Natuur en Milieu

Nieuw rapport onthult rol Rockefellers en George Soros bij klimaathoax

Help anderen door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Rockefellers vormen de rijkste en machtigste familie in de Amerikaanse geschiedenis. Meer dan 100 jaar bepaalden ze het economische, financiële en politieke beleid van de VS, schrijft de ngo Energy & Environment Legal Institute in een nieuw rapport.

Filantropen genieten in Amerika een hoog aanzien. Amerikanen associëren Rockefeller met ‘olie’ en ‘kapitalisme’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In werkelijkheid proberen de Rockefellers vrijwel ieder groot instituut in Amerika over te nemen, aldus de ngo.

Ongekend veel invloed

Ze gebruiken filantropie als een manier om hun invloed op het wereldtoneel uit te breiden. Het zijn opportunisten die politieke agenda’s steunen mits ze daar zelf beter van worden.

Via hun web van stichtingen, universiteiten, instituten en enorme subsidies aan andere liefdadigheidsorganisaties, oefenen ze ongekend veel invloed uit op de gezondheidszorg, de farmaceutische industrie, landbouw, energiemarkt en het milieu.

Door middel van hun hedgefondsen en ngo’s sturen ze het beleid over deze kwesties en krijgen ze toegang tot natuurlijke hulpbronnen in ontwikkelingslanden.

Global warming
Nieuw rapport onthult rol Rockefellers en George Soros bij klimaathoax
Het geheime ‘klimaatveranderingsplan’ van de Rockefellers

Sinds de jaren tachtig hebben de Rockefellers zich toegespitst op klimaatverandering of global warming.

De familie voert een kruistocht tegen fossiele brandstoffen en investeert alleen nog maar in duurzame energiebronnen.

De Rockefellers zijn nauw betrokken bij de belangrijkste klimaatverdragen en -organisaties, van het IPCC tot het Kyoto-protocol.

Debat

Via hun Sustainable Development Program promoten de Rockefellers hun ‘schone energie’-beleid.

Het omvangrijke imperium van Rockefeller heeft één belangrijk doel: de vernietiging van de olie-industrie om nog meer invloed te krijgen binnen de energiesector.

Hoewel het debat over de invloed van antropogene (door de mens veroorzaakte) klimaatverandering voortduurt, stellen veel linkse politici, lobbyisten en met name miljardairs dat het definitieve bewijs al geleverd is.

Besloten bijeenkomsten

In 2012 en januari 2016 hield het Rockefeller Family Fund besloten bijeenkomsten met prominente klimaatactivisten.

Uit gelekte e-mails blijkt dat tijdens die bijeenkomsten werd besproken hoe de olie-industrie het beste kan worden vernietigd.

Tijdens de bijeenkomst in 2012 waren de familie en klimaatactivisten het erover eens dat ze een mediaplatform nodig hadden om hun ideeën te verspreiden en zo het publiek te beïnvloeden.

Groene beweging

Dat werd de Columbia Journalism School (CJS), de meest prestigieuze school voor journalistiek in de VS, die ieder jaar miljoenen krijgt van de Rockefellers.

Vrijwel alle professoren die er lesgeven zijn nauw betrokken bij de groene beweging.

In 2013, een jaar nadat het plan was uitgewerkt, werd klimaatalarmist Steve Coll aangewezen als rector van deze Columbia Journalism School.

Soros

Coll heeft nauwe banden met de Rockefellers en was eerder voorzitter van de New America Foundation, die wordt gefinancierd door de familie.

Minstens zeven professoren van de CJS kunnen rechtstreeks worden gelinkt aan de schimmige miljardair en groene activist George Soros.

De ngo resumeert dat de Rockefellers met de hulp van andere miljardairs en prominente klimaatactivisten de olie-industrie in elkaar willen laten storten om zo de controle te krijgen over de energiesector.

[Eelegal]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
7 jaren geleden

Dat er mensen garen bij spinnen, lijkt me niet zo onlogisch. Maar om nou te zeggen dat de opwarming een hoax is? Ik ben natuurlijk niet op de polen geweest, maar als ik mag geloven dat de kappen smelten en ijsberen verdrinken; als ik door om me heen te kijken zie dat een winter hier in NL niet meer een winter is zoals ik die als kind meemaakte: we maar blijven uitstoten en ga zo maar door….. dan wil ik wel geloven dat er zoiets is als global warming.
Wat ik maar niet wil en kan bevatten, is dat er voor en tegenstanders zijn: We wonen hier toch allemaal en dat heb toch niks met een portemonnee te maken?

Baal Lucifer
Baal Lucifer
7 jaren geleden

Klimaat verandert doordat de polen van de aarde zijn verschoven. Nix met uitstoot te maken…de aarde is door meerdere klimaatveranderingen heen gegaan…zonder menselijk toedoen. De ijstijd kwam ook niet door uitstoot

sara
sara
7 jaren geleden

Zo te horen zijn het mensen met visie.

gijs meulenmeesters
gijs meulenmeesters
7 jaren geleden

Klimaat lobby is de zelfde als de oorlog lobby, maar door die oorlogen krijg je wel heel veel lucht verontreiniging. is misschien moeilijk voor te stellen. maar we hebben net nieuwjaar achter de rug.
en heb je rondom oud en nieuw eens goed buiten gekeken, wat zag je toen nou ja dat bedoel ik

groetjes gijs meulenmeesters

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x