Homepagina » Buitenland » Ex-wetenschappelijk adviseur Pfizer: ‘Tweede golf? De pandemie is voorbij’
pfizer

Ex-wetenschappelijk adviseur Pfizer: ‘Tweede golf? De pandemie is voorbij’

Er zijn geen aanwijzingen dat zich een tweede coronagolf zal aandienen, zo heeft een ex-wetenschappelijk adviseur van farmareus Pfizer gezegd. De ingewijde stelt dat fout-positieve uitslagen van de coronatest worden gebruikt om een ‘tweede golf’ te creëren, gebaseerd op ‘nieuwe gevallen’.

Mike Yeadon zei in een interview met talkRADIO dat ‘veel of vrijwel alle’ testuitslagen fout-positief zijn. Ook zei hij dat veel landen mogelijk al groepsimmuniteit hebben bereikt.

“Het is dus goed mogelijk dat het overheidsbeleid geheel is gebaseerd op nepgegevens?” vroeg Julia Hartley-Brewer van talkRADIO eerder aan hem. “Ja,” antwoordde hij.

Als je kijkt naar alle belangrijke indicatoren – zoals ziekenhuisopnames, IC-opnames en sterfgevallen – dan is de pandemie eigenlijk voorbij, zei Yeadon, die 16 jaar lang chief scientific officer en vicepresident was van de afdeling van Pfizer die zich bezighoudt met onderzoek naar allergieën en de luchtwegen.

Er circuleren momenteel vier varianten, waarvan de meeste zijn gelinkt aan verkoudheid

“Zonder de testresultaten die je constant op tv te zien krijgt, zou je terecht kunnen concluderen dat de pandemie voorbij is. Er is weinig gebeurd. Natuurlijk worden er mensen opgenomen in het ziekenhuis, het griepseizoen is weer begonnen. Maar er zijn nergens in de literatuur aanwijzingen dat er een tweede golf zal komen. Het is een aanname.”

In een paper die deze maand is gepubliceerd, schrijft de wetenschapper dat de coronacurves in Europese landen en diverse Amerikaanse staten sterk op elkaar lijken. Sterker nog: je kunt ze haast over elkaar heen leggen.

In landen als Groot-Brittannië (lockdown), Zweden (geen lockdown) en de Verenigde Staten (lockdown) steeg het aantal gevallen van maart tot april, waarna rond eind juni de curve afvlakte.

Dr. Yeadon wees er verder op dat het ‘nieuwe’ coronavirus alleen nieuw is in de zin dat het een nieuw soort coronavirus is. “Er circuleren momenteel vier varianten – 229E, NL63, OC43 en HKU1 – waarvan de meeste zijn gelinkt aan verkoudheid.”

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
4 maanden geleden

Ondertussen:

https://twitter.com/Bescherm_Natie/status/1310886226539483136

En:

2e dode kind in Duitsland vermoedelijk door dragen mondkapje:

https://twitter.com/EatlovePray11/status/1310843745793970176

Exegese
Exegese
4 maanden geleden

Er is idd absoluut niets aan de hand en toch worden op last van een stelletje beroepsleugenaars talloze levens en de totale economie incluis volledig verwoest. Hoe lang komen ze hier nog mee weg ? Hoe ver moeten we de ellende in gemanoeuvreerd worden voordat we massaal niet meer gehoorzamen aan dit gespuis ?

salvar
salvar
Reactie op  Exegese
4 maanden geleden

@Exegese
ik heb het allang gehad met het gespuis.

rop
rop
4 maanden geleden

ja, mensen, manipulatie en nog eens manipulatie, van de Wieg tot aan het Graf word men met allerlei gewoontes gebombardeerd, het begint al jong met de opvoeding naar de huidige gebruiken ervan ,wijkt men af dan ben je al gouw een buiten beetje, heeft men zich zelf wel eens afgevraagd wie men [elk persoon] in werkelijkheid bent, nee natuurlijk niet echt ,men word geboren als een leeg Vat, wat gevuld dient te worden, dat Vat word gevuld met de huidige gebruiken van de Maatschappij en waardoor men een product word om deze te dienen, Het begint met een naam, dan de registratie, de vele inentingen, de school opleiding, en als men dat allemaal heeft doorlopen de productiviteit, en dient men de samenleving zoals deze zich aan een Ieder voordoet, en elk land heeft zo zijn gebruiken erin, maar wacht even dat wezen mens met een naam ,wie is dat eigenlijk wel, dat kan toch niet zo zijn dat alle deze gebruiken mijn identiteit is, als dat zo is dan ben ik toch zeker een product en in wezen toch niet echt Een Mens,, we doen iets heel goed verkeerd, het echte menszijn word weggemoffeld naar product van de samenleving waarin men opgroeit, tuurlijk de mens heeft dan ook geen waarde meer als men deze maatschappij niet meer naar behoren kan dienen. en er zijn al veel ouderen die erin uit gediend zijn, toch doet men alsof via gezondheids zorg die al vaak te kort schiet en vele toch erdoor overlijden met de behandelingen die een patiënt kan ondergaan, wat de meeste mensen sterven toch echt in ziekenhuizen, we leven dan ook in een schijn democratie waarin toch op vele vlakken ervan heel veel doden Vallen ,op elk gebied van welk beroep of het huidige verkeer op elk gebied er vallen dagelijks slachtoffers, waar eigenlijk gezegd de democratie niet zich zo druk overmaakt ,men neemt het Aan als een Dagelijks gebeuren, en is zo gewoon geworden dat het niet zo interessant is om zich daar druk over te maken. maar wacht eens even nu is er een Corona, wat een drukte opeens, dat moet met zeker gaat bestrijden deze toch al waarschijnlijke eerder bestaande virus kan zo maar de hele economie platleggen en dat moet voorkomen worden met ingrijpen,, Zeer vreemd dat andere kon gewoon geaccepteerd worden en nu opeens niet Meer. ER MOET MEER ERACHTER ZITTEN.. maar goed de vraag wie een mens in werkelijkheid is, zal een vraag blijven voor vele, in ieder geval geen product ,maar wat dat eigenlijk wel.?

Tony
Tony
Reactie op  rop
4 maanden geleden

Een mens is tot een nummer geworden en daardoor een ondergeschikt onderdeel van de wegwerpmaatschappij geworden.

God Anubis & Goddes Tefnut
God Anubis & Goddes Tefnut
Reactie op  rop
4 maanden geleden

Gezegend zijn de wakkere ! En voor de slaapde, i feel sorry for you mist the train of love and truth!

Freba
Freba
Reactie op  rop
4 maanden geleden

“ Er zit niets achter” Het Westerse denken is vooral gebaseerd op het Judaisme. Judaisme gaat uit van Goed en Slecht. Is uiterst streng in het denken. En als je je “netjes” gedraagt, volgt het paradijs. Iedere psycholoog weet dat de Beloning achteraf Niet Werkt. Judaisme=Jodendom,Christendom en Islam….

ben
ben
4 maanden geleden

hoelang gaan we die nep pandemie zinloos blijven debunken ipv met zijn allen het land en onze vrijheid weer terug te nemen ?
hooivorken mee en hop, op jacht naar de criminele landverraders !

johan den haag
johan den haag
4 maanden geleden

Ziekenhuizen hebben al gereageerd met de feiten, dat mensen veel minder lang in ziekenhuis liggen.

Ooh, wat gaan ze op hun b*k

Maar toegeven? NOOIT!!!

Wanneer doet een politicus boete?

Wanneer ie al afgetreden is of wanneer ie weet dat ie niet hoeft af te treden

Hahah, Allemaal B-acteurs.

Maarja, zolang programma’s als temptation island en varianten er op of de talentenshows mega kijkcijfers trekken, zal dit blijven bestaan.

Tijdgeest voorlopig nog niet gebroken.

Komt nog wel, wellicht over ……jaar ( kies zelf maar een getal)

salvar
salvar
4 maanden geleden

dat is nu eenmaal de leugentest.
lekker in stand houden het zootje.
fijn angst zaaien hoe verschrikkelijk het virus weer te keer gaat.
ze blijven l*llen over hoe wij het virus onder controle kunnen houden.
ik hou niets onder controle .
doe nergens aan mee.
het enigste wat ik heb is dat ik dood ergert aan het duo en leipe van dissel.

Hein
Hein
4 maanden geleden

En nu is het een PLANdemie

Jan V
Jan V
4 maanden geleden

Er was al geen 1e golf en er komt al helemaal geen 2e. De enige 2e golf die er komt is massaontslag en meer leugens. Al die trieste gehersenspoelden met zo’n smoelfilter zijn rijp voor het Pieter Baan Centrum. #ikdoenietmee!

Ronny
Ronny
4 maanden geleden

Ik zou het heel knap vinden als hij echt erachter staat van wat hij beweerd ,
Dat hij dan ff 24 uur met een corona patiënt in 1 kan zou willen doorbrengen , en nu the way alle personen die denken dat corona een verzinsel is .
Dat zou ik knap vinden .

mart leijssen
mart leijssen
4 maanden geleden

De lockdowm eerder dit jaar was evenmin nodig. Het was een gewone griep, door de media en incompetente, politieke leiders met hun adviseurs is opgeblazen tot een donkere cycloon van waanzin.

x

Check Also

vaccin

Er woedt een (des)informatieoorlog over het coronavaccin

Goed nieuws, mensen! Ze hebben een wondervaccin ...

corona

Van Haga over Israël: ‘Van de 60-plussers stierf 4,4% binnen 6 weken na de eerste coronaprik’

Tweede Kamerlid Wybren van Haga (FVD) maakt ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x