Homepagina » Het Complot » Rijken en machtigen in het geheim bijeen in Engeland (video)
Rijken en machtigen in het geheim bijeen in Engeland

Rijken en machtigen in het geheim bijeen in Engeland (video)

Het is een druk weekend voor de gasten in het luxueuze Grove Hotel in Watford. Meer dan 100 invloedrijke individuen zijn in het voormalige herenhuis in de buurt van Londen bijeen voor een geheime ontmoeting.

Een rondgang langs de internationale media leert dat er dit weekend veel aandacht is voor de Bilderbergconferentie.

Onder de aanwezigen zijn onder meer de voorzitter van de raad van commissarissen van Google Eric Schmidt, algemeen directeur van Amazon Jeff Bezos, IMF-baas Christine Lagarde en de Amerikaanse oud-minister van buitenlandse zaken Henry Kissinger.

De Bilderberggroep werd in 1954 opgezet om militaire en economische samenwerking tussen Europa en Noord-Amerika ten tijde van de Koude Oorlog te versterken.

Alles wat tijdens de Bilderbergconferentie wordt gezegd blijft geheim. Journalisten hebben geen toegang en het publiek wordt op afstand gehouden door een grote politiemacht.

De groep heeft inmiddels een website waarop de genodigden en agendapunten staan. Dit jaar worden onder meer de economie, het Amerikaanse buitenlandbeleid, cyberoorlogvoering, asymmetrische bedreigingen en trends in medisch onderzoek besproken.

“Als 130 leiders uit het Westen samenkomen, en een groot deel daarvan miljardair is, heb je een groep mensen bijeen die extreem rijk en machtig is,” zei beleidsmaker Michael Meacher van de Britse Labour Party. “Als ze bij elkaar zitten gaan ze echt niet praten over problemen, maar maken ze plannen voor de toekomst van het kapitalisme in het Westen.”

Anderen gaan nog een stap verder en plaatsen Bilderberg in het hart van een wereldwijd complot. Onder de betogers in Watford zijn onder meer de Amerikaanse talkshowhost Alex Jones en voormalig BBC-verslaggever David Icke, die stelt dat de wereld wordt bestuurd door een ras van reptielen in menselijke vorm.

Een woordvoerder van Bilderberg zei dat er niets sinisters aan de bijeenkomst is. “We geven de datum, locatie, deelnemers en agendapunten vrij,” zei Xander Heijnen. “Veel verschillende groepen komen zonder aankondiging bij elkaar. Het lijkt onlogisch om te stellen dat een ontmoeting tussen individuen gericht op het geven en ontvangen van nieuwe inzichten op de één of andere manier ‘de democratie zou ondermijnen’.”

De Engelse buikspreker Judd Charlton heeft daar geen boodschap aan. Hij verscheen donderdag om te roepen naar de auto’s met geblindeerde ruiten die bij het hotel arriveerden. “Wij zijn hier om de parasieten die deze wereld lijken te willen vernietigen aan te pakken,” zei hij.

Bron: AP

Gerelateerd:

 Vond je dit artikel belangrijk? Deel het dan met mensen die je kent op Social Media
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

36 reacties

 1. Live uitzending online Bilderberg 2013.
  http://www.infowars.com/b/

  0 likes
 2. ik ben volgens mij de enige hier die niet in dit als complot gelooft xD

  0 likes
 3. Goeie ontwikkeling. Mooi dat David Icke er bij is. Hij maakte goed contact met de andere aanwezigen.
  Het is tegen alle regels van democratie om dit soort geheime bijeenkomsten te beleggen, met ons belastinggeld voor een deel van hun beveiliging. Daar hoort verantwoording voor te worden afgelegd door de regering. Ethiek is hen vreemd. Beschamend dat zoiets vanuit Nederland is ontstaan.

  En wat is een asymmetrische bedreiging? Ik weet niet eens wat een symmetrische bedreiging is. Ik ken het begrip uit kunstvormen, maar als bedreiging?

  0 likes
 4. ik ben sterk van gedachten dat de leiders van Bilderberg als zij willen om in het media niet te mogen gepubliceerd wordt over de datum en de plaats van die geheim vergadering,er zijn namelijk veel geheim van zo’n soort vergaderingen waarover in het media nooit is gepubliceerd,de vraag is waarom Bilderberg mag wel?

  0 likes
 5. [quote name=”sander”]ik ben volgens mij de enige hier die niet in dit als complot gelooft xD[/quote]

  Best, maar het vertrouwen van veel, heel veel mensen is weg. ‘Wij’ kunnen slechts af en toe een keer stemmen en na de stemming wordt geen van de gedane beloftes uitgevoerd. Ergo, datgene wat ‘wij’ wilden wordt precies tegenovergesteld uitgevoerd en probeer dan nog maar eens te protesteren.

  Maar veel plezier in jouw eigen space, daar luistert en doet de ‘VOLKSVERTEGENWOORDIGING’ zeker wel al datgene waar de stemmers om vragen. Daarbij hoef je zelf geen verantwoording meer af te leggen want je geeft je macht en vrijheid weg aan Pappa en Mamma Staat, lekker makkelijk Baby.

  Sweet dreams …

  (this message is scanned by Google and transferred to %@*&#%)

  0 likes
 6. [quote name=”sander”]ik ben volgens mij de enige hier die niet in dit als complot gelooft xD[/quote]
  Dat mag Sander, binnen een echte democratie.

  0 likes
 7. @linda
  Ja, dat is nog het meest wonderbaarlijke; dat ‘onze’ Bernhard hiermee begonnen is.

  0 likes
 8. Het is een feit dat armen anders denken dan rijken. Dat betekent niet dat omdat de rijken bij elkaar komen, er complotten tegen de mensheid gesmeed wordt.
  Stel je voor dat de allerarmsten in een besloten zitting bij elkaar kwamen. Dan zouden de rijken ook zeggen dat er complotten (omverwerping van de gevestigde orde) gesmeed worden daar.
  De Bilderberggroep zou echter waarnemers uit de hoek van de tegenstanders moeten toelaten om de verdenkingen tegen hen te ontkrachten.
  P.S.: wanneer gaan de allerarmsten van de wereld een besloten bijeenkomst houden? En gaat dat wat uithalen? Want hoe gaan ze hun plannen financieren?

  0 likes
 9. Fenjamin Bulford

  Het is vrij cruciaal en zeer goed dat er vermeld staat dat de wereld geleid wordt door reptielen, dat maakt dat we snel het probleempje bij de staart kunnen pakken en er uitzwieren..dankzij het massaal wakker worden van alle landen in de wereld. “V” is niet alleen een TV-serie maar is ‘the real deal’ folks!!!

  0 likes
 10. @Fenjamin Bulford,

  De echte reptielen zijn wij. Jaarlijks verslinden wij miljarden andere wezens zoals kippen, koeien, schapen, varkens e.d. Terwijl er genoeg aan vegetatie is waarmee wij ons goed kunnen voeden.
  Hoeveel kg vis, vlees en ei heb je (niet persoonlijk bedoeld) de afgelopen maand genuttigd? Meer of minder dan een andere reptiel?

  0 likes
 11. Er ontbraken vandaag nogal wat personen in Zweden voor het huwelijk Madeleine???
  Zij waren vast te druk met Bilderberg.

  0 likes
 12. Pistache

  ‘P.S.: wanneer gaan de allerarmsten van de wereld een besloten bijeenkomst houden? En gaat dat wat uithalen? Want hoe gaan ze hun plannen financieren?’

  Heel juist Pistache. Hoe doe je dat zonder een volk als je spaarbankboekje te gebruiken? Dan zag Bilderberg er ook heel anders uit. Dan was er misschien geen Bilderberg en waren besloten bijeenkomsten niet nodig. Dan was er misschien gewoon overal vrede.

  0 likes
 13. [quote name=”Peter”]https://en.wikipedia.org/wiki/Asymmetric_warfare[/quote]
  Dank je wel Peter. Het wordt de hoogste tijd voor wereldvrede.

  0 likes
 14. [quote name=”malach”]@linda
  Ja, dat is nog het meest wonderbaarlijke; dat ‘onze’ Bernhard hiermee begonnen is.[/quote]

  Nou zo vreemd is dat niet. Ik denk dat Bernhard uit was op een soort van macht of een eigen staat hebben om de baas over te spelen omdat Juliana koningin was. Kijk maar verder naar de geschiedenis. Bernhard wilde zelfs een coupe plegen in Indonesie.

  0 likes
 15. Tell it like it is

  De titel alleen al.

  De rijken en machtigen in het geheim bijeen in Engeland.

  Wie is nu machtig? Wie is nu rijk?

  De gene die al het geld heeft en al de strategische plaatsen in handen heeft,

  Of degene die vrij is van zijn denken, zichzelf is, in zijn kracht en aanwezig in het nu.

  Het doet mij denken aan monopoly. De gene die tegen het eind alles in handen krijgt, kan zich heel wat wanen en denken alles is nu van mij, ik ga winnen.
  ik ben de winnaar.
  En de andere denken; ik ga verliezen ik ben alles kwijt wat balen en waant zich verliezer.

  Als het spelletje voorbij is, was alles slecht een illusie. en is iedereen gewoon weer wie hij/zij is.

  Er is nog nooit iemand met een bankstel in de sferen aangekomen. En alle rollen worden afgelegd.

  Dus waarom niet nu.

  Wees je bewust van de rollen die het ego aanneemt, met welke rol ben jij op dit moment geïdentificeerd?

  0 likes
 16. Daarom dienen we te doen wat nodig erom vragen helpt immers al lang niet meer, dus staken wij vandaag al en willen wij de ECHTE WAARHEID, van hen die wij de macht hebben gegeven, horen.

  Sinds vandaag werken wij niet meer. Ja dat wordt de buikriem aansnoeren, maar SAMEN kunnen we dat, want WIJ hebben de werkelijke macht!

  Wij werken pas weer voor anderen wanneer deze wereld OPRECHT EN EERLIJK verdeeld wordt!

  In Licht en Liefde!

  0 likes
 17. Mijn wens een verdwaalde meteoriet, of ander hemels cadeau.

  Maar goed er zal toch een moment komen dat deze lieden zullen worden ontkracht.

  En uiteindelijk zijn het ook maar gewone stervelingen, dit moet nog even tot ze doordringen.

  0 likes
 18. [quote name=”sancha”][quote name=”malach”]@linda
  Ja, dat is nog het meest wonderbaarlijke; dat ‘onze’ Bernhard hiermee begonnen is.[/quote]

  Nou zo vreemd is dat niet. Ik denk dat Bernhard uit was op een soort van macht of een eigen staat hebben om de baas over te spelen omdat Juliana koningin was. Kijk maar verder naar de geschiedenis. Bernhard wilde zelfs een coupe plegen in Indonesie.[/quote]

  Je moet nu niet denken dat Bernard de initiatief Nemer was van dit op macht en wellust berustende groepje pseudo criminelen was.
  Hij was maar een gewone handlanger een soort hans Worst, een ondeugende hoeren loper, zonder enig bezit.
  Hij heeft in opdracht gehandeld door zijn oude Nazi vrienden, want geloof mij die vind je overal, en de meeste buiten Duitsland, Zionisme =Nazi.

  0 likes
 19. en bij deze lijst van de deelnemers beatrix is ook aanwezig hoor.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Bilderbergconferentie_2013

  0 likes
 20. Strijdervoorvrijheid

  Zij zullen er niet aan moeten twijfelen dat dit heelal zich ontvouwen zal zoals het moet.

  0 likes
 21. Ze zijn helemaal niet in het geheim bijeen en het is ook geen geheime ontmoeting. De hele wereld weet er vanaf. Het enige wat er geheim is is wat er wordt besproken.

  0 likes
 22. Het maakt niet meer uit wat de elite beslist. Bestaande machthebbers, zie Arabische lente, zullen uiteindelijk het veld moeten ruimen. Dit geldt ook voor onze westerse ‘elite/leiders’.

  De Natives hebben dit voorspelt, hun prophecy’s komten NU uit….
  Luister naar deze native, 100 jaren geleden voorspelt en we zitten er midden in ………
  zie Indrukwekkende filmpje & kijk maar om je heen. Het klopt..
  http://youtu.be/Q5ksOqzlxds

  De westerse elite probeert tevergeefs met man en macht nog te redden wat er te redden valt….

  Het is simpel >
  Business as usual is over…
  WE Need To Change to Survive

  We are witnesses to the end of the oil age. Ugly and depressing full of needless violence and pollution, we should all be glad to see this epoch of insanity end as quickly as possible

  http://youtu.be/gsla5YpkIxI

  0 likes
 23. [quote name=”Jana”]Daarom dienen we te doen wat nodig erom vragen helpt immers al lang niet meer, dus staken wij vandaag al en willen wij de ECHTE WAARHEID, van hen die wij de macht hebben gegeven, horen.

  Sinds vandaag werken wij niet meer. Ja dat wordt de buikriem aansnoeren, maar SAMEN kunnen we dat, want WIJ hebben de werkelijke macht!

  Wij werken pas weer voor anderen wanneer deze wereld OPRECHT EN EERLIJK verdeeld wordt!

  In Licht en Liefde![/quote]

  KRACHT…Macht is niet werkelijk…

  0 likes
 24. Volgens de titel komen de rijken en machtigen in het geheim bijeen. Even verderop in het artikel staat dat er veel aandacht voor is door de internationale pers.

  Er is zelfs een officiele website van de Bilderberg waarop staat waar en wanneer ze samen komen. Niks geheims aan:
  http://www.bilderbergmeetings.org/meeting_2013.html

  Waarom de redactie van niburu het dan nodig vind om in de titel te zetten dat men in het geheim samenkomt is een raadsel.

  Natuurlijk is de bilderberg groep een vaag clubje, waar ik echt niet de illusie van heb dat zij zaken bespreken waar ik als gewone man iets aan heb. Maar dat ze in het geheim samenkomen is gewoon simpelweg niet waar, integendeel zelfs.

  Dus mijn vraag aan niburu is: waarom moeten er weer zaken bij worden verzonnen, is alles niet erg genoeg hoe het is?

  0 likes
 25. @Jana : proficiat !
  Wanneer je dan binnenkort geld nodig hebt, omdat je plannetje ms niet helemaal doordacht was : jammer. Geen werk : geen centjes !
  Maar ik zou zeggen: ga ervoor ! Laat ons zielepieten maar werken/eten/afbetalen/op vakantie gaan/….

  0 likes
 26. Wat me weer te bnnen schoot is Julian Assange, die met Wikileaks de boel ook behoorlijk in gang zette. Ik weet dat daar inside problemen waren, maar hij zit al zo lang vast. Niemand denkt meer aan hem. Ik denk dat hij onschuldig gevangen zit. Ook een slachtoffer van dit gruwelijke systeem.

  0 likes
 27. Word tijd dat we dit smerige verraderspack opdoeken en verbannen naar een andere planeet…. om misselijk van te worden, dit zijn geen mensen…

  0 likes
 28. days of our lives

  [quote name=”Linda”]Wat me weer te bnnen schoot is Julian Assange, die met Wikileaks de boel ook behoorlijk in gang zette. Ik weet dat daar inside problemen waren, maar hij zit al zo lang vast. Niemand denkt meer aan hem. Ik denk dat hij onschuldig gevangen zit. Ook een slachtoffer van dit gruwelijke systeem.[/quote]

  Goed punt.
  Julian Assange is ook niet de man die ze moeten hebben, hij heeft immers stukken gepubliceerd die hij zelf van (niet-integere) ambtenaren heeft gekregen.

  Nu mag je niet zomaar vertrouwelijke documenten openbaren (dus hij is strafbaar), toch was hij slechts het doorgeefluik. Zijn straf voor het publiceren zal marginaal zijn, want zijn voorarrest wordt gewoon gerekt in de hoop dat hij de namen van de lekkende ambtenaren vrij zal geven.

  Geheimhoudingsplicht en integriteit van de overheid valt of staat bij de betrouwbaarheid van het eigen personeel. Ze mogen Assange eigenlijk dankbaar zijn dat hij ondubbelzinnig heeft aangetoond dat veel overheidsdienaren niet te vertrouwen zijn. Dat hij daarvoor wordt geslachtofferd is te gek voor woorden.

  0 likes
 29. Aan Days

  ‘Geheimhoudingsp licht en integriteit van de overheid valt of staat bij de betrouwbaarheid van het eigen personeel. Ze mogen Assange eigenlijk dankbaar zijn dat hij ondubbelzinnig heeft aangetoond dat veel overheidsdienar en niet te vertrouwen zijn. Dat hij daarvoor wordt geslachtofferd is te gek voor woorden.’

  Ik vind het niet van integriteit getuigen als je je personeel zwijgplicht op moet leggen. Deze mensen werden geconfronteerd met zaken die niet bekend waren en waardoor zij in gewetensnood kwamen.
  Als al je werkzaamheden ten dienste van de mensheid zijn valt er niets te verbergen. Hooguit dat privézaken gerespecteerd moeten worden. Dus ook die ‘onbetrouwbare’ personeelsleden zijn slachtoffer van een heel fout systeem.

  0 likes
 30. [quote name=”chuen”]Het maakt niet meer uit wat de elite beslist. Bestaande machthebbers, zie Arabische lente, zullen uiteindelijk het veld moeten ruimen. Dit geldt ook voor onze westerse ‘elite/leiders’.

  De Natives hebben dit voorspelt, hun prophecy’s komten NU uit….
  Luister naar deze native, 100 jaren geleden voorspelt en we zitten er midden in ………
  zie Indrukwekkende filmpje & kijk maar om je heen. Het klopt..
  http://youtu.be/Q5ksOqzlxds

  De westerse elite probeert tevergeefs met man en macht nog te redden wat er te redden valt….

  Het is simpel >
  Business as usual is over…
  WE Need To Change to Survive

  We are witnesses to the end of the oil age. Ugly and depressing full of needless violence and pollution, we should all be glad to see this epoch of insanity end as quickly as possible

  http://youtu.be/gsla5YpkIxI%5B/quote%5D
  Inderdaad Chuen, heel mooi. De vreugde van die vrouw over ‘dat wij erbij mogen zijn en dit mee mogen maken’. Zo kan je het ook bekijken.

  0 likes
 31. days of our lives

  [quote name=”Linda”]Aan Days

  ‘Geheimhoudingsp licht en integriteit van de overheid valt of staat bij de betrouwbaarheid van het eigen personeel. Ze mogen Assange eigenlijk dankbaar zijn dat hij ondubbelzinnig heeft aangetoond dat veel overheidsdienar en niet te vertrouwen zijn. Dat hij daarvoor wordt geslachtofferd is te gek voor woorden.’

  Ik vind het niet van integriteit getuigen als je je personeel zwijgplicht op moet leggen. Deze mensen werden geconfronteerd met zaken die niet bekend waren en waardoor zij in gewetensnood kwamen.
  Als al je werkzaamheden ten dienste van de mensheid zijn valt er niets te verbergen. Hooguit dat privézaken gerespecteerd moeten worden. Dus ook die ‘onbetrouwbare’ personeelsleden zijn slachtoffer van een heel fout systeem.[/quote]

  Moreel gezien heb je natuurlijk helemaal gelijk, maar als je kiest om voor een werkgever te werken, dan zitten daar gedragsregels aan verbonden. In geval van een ambtenaar heeft deze een eed/belofte afgelegd, en die schendt je met het lekken van stukken. Je mag bij wijze van spreken als ambtenaar niet eens inhoudelijk over je werk (voor zover ze dat al doen) met je eigen partner praten.

  Assange is tot kop van jut verklaard, terwijl de overheden vooral hun eigen organisatie zouden moeten doorlichten. Dat staat los van de onfrisse zaken waarmee overheden zich bezighouden. De ambtenaar die zich daar niet mee kan verenigen, zou gewoon een andere baan moeten zoeken.

  0 likes
 32. #29 Linda

  Je hebt gelijk Linda.
  Ze weet ook dat de wereld uiteindelijk positief gaat veranderen.
  De natives hebben dit 100 jaren geleden ook voorspelt en dat het uiteindelijk goed komt.

  De westerse mens ‘slaapt’ nog maar dit gaat uiteindelijk veranderen.
  The shift in Consciousness
  De natives weten dat 2012 een kantelpunt in onze evolutie is.

  Voorspelt door de natives>
  The Age of Aquarius represents the return to higher frequency of light energy – the feminine – intuitive energies – as Aquarius is the feminine

  “When the Earth is dying, there shall arise a new tribe of all colors and all creeds.This tribe shall be called the Rainbow tribe

  This is the time of the woman…..

  Most Important Speech Ever. Get it Men?

  http://youtu.be/zo9XkLSIx6A

  0 likes
 33. Aan Days

  Vanuit jouw optiek vanuit een bepaald soort werkgevers heb jij gelijk. Maar het houdt het systeem in stand en onderdrukt mensen. Er wordt je wel zwijgplicht opgelegd, maar het lijkt me uitgesloten dat je eerst te horen krijgt waarover. Want dan kan je weigeren. Dat werkt niet zoals zij wensen. Je wordt gewoon klemgezet.

  Mijn optiek zijn de mensen, werknemers. Vanuit het arbeidsethos voelen zij zich genoodzaakt te werken en brood op de plank te brengen. Maar we zijn allemaal geboren met een geweten. Dat wordt heel grof geweld aangedaan en van tafel geveegd. ‘Jouw geweten telt niet’. De keiharde realiteit. Misbruik van de noodzaak van brood op de plank. In plaats van ons daarop te wijzen en gewetensvolle mensen te creëren, worden wij aangespoord te klikken. En zo is wat voor de samenleving hoort te zorgen eigenlijk een grote vijand. Heel ‘Defensie’ is er op gestoeld, en misschien wel de hele overheid. We moeten ons recht op ons geweten terugroepen.

  0 likes
 34. [quote name=”chuen”]#29 Linda

  Je hebt gelijk Linda.
  Ze weet ook dat de wereld uiteindelijk positief gaat veranderen.
  De natives hebben dit 100 jaren geleden ook voorspelt en dat het uiteindelijk goed komt.

  De westerse mens ‘slaapt’ nog maar dit gaat uiteindelijk veranderen.
  The shift in Consciousness
  De natives weten dat 2012 een kantelpunt in onze evolutie is.

  Voorspelt door de natives>
  The Age of Aquarius represents the return to higher frequency of light energy – the feminine – intuitive energies – as Aquarius is the feminine

  “When the Earth is dying, there shall arise a new tribe of all colors and all creeds.This tribe shall be called the Rainbow tribe

  This is the time of the woman…..

  Most Important Speech Ever. Get it Men?

  http://youtu.be/zo9XkLSIx6A%5B/quote%5D
  The Tribe of many colours van Little Grandmother. Ik heb hier in het verleden wel geopperd dat het weer tijd wordt voor vrouwen aan de ‘macht’. (Ik krijg schrikeffecten van het woord alleen al).
  Het werd persoonlijk opgevat en als een aanval, maar dat is het niet. Het gaat om een andere energie.
  Mooie video weer. Dank je wel. Wat kleden ze zich toch prachtig en wat weten ze veel.
  Yeah man, I get it:)

  0 likes
 35. #33 Linda

  Bedankt voor je positieve reactie.

  Ik volg deze mensen(natives) al een aantal jaren en het is verbluffend wat ze weten. Ze komen nu naar buiten met hun wijsheid, voordat het te laat is…
  Alles wat ze zeggen is zuiver en eerlijk.
  De (feminine) energie op onze planeet is aan het toenemen. Daarom zijn er de laatste jaren veel aardbevingen & vulkaanuitbarstingen,tsunami’s. Het aardmagnetisme is aan het afnemen (zie beachen van walvissen) De mens staat ook bloot aan deze energie.Daarom zie je onze huidige systemen instorten. Overal in de wereld komen corruptie & misstanden aan het licht. Dit is geen toeval meer. Het kaartenhuis begint om te vallen.
  We hebben ‘leiders’ nodig die onze wereld beschermen en samenwerken.
  Er is zoveel kennis en voedsel & rijkdom, dat niemand op de wereld hoeft te lijden.
  Dus ik zeg: We moeten 5D denken > Iedereen is gelijk en heeft gelijke rechten, Er bestaan geen koningen & koninginnen (=3D denken)welvaart eerlijk verdelen, (gratis)schone energie, gratis voedsel, elkaar helpen, weg met die schulden en stoppen met 3D denken.

  100th Monkey Effect: We will get there, just keep doing what we’re doing. mirror)

  http://youtu.be/4KrnKheu6g0

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

nos

NOS: 38C in Siberië, warmt keihard op! Ondertussen in Siberië: ongewoon koud, sneeuw in juli

Eind vorige maand liet de NOS weten ...

ollongren

Ollongren gaat er eigenhandig voor zorgen dat je geen huis kunt krijgen

Een wetsvoorstel van minister Ollongren van Binnenlandse ...