Mens en Dier

Vrouw probeert zes maanden op water en zonlicht te leven (video)

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een vrouw uit de Amerikaanse stad Seattle gaat proberen om zes maanden uitsluitend op water en zonlicht te leven.

Navenna Shine noemt haar experiment ‘Leven op Licht’. “Dit is een manier van leven waarbij wij als menselijke wezens geen voedsel hoeven te eten,” zei ze.

De 65-jarige Shine zegt dat ze met haar experiment in de voetsporen probeert te treden van een aantal yogi’s die zich Breatharians noemen. Zij beweren al duizenden jaren dat ze uitsluitend op licht kunnen leven.

“Wij van ‘Leven op Licht’ stellen dat we al een voedingsbron in ons lichaam, bewustzijn en onze spirituele systemen hebben die ons precies genoeg kan geven om gezond te blijven,” schreef Shine op haar website. “Omdat we deze bron niet precies kunnen duiden, heb ik er symbolisch de naam Licht aan gegeven.”

Afgelopen donderdag had Shine al 33 dagen niet gegeten, hoewel ze intussen bijna 10 kilo is afgevallen.

Om te laten zien dat ze echt niets eet heeft Shine verschillende camera’s opgehangen in haar woning. Binnenkort is haar ervaring ook te volgen via een livestream.

Bron: Foxnews.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
52 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jasper
Jasper
8 jaren geleden

Mevrouw ziet er op haar leeftijd wel erg gezond uit .mooie bloss op haar wangen heldere ogen.Ik geloof dat ze wel wat meer kilo’s gaat verliezen.Dus rieeel haalbaar ??Maar tegelijk toont het voor mij aan dat ze ontgift is van chemische addetieven e.d Menigeen doorsnee burger ziet er niet zo gezond en helder uit door supermarkt voedsel.

Mojomirosa
Mojomirosa
8 jaren geleden

[quote name=”Jasper”]Mevrouw ziet er op haar leeftijd wel erg gezond uit .mooie bloss op haar wangen heldere ogen.Ik geloof dat ze wel wat meer kilo’s gaat verliezen.Dus rieeel haalbaar ??Maar tegelijk toont het voor mij aan dat ze ontgift is van chemische addetieven e.d Menigeen doorsnee burger ziet er niet zo gezond en helder uit door supermarkt voedsel.[/quote]

Nou, ik moet er niet aan denken. Ik heb ook een mooie blos op mijn wangen als ik terugkom van hardlopen. En bij het zien van een Bossche bol krijg ik ook heldere ogen en dan eet ik hem op “hap” Kilo’s verliezen hoef ik niet, kwestie van balans. Trouwens… ze ziet er voor een 65 jarige uit als de meeste mensen.

Lil
Lil
8 jaren geleden

@ Jasper..
Er zijn over de wereld verspreid al veel meer mensen die zo leven dan wij weten.
Enkele jaren geleden kwam ik in contact met een 56jarige vrouw die al ruim een jaar zo leefde.
Ze had het eten van voedsel heel ‘bewust afgebouwd’..want het lichaam heeft ook tijd nodig om zich ook aanpassen.
Ze was gezond en vitaal,geen gram teveel ,maar niet broodmager, en..zeer helder van geest..maar ook wij gaan die kant uit in de nabije toekomst hoor, en dieren eten..nàhh..jàkkes!!!

Plien
Plien
8 jaren geleden

Gewoon ordinaire hongerstaking maar onder een andere noemer. Alleen op water leven kan voor een lange tijd. Maar organen die geen werk meer hoeven te verzetten om voedsel om te zetten daar zal ze toch last mee krijgen. Ze zal heus wel vitaminen pillen slikken dus ik denk dat het allemaal niet is zoals het gebracht werd.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

52
0
We lezen graag je reactie!x