Buitenland

Ex-wetenschappelijk adviseur Pfizer: ‘Tweede golf? De pandemie is voorbij’

Help door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zijn geen aanwijzingen dat zich een tweede coronagolf zal aandienen, zo heeft een ex-wetenschappelijk adviseur van farmareus Pfizer gezegd. De ingewijde stelt dat fout-positieve uitslagen van de coronatest worden gebruikt om een ‘tweede golf’ te creëren, gebaseerd op ‘nieuwe gevallen’.

Mike Yeadon zei in een interview met talkRADIO dat ‘veel of vrijwel alle’ testuitslagen fout-positief zijn. Ook zei hij dat veel landen mogelijk al groepsimmuniteit hebben bereikt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Het is dus goed mogelijk dat het overheidsbeleid geheel is gebaseerd op nepgegevens?” vroeg Julia Hartley-Brewer van talkRADIO eerder aan hem. “Ja,” antwoordde hij.

Als je kijkt naar alle belangrijke indicatoren – zoals ziekenhuisopnames, IC-opnames en sterfgevallen – dan is de pandemie eigenlijk voorbij, zei Yeadon, die 16 jaar lang chief scientific officer en vicepresident was van de afdeling van Pfizer die zich bezighoudt met onderzoek naar allergieën en de luchtwegen.

Er circuleren momenteel vier varianten, waarvan de meeste zijn gelinkt aan verkoudheid

“Zonder de testresultaten die je constant op tv te zien krijgt, zou je terecht kunnen concluderen dat de pandemie voorbij is. Er is weinig gebeurd. Natuurlijk worden er mensen opgenomen in het ziekenhuis, het griepseizoen is weer begonnen. Maar er zijn nergens in de literatuur aanwijzingen dat er een tweede golf zal komen. Het is een aanname.”

In een paper die deze maand is gepubliceerd, schrijft de wetenschapper dat de coronacurves in Europese landen en diverse Amerikaanse staten sterk op elkaar lijken. Sterker nog: je kunt ze haast over elkaar heen leggen.

In landen als Groot-Brittannië (lockdown), Zweden (geen lockdown) en de Verenigde Staten (lockdown) steeg het aantal gevallen van maart tot april, waarna rond eind juni de curve afvlakte.

Dr. Yeadon wees er verder op dat het ‘nieuwe’ coronavirus alleen nieuw is in de zin dat het een nieuw soort coronavirus is. “Er circuleren momenteel vier varianten – 229E, NL63, OC43 en HKU1 – waarvan de meeste zijn gelinkt aan verkoudheid.”

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
3 jaren geleden

Ondertussen:

https://twitter.com/Bescherm_Natie/status/1310886226539483136

En:

2e dode kind in Duitsland vermoedelijk door dragen mondkapje:

https://twitter.com/EatlovePray11/status/1310843745793970176

Exegese
Exegese
3 jaren geleden

Er is idd absoluut niets aan de hand en toch worden op last van een stelletje beroepsleugenaars talloze levens en de totale economie incluis volledig verwoest. Hoe lang komen ze hier nog mee weg ? Hoe ver moeten we de ellende in gemanoeuvreerd worden voordat we massaal niet meer gehoorzamen aan dit gespuis ?

rop
rop
3 jaren geleden

ja, mensen, manipulatie en nog eens manipulatie, van de Wieg tot aan het Graf word men met allerlei gewoontes gebombardeerd, het begint al jong met de opvoeding naar de huidige gebruiken ervan ,wijkt men af dan ben je al gouw een buiten beetje, heeft men zich zelf wel eens afgevraagd wie men [elk persoon] in werkelijkheid bent, nee natuurlijk niet echt ,men word geboren als een leeg Vat, wat gevuld dient te worden, dat Vat word gevuld met de huidige gebruiken van de Maatschappij en waardoor men een product word om deze te dienen, Het begint met een naam, dan de registratie, de vele inentingen, de school opleiding, en als men dat allemaal heeft doorlopen de productiviteit, en dient men de samenleving zoals deze zich aan een Ieder voordoet, en elk land heeft zo zijn gebruiken erin, maar wacht even dat wezen mens met een naam ,wie is dat eigenlijk wel, dat kan toch niet zo zijn dat alle deze gebruiken mijn identiteit is, als dat zo is dan ben ik toch zeker een product en in wezen toch niet echt Een Mens,, we doen iets heel goed verkeerd, het echte menszijn word weggemoffeld naar product van de samenleving waarin men opgroeit, tuurlijk de mens heeft dan ook geen waarde meer als men deze maatschappij niet meer naar behoren kan dienen. en er zijn al veel ouderen die erin uit gediend zijn, toch doet men alsof via gezondheids zorg die al vaak te kort schiet en vele toch erdoor overlijden met de behandelingen die een patiënt kan ondergaan, wat de meeste mensen sterven toch echt in ziekenhuizen, we leven dan ook in een schijn democratie waarin toch op vele vlakken ervan heel veel doden Vallen ,op elk gebied van welk beroep of het huidige verkeer op elk gebied er vallen dagelijks slachtoffers, waar eigenlijk gezegd de democratie niet zich zo druk overmaakt ,men neemt het Aan als een Dagelijks gebeuren, en is zo gewoon geworden dat het niet zo interessant is om zich daar druk over te maken. maar wacht eens even nu is er een Corona, wat een drukte opeens, dat moet met zeker gaat bestrijden deze toch al waarschijnlijke eerder bestaande virus kan zo maar de hele economie platleggen en dat moet voorkomen worden met ingrijpen,, Zeer vreemd dat andere kon gewoon geaccepteerd worden en nu opeens niet Meer. ER MOET MEER ERACHTER ZITTEN.. maar goed de vraag wie een mens in werkelijkheid is, zal een vraag blijven voor vele, in ieder geval geen product ,maar wat dat eigenlijk wel.?

ben
ben
3 jaren geleden

hoelang gaan we die nep pandemie zinloos blijven debunken ipv met zijn allen het land en onze vrijheid weer terug te nemen ?
hooivorken mee en hop, op jacht naar de criminele landverraders !

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x