Homepagina » Het Complot » Rijken en machtigen in het geheim bijeen in Engeland (video)
Rijken en machtigen in het geheim bijeen in Engeland

Rijken en machtigen in het geheim bijeen in Engeland (video)

Het is een druk weekend voor de gasten in het luxueuze Grove Hotel in Watford. Meer dan 100 invloedrijke individuen zijn in het voormalige herenhuis in de buurt van Londen bijeen voor een geheime ontmoeting.

Een rondgang langs de internationale media leert dat er dit weekend veel aandacht is voor de Bilderbergconferentie.

Onder de aanwezigen zijn onder meer de voorzitter van de raad van commissarissen van Google Eric Schmidt, algemeen directeur van Amazon Jeff Bezos, IMF-baas Christine Lagarde en de Amerikaanse oud-minister van buitenlandse zaken Henry Kissinger.

De Bilderberggroep werd in 1954 opgezet om militaire en economische samenwerking tussen Europa en Noord-Amerika ten tijde van de Koude Oorlog te versterken.

Alles wat tijdens de Bilderbergconferentie wordt gezegd blijft geheim. Journalisten hebben geen toegang en het publiek wordt op afstand gehouden door een grote politiemacht.

De groep heeft inmiddels een website waarop de genodigden en agendapunten staan. Dit jaar worden onder meer de economie, het Amerikaanse buitenlandbeleid, cyberoorlogvoering, asymmetrische bedreigingen en trends in medisch onderzoek besproken.

“Als 130 leiders uit het Westen samenkomen, en een groot deel daarvan miljardair is, heb je een groep mensen bijeen die extreem rijk en machtig is,” zei beleidsmaker Michael Meacher van de Britse Labour Party. “Als ze bij elkaar zitten gaan ze echt niet praten over problemen, maar maken ze plannen voor de toekomst van het kapitalisme in het Westen.”

Anderen gaan nog een stap verder en plaatsen Bilderberg in het hart van een wereldwijd complot. Onder de betogers in Watford zijn onder meer de Amerikaanse talkshowhost Alex Jones en voormalig BBC-verslaggever David Icke, die stelt dat de wereld wordt bestuurd door een ras van reptielen in menselijke vorm.

Een woordvoerder van Bilderberg zei dat er niets sinisters aan de bijeenkomst is. “We geven de datum, locatie, deelnemers en agendapunten vrij,” zei Xander Heijnen. “Veel verschillende groepen komen zonder aankondiging bij elkaar. Het lijkt onlogisch om te stellen dat een ontmoeting tussen individuen gericht op het geven en ontvangen van nieuwe inzichten op de één of andere manier ‘de democratie zou ondermijnen’.”

De Engelse buikspreker Judd Charlton heeft daar geen boodschap aan. Hij verscheen donderdag om te roepen naar de auto’s met geblindeerde ruiten die bij het hotel arriveerden. “Wij zijn hier om de parasieten die deze wereld lijken te willen vernietigen aan te pakken,” zei hij.

Bron: AP

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
AwE130
AwE130
8 jaren geleden

Live uitzending online Bilderberg 2013.
http://www.infowars.com/b/

sander
sander
8 jaren geleden

ik ben volgens mij de enige hier die niet in dit als complot gelooft xD

Linda
Linda
8 jaren geleden

Goeie ontwikkeling. Mooi dat David Icke er bij is. Hij maakte goed contact met de andere aanwezigen.
Het is tegen alle regels van democratie om dit soort geheime bijeenkomsten te beleggen, met ons belastinggeld voor een deel van hun beveiliging. Daar hoort verantwoording voor te worden afgelegd door de regering. Ethiek is hen vreemd. Beschamend dat zoiets vanuit Nederland is ontstaan.

En wat is een asymmetrische bedreiging? Ik weet niet eens wat een symmetrische bedreiging is. Ik ken het begrip uit kunstvormen, maar als bedreiging?

ss
ss
8 jaren geleden

ik ben sterk van gedachten dat de leiders van Bilderberg als zij willen om in het media niet te mogen gepubliceerd wordt over de datum en de plaats van die geheim vergadering,er zijn namelijk veel geheim van zo’n soort vergaderingen waarover in het media nooit is gepubliceerd,de vraag is waarom Bilderberg mag wel?

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

immunoloog

Wauw! Immunoloog zegt dat nanodeeltjes in coronavaccins kunnen doordringen tot het brein

Dr. Byram Bridle, een Canadese immunoloog, legt ...

de jonge

De Jonge: kinderen vanaf 12 jaar vaccineren ‘omdat ze lijden onder de maatregelen’

Zorgminister Hugo de Jonge zei vrijdag tijdens ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

36
0
We lezen graag je reactie!x