewust de originele beelden ingekort, oftewel manipulatie ten top, stelt onafhankelijk energieadviseur Simone Juffermans.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 140 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

102 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Teuwen Harry
Teuwen Harry
5 maanden geleden

Zo kennen we de corrupte mainstream media

Kanaloa01
Kanaloa01
5 maanden geleden

Wie nu nog niet wil geloven dat dit land volkomen kapot is dient opgenomen te worden en dan graag samen met dit en het vorige Kabinet.

Charlotte
Charlotte
5 maanden geleden

Wat een hufters zijn het ook die NOS knippen plakken ten voordele voor degene die schiet!.,🤬 dat orgaan is niet meer te vertrouwen!.🤮🤬

JohnKuhles
JohnKuhles
5 maanden geleden

De massa schaap media … valt mij steeds vaker op dat NPO/NOS veel te veel aantoonbare onjuiste AANNAMES gebruiken die ze ZELF in stand houden met bijna geen tegengas! “Kracht van de herhaling” noemen ze dat dan, denkende dat ze er mee weg komen … Ik noem het regelrechte NLP type massa brainwashing met goedkeuring van alle WEF Kartel Partijen!!

Back to top button
102
0
We lezen graag je reactie!x