Homepagina » Natuur en Milieu » Nieuw rapport onthult rol Rockefellers en George Soros bij klimaathoax
Nieuw rapport onthult rol Rockefellers en George Soros bij klimaathoax

Nieuw rapport onthult rol Rockefellers en George Soros bij klimaathoax

De Rockefellers vormen de rijkste en machtigste familie in de Amerikaanse geschiedenis. Meer dan 100 jaar bepaalden ze het economische, financiële en politieke beleid van de VS, schrijft de ngo Energy & Environment Legal Institute in een nieuw rapport.

Filantropen genieten in Amerika een hoog aanzien. Amerikanen associëren Rockefeller met ‘olie’ en ‘kapitalisme’.

In werkelijkheid proberen de Rockefellers vrijwel ieder groot instituut in Amerika over te nemen, aldus de ngo.

Ongekend veel invloed

Ze gebruiken filantropie als een manier om hun invloed op het wereldtoneel uit te breiden. Het zijn opportunisten die politieke agenda’s steunen mits ze daar zelf beter van worden.

Via hun web van stichtingen, universiteiten, instituten en enorme subsidies aan andere liefdadigheidsorganisaties, oefenen ze ongekend veel invloed uit op de gezondheidszorg, de farmaceutische industrie, landbouw, energiemarkt en het milieu.

Door middel van hun hedgefondsen en ngo’s sturen ze het beleid over deze kwesties en krijgen ze toegang tot natuurlijke hulpbronnen in ontwikkelingslanden.

Global warming
Nieuw rapport onthult rol Rockefellers en George Soros bij klimaathoax

Het geheime ‘klimaatveranderingsplan’ van de Rockefellers

Sinds de jaren tachtig hebben de Rockefellers zich toegespitst op klimaatverandering of global warming.

De familie voert een kruistocht tegen fossiele brandstoffen en investeert alleen nog maar in duurzame energiebronnen.

De Rockefellers zijn nauw betrokken bij de belangrijkste klimaatverdragen en -organisaties, van het IPCC tot het Kyoto-protocol.

Debat

Via hun Sustainable Development Program promoten de Rockefellers hun ‘schone energie’-beleid.

Het omvangrijke imperium van Rockefeller heeft één belangrijk doel: de vernietiging van de olie-industrie om nog meer invloed te krijgen binnen de energiesector.

Hoewel het debat over de invloed van antropogene (door de mens veroorzaakte) klimaatverandering voortduurt, stellen veel linkse politici, lobbyisten en met name miljardairs dat het definitieve bewijs al geleverd is.

Besloten bijeenkomsten

In 2012 en januari 2016 hield het Rockefeller Family Fund besloten bijeenkomsten met prominente klimaatactivisten.

Uit gelekte e-mails blijkt dat tijdens die bijeenkomsten werd besproken hoe de olie-industrie het beste kan worden vernietigd.

Tijdens de bijeenkomst in 2012 waren de familie en klimaatactivisten het erover eens dat ze een mediaplatform nodig hadden om hun ideeën te verspreiden en zo het publiek te beïnvloeden.

Groene beweging

Dat werd de Columbia Journalism School (CJS), de meest prestigieuze school voor journalistiek in de VS, die ieder jaar miljoenen krijgt van de Rockefellers.

Vrijwel alle professoren die er lesgeven zijn nauw betrokken bij de groene beweging.

In 2013, een jaar nadat het plan was uitgewerkt, werd klimaatalarmist Steve Coll aangewezen als rector van deze Columbia Journalism School.

Soros

Coll heeft nauwe banden met de Rockefellers en was eerder voorzitter van de New America Foundation, die wordt gefinancierd door de familie.

Minstens zeven professoren van de CJS kunnen rechtstreeks worden gelinkt aan de schimmige miljardair en groene activist George Soros.

De ngo resumeert dat de Rockefellers met de hulp van andere miljardairs en prominente klimaatactivisten de olie-industrie in elkaar willen laten storten om zo de controle te krijgen over de energiesector.

[Eelegal]

Vind je deze informatie waardevol? Deel het dan met je kennissen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?
Vond je dit artikel interessant?
Meld je nu aan!
op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het échte nieuws.
Wij hanteren een strikt anti-SPAM beleid en versturen pas email nadat je je aanmelding hebt bevestigd. Je gegevens worden door ons nooit met derden gedeeld. Met één klik kun je je ook weer afmelden.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 

10 reacties

 1. Dat er mensen garen bij spinnen, lijkt me niet zo onlogisch. Maar om nou te zeggen dat de opwarming een hoax is? Ik ben natuurlijk niet op de polen geweest, maar als ik mag geloven dat de kappen smelten en ijsberen verdrinken; als ik door om me heen te kijken zie dat een winter hier in NL niet meer een winter is zoals ik die als kind meemaakte: we maar blijven uitstoten en ga zo maar door….. dan wil ik wel geloven dat er zoiets is als global warming.
  Wat ik maar niet wil en kan bevatten, is dat er voor en tegenstanders zijn: We wonen hier toch allemaal en dat heb toch niks met een portemonnee te maken?

  3 likes
  • Kijk, elke keer als u buiten komt, maar eens naar de lucht. Klimaatverandering heeft tegenwoordig meer met Geo-Engineering te maken als met uitstoot van auto’s en industrie. Sinds wanneer hebben wij twee lagen bewolking en hangen de wolken zo laag, sinds wanneer hangen er zwarte “mistwolken”boven de landerijen, sinds wanneer hangt de horizon altijd in een nevel, sinds wanneer hebben we zo belachelijk veel vliegtuigstrepen in de lucht, enz.enz. Als u naar de lucht kijkt en een klein beetje terug denkt moet u toegeven dat de lucht er in 2015 nog heel anders uitzag.

   18 likes
  • één van de leugens is, dat er door meer productie van CO2 meer warmte ontstaat. Dat is de bekende omkeer-methode van de cabal. Het is precies andersom; er is meer warmte (door de zon) daardoor ontstaat in de atmosfeer meer CO2. Daar komt echter wel bij dat wij ook steeds meer CO2 produceren. Ik vind ook dat dat minder moet maar dat staat voor mij geheel los van een klimaatdiscussie. Het zonnestelsel en de hele kosmos is een dynamisch model, het is steeds in beweging. Er zijn korte periodes, middelgrote periodes, en extreem lange periodes van warmte of kou. Door de variabelen kan het zijn dat je soms in een koud-koud-koud tijd zit, een andere keer in een warm-warm-warm tijdsbestek. Door de celestijnse bewegingen kan het zijn dat we een tijdlang in de warmte zitten, zoals men ook een tijdlang in de 17 eeuw in een bijzondere koude zat. En oh ja, mochten die ijskappen dan toch smelten, dan zal de zee zich juist terugtrekken van de kusten en allerminst zal daar de zeespiegel van gaan stijgen. Dat is ook al zo’n omkering van de waarheid.

   7 likes
 2. Klimaat verandert doordat de polen van de aarde zijn verschoven. Nix met uitstoot te maken…de aarde is door meerdere klimaatveranderingen heen gegaan…zonder menselijk toedoen. De ijstijd kwam ook niet door uitstoot

  13 likes
 3. gijs meulenmeesters

  Klimaat lobby is de zelfde als de oorlog lobby, maar door die oorlogen krijg je wel heel veel lucht verontreiniging. is misschien moeilijk voor te stellen. maar we hebben net nieuwjaar achter de rug.
  en heb je rondom oud en nieuw eens goed buiten gekeken, wat zag je toen nou ja dat bedoel ik

  groetjes gijs meulenmeesters

  0 likes
  • In de jaren 80 hebben ze het zelfde geprobeerd, toen was het zure regen hier zure regen daar.
   Waar is de zure regen nu ?
   Nu moeten we boeten door opwarming van de aarde, gewoon de natuur zijn gang laten gaan dan begrijp je dat er niets aan de hand is.

   6 likes
 4. En wat te denken van de massale bomenkap van de tropische regen- en oerwouden op aarde. Deze vormen alle de longen van onze planeet.

  De enorme ontbossing van de planeet Aarde is, samen met de chemtrails, de hoofdoorzaak van de Global Warming dat door het machtige Globalisten-imperium verzwegen wordt en zelfs door hen gefinancierd wordt!
  Deze misdaad staat in geen verhouding tot de schade veroorzaakt door de uitstoot van uitlaatgassen van auto en industrie.

  Zelf onderzoeken is toch verre te verkiezen boven het na-papegaaien van linkse politici, lobbyisten en andere wereldfoppers.

  2 likes
 5. Zo te horen zijn het mensen met visie.

  0 likes
 6. Of de olie-industrie verantwoordelijk is voor de opwarming van de aarde weet ik niet, wel dat mensen in grote steden – m.n. in arme landen – bij duizenden doodgaan vanwege de uitstoot van co2 en andere giftige stoffen door auto’s en fabrieken.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Onze media en politiek praten onzin over klimaatverandering. Deze ongemakkelijke boodschap wordt liever weggemoffeld

Onze media en politiek praten onzin over klimaatverandering. Deze ongemakkelijke boodschap wordt liever weggemoffeld

Volkskrant-columnist Martin Sommer schreef onlangs dat de politiek een ...

De klimaatfilm waarvan de mainstream media niet willen dat je hem ziet. Kijken dus!

De klimaatfilm waarvan de mainstream media niet willen dat je hem ziet. Kijken dus!

In februari dit jaar ging de klimaafilm ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
PGlmcmFtZSBzcmM9Ii8vd3d3LnBheXByby5ubC9wcm9kdWN0ZW4vaW50ZXJuZXRfc3VjY2VzX2dpZHNubF8tX2ludGVybmV0X21hc3RlcmNsYXNzLzMzMDY2LzMxMjUxL2l3Yy9odHRwczovL3d3dy5pbnRlcm5ldHN1Y2Nlc2dpZHMubmwvaXdjX3JlZGlyZWN0IiBuYW1lPSJteWlGcmFtZSIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIG1hcmdpbmhlaWdodD0iMHB4IiBtYXJnaW53aWR0aD0iMHB4IiBoZWlnaHQ9IjEwMCUiIHdpZHRoPSIxMDAlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+