Buitenland

Hongarije steekt middelvinger op naar EU en keurt ‘Stop Soros’-wet goed. Zo reageert de Europese Commissie

Help door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Europese Commissie sleept Hongarije voor het Europese Hof van Justitie vanwege de ‘Stop Soros’-wetgeving die elke vorm van bijstand aan asielzoekers strafbaar stelt.

Personen en organisaties die hulp aanbieden aan mensen die in het land een asiel- of verblijfsvergunning willen aanvragen, riskeren een celstraf tot een jaar.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De wet is bedoeld om illegale migratie tegen te gaan, de grenzen te versterken en de Hongaarse nationale veiligheid te beschermen.

Schimmige miljardair

De commissie had de regering al twee keer gewaarschuwd over de wet, maar Boedapest blijkt ongevoelig voor de geuite zorgen.

De wet verwijst naar de schimmige miljardair George Soros die zich met zijn stichting Open Society Foundations (OSF) bemoeit met de Hongaarse binnenlandse aangelegenheden, tot woede van premier Viktor Orban.

De premier beschuldigt Soros van het stimuleren van massamigratie om Europa te ondermijnen.

Strijd

“Het Hongaarse volk verwacht terecht dat de overheid er alles aan doet om de strijd aan te gaan met illegale immigratie,” lichtte minister van Binnenlandse Zaken Sandor Pinter toe.

“We willen voorkomen dat Hongarije een migrantenland wordt,” klonk het nog.

Onlangs stapte Hongarije uit de migrantenovereenkomst van de Verenigde Naties. De Verenigde Staten zijn het enige andere land dat niet met het akkoord heeft ingestemd.

[Reuters, ANP]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bewust
Bewust
4 jaren geleden

Geweldige actie van Hongarije om het Kalergieplan te torpederen .
Let wel : ik ben geen xenofoob , maar wel tegen georganiseerde mensenhandel . Denk niet dat de massale instroom uit zichzelf tot stand is gekomen , daat zit een doelbewuste planning achter , hetgeen premier Orban duidelijk aan de kaak stelt !
Alle andere EU-landen lopen als gehoorzame zombies aan de idiote leiband van George Soros . En daar heb ik geen goed woord voor over .
Ik hoop dat Viktor Orban zijn hoofd weet recht te hoiuden tijdens het pokerproces .

René
René
4 jaren geleden

Misschien worden er op deze manier wel meer besturen van landen verstandig. Maar het valt te betwijfelen.
Een groot deel van de bevolking heeft al lang de buik vol van immigratie “problematiek”.

Philip
Philip
4 jaren geleden

In België worden mensen die ” illegale ” opvangen en helpen, ook voor het gerecht gebracht, ook veel commotie er rond maar daar blijft het bij.

Tevens zijn in mijn ogen de Europese immigratie systemen (waarbij men zelfs mensen gaan ophalen\overnemen van mensenhandelaars) geheel illegaal en zetten ze net aan tot mensenhandel….ze doen er zelf aan mee.

Trouwens, de meeste illegale immigranten die zich bevinden aan de hekken/muur van Europa, komen niet van landen in oorlog maar wel uit Afrika.
Dat zijn gelukszoekers en die moeten er kost wat kost der uit, op die manier kan er echt werk/tijd en ook geld gestoken worden in die mensen groepen (oorlogen) die het wel nodig hebben en het ook echt verdienen.

Europa heeft haar/zijn les nog steeds niet geleerd, te meer ze tegen het volk in gaan, te meer onvrede en uiteindelijk gaan er zware rellen ontstaan, waarbij dat elite gespuis wel eens mogen gaan vrezen voor hun leven.
De mensen zijn het kots beu!!

Klaassen
Klaassen
4 jaren geleden

Het doel is de eeuwen oude identiteit van Europese volken te ondermijnen door massa immigratie ,zodat al onze zorgvuldig opgebouwde zekerheden verdwijnen.
Niet alleen pensioenen /spaargeld en zorg moeten er aan geloven,vooral ook wie wij zijn ! Een grote chaos moet het worden ,om daarna ,,zekerheden te bieden,, ( vanuit Brussel) .
order out off chaos. is een veelgebruikt middel door criminelen . geen zelfbeslissing/ of eigen dingen meer,cash geld weg en iedereen aan de welfare en gechipt,( zogenaamd om terrorisme en misdaad te bestrijden.) alles van bovenaf geregeld.de ultieme droom van radicaal links. (

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x